Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

cimbomcu

Leden
 • Aantal bijdragen

  46222
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

10 Good

Over cimbomcu

 • Rang
  Appie is Ajax
 • Verjaardag 04-03-1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. cimbomcu

  Veronica Inside #3

  Dat is het juist. Hij heeft dit vaker gedaan en helemaal niemand reageerde. Beetje triest van zo'n werkgever dan. Ook de laatste keer wist Eurosport er niks van alleen waren er dit maal oplettende kijkers actief via social media. Kijk eens de uitzending van VI terug met hem erbij, dan snap je het denk ik meer. Steeds minder aandacht, mindere wedstrijden etc. Hij gaf ook aan dat hij geen andere keus had (geen aanbiedingen)
 2. cimbomcu

  Champions League 2018/2019

  Wat? Snapt er echt helemaal niks van. Voorbeeld Locadia en Bergwijn had ik al genoemd he. Bergwijn klaar voor de absolute top? Nou nee. Oke, want we zien aan Locadia wat daarvan komt he zegt ze. Is voor mevrouw Hendrix Brighton absolute top? Vergelijkt mevrouw hier Locadia (een beperkte krachtpatser) met Bergwijn (groot talent met veel meer voetbal in zn lijf)
 3. cimbomcu

  Veronica Inside #3

  Ik vond het juist mooi. Waarom idioot? Raar toch als je hoort hoe Eurosport met hem is omgegaan?
 4. cimbomcu

  PSV Eindhoven #19

  PSV heeft zich prima verweert in deze groep. Pas op alleen dat je die 2 punten niet te serieus gaat nemen. 2 punten mag nooit en te nimmer ''voldoende'' zijn voor een club.
 5. cimbomcu

  Champions League 2018/2019

  Ondanks dat de scheidsrechter er alles aan deed om het te voorkomen, Gala toch naar de EL Bedankt Schalke die in de 93ste minuut mij geld bezorgen en Gala naar de EL schieten. Even wat anders, CL is absoluut top niveau he. De creme de la creme. Wat is dat voor gedoe dan met die Helene Hendriks en Derksen? Die De Boer irriteert zich ook mateloos aan die 2. Waarom presenteert Helene dit? Die snapt toch gewoon geen reet van voetbal, waarom wordt die daar neergezet? Omdat ze lekker is? Bergwijn en Locadia met elkaar vergelijken en dat soort grappen. Johan die dan weer achterlijk loopt te lullen over een wissel van Van Bommel. Nu ben ik absoluut geen fan van die boer uit Limburg maar hij wisselt gewoon in een wedstrijd waar het nergens meer om gaat Guti. En Derksen komt na afloop nog even met een minutenlange tirade over dat dat niet kan, en dat je geen international moet piepelen en weet ik veel wat. Stel je niet zo aan vent. Volgens Derksen was het een goed idee om Hendrix centraal achterin neer te zetten Er is zo'n groot verschil met Derksen, Helene en De Boer de ene avond en de andere avond Genee, Gijp en Advocaat. Denk ook dat De Boer snel stopt met dit soort onzin.
 6. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Dat is toch geen argument? Gewoon individueel naar de speler kijken en dan oordelen. Als ik hem dan zie spelen dan denk ik dat hij een versterking kan zijn, is pas 20 ook. Ja geweldenaar die Quintero Bart.
 7. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Vond het niveau niet heel best anders. Maar je hebt gelijk, vooral Boca in vergelijking met River dat wel goed voetbalde en positiespel speelde. Boca deed helemaal niks behalve duelleren. Al had ik ze het wel gegund na alle gedoe. Ook wel opmerkelijk dat Tevez, Gago, Quintero en Zarate op de bank zaten. Opvolger Ziyech, mooi die Quintero ophalen :<
 8. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Ik vind juist Doan echt goed. Zou hem ook graag bij Ajax zien. Alleen voor absoluut niet meer dan een miljoentje of 8. Ik heb goed opgelet op Magallan, echt een hele goede verdediger. Helaas voetballend niet veel.
 9. cimbomcu

  Eredivisie Topic #23

  Ach, denk dat je het veel te groot maakt.
 10. cimbomcu

  Eredivisie Topic #23

  Dit is toch beter voor alle partijen? Anders krijg je dat gedoe van vorig jaar dat iedereen tot april elke week vraagt of hij blijft ja of nee.
 11. cimbomcu

  Feyenoord #27

  Kokcu :love:
 12. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Oke, maar was op dit moment niet concreet. Wilden misschien wachten bijvoorbeeld, of geen 75 miljoen betalen.
 13. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Van wat ik weet zijn al die clubs niet eens aan de orde geweest. City en PSG wel. City heeft dan gezegd dat ze op dit moment niks kunnen doen in verband met FFP. Als dan de technisch directeur en Maxwell naar Amsterdam komen en ze hebben een goed gesprek met Frenkie, waarom zou die dat moeten dan weigeren als er niemand verder concreet is? Competitie vind ik zelf ook verrot hoor, daar niet van.
 14. cimbomcu

  Feyenoord #27

  Vader heeft al ontkent. Dat ligt aan de leeftijd volgens mij Mark, jongens onder de 18 kunnen niet langer dan 3 jaar contract krijgen.
 15. cimbomcu

  PSV Eindhoven #19

  Ja ik vind Van Bommel gewoon enorm eng. Niets verandert na zijn voetbal periode en ook spelers als De Jong en Lozano bezorgen mij de kriebels. Valt verder best mee.
×