Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Content Count

  47,724
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About cimbomcu

 • Rank
  Appie is Ajax
 • Birthday 03/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En dan gaan we met z'n allen zeuren om solidariteit. Haha. Utrecht die even aangeeft dat ze op basis van wetenschappelijk onderzoek boven WIllem 2 waren geëindigd als de competitie was uitgespeeld. Jongens, het kan niet gekker zeg
 2. Allemaal speculaties. Heb je helemaal niks aan. En ook daar heb je geen bewijs voor. Niet juridisch onderlegd jij denk ik, AZ wil een CL ticket op basis van reglementen die simpelweg niet bestaan.
 3. Je hebt net zoals AZ geen poot om op te staan om te zeggen dat Ajax dat wel zou doen, dus waar zeur je nog over gast @Satyr het gaat om AZ die dat doet, niet om Ajax. Een club van een beetje klasse gebruikt een virus niet als smoes om kampioen te worden.
 4. Ik Ik kan me inderdaad niet herinneren dat Ajax een procedure is gestart in 2007, wat jij? Belachelijke, kinderachtige actie van de jankerds uit Alkmaar. Daar gaat je sympathieke imago.
 5. Mo'tje zou mooi zijn, maar totaal onrealistisch. Gotze leuk, maar hoe fit en hoe dynamisch is die nog? Dilrosun vind ik echt overschat, kan er niet veel van en geen basisspeler bij Hertha. Dan moet je ook niet bij Ajax aankomen.
 6. Petertje heeft het goed voor elkaar he bij Leverkusen? Wat spelen die lekker en wat een spelers. Was het wel eens met de column van Kieft, Leverkusen 1 van de uitzonderingen iig. https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=372191
 7. https://www.gids.tv/video/212271/terugkijken-afscheidsinterview-hakim-ziyech-met-touzani-in-johan-cruijff-arena Geweldig afscheid heeft die gekregen van Nederland, zowel van Ajax als van de NOS. En nog één keer:
 8. Niet zo negatief.
 9. Laten we dan maar afwachten hoe Gravenberch presteert wanneer die 19 is, als die blijft. Overigens vond ik het altijd verbazingwekkend dat toen Van Bommel bij Milan weg ging ze daar in Milaan net deden of Messi weg ging tot aan huilende mensen bij zijn afscheid toe. Maar toen hij terug kwam naar PSV naar een ''veel mindere'' competitie hij hier het tempo niet kon bijbenen en als notoire domme kaartenpakker met een rode kaart uit bij Twente afscheid nam van zijn carrière.
 10. Was Pogba niet al 20 toen die doorbrak bij Juve? Dat is toch al 3 jaar ouder dan Gravenberch, en dat scheelt veel he die 3 jaar. Toen was Pogba nog reserve bij United B. En over Jong AJax, Nouri en De Jong waren zelfs al een stuk ouder toen ze uitblonken daar, dus ben het niet met je eens dat het niks zegt. @Zeus Volgens jou is trouwens helemaal niks relevants, moeilijk discusseren zo. Dat hij als 17 jarige de baas is op het middenveld uit bij NAC met 20.000 man op de tribunes is niet relevant en niet moeilijk, dat hij niet minder presteert dan spelers die voor hem in de pikorde staan maar ook veel meer ervaring hebben en stuk ouder zijn is ook niet relevant. Wat is dan wel relevant? @PJHoutman Wie dan sinds Jong in de KKD zit? Ik denk alleen maar aan voorbeelden zoals De Ligt, De Jong, Onana, Mazraoui, Dest, @Regis We hebben dat die jongen toch niet zelf horen zeggen? Ik hoef jou toch niet te vertellen dat dat van Raiola komt joh, die jongen weet van niks. Je noemt hem zelfs rotte appel, nergens op gebaseerd toch?
 11. Ik vond hem in de Eredivisie niet goed genoeg nee, in de KKD vond ik hem dan weer wel heel goed. Best knap op je 17de tegen de NAC's, NEC's en De Graafschappen van deze wereld op het middenveld. Wat heeft het verleden uitgewezen dan precies? Marin was een sterspeler bij Standaard, 12,5 miljoen gekost en die had het al moeilijk bij Ajax. Dan kunnen we toch niet van een jonkie verwachten dat die veel verder is? Al knap dat hij regelmatig minuten heeft gemaakt, en tussen zijn concurrenten die een stuk ouder en meer ervaren zijn staat zoals Marin en Eiting. Ik zie gewoon een jonge jongen met veel talent die wel het nodige moet leren. Maar nu wordt het net gedaan of het prima is als hij weggaat.
 12. Hij is 17 man, ga toch heen. Als je niet ziet dat het een jongen is met veel talent ga ik mij zorgen maken. Dat hij de nodige, vooral in defensief opzicht moet leren en spel zonder bal lijkt mij duidelijk en ook logisch gezien zijn leeftijd.
 13. Verlengt Gravenberch zijn contact voor 5 jaar lullen we anders. Niet overheerlijken idd, maar ook niet naar beneden praten.
 14. Neres weg, afgelopen jaar niet gezien mannen? Tuurlijk gaat die niet weg. Niet zo pessimistisch allemaal. Voorhoede Neres - Tadic - Anthony? Hopen dat onze Braziliaanse vriendjes met Giovani, Neres, Danilo en Anthony niet te veel de stad in gaan.
×
×
 • Create New...