Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  49,301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cimbomcu

 1. Wat gebeurde er net met Tsiisipas en Kyrgios?
 2. Enig idee wanneer Burak arriveert? @Nom de Guerre en mee traint/wedstrijden speelt
 3. Overigens heb je een punt. Dit is een van de redenen waarom wij talenten eerst de hemel in prijzen, daarna na een terugval volledig afmaken en dan weer zo reageren.
 4. cimbomcu

  AFC Ajax

  Vind juist die aandacht over Mo zo overtrokken. Die jongen doet het prima tegen de 3de en de 2de bundesliga clubs een helftje, maar is er nog lang niet. Juist dit soort spelers moeten lekker in de luwte blijven en niet teveel lof krijgen, zeker met zijn verleden. Vind het echt behoorlijk overdreven allemaal. Straks gaat die ''gewoon'' op de bank zitten als het eerste terug is, hoe gaat die dan reageren? Ik was erbij vanmiddag, moet zeggen dat dat Paderborn echt uitstekend voetbalde De jonkies 2de helft konden het niet bijbenen.
 5. Ben jij ook die gene die steeds reageert onder artikelen? ''Boeien, hoe is het met Mo?''
 6. https://www.nrc.nl/nieuws/2022/07/01/ze-hebben-mijn-leven-geruineerd-vertelt-oud-bondscoach-vera-pauw-over-haar-conflict-met-de-knvb-a4135293
 7. Mooi werk Benieuwd of hij de hype kan waarmaken.
 8. cimbomcu

  Feyenoord

  Maar dat is het juist, ik vind dat Malacia het vooral van zijn verdedigende kwaliteiten moet hebben. Aanvallend moet die nog stuk beter. Corrigeer mij maar Feyenoorders als ik dat verkeerd zeg.
 9. cimbomcu

  AFC Ajax

  Fits-Jim was goed, vond Warmerdam wel goed invallen.
 10. cimbomcu

  AFC Ajax

  Wat een beest is die Enem hoe die eruit ziet Mag daar wel meer van gebruik maken, was vrij matig. Was erbij gisteren, toch mooi dat heel Twente uitrukt om ons Ajax te zien
 11. cimbomcu

  Feyenoord

  15 miljoen voor een Eredivisie backje jongens, waar hebben het over. Uitstekend bedrag.
 12. Zou dat juist nooit doen, voor dat soort bedragen.
 13. cimbomcu

  Brits voetbal

  Tomiyasu is ook geen rechtsback toch?
 14. cimbomcu

  AFC Ajax

  Vanavond maar even kijken naar de jonkies.
 15. Zo'n Elfrink is dan helemaal verzuurd dat iemand anders met een zogenaamde primeur komt dan hij, en als dat dan niet waar blijkt te zijn ziet hij zijn kans schoon om iemand dan hele tijd ermee te pakken. Beetje kinderachtig. Klopt, maar wat ik heb meegekregen is contractverlenging PSG en dan verhuren PSV. @PatjePauw Niet mee eens. Dan denk ik aan een soort Alex idee. Normaliter had je hem voor 20 miljoen kunnen verkopen. Nu ging die gratis? Of misschien voor een klein beetje weer terug naar Chelsea? Zelfde met die 3 jongens, als ze erg goed zijn dan heb je er klein beetje profijt van. Terwijl normaliter haal je iemand en als die goed is verkoop je hem voor veel geld. Zo'n Simons ook bijvoorbeeld, wat is dat voor gast? Die gaat nooit spelen bij PSG. Ging die eindelijk gratis weg, laat die zich omlullen met een huur naar PSV en verlengt die alsnog. Als PSV doe je daar ook nog aan mee. Je zou moeten zeggen, of je komt definitief of je verpietert daar nog jaren op de bank. Spelers als Hoever en Simons zijn ook gewoon jeugdspelertjes he, geen spelers die al bewezen hebben dat ze bij een huur periode er direct staan voor je,
 16. Ik vind die huurconstructies wel helemaal niks hoor. Weet niet of je dat moet willen als PSV, nu al 3 met Hoever, die Braziliaan en eventueel Simons.
 17. Op het moment was het misschien kut. Maar dat zorgde voor een enorm bedrag en daarna aankopen zoals Van Dijk etc. Liverpool is er stuk beter van geworden.
 18. cimbomcu

  Feyenoord

  Schiet anders een bal tegen m'n kop aan Jens, tegen je kop? Op je reet kun je hem krijgen Bry hihihihihihi giereeeeee.
 19. Oh dan heb ik gemist dat die verkocht is nog ja. Al is een 30 jarige middenvelder halen voor 40 miljoen die 30 wedstrijden heeft gespeeld en weer verkocht nooit een goede optie imo. Over Coutinho, Dembele en Braithwate vind ik je nog steeds te makkelijk. Als ze waren geslaagd en gerendeerd hadden had je niemand gehoord over het bedrag. Gewoon dus verkeerd gehandeld na het verkoop van Neymar, of MOEST je die spelers halen als vervanger? Een beetje onderzoek naar Dembele had je al gewaarschuwd, bij Liverpool vonden ze het ook niet zo erg dat Coutinho weg ging. Braithwate werd geloof ik in februari/maart gekocht omdat er effe geen spits was. Een speler (Wederom iemand zonder restwaarde) halen van het niveau van Leganes voor 20 miljoen is altijd fout, dan maar 3 maand nog effe zonder spits.
 20. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ja maar Haller is ook bewust nog niet bekend gemaakt officieel.
 21. cimbomcu

  Feyenoord

  Blij dat we van dat popie jopie gedoe van hem af zijn. Hoop dat die niet snel terugkeert. Och wat is het toch gieren en brullen elk interview met hem, en types als Hans Kraay en Jan-Joost die vinden het ge-wel-dig. Och kiek ze toch saampjes die Jens en Bryan wat leuuuuuuuuuukkk
 22. Klasse interview wel van hem. Ook lekker niet mee doen in dat popiejopie gehalte van Jan-Joost.
 23. cimbomcu

  ADO Den Haag

  Denk je dat Beugelsdijk terug komt?
 24. Misschien korte periodes, over het algemeen pasten ze in het wanbeleid toen. Z. Dure middelmaat. Paulinho werd voor 40 miljoen gekocht op zijn 30ste en 2 jaar later gratis weggedaan.
×
×
 • Create New...