Jump to content

cimbomcu

Leden
 • Posts

  49,207
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cimbomcu last won the day on April 17

cimbomcu had the most liked content!

About cimbomcu

 • Birthday 03/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Enschede
 • Interesses
  Voetballen , Fmen , Sportschool
 • Opleiding/Werk
  Marketing & Communicatie
 • Favoriete CM/FM
  FM 2013
 • Favoriete Club
  Ajax , Galatasaray, Chelsea
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cimbomcu's Achievements

220

Reputation

 1. cimbomcu

  AFC Ajax

  Beste Socrates. Ik moet je idd hierin gelijk geven. Hoewel Ten Hag het uitstekend heeft gedaan was het voetbal vooral het laatste half jaar van zeer matig niveau. Wel wil ik erbij zeggen dat het ook aan spelerskwaliteit ligt, waarin hij in de CL campagne fantastisch voetbal speelde met voetballende middenvelders zoals De Jong en Schone en dan voorin Ziyech, Neres en Tadic was dat nu natuurlijk een stuk minder. En dat heeft te maken met diepgang en snelheid voorin, maar ook voetballende kwaliteiten op het middenveld. Toen had je De Jong en Schone en nu had je Klaassen en Alvarez. En dan kun je zoals jij doet het hele jaar roepen om Kudus, maar als je telkens ziet wat die laat zien in invalbeurten maar ook in basisplaatsen is dat gewoon slecht en snap ik dat Ten Hag dan liever vertrouwt op Alvarez of Klaassen waarbij je weet wat je aan ze hebt. Wel neem ik Ten Hag zeer kwalijk dat hij met Haller is gekomen, dat is gewoon een voetbal tegenhoudende spits die wel gewoon levert in cijfers. Aan de andere kant levert het je straks hopelijk meer geld op dan dat je hem hebt gekocht.
 2. cimbomcu

  AFC Ajax

  Nee, ik wil best voorzichtig zijn met talenten. Maar Brobbey is echt een gigantisch talent, zulke spitsen zie je zelden en al helemaal niet in Nederland. Zoals anderen ook zeggen ligt het bij hem meer aan zijn fitheid. Maar als je hem intensief volgt weet je pas echt wat voor mogelijkheden hij heeft. Hij kan fantastisch afmaken, hij is giga sterk, hij kan meevoetballen, is snel en heeft diepgang. Alles wat je nodig hebt, daarnaast nog super jong. Ik vind hem bijvoorbeeld veel meer hebben dan Malen. Zie bijvoorbeeld Malen's laatste jaar bij PSV. Veel kansen missend en vaak gewisseld door Schmidt die openlijk wel eens twijfelde aan zijn fitheid. Brobbey is vooral in het sterk zijn en meevoetballend een stuk beter dan Malen. Malen vond ik helaas steeds meer een counterspits bij PSV. Hoewel Brobbey wel nog meer te bewijzen heeft dan Malen.
 3. cimbomcu

  AFC Ajax

  Martinez: 1 goal en 3 assists Timber: 3 goals en 2 assists Nico: 2 goals en 2 assists Blind: 1 goal en 2 assists Nous: 5 goals en 2 assists Alvarez: 5 goals en 1 assits Gravenberch: 2 goals en 5 assists Klaassen: 9 goals Tadic: 13 goals en 19 assists Daramy: 1 goal en 3 assists Antony: 8 goals en 4 assits Berghuis: 8 goals en 11 assists Haller: 21 goals en 7 assists Brobbey: 7 goals en 1 assist Danilo: 2 goals en 1 assists
 4. Dat puntenaantal daar jongens toch Schalke 9 keer verloren, Werder 16 van de 34 niet gewonnen. HSV wat derde staat gewoon meer niet gewonnen dan wel gewonnen.
 5. De titelstrijd gaat weer voort, nu Milan. Vnv Inter.
 6. cimbomcu

  AFC Ajax

  Brobbey heeft wel laten zien dat we met het NL elftal eindelijk weer een echte 9 hebben voor de komende 10 jaar. Wat een talent.
 7. Gisteren bij Bielefeld - Leipzig geweest, zaten naast het uitvak. Viel mij wel op hoe fanatiek dat groepje supporters van Leipzig was. Wel klasse.
 8. Excuses, reageer volgende keer effe chill en normaal. Dan doe ik dat ook.
 9. Wat een slecht interview zeg met Seuntjes bij ESPN en dat ligt niet aan Seuntjes. ''is het levensbedreigend?'' mafkees, rot op.
 10. 100 euro per uur Kyrill. dat verdient Mark Rutte net aan. Als jij denkt dat het serieus is dat een arbeidsmigrant uit Bangladesh 100 euro per uur verdient en zo reageert, dan kun je een reactie verwachten.
 11. Lekker hoor Fortuna @Nom de Guerre gefeliciteerd. Fantastisch geknokt de laatste paar weken met de keeper, de 2 Grieken en die gasten voorin. Mooi ook dat Gun vertrouwen heeft gehouden.
 12. Om over NL topic te blijven. Dat interessantdoenerij van Van Gaal is ook vermoeiend he, man die Janssen wordt in Mexico gewoon uitgefloten
 13. cimbomcu

  Praatprogramma's

  Dan heb ik er geen moeite mee.
×
×
 • Create New...