Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

MD.

Leden
 • Posts

  18,582
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MD.

 1. Seizoen nu al tijdje onderweg natuurlijk. Door het kampioenschap gepromoveerd. Draaien tot nu toe erg goed. In de beker derde geworden op doelsaldo. Maar mogen dat zien als een knappe prestatie. Wij spelen nu dus derde klasse en kwamen uit tegen 1e en 2e klassers. Winst gelijk en verlies. In de competitie staan we nu zelfs tweede. 4-2-1 Boven verwachting kunnen we wel zeggen. Onze doelstelling is de komende drie wedstrijden winst. Dan pakken we de periode.
 2. Kan toch ook alleen water in zo een fles?
 3. MD.

  Hardlopen

  4 mijl is 6,4 km. Dus dat ga je wel redden dan.
 4. MD.

  Hardlopen

  wat is voor jou een leuke tijd?
 5. MD.

  Hardlopen

  De Zwolse vijf mijl? In Juni heb je de halve marathon en de 4 mijl. Ik ga zelf dan mee doen met de 4 mijl. Tijd van vorig jaar moet dan verbeterd worden [MENTION=709]Elano[/MENTION]; moet je knie ook aan wennen, vond de mijne in het begin ook niet leuk.
 6. MD.

  Hardlopen

  Heb me laten vertellen dat interval je daarbij kan helpen. Iets onder je normale tempo lopen. En dan af en toe stevig versnellen.
 7. MD.

  Nieuwe shirts

  Haha. Is ook weer zo
 8. MD.

  Nieuwe shirts

  Dan heb je het regenboog shirt van Bochum nig nooit gezien [emoji12]
 9. MD.

  PEC Zwolle

  Wat betreft Brama vind ik het best dom eerlijk gezegd. Zowel van PEC, als Brama zelf. Als PEC zijnde had ik hem contract voor kortere periode aangeboden, of met buitenland clausule. Als Brama zijnde had ik gezegd akkoord te zijn met een buitenland clausule. Weet niet in hoeverre dit mogelijk is, maar zie niet in waarom het niet zou kunnen.
 10. Hahaha. Dat was echt te geniaal. Echt genieten
 11. Verbazingwekkend hoe weinig hints er zichtbaar zijn voor de kijker. Wat mij betreft komt er weer eens 1 seizoen tussendoor met 'normale' Nederlanders. Geen BN'ers zeg maar. Zou denk ik voor de afwisseling wel goed zijn. Die spelen het spel heel anders denk ik. Aangezien daar het geld wel echt een ding is.
 12. Kijk er ook graag naar. Prachtig programma.
 13. Dat was even eindje terug zoeken. Ben nu zelf halverwege seizoen 3. Het is eigenlijk precies wat Petterson zegt. Leuk tussendoortje.
 14. MD.

  Roda JC Kerkrade

  Als Jansen niet gespuugd heeft lijkt het er wel verdacht veel op als je de beelden bekijkt. Maar als mvv ook zegt van niet zal het wel niet zo zijn
 15. MD.

  Roda JC Kerkrade

  Je ziet hem in elk geval een spugende beweging maken. Net zo als wanneer je een trappende beweging maakt maar niet trapt. Zes wedstrijden vind ik overdreven. Maar schorsing zal die niet onder uit komen verwacht ik
 16. Klopt idd. Kwartiertje tot half uur later beginnen had gekund. Nu is het beter zo
 17. Wie is de Mol? 2015 De app van widm is aangepast. De tijd om je punten in te stellen is tien minuten verlengd. Dus wellicht begint het zo nog Edit: Art tweet net dat net besloten is het niet door te laten gaan vanavond.
 18. Suits is netflix idd. Kan er mee door als serie, begint na verloop van tijd beetje hoog gtst gehalte te krijgen
 19. MD.

  PEC Zwolle

  Niet om het een of ander, maar ik ben geen zwollenaar ;)
 20. MD.

  PEC Zwolle

  Nee gelukkig niet. Direct onder de camera van fox. Precies op de middenlijn. Leren stoeltjes. En soms zelf met verwarming :r Heb deze maar even terug gehaald. Want heb nu twee zaterdagen op rijd een avond wedstrijd mee gemaakt. Maar jullie vallen me vies tegen. Voor de wedstrijd echt 0,0 geluid in het stadion. Ja de AZ supporters probeerden het. Na de 0-1 heb ik jullie max 30 sec gehoord. Toen was het stil tot de 1-1. Daarna tot einde wedstrijd echt maar af en toe geluid. Het verbaasde me ook dat de lange zijde tegenover ons vaak het gebied was waar het zingen begon en jullie het dan maar overnamen.
 21. MD.

  PEC Zwolle

  Zaterdag naar PEC, me werkgever heeft nieuwe plaatsen, rond de middenlijn. Beter dan waar we zaten, in het hoekje gedrukt.
 22. Vond het voor een serie juist een goed einde. Oke voorspelbaar tot en met. Maar dat is met veel series zo.
 23. Gewoon zonder of met Engelse ondertitel kijken man. Goed voor je Engels.
 24. [spoiler=E11]ik denk al vanaf het begin het laatste
×
×
 • Create New...