Jump to content

MD.

Leden
 • Posts

  18,582
 • Joined

 • Last visited

About MD.

 • Birthday 02/25/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Kampen
 • Favoriete CM/FM
  2006
 • Favoriete Club
  AJAX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MD.'s Achievements

9

Reputation

 1. Seizoen nu al tijdje onderweg natuurlijk. Door het kampioenschap gepromoveerd. Draaien tot nu toe erg goed. In de beker derde geworden op doelsaldo. Maar mogen dat zien als een knappe prestatie. Wij spelen nu dus derde klasse en kwamen uit tegen 1e en 2e klassers. Winst gelijk en verlies. In de competitie staan we nu zelfs tweede. 4-2-1 Boven verwachting kunnen we wel zeggen. Onze doelstelling is de komende drie wedstrijden winst. Dan pakken we de periode.
 2. Kan toch ook alleen water in zo een fles?
 3. MD.

  Hardlopen

  4 mijl is 6,4 km. Dus dat ga je wel redden dan.
 4. MD.

  Hardlopen

  wat is voor jou een leuke tijd?
 5. MD.

  Hardlopen

  De Zwolse vijf mijl? In Juni heb je de halve marathon en de 4 mijl. Ik ga zelf dan mee doen met de 4 mijl. Tijd van vorig jaar moet dan verbeterd worden [MENTION=709]Elano[/MENTION]; moet je knie ook aan wennen, vond de mijne in het begin ook niet leuk.
 6. MD.

  Hardlopen

  Heb me laten vertellen dat interval je daarbij kan helpen. Iets onder je normale tempo lopen. En dan af en toe stevig versnellen.
 7. MD.

  Nieuwe shirts

  Haha. Is ook weer zo
 8. MD.

  Nieuwe shirts

  Dan heb je het regenboog shirt van Bochum nig nooit gezien [emoji12]
 9. MD.

  PEC Zwolle

  Wat betreft Brama vind ik het best dom eerlijk gezegd. Zowel van PEC, als Brama zelf. Als PEC zijnde had ik hem contract voor kortere periode aangeboden, of met buitenland clausule. Als Brama zijnde had ik gezegd akkoord te zijn met een buitenland clausule. Weet niet in hoeverre dit mogelijk is, maar zie niet in waarom het niet zou kunnen.
 10. Hahaha. Dat was echt te geniaal. Echt genieten
 11. Verbazingwekkend hoe weinig hints er zichtbaar zijn voor de kijker. Wat mij betreft komt er weer eens 1 seizoen tussendoor met 'normale' Nederlanders. Geen BN'ers zeg maar. Zou denk ik voor de afwisseling wel goed zijn. Die spelen het spel heel anders denk ik. Aangezien daar het geld wel echt een ding is.
 12. Kijk er ook graag naar. Prachtig programma.
 13. Dat was even eindje terug zoeken. Ben nu zelf halverwege seizoen 3. Het is eigenlijk precies wat Petterson zegt. Leuk tussendoortje.
 14. MD.

  Roda JC Kerkrade

  Als Jansen niet gespuugd heeft lijkt het er wel verdacht veel op als je de beelden bekijkt. Maar als mvv ook zegt van niet zal het wel niet zo zijn
×
×
 • Create New...