Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  51,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by cimbomcu

 1. Wat kan stress doen met je he? Xavi van een rustige bescheiden voetballer naar een haast misdadiger als coach. Wat een vreselijke gast, blij dat die stopt. Over die rode kaart en penal. Volgens mij tikt Araujo ook hem gewoon aan met zijn been/voet en is het ook daarom rood. En die Cancelo is ook niet de meest snuggere van het stel he? Tering.
 2. cimbomcu

  PEC Zwolle

  Ik zeg zelf ook niet dat hij niet het niveau van PEC aan kan oid he. Ik zeg alleen dat hij onrustig is en zeker niet bij de beste keeper van de Eredivisie hoort. Als je kijkt naar linkerrijtje met Bijlow, Benitez, Ramaj, Ryan, Unnerstal, Barkas, Cillessen, Olij en De Lange. Die zijn allemaal beter. Dat Schendelaar nog kan groeien dat snap ik ook wel.
 3. cimbomcu

  AFC Ajax

  Directieteam technische zaken zou kunnen bestaan uit Beuker of bijvoorbeeld een Vivelli. En dan De Lange als hoofdscout. Of geen Vivelli maar directie uit De Lange en Beuker.
 4. cimbomcu

  Feyenoord

  Ben ik het met je eens hoor. Al met al presteert Ueda te weinig, alleen vond ik hem tegen Fortuna wel lekker invallen en laatst scoorde die dan wel. En 10 min invallen is natuurlijk sowieso moeilijker dan de speeltijd die hij nu krijgt of een paar wedstrijden in de basis mag staan.
 5. cimbomcu

  Feyenoord

  Oh en mag ik even van de gelegenheid gebruik maken om te benadrukken dat ik jou een hele fijne user vind @Beppu
 6. cimbomcu

  Feyenoord

  Gimenez zou zeker in de Eredivisie altijd 20 tot 30 goals maken, daar heeft die natuurlijk de kwaliteiten voor. Wel heeft hij een beetje last van Haaland vibes, dat wanneer het niet loopt hij ook gewoon helemaal onzichtbaar is. Ik denk dat je vooral op dat gebied meer mag verwachten van hem, denk ook dat Slot dat doet en hem ook daarom vaak zat na een uur al eraf haalt. Ik heb zelf niet zoveel met zulke spitsen die soms het elftal met 10 man laten voetballen. Dus mijn kritiek op hem of op een Haaland heeft niet te maken met Feyenoord voor de duidelijkheid Op een gegeven moment had bij Ajax ook Dolberg of Huntelaar discussie. Waar velen voor Huntelaar kozen vanwege zijn goals en Dolberg het moeilijker had. Ja dat vond ik altijd onbegrijpelijk, leuk zo'n Huntelaar maar ook heel armoedig wanneer die niet scoorde in zijn laatste jaren. Nu vind ik Gimenez wel voetballend beter dan een Huntelaar hoor.
 7. cimbomcu

  PEC Zwolle

  Het is niet meer dan een rechterrijtje keeper op dit moment. Geheel linkkerrijtje heeft al een betere keeper dan Schendelaar op goal. Dan vind ik in her rechterrijtje persoonlijk Vaassen, Van Gassel en Backhaus ook beter.
 8. cimbomcu

  AFC Ajax

  Eindelijk 4-3-3 boys. Wat een verademing.
 9. cimbomcu

  Feyenoord

  Happen vind ik een overbodig woord. Dit is gewoon een serieuze vraag aan hoe de fans erover denken hier, ik snap dat hij populair is maar waar houdt dat op he? Nou in iedergeval dat Ueda veel actiever lijkt te zijn in het spel wat Feyenoord speelt, daarnaast zag het tegen Fortuna vond ik prima uit wat Ueda deed, alleen de afronding idd. Daarnaast is hij je recordaankoop en moet je met die jongen volgend jaar door.
 10. cimbomcu

  FC Twente

  Haha nee. De collega's waren opvallend ''negatief' voor de wedstrijd. Zul je zien dat we uit in de Arena ''gewoon'' weer zullen verliezen. Ik had gewoon verlies verwacht van AJax.
 11. cimbomcu

  PEC Zwolle

  Één van de betere keepers in de Eredivisie? Denk niet dat @Christian. het met je eens is. Een blok onrust die man, dramatisch op hoge ballen vanuit corners/voortzetten. Heeft PEC Zwolle menig punt gekost.
 12. Als Ten Hag slim is, haalt die Boniface. Wat een spits is dat.
 13. cimbomcu

