Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  50,062
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cimbomcu

 1. cimbomcu

  AFC Ajax

  Lijkt mij gewoon niet verstandig om Heitinga nu het seizoen af te laten maken.. Het lijkt dus wel te gaan gebeuren.
 2. cimbomcu

  AFC Ajax

  Opvallend weinig nieuws vandaag.
 3. cimbomcu

  FC Groningen

  https://www.vi.nl/pro/overig/het-ontslag-van-dirk-kuijt-de-spelers-steunden-hem-de-directeur-niet-meer Je zag dat die idd goede bedoelingen had. Bijvoorbeeld op zaterdag wilde trainen, spelers wilden dat niet. Zijn strijd met die directeur en ook hoe Dickie Advocaat hem een oor aan naaide, die Dick is ook niks waard he Reintjes wilde dus Dick als assistent erbij, toen zei Dick als ik kom wil ik hoofdtrainer zijn. Met dat verhaal gingen ze naar de eigenaar Dirk of Reintjes eruit en dan geen Advocaat en toen kozen ze dus voor het laatste.
 4. cimbomcu

  FC Groningen

  Was een mooi stuk in de VI over Kuyt en Ado, gelezen?
 5. 1-4 Giresun uit gewonnen, zijn goed bezig en team sfeer lijkt ook echt genieten te zijn. Echt jammer dat we dit jaar geen Europees spelen. @Acquafresca weet jij hoe het gaat met jongens als Ross en Yusuf Demir? Overigens ook Kaan Ayhan gehaald, altijd wel gecharmeerd van hem geweest maar vraag mij af of die nodig was. Fener heeft Oosterwolde gehaald.
 6. cimbomcu

  AFC Ajax

  Nee Kudus niet te statisch, in combinatie met Berghuis te statisch. Dat zijn beide geen diepgaande middenvelders, vooral spelers die de bal aan de voet willen hebben. Ik denk dat je daar een type zoals Taylor moet hebben, die veel diep gaat, de 16 in komt en scoort.
 7. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ik heb even de cijfers niet paraat, maar las laatst ook een stuk van Pieter Zwart over Tadic in VI Pro en dat was nog steeds heel goed. Zou Tadic altijd opstellen. Snap dat hij slecht overkomt, maar zijn cijfers zijn nog steeds bizar. Hij heeft zoveel assists en daarnaast creëert hij ontzettend veel voor zijn ploeggenoten nog steeds. En in zo'n crisis als deze blinkt hij voor mij weer uit in aanvoerderschap. Ik ben zelf echt wel fan van Berghuis, maar vind Kudus meer hebben. Taylor moet erin vanwege de dynamiek en de diepte imo, als je Klaassen eruit haalt en je hebt een middenveld Berghuis en Kudus, dat is te statisch denk ik.
 8. cimbomcu

  AFC Ajax

  Rulli, Rensch, Timber, Bassey, Wijndal, Alvarez, Taylor, Kudus, Bergwijn op links, Tadic op rechts, Brobbey.
 9. Van Aanholt kan er idd weinig van kan ik jullie verzekeren. Hij is eigenlijk in de selectie de enige linksback, maar speelt toch nooit. Of rechtsback of een aanvaller speelt dan op linksback.
 10. cimbomcu

  AFC Ajax

  Zo ontzettend lekker wakker geworden heren Vind de kritiek op Sarretje te makkelijk, kan niet lullen en dat weten we. Wel een mooie en gedurfde beslissing en ook niet over één nacht gegaan. Snap dat wij als supporters het eerder hadden willen maar begrijp ook de kant van Ajax die zo'n trainer ook gewoon de kans wil geven. Heitinga is gewoon voor hooguit 2 potjes he, snap niet waarom iedereen hier weer paniekerig gaat roepen ''ja straks krijgen we Johnny!!!!'' Van mij part gaan we gewoon weer Bosz aanstellen, die kan echt wel wat met dit elftal. Vind het zo onzin om alles over de spelers te gaan roepen, dat heeft gewoon te maken met de coach en die is nu weg. Ik zie zo'n Bassey bijvoorbeeld echt wel groeien maar natuurlijk niet als je hem steeds linksback zet Die kan onder Bosz bijvoorbeeld de Sanchez rol opzich nemen, puur op basis van fysieke kracht, snelheid en agressie de spits uitschakelen, Timber er naast en dan Rensch en Wijndal bijvoorbeeld en dan kun je met alle snelheid lekker op de middenlijn gaan staan. Komen nog mooie tijden aan.
 11. Volgens mij klaagt niemand over zijn kwaliteiten of winnaarsmentaliteit. Kun je natuurlijk wel vervelende trekjes aan hebben. Ik kon genieten van Antony en die had ook dat winnaarsmentaliteit en die werkte ook hard en deed er alles aan om te winnen. Maar kan mij ook heel goed voorstellen dat hij bij veel andere supporters de bloed uit je nagels haalt.
 12. cimbomcu

  FC Twente

  Neem jezelf anders lekker serieus.
 13. cimbomcu

  FC Twente

  @Kelvin Weet wie het was. He wat Erwin, het is iig waar gebeurd. Vond het gewoon een grappig en tegelijkertijd triest verhaaltje. Vlap is qua voetbal iig vrij middelmatig. Dat de staf dit gaat verwijderen is al helemaal basisschool gedrag zeg
 14. Nou Union gewonnen gisteren, was erbij. Dat Bremen kan er niet veel van he. Wel leuke goaltune.
 15. cimbomcu

  AFC Ajax

  Nice, iig niet verloren en weer een stapje dichterbij ontslag!
 16. Kun je niet lezen? Heb volgens mij al aangegeven reactie op medespelers wanneer hij bal niet krijgt of reactie na de wissel, of het aanstellerige gedrag waarmee hij een penalty versierde tegen RKC. Hoeveel wil je er precies?
 17. Wat een onzin. Hij gedraagt zich alsof het een prinsje is en dat is een heel vervelend trekje kan ik je verzekeren. Dat je dat niet mag zeggen omdat hij toevallig goed kan voetballen is pas gek. Valt steeds vaker op, en steeds meer mensen gaan een hekel krijgen aan dat joch op deze manier. Zou echt wat van gezegd moeten worden.
 18. cimbomcu

  AFC Ajax

  Maar goed Alfred heeft de stemming dus wel overleefd. Dat vind ik nog wel bijzonder dat blijkbaar merendeel spelers toch vertrouwen heeft in hem.
 19. cimbomcu

  AFC Ajax

  Spelersgroep lijkt definitief het vertrouwen op te zeggen, dan is het klaar en zal hij binnen een week ontslagen worden.
 20. cimbomcu

  AFC Ajax

  Het gaat vandaag toevallig om de welzijn van de Ajacieden.
 21. Woensdag ben ik er bij Bremen - Union. Dat wordt niet wat met Werder zo te zien.
 22. Die reactie van Simons op El Ghazi he na minuut 66 nadat die laatste zelf schoot. Echt dodelijk, daar moet een trainer ingrijpen imo, je kan niet zo overdreven duidelijk je medespeler zo publiekelijk afvallen terwijl die ook nog eens uitgefloten wordt. Wie denkt die kleine wel niet dat die is? Die reactie op die wissel ook, dat kan toch niet.. tjongejonge zeg.
 23. cimbomcu

  AFC Ajax

  Zie wat dingen over Berghuis en de Feyenoord leiding/club en dat eigenlijk Feyenoord ook slachtoffer is van hun eigen supporters. Daar moet ik van lachen, kotsen en janken en dat alle drie tegelijkertijd. Volgens mij weten ze in Rotterdam Zuid allang wie de baas is bij Feyenoord, en dat is dat is niet de directie, RVC of De Kuip. Maar de supporters bepalen daar wat er gebeurt, dat niemand deze week van Feyenoord ook maar wat heeft gezegd over de zaak Berghuis is tenekrommend, laf en angsthazengedrag, bang van je eigen supporters. Gatverdamme. Je gaat bijna hopen dat het finaal mis gaat vandaag zodat dit probleem eens een keer wordt aangepakt daar in Rotterdam. Komt er een directeur met een slecht idee volgens de fans? Supporters bedreigen familie en staan in de tuin en directeur gaat weg. Komen er slechte spelers bij Feyenoord, die falen? Supporters staan wederom in de tuin bij de speler en speler vlucht de Kuip uit onder het mom van ''kuipvrees'' Is er een plan om de oude rommelbak waarin ze spelen te verlaten om voetbal technisch vooruitgang te boeken? Nee de supporters zijn de baas en die zorgen er even eigenhandig voor dat Feyenoord de komende 10 jaar nog in een gedateerd stadion blijft voetballen. Leuk zo'n legioen, zo'n 12de man waar je zelf doodsbenauwd voor bent. Geef mij maar de kritische Ajacied. He-he @Hwb dankjewel.
 24. cimbomcu

  AFC Ajax

  https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=413634 Kan iemand na zo'n interview wel aanblijven he? Ongekend en hard dit. Allemaal alleen maar omdat Blind Schreuder tegen RKC keihard heeft geraakt in zijn onzekerheid, namelijk dat die er niks van bakt en niet weet wat die moet doen.
 25. cimbomcu

  AFC Ajax

  Maar volgens Freek Janssen ligt het aan iedereen, behalve Alfred Schreuder.
×
×
 • Create New...