Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  4,896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Beppu

 1. Één van de beste titlefights die ik gezien heb de afgelopen jaren. Vooral die derde ronde was heel intens.
 2. Wat is de regel omtrent Jong ploegen in de KKD wanneer het eerste elftal degradeert? Zou bijvoorbeeld Jong AZ de competitie moeten verlaten wanneer AZ degradeert uit de Eredivisie? Zeer onwaarschijnlijk natuurlijk, maar ben hier wel benieuwd naar.
 3. Dit bedoel ik vooral en dit vind ik vaak erg onnodig. Maar goed, het is ook niet echt een serie om heel serieus te nemen en vooral lekker weg te kijken en te lachen.
 4. Seizoen drie net afgerond. Is inderdaad een erg leuke serie die super makkelijk weg kijkt. De humor en de setting zijn echt top. Naar mijn inziens worden een aantal relaties wel iets te gecompliceerd gemaakt naarmate de serie zich vordert.
 5. Hier ook maandagmorgen weer even stukje gelopen voor het eerst in twee weken. Was de afgelopen maanden vrij goed bezig en wel twee keer in de week gelopen naast zaktrainingen en fietsen. Was even bang dat het niveau iets gedaald zou zijn na een twee weken geen loopje, maar viel me alleszins mee. Rustig begonnen met het voornemen om 5km te doen, maar uiteindelijk toch het tempo opgevoerd en de 8km gehaald.
 6. Beppu

  PSV Eindhoven

  Schmidt gaat een hoop over zich heen krijgen deze week, maar wat was Ramalho slecht joh. Die is door die vroege gele kaart echt volledig onschadelijk gemaakt lijkt wel. Bij die tweede goal bijvoorbeeld zijn been niet meer uit durven steken. Zag er heel slecht uit vandaag die jongen.
 7. Heb het idee dat dit soort taferelen (wereldwijd) erg veel voorkomen de laatste weken. Mensen hebben zich natuurlijk twee jaar in moeten houden, en nu ze weer mogen zijn die oerinstincten niet meer te bedwingen bij dat stelletje hersenlozen.
 8. Beppu

  Praatprogramma's

  Mijn god wat een genante tv
 9. Beppu

  Spaans voetbal

  Ene Neuer kan er ook wat van.
 10. Beppu

  AFC Ajax

  Afgaande op de samenvatting van Ziggo heeft er nog nooit iemand zo goed gespeeld als dat Anthony gister deed. Mijn god zeg. Ik dacht dat Berghuis een klasse beter was op rechts dan hem, maar dit zag er echt heel erg goed uit.
 11. Knettergek? De beste man is een halve minuut ervoor bijna onthoofd. Mocht die halo er niet op zitten dan was meneer Hamilton verder van huis geweest. dat wiel van Max zat ook gewoon op zijn hoofd. Denk dat je dan niet helemaal rationeel na denkt en zo snel mogelijk weg wil uit die auto.
 12. Beppu

  Nederlands Elftal

  Die Turken in het stadion waren lekker cynisch he. Althans, zo kwam het heel erg over op tv.
 13. Krijg er echt Nederlands elftal op een eindtoernooi vibes bij. Of koningsdag, het lijkt wel een nationale feestdag. Wel mooi. Vanmorgen rond 8:30 al honderden fietsers in het oranje gezien hier in IJmuiden die die kant al op gingen.
 14. Beppu

  AFC Ajax

  Aantal bakkies dat hij per dag moet zetten
 15. Beppu

  PlayStation topic

  Godfall ziet er inderdaad wel vet uit. Al denk ik dat Immortal Fenyx Rising me ook erg vet lijkt. Ga denk ik eerst die en Valhalla spelen als ik die PS5 heb. en Astro's playroom zit er gratis bij toch? Dat is ook wel gaaf denk ik. Net als Spider man maar het schijnt een erg korte game te zijn en dat vind ik dan weer het geld niet waard. Die haal ik wel een keer voor 15 euro op over een paar jaar. Ghost of Tsushima en over een tijdje Horizon Forbiden West zijn ook must haves. Ben even filmpjes kijken en het één en ander opzoeken en het gaat gelijk kriebelen. Kom maar op met dat ding
 16. Beppu

  PlayStation topic

  Is er al veel noemenswaardigs uit op de PS5? Kan er via een vriend van mij aan eentje komen, maar vraag me af of er al veel te doen is. Zijn natuurlijk wel wat PS4 games die dik geupgrade zijn en nu in 60fps te spelen zijn, maar heb het idee dat het aanbod aan games verder vrij matig is voor een console die al dik een jaar ''op de markt'' is.
 17. Beppu

  FC Utrecht

  Gefeliciteerd @Pharrell
 18. Zit alweer een week of twee tot me nek in Stardew Valley (nohomo) op de Switch. Wat kan ik verslaafd raken aan dit soort spellen zeg. Heerlijk relaxed is het ook.
 19. Beppu

  PSV Eindhoven

  Valt die Bruma even slecht in dan
 20. Op dit soort middagen baal je toch wel weer dat @Regis en @Socrates er niet zijn. Het is mij net even wat te lief allemaal. Ik wil persoonlijke aanvallen en chaos zien in die clubtopics
 21. Beppu

  Feyenoord

  Kan me niet voorstellen dat we dit nog weggeven
 22. Voor een club zijn is primitief supportersgelul
×
×
 • Create New...