Jump to content

Juca

Leden
 • Content Count

  19,053
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Juca

 • Rank
  ez
 • Birthday 09/10/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Groningen
 • Favoriete Club
  Liverpool
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Naam manager: Goat Savic Nationaliteit manager: Servië Leeftijd: 10-09-1970 Land: Servië
 2. 12 punten! Platina, held!
 3. Juca

  Create Your Legend!

  Bij deze een nieuwe editie van Create Your Legend! Echter, doen we het deze keer anders dan vorige keren. Normaliter had je de keuze uit punten en een hele lijst eigenschappen te verdelen. Ditmaal wordt dat volkomen willekeurig gedaan. Zo worden de verschillen in mijn optiek groter en leuker en kunnen de spelers letterlijk alle kanten opgaan. Hoe gaat het in zijn werk? Het is heel allemaal heel simpel. Je vult dit lijstje in en stuurt het middels een PM naar mij: Voornaam: Achternaam: Geboortedatum: Geboorteland (/2e nationaliteit): Positie(s): Club: Links/rechts/tweebenig: Lengte/Gewicht: Vervolgens zet ik voor jullie allen de CA op 100 en de PA op -9 (afhankelijk op leeftijd, hogere leeftijd = hogere CA). Dit betekent dus, zoals gezegd, dat alles willekeurig wordt bepaald. Qua clubs en competities kunnen jullie alle clubs kiezen die in de standaard competities zitten in FM20. De updates zullen komen in meerdere vormen. Updates over transfers, jaarlijkse updates over hoe jullie allen gespeeld hebben en meer exclusieve updates als je erg goed in vorm bent (hattrick maakt, internationaal debuut, WK/CL wint, etc.). Deadline ligt op inschrijven op maandagmiddag 13 juli 12:00. Dan heeft iedereen de tijd om in te schrijven en dit topic op te merken! Dacht wel leuke manier om de zomer door te komen en te wachten tot de volgende editie uit is!
 4. Juca

  [Sign-up] MUCI 2020

  Naam ploegleider: Ez Juca Geboorteland: Italië Karakter in één woord: Expressief Specialiteit (klimmen, heuvels, tijdrijden of sprinten): Heuvels Voorkeursfocus: Etappes
 5. Juca

  Ik luister nu..?

  HEAVY LUNGS - Blood Brother
 6. Juca

  NFL

  I mean, wel dik verdiend natuurlijk. Veruit de beste en meest spectaculaire (ja, easy boven Lamar) QB. Alleen mogen ze wel even hun best doen om Chris Jones te verlengen.
 7. Juca

  Ik speel nu tegen...

  Dat Frankfurt ook geen verkeerd team? Weet niet in welk jaar je zit, Maar Mejbri, Esposito en Salah is zeker niet slecht.
 8. Had al geen punten verwacht van Kelvin, maar heb er wel vrede mee gezien zijn smaak.
 9. Wow, van 0 naar 1 punt! Geweldig nieuws
 10. Satyr Wat een ontzettend klein kind. Grow up Christian en flinke missers blijft helaas een trend. Nog steeds geen punt.
 11. Juca

  Ik luister nu..?

  IDLES - 1049 Gotho (Live on KEXP)
 12. Soit. Ik zoek wat meer de variatie op in elk geval door geen standaard inzendingen in te sturen. Verder is het wel kwaliteit natuurlijk, maar is je niet kwalijk te nemen.
 13. Juca

  Ik speel nu tegen...

  Altijd mooi zulke resultaten. Helemaal nu ze twee oud-spelers van mij hadden gekocht van AZ voor zo'n 250 mil.
×
×
 • Create New...