Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Content Count

  47,611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

About cimbomcu

 • Rank
  Appie is Ajax
 • Birthday 03/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Je kan inderdaad zeuren bij Ten Hag over verkeerde keuzes. Zoals tegen Heracles vond ik dat ook. Alleen wanneer stelselmatig zijn prestaties beter zijn dan die verkeerde keuzes die af en toe worden gemaakt dan houd je dat toch niet lang vol. Guardiola maakt ook wel eens verkeerde keuzes, maar is toch een geweldige trainer. Jij zegt dat alleen Marin voor Schone en De Jong kwam. Als je puur theoretisch bekijkt klopt dat, maar een Martinez die blijkbaar goed op het middenveld functioneert kun je nu toch wel meetellen? Of vind je omdat hij als verdediger is gehaald dat je hem niet mag meetellen? Daarnaast vergeet je Eiting, waar veel mensen een kans voor wilden en die krijgt hij nu. Ik ben er blij mee. Ik hoef geen aankoop daar. Jij bent echt van de aankopen, ik niet. Jij denkt je haalt een middenvelder voor veel geld, oh die functioneert niet, dan haal je nog een middenvelder voor veel geld. Dat vind ik een beleid die niet bij Ajax past. Vorig seizoen en nu? Gast, misschien ben jij het vergeten. Maar Ajax haalde deze periode (tot verlies Madrid) helemaal geen hoog niveau. Na de winterstop was het gewoon slecht met de desastreuze 6-2 tegen Feyenoord als gevolg. En dat doen ze nu ook niet, kijk eens internationaal. Veel clubs hebben na de winterstop moeite om op gang te komen, zeker wanneer er ook nog eens blessures bijkomen. Maar ik heb al een simpele vraag gesteld, maar niet echt antwoord gehad dus doe het nu effe weer. Denk jij niet dat als je bij Barca Messi, Busquets en Suarez, bij PSG Neymar, Mbappe en Verratti, bij Liverpool Mane, Salah en Van Dijk weghaalt dat je dat niet zal terug zien in het spel en de resultaten? En bij Ajax waren het er helaas meer dan 3 belangrijke afwezig.
 2. Nee man, met dat voetbal gaat dat toch niet lang goed.
 3. De Jong en Schone inderdaad, Schone ook onderschat hoor. Enorm verlies. Ik bedoel meer aan te geven dat Zeus het liefst het hele elftal verandert, en daar ben ik niet voor. Je laatste zin klopt, maar dat zei ik ook al eerder in een post. Is dat niet logisch wanneer je beste spelers voor langere tijd eruit gaan?
 4. Als je gewoon de carriere van Ten Hag bekijkt, hij heeft het overal goed gedaan. Bij GAE gepromoveerd, bij Utrecht deed hij het fantastisch en haalde Europees voetbal en bij Ajax is die kampioen geworden, beker gewonnen en de halve finale CL gehaald. Dan kun je imo gewoon niet zeggen dat het een matige trainer is en dat die nu onder druk staat. Je kan dat na een slechte periode niet zeggen vind ik. Daarnaast valt er wel wat voor te zeggen, de aankopen voldoen nog niet allemaal maar is ook weer niet alleen zijn fout. Daarnaast vond ik het persoonlijk niet erg om niet een middenvelder te halen aangezien Marin al werd gehaald en je nog genoeg jeugd hebt. Op dat moment kon niemand weten dat Marin het nog niet zou waarmaken. Wanneer je weer nog een middenvelder gaat halen, komt de kritiek weer dat ze in Amsterdam de eigen jeugd vergeten. En wat als die aankoop net als Marin ook niet zou voldoen? Dan kwam jij weer zeggen dat het allemaal niet goed was en dat een Gravenberch en Eiting op de bank ploeteren. De kosten van Ajax zijn flink gestegen, hoe meer aankopen en salarissen hoe meer dat ook een risico gaat worden. Daar ben ik niet voor. Ik heb liever dit beleid, helaas pakken de aankopen niet allemaal goed uit. Maar dat kan ook niet ieder jaar. Het verschil met vorig jaar in deze periode is ook helemaal niet groot. Het enige wat er is verandert is dat je EL speelt ipv CL. In de competitie stond