Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  48,745
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cimbomcu

 1. cimbomcu

  AFC Ajax

  Haha wat een onzin, Haller is vandaag heel belangrijk in het meevoetballen en vooral vanuit hem doorvoetballen. Als je dat niet wil zien of toegeven is dat gewoon dom eigenwijs willen zijn ipv eens te zeggen dat hij gewoon erg goed speelt.
 2. cimbomcu

  AFC Ajax

  Hele goede Haller, ook in het meevoetballen.
 3. De ene zender Sneijder en Boskamp, de andere zender Van der Vaart, vreselijk zeg
 4. cimbomcu

  AFC Ajax

  Zin in morgen, maar eerst: Setford, Van Gelderen, Llansana, Musampa, Baas, Salah Eddinne, Fitz-Jim, Regeer, Unuvar, Danilo, Martha. Benieuwd waar Salah Eddinne staat.
 5. Nou ik was cynisch, vond het maar een simpele kaats. Maar de commentator van dienst deed net of het vooral aan Depay lag dat Fati hem scoorde..
 6. Geen rechterspits, geen rechterspits. Anthony Musaba, onthoud die naam.
 7. Je bedoelt Depay natuurlijk? Heb je die fan-tas-tische kaats van hem niet gezien waardoor die Fati alleen maar de bal erin hoefde te tikken?
 8. cimbomcu

  Brits voetbal

  Ik denk dat het wel aan Ole ligt, was het ook helemaal eens met Danny Blind over hem.
 9. Goede speler is die Odgaard wel.
 10. cimbomcu

  Feyenoord

  Met dit soort wedstrijden toch een tekort aan creativiteit bij Feyenoord, vooral ook als Sinisterra niet meedoet.
 11. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ben benieuwd naar zo meteen. Met wat nieuwe jongens in de basis. Pasveer, Mazraoui, Timber, Schuurs, Blind, Gravenberch, Kudus, Klaassen, Tadic, Haller, Berghuis. Had liever Neres in de basis gehad vandaag, en hopen dat Kudus het leuk gaat doen.
 12. cimbomcu

  AFC Ajax

  Brobbey is een lieve naïeve jongen, die zo vreselijk is beïnvloed door zijn maffioso zaakwaarnemer.
 13. Vind Siert zo'n slechte commentator.
 14. cimbomcu

  AFC Ajax

  Niet heel ontevreden met de blessure voor Steek, hoewel het jammer is voor hem zelf. Ik vind persoonlijk Pasveer toch beter, Onana zien we dan wel.
 15. cimbomcu

  Brits voetbal

  Las eerst dit: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=394785 Bah gatverdamme. En dan ook nog: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=394790 Als je ook nog leest hoe dat er aan toe is gegaan met ook Qatar erbij dan moet je je gewoon schamen.
 16. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ik wel, appeltje eitje.
 17. cimbomcu

  Feyenoord

  Mensen al die docu gezien? En via waar doen jullie dat.
 18. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ik kan heerlijk genieten van dit soort potjes hoor, interesseert mij dan echt geen hol dat er geen spanning is. Snap wat je zegt MM, maar goed. Vitesse, Twente en straks Groningen zijn voor Ajax best lastige potjes. En vandaag Sittard 0-5, vorig jaar met alle moeite 1-2. Dus tja. @MetalMichael
 19. Hij speelt na lange halen gauw thuis voetbal in de 90ste minuut gelijk tegen de nummer 17 van de competitie. Met een fucking spitsenduo Luuk - Pique. Zijn interview: ''niemand kan ontevreden zijn over de instelling'' ''dit is een andere Barcelona dan 8 jaar terug'' ''we verloren eerder 8-2 van Munchen, nu 0-3'' Ja wat is dit voor teksten zeg? Je bent fucking trainer van Barcelona. Gaat die ook nog zielig lopen doen, tegen een andere journalist zei die ''het zal vast allemaal aan mij liggen, ik bied mijn excuses aan'' heel cynisch. Wat is dit voor zielig gedoe? En dat gedoe met die docu dan? Lekker professioneel zeg, ook zo genant en triest. Daarnaast heeft Laporte hem echt wel de tijd en ruimte gegeven maar hij laat het gewoon niet zien. Laporte heeft Wijnaldum geprobeerd te halen voor hem (niet gelukt) en heeft Depay en De Jong gehaald voor hem, dus laat die man nou niet als zielepiet zeuren. Daarnaast komt er gewoon geen supporter meer naar het stadion vanwege het kut voetbal. Hoe langer die man blijft, hoe meer pijn dit gaat doen. Zo snel mogelijk ontslaan, je verlies nemen en op naar een nieuw Barcelona met voldoende jeugd en een trainer die WEL weet wat hij ermee moet doen.
 20. Schaamteloos interview nummer 110 alweer inmiddels: https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=394082 Dat is ook zijn probleem, totaal niet tegen kritiek kunnen, belabberd spel en uitslag verdedigen.
 21. Hoorde ik net Sierd nou zeggen dat het eventueel Araujo en De Jong in de spits wordt? :r
 22. In eerste instantie ga ik niet mee in dit negatieve verhaal rondom PSV, dat jullie dit hard verliezen is net als dat Ajax hard van jullie verloor. Het verschil daarin is wel dat je met Schmidt wel zo'n koppige eigenwijze vent hebt die niet leert van zijn fouten. Die wissels kunnen gewoon echt niet.
 23. Klopt heb je gelijk in, het kan zijn dat hij verandert is in zijn kwaliteiten. Weet wel dat ik Neres vibes had altijd bij hem toen. En daar bedoel ik mee, hij was één van de weinige die diep ging zonder bal bij Ajax en dat miste je dan wel als hij niet mee deed. Maar kan nu anders zijn.
×
×
 • Create New...