Jump to content

Beppu

Leden
 • Content Count

  4,729
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Beppu

 1. Wat is er precies oneerlijk aan? Er zitten drie favorieten in Poule F, twee daarvan gaan naar de ene kant van het schema. Helaas is dat de kant van België geworden, had ook Nederland zijn kant op kunnen vallen. Het is nou eenmaal zo dat wanneer je zo'n abnormale poule hebt, je daar het hele toernooi de consequenties van blijft houden. De sterke ploegen komen niet allemaal in verschillende hoeken van het schema terecht maar een aantal ervan komen bij elkaar.
 2. Waar komt jouw voorliefde voor Portugal vandaan? Oprechte vraag hoor. Zie je altijd met veel sympathie en bewondering over Portugal (en Santos) posten.
 3. Ik word heel erg moe van Frank Snoeks
 4. Beppu

  Nintendo Switch

  Dat is toevallig mijn meest gespeelde game op