Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  49,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cimbomcu last won the day on April 17

cimbomcu had the most liked content!

About cimbomcu

 • Birthday 03/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cimbomcu's Achievements

294

Reputation

 1. Nou Janssen > Weghorst. En Brobbey heeft nog een dag daarvoor gespeeld dus vond het wel logisch dat Janssen speelde. Klaassen ben ik geen fan van, maar zie ook geen alternatieven op de bank (Taylor en Gravenberch zijn geen tienen)
 2. Wat een negativiteit hier zeg. Van Gaal doet het toch prima? Ook zijn uitleg over Malacia als LCV ipv Blind was gewoon wederom logisch. Blind deed het gisteren wederom goed trouwens, maar goed het is populair om hem weer eruit te pakken. We zijn wel een soort vies eng counter landje geworden en dat betreur ik ten zeerste. Maar je kan niet zeggen dat Van Gaal het slecht doet.
 3. Het gekke is dat Turkije voor deze 2 potjes echt op de goede weg was, had dit dan ook totaal niet verwacht. Wat vind jij @Acquafresca
 4. Ik ben het met je eens. Ik hecht er dan ook echt wel waarde aan. Mooi toernooi. Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr, het is nu gewoon ongelukkig vanwege het WK dat in de winter plaats vindt, anders was het door Nederland en andere landen veel serieuzer genomen.
 5. Prima interview van Burak laatst he Nom de Guerre. Daar hoor je dan niemand over..
 6. Van Gaal is een idioot, maar die vragen vind ik ook soms idioot hoor. Stekelenburg die dan gaat vragen/suggereren ''Justin oogde niet blij gisteren'' ja wat wil je daarmee als verslaggever? Die jongen heeft gisteren gewoon verloren tegen een titelconcurrent, moet hij dan blij zijn? Wat bedoel je daarmee om die vraag te stellen aan de bondscoach. Daarin snap ik Louis wel, hoe die daarna tekeer gaat is wel ronduit tenenkrommend.
 7. cimbomcu

  Feyenoord

  Naja onzin.. Ik vind de 6 een cruciale positie. Kijk overal ter wereld en de 6 is bijna altijd de belangrijkste speler. Zie Feyenoord vorig jaar nog. En nee Geertruida vind ik geen 6 en ook Timber niet. Als je dan Aursnes laat gaan zou dat gewoon mijn eerste prioriteit zijn om een directe versterking voor de 6 te halen. Dus het enige wat ik zeg, liever een basisversterking voor 6, dan een wissel middenvelder of vleugelspeler, of back. Dat zou ik liever doen dan de zoveelste back of buitenspeler. En dan vind ik dat jij daar te makkelijk vanaf doet ''ja het is helaas niet gelukt, he jammer'' Ik had bijvoorbeeld liever een echte 6 dan Timber gehaald, dus eerder Zerrouki (of een andere 6) dan nog een 8. Of je dacht als Feyenoord dat Timber de 6 was, kan ook natuurlijk maar dan heb je hem niet goed gevolgd vorig jaar want dat is die niet.
 8. Je hebt gelijk Wat een kerel. Hij werd geschorst door Adana en Montella dus dacht die is gewoon uit de selectie gegooid. Maar ze hebben hem nog gelukkig kunnen verpatsen.
 9. cimbomcu

  AFC Ajax

  Niet dat Tadic gisteren uitblonk, maar toch redelijk wat grote kansen gecreëerd gisteren hoor. Die kans was minder ja.
 10. Lees eens terug en kijk wie gelijk begon met onwetend, dom, slecht etc. Nadat ik achteraf gewoon terechte kritische vragen stelde omdat meneer zijn feitjes niet op orde had.
 11. Op dit moment Adana bovenaan in Turkije, de stad waar mijn ouders vandaan komen. Montella als trainer, spelers als Balotelli, Belhanda, Jonas Svensson, Rakitsky, Ndiaye, good old Gokhan Inler, Onyekeru, Assombalonga, Dyzuba, Gulbrandsen en Stambouali.
 12. cimbomcu

  AFC Ajax

  Maar ouwe brombeer. Over het gedrag snap ik he. Maar Tadic was gisteren gewoon je beste aanvaller, Kudus en Bergwijn waren nergens. Met Brobbey op de bank mis je zowel aanspeelpunt als diepgang. Dat heb je tegen dit soort ploegen nodig. Kudus gewoon als middenvelder, maar niet als aanvaller. Bassey heeft voornamelijk nog moeite ook met dit soort dingen. Kan als een kei verdedigen, maar moet duidelijk wennen aan het voetballende gedeelte.
 13. Nee tuurlijk dat is ook slecht voor de scouting van PSV zelf, maar goed, hij blijft eindverantwoordelijk. En als je zijn hele lijst erbij pakt is dat nou niet best..
 14. Daar ga je met je stoer taalgebruik? Doe eerst aan je eigen onderzoek en lees in je voor je anderen de les gaat lezen pipo.
×
×
 • Create New...