je er slechter voor dan nu. Had je ook deze periode de wedstrijden tegen Heerenveen, Heracles, Feyenoord en Real Madrid waar je allemaal verloor en tegen Heerenveen gelijk en stond je dus ook nog punten achter op PSV. Toen veranderde het na het verliezen van Real. Met een beetje creatief nadenken zou je haast kunnen zeggen dat het dit jaar beter gaat. Je hebt nu minder kwaliteit, meer blessures van hele belangrijke spelers maar doet het in de competitie dus beter. Ik vind het gezeik om niks. Net als het gedoe met Babel, Babel is gehaald als bankspeler. De vervanger van Neres en Promes. Dat die 2 nog steeds niet fit zijn was bij het halen van Babel niet de verwachting. Dan kun je nu daarover zeuren, maar het is naar mijn idee heel veel achteraf makkelijk lullen. Hoop dat de negatieve lading vooral geen nieuwe tendens wordt en we gewoon gaan doen met zijn allen.
 5. Promes. Zou ook de rest wat meer willen zien.
 6. Had van jou niet zo'n kortzichtige post verwacht. Haal je halve finale CL ''geweldige lichting'' ''gelukkige loting'' effe normaal doen. Bayern, Benfica, Juve en Real. Daag met je gelukkige loting. Geweldige lichting? De Jong en De Ligt weg, de rest speelt er nog allemaal. Moet je nagaan, je mist dus De Ligt, De Jong, Schone en Neres. Dan heb je nog Veltman die lang eruit is, Blind die lang eruit is geweest, Ziyech die sukkelt met z'n fitheid en Promes die er al langer niet is. En dan snap ik met je simpele vermogen niet hoe iedereen zich zo druk kan maken en kan zeuren, en zelfs Ten Hag eruit willen en zeggen dat het een matige coach is. Ik snap dat niet, ben ik dan zo genuanceerd? Je staat eerste, wordt gewoon nog kampioen en halve finale beker. Daarnaast moet je hopen dat donderdag nog mogelijk is. Wat een gezeik.
 7. Ten Hag out? Effe normaal doen. Ten Hag ziet eindelijk dat het in iedergeval niet goed zit, daar ben ik al blij mee. Die voorhoede kan echt niet meer van gisteren, dat zijn 3 vrachtwagens op de linkerbaan op de snelweg. Het is heel simpel boys, het is wachten op je beste spelers (Neres, Promes en Ziyech). Zo moeilijk is het niet. Mensen gaan daar zo makkelijk overheen. Het is cliche maar haal Neymar, Mbappe en Di Maria weg bij PSG, Messi, Suarez en Busquets bij Barca, Mane, Salah en Van Dijk bij Liverpool. En het is allemaal the same shit.
 8. Ja en wat moet ik dan doen?
 9. Kan het altijd zo slecht hebben wanneer je met zulk matig voetbal, en heel veel geluk gaat winnen van de nummer 15 (?). Wat een kut penalty weer, Bassie Nijhuis mag zich schamen.
 10. Vind dit dan ook niet waar. Een ploeg als Getafe is echt uitzonderlijk, niemand doet dit zoals hun dit doen. Blijft ook staan dat Ajax 2 hele belangrijke aanvallers mist (juist tegen een ploeg als Getafe waar je die diepte nodig hebt) en Ziyech amper wedstrijd fit in een keer in zo'n fysieke duel er moet staan.
 11. Ja maar dat zijn van die cliche dingen, dat snap je toch wel? Wanneer er maar 42 minuten wordt gevoetbald (voor de duidelijkheid duurt een wedstrijd vaak meer dan 90 minuten) en je staat al 1-0 achter de hele wedstrijd, en ze blijven maar aanstellen en irriteren. Dan is het volkomen menselijk en logisch dat je er op reageert.
 12. Promes en Neres, waar zijn jullie :( Vind die Feyenoord supporters een beetje stom, er is dus 42 minuten gevoetbald gisteren. Dat is toch werkelijk schandalig? Mag je je daar lekker over opwinden en geïrriteerd raken? Lijkt mij heel normaal.
 13. Oh ja het werkt, maar ik vind het geen klote aan. Wanneer ze dan tegen een ploeg als Atletico spelen en waar ze echt het spel moeten gaan maken zie je de tekortkomingen en dan gaan ze janken met z'n allen. Ik vind het alleen beetje gek dat mensen zeuren over Atletico en dan niks over Liverpool zeggen.
×
×
 • Create New...