Spring naar bijdragen

cimbomcu

Leden
 • Aantal bijdragen

  46383
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over cimbomcu

 • Rang
  Appie is Ajax
 • Verjaardag 04-03-1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. cimbomcu

  Feyenoord #27

  Hoezo? Ze hadden een voorrangspositie verwacht, nou die kregen ze niet en moeten onderaan beginnen en daar stonden ze niet op te wachten. Als je onderaan begint, en effe een paar keer goede spelers in Jong zet en een paar keer kampioen wordt ben je zo terug op niveau.
 2. cimbomcu

  Europa League 2018/2019

  Weet iemand welke wedstrijden RTL7 vanavond uitzend? En FOXSPORTS 4, is dat buitenlandse zender?
 3. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Hey wacht eens even jij, dit soort calimero posts roep je maar in het PSV en Feyenoord topic maar wij doen dat niet. Kom zeg. Jammer van gisteren, Real die gewoon effectief was. Snap wel dat de goal van Nico werd afgekeurd, en gedoe met Frenkie was ook beide kanten op naar mijn idee. Daar moeten we niet over zeuren. Wel trots op dit Ajax, vaker graag. Nu kan je echt nooit meer Neres zondag tegen NAC op de bank zetten he, dat pikt die niet en dat mag ook niet. Beste man van de wedstrijd was voor mij Ramos, oh wat was die fenomenaal goed, hield in zijn eentje die verdediging bij elkaar. Haalde echt stuk of 5-6 keer cruciale bal weg na een steekpass. Dat hij geschorst is is echt heel gunstig. Niet dat ik wat verwacht daar, maar zonder Ramos is dat ploegje echt aanmerkelijk minder sterk.
 4. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Neres is zo ongelofelijk gevaarlijk, al 3 keer dat die diep ging en als die bal kwam stond die 1 op 1 met Courtois maar helaas kwam die bal niet. Tadic ook goed als spits hoor, vooral die Nacho weet er geen raad mee.
 5. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Pfff, jammer.
 6. cimbomcu

  Champions League 2018/2019

  Goh wat een niveau verschil. Niks te zoeken hier United.
 7. cimbomcu

  Eredivisie Topic #23

  Willem Janssen over Utrecht ´´ Wel hadden we de neiging om met onze vinger naar anderen te wijzen. Advocaat benadrukte na de wedstrijd tegen Willem II dat we vooral in de spiegel moesten kijken. Dat we kritisch naar onszelf moeten kijken voordat we iets over een ander zouden zeggen.”
 8. cimbomcu

  Eredivisie Topic #23

  En dat is heel kwalijk, dat is dus een gebrek aan kennis van de spelregels. Dan kun je moeilijk volgende week weer gaan fluiten. De meeste penals zijn onbewust en ongelukkig.
 9. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Weetje wat naar aan jou is Jantje? Bij elk slechte pot, bij elke keer puntverlies begin jij weer over het geld en de waarde van spelers. Dat is zo fucking simpel. Kom zeg, kun je niet beter dan dat? Ben jij er zo 1 die nu echt denkt omdat Ajax effe paar wedstrijden slecht speelt dat bijvoorbeeld De Ligt en Onana niet zo goed zijn, en dat ze het geld niet waard zijn? Ik was gisteren ook echt fucking woest, daar niet van. Mijn zin in woensdag is ook compleet verdwenen. Die weer tegen Atletico gezien, als dat geen 0-6 wordt
 10. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Neres?
 11. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Kwartier later, er is geen reet gebeurd wat erg
 12. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Ze kunnen de bal niet kwijt, iedereen in de bal. Het is geen rocket science dit hoor. Vd Beek doet iets wat die altijd doet als Ajax het moeilijk heeft, verstoppertje spelen. Huntelaar of Dolberg is een gigantisch verschil, Huntelaar is ten eerste al ziek sloom. Dus elke diepte bal is slecht want hij redt dat niet, daarnaast is zijn balaanname ook beroerd waardoor je hem niet kan aanspelen wanneer die kort gedekt staat. Dan heb je 2 buitenspelers die je moeilijk kan bereiken. De ene is te sloom, de andere is gewoon een middenvelder ipv vleugelspeler.
 13. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Dan winnen we dit.
 14. cimbomcu

  AFC Ajax #53

  Almelo is niet zo ver weg, als die kale knikker Neres niet gelijk vanaf de 2de helft erin zet rijd ik er heen. WE HEBBEN GODVERDOMME DIEPGANG NODIGGGGGGGGGG!!!!!!!!!
 15. cimbomcu

  Brits Voetbal #35

  Ho ho meneer Houtman, je ziet mij nergens beweren dat Guardiola niet kinderachtig is. Ik geef duidelijk aan geen fan te zijn van Klopp maar benoem ook een essentieel onderdeel, namelijk zijn speelstijl. Ik ben veel meer gecharmeerd van de trainer Guardiola dan de trainer Klopp. Daarnaast zijn ze beide bijzonder in hun karakters. Klopp vind ik wel een keer of 10 enger dan Peppie. @Kavinos doen het best aardig zonder Kane.
×