Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Content Count

  46,710
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About cimbomcu

 • Rank
  Appie is Ajax
 • Birthday 03/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cimbomcu

  AFC Ajax

  Wel mooi dat je een bepaald beeld van iemand hebt (ik van Winter dus) en dat dat beeld ook mooi bevestigd wordt :r
 2. Vind je volksclubs dan beter dan de ´´elite´´?
 3. Belachelijk hoe die Nijhuis weer fluit, gewoon duidelijke overtredingen weigeren te fluiten bah.
 4. cimbomcu

  AFC Ajax

  Daar ben ik het met mee eens. Bergwijn, wat moet je ermee joh. Haha kijk allemaal effe naar Vitesse - Groningen. Odegaard is weergaloos, zo snel mogelijk proberen te kopen.
 5. Ho-ho. We begrijpen elkaar verkeerd. Tactische nufjes, kleine aanpassingen. Een top coach moet dat kunnen en doen als het nodig is. En als dat succes geeft, geweldig! Dan maakt het imo ook niet uit of je nou beter bent ja of nee of dat je grote of kleine club bent. Oss - Sparta was anders. Sparta poogt het hele seizoen al aanvallend voetbal te spelen en zijn daarmee 2de geworden (wel 2 keer verloren van Oss). Omdat Oss een counterploeg is en daarmee succesvol deed Sparta nou iets anders. Sparta gaf de bal gewoon aan Oss, en zo had Oss 55% balbezit. Dat heeft weinig met tactiek te maken denk ik en dat vind ik dus een zwakte. Als Ajax de bal gewoon aan PSV zou geven, dat vind ik gewoon slecht en zwak en zou ik nooit mee kunnen leven.
 6. Ik heb denk ik al 3 keer aangegeven dat Fraser het goed heeft gedaan? Wel blijven lezen he.
 7. Nee Rogier zegt dat wij er ervaring mee hebben want Ajax en PSV. Maar hoe PSV ook speelt ik zie Ajax altijd hetzelfde spelen? Dat geef ik juist aan. Ik kan om je 2de zin wel ook 10 lach smileys neerzetten maar ik wil graag volwassen reageren. Je snapt toch wel dat Tottenham juist de ploeg is met meer kwaliteit, en veel meer geld dan Ajax? Als Ajax zich dan aanpast is dat helemaal niet gek? Al stonden ze met rust gewoon met hun eigen spel 2-0 voor. Je vergelijkt het verschil tussen Tottenham en Ajax toch niet met Sparta en Oss?
 8. cimbomcu

  Fortuna Sittard

  Is het besluit van Rene Eijer weg echt gezamenlijk genomen denk je @Nom de Guerre
 9. Reageer jij er eens inhoudelijk op in dan? Waar heeft Ajax zich aangepast naar dat countervoetbal van PSV?
 10. Weet ik, maar om te benadrukken dat ik van initiatief houd en van ploegen die aanvallend voetbal spelen.
 11. Ajax past zich dan toch niet echt overdreven aan? Dat is het meest mooie aan onze club, wij passen ons never aan. Of het nou tegen Real, Juve, PSV of Spurs is
 12. Heuy Odegaard 1-0. Ik ben nu dus voor Vitesse, omdat die veel meer uitgaan van eigen kracht en lekker voetballen ipv Groningen dat vooral bezig is met het verdedigende aspect. Mag dat? @Kavinos
 13. Dat het je blijkbaar niet lukt om met veel betere spelers en meer geld te winnen van een tegenstander op je eigen manier.
 14. Dat heeft die ook, maar de manier waarop kun je je vraagtekens bij zetten.
 15. = Dat is wel heel breed en algemeen gezegd, dus voor jou maakt het type voetbal niet uit, als je maar wint? Als je veel meer geld hebt, en veel meer kwaliteit. Moet je niet je spel aanpassen om te winnen, dan moet je zorgen dat je met je eigen spel wint.
×
×
 • Create New...