  Feyenoord

  Pijnlijke statistiek Gimenez blootgelegd: ‘Zo heeft Feyenoord niks aan hem’ (voetbalzone.nl) Je komt langzamerhand wel op het feit neer dat je Ueda het bijna niet meer aan kan doen om hem nog steeds op de bank te laten zitten. Tegelijkertijd is het voor de financiële waarde van Gimenez dodelijk als hij de laatste paar wedstrijden het seizoen afsluit als bankzitter. Wat zouden jullie doen?
 14. Yes eerste helft matig. 2de helft vol gas en een goed Gala. Ziyech erin, helpt ook natuurlijk.
 15. cimbomcu

  AFC Ajax

  Bertrand Traore Zou ik heel graag terug willen. Wat een voetballer. @Thierryvane
 16. cimbomcu

  AFC Ajax

  Je moet niet teveel naar een medium kijken. Dit is een semantische discussie, mierenneukerij die ik niet van je ga winnen. Je kan de hoofdverantwoordelijke voor de spelers van Ajax 1 ook trainer noemen, maar ook coach of zelfs manager. Ik zie dit ook als een zelfde soort onzin discussie.
 17. Na de winst van Fener gisteren, vandaag uit bij de nummer 9 Alanyaspor live op Ziggo. Muslera, Aurier, Nelsson, Bardakci, Kohn, Torreira, Demirbay, Akturkoglu, Mertens, Baris, Icardi Namen als Ziyech, Tete, Zaha, Sanchez en Ndombele op de bank. Bij Alanyaspor bekende namen zoals Sisto en Fer. Moeilijke horde voor Cimbom gezien Alanya de laatste 4 wedstrijden heeft gewonnen. Zo Gala begint even uitstekend aan de tweede helft. 0-2 alweer met een hoofdrol van Ziyech, check goaltje @La Pulga
 18. cimbomcu

  AFC Ajax

  Nee Hwb De Lange wordt gewoon naast Beuker de directeur transfers.
 19. cimbomcu

  AFC Ajax

  Ach bij de RVB zit een fysiotherapeut van Ajax 5, en 2 vrienden van Kroes. Snap wel dat die voor Kroes kiezen. Die speelt in dat elftal. Ook dat ruikt naar onbetrouwbaarheid. Daarnaast is het op dit moment een bende, en dus ook een goed moment om zogenaamde bobo's negatief af te schilderen (RVC) en de supporters aan je hand krijgen met simpele one-liners.
 20. cimbomcu

  AFC Ajax

  Weg met die Kroes, totaal onbetrouwbaar. Die supporters moet je niet serieus nemen. ''Speelt nog steeds bij Ajax amateurs!!!'' dus aanstellen en zo snel mogelijk.
 21. cimbomcu

  AFC Ajax

  Overhoop gooien? Is dat niet overdreven. Ipv een nieuwe TD, moet je nu opzoek naar een nieuwe hoofdscout.
 22. cimbomcu

  AFC Ajax

  Nog steeds niet mee eens. Soms heb je een vacature voor extern, maar blijken intern ook mensen te zitten die het goed zouden kunnen en kies je voor interne vervanging. Dan moet die interne kandidaat, ook in zijn functie vervangen worden. Niet zo gek en gebeurt overal.
 23. cimbomcu

  AFC Ajax

  Gevalletje niet alles negatief uitleggen. Als Ajax een TD zoekt waarvan ze denken dat De Lange dat het beste kan. Hij dit ook al in periodes heeft gedaan, en hij daarin een goede indruk heeft gemaakt en hij ook Nederlands is, is het gek om vanwege een aanstelling van 8 maanden geleden hem maar als hoofdscout te laten en dan een nieuwe onbekende buitenlandse TD zoeken, die zich moet verdiepen in NL, Ajax en dan bewijzen. Hoofdscout lijkt mij eenvoudiger te vervangen.
 24. cimbomcu

  Feyenoord

  Ja precies, ik vind die 2 clubs op dit moment wel te hoog gegrepen. En het is natuurlijk ook gek dat hij bij Mexico alles behalve onomstreden is, die hebben eigenlijk niet eens een spits en toch zit Gimenez vaak genoeg op de bank.
 25. Wat een gruwelijke steekpass op Ederson zeg, wie gaf die bal? Pure porno.
×
×
 • Create New...