Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Content Count

  48,624
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cimbomcu

 1. Snap helemaal niks van dit Turkije Echt geen matige ploeg, gewonnen van Nederland laatst. Tegen het alom geprezen Frankrijk 4 punten gehaald in 2 wedstrijden. En dan nu zo beroerd.
 2. Heb wel genoten van Duda en Hamsik hoor bij Slowakije, wat voetballen die makkelijk.
 3. Dumfries deed het niet onaardig en De Boer gaat na zijn goal hem natuurlijk niet snel meer wisselen. Ik vind Timber daar neerzetten ook geen slecht idee als De Ligt weer 100% fit is. Veltman en De Jong gewoon erin gebracht voor het defensieve kop werk, dat leek mij wel logisch. Veltman betere kopper dan Timber en De Jong kan natuurlijk sowieso heel goed koppen.
 4. Wat een elftal ook dat Italië, kandidaat om hem te winnen hoor.
 5. Duel begint al bij de volksliederen, mooi hoor beide
 6. Ja snap dat het irritant kan zijn hoor, maar om nou te hopen dat een elftal gaat verliezen en eventueel daardoor uitgeschakeld kunnen worden omdat er een paar mensen lopen te toeteren. Vind ik een beetje bekrompen. Zeg dan gewoon dat ze kut voetballen.
 7. Oke De spanning jongens, poeh lang geleden deze spanning. Lets go.
 8. Haha denk uiteindelijk dat Italië wint, maar Turkije is stuk beter tegen dat soort landen dan tegen de ''kleintjes''.
 9. Die Botman, och meer overschat ken ik ze niet hoor.
 10. Denk niet dat Cillessen zelf liegt, wat denken jullie? @PJHoutman @Fantasy https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=389229
 11. Snap ik maar Waterreus heeft commerciele belangen met Cillessen (zelfde keepershandschoenen) als dan zijn klant niet mee naar het EK gaat kan ik mij goed voorstellen dat hij hem even op belt jow jasper what up? Maar goed, kan het ook mis hebben hoor. Maar laten we duidelijk zijn, De Boer blinkt nou niet uit in management.
 12. Naja, Waterreus heeft nauw contact met Cillessen, dus neem aan dat hij dat niet zomaar zegt.
 13. Huiberts over eventuele transfer van Wijndal naar Ajax, dat ziet hij niet gebeuren want het is geen stap hogerop. Wat een arrogante kwallen heb je daar tegenwoordig in de leiding zeg. Misplaatste arrogantie wel te verstaan.
 14. Waterreus die dichtbij Cillessen staat: Want voor zover ik weet heeft hij helemaal geen klachten door corona." dat is toch super raar jongens? wat voor rare bondscoach hebben wij man?
 15. Ja en als je dan toch Steek of Krul nu eerste keeper maakt, had je dat ook kunnen doen tot Cillessen weer fit was. En mochten Steek en Krul het dan zo goed doen dat je ze niet kan passeren dan neemt Cillessen maar plek op de bank. Maar ineens uit de selectie, vind ik vrij gek. Complot thinking: Cillessen weigerde een vaccin, raakt nu besmet en heeft behoorlijke klachten, maar op de vraag van de staff of hij nu wel een vaccin neemt weigert die nog steeds
 16. Ik vind het allemaal maar vrij apart. Geef dan aan dat Cillessen helemaal naar de klote is vanwege corona, maar dit lijkt gewoon ''ja weet niet, voorbereiding gemist dus dan liever ander keeper'' Cillessen is wel gewoon een goede keeper, terechte eerste doelman ook. Maar goed Steek zal hem goed vervangen, als die matige Krul er maar niet in komt.
 17. cimbomcu

  AFC Ajax

  Het blijft een ongelofelijke naai streek van hem. Maar goed, het is hem gegund en veel succes bij Arsenal.
 18. cimbomcu

  AFC Ajax

  Schuurs was vandaag wel erg sterk hoor. Netjes.
 19. Wat een ploeg heeft Tuchel ervan gemaakt. Zijn zo moeilijk te bespelen, ben zelf alles behalve fan van Werner maar zo cruciaal met zijn diepgang en snelheid voor deze ploeg.
 20. cimbomcu

  AFC Ajax

  Wat geruchtjes hier en daar: Traore gewild en Ajax wil hem wel weg doen voor plus minus 10 miljoen, Scherpen eventueel 5 miljoen Brighton, Nous vraagt aardig wat salaris en misschien ook wel verkopen voor zijn contract volgend jaar afloopt. Over Onana weten we over 3 dagen meer.
 21. Ah het wordt een semantische discussie over de betekenis van het begrip labiel. Uitstekend eronder uit geluld, niks meer aan doen. Het gaat mij niet om een middelvinger of een uitspraak. Maar om een coach die zich elke keer weer zowel binnen de club als langs de lijn misdraagt en het nooit ergens langer dan 2 jaar volhoudt op 1 incident na. Maar daar ga je uiteraard niet op in.
 22. Haha en Koeman heeft het zeker ook heel goed gedaan met Suarez Diezelfde Costa had daarvoor nog die arrogante Conte kampioen gemaakt en krijgt dan een smsje terwijl die met vakantie in Brazilië zit, heel vriendelijk inderdaad. Een professionele trainer die naar zijn voormalige baas een middelvinger stuurt, heel gentleman inderdaad. Echt een voorbeeldfiguur. Een club die diep en diep rood zit in zijn financies en dan dreigen met ontslag als er geen betere spelers komen. En dan dure vedettes haalt die een godsvermogen verdienen die eigenlijk niks toevoegen zoals een Youn
×
×
 • Create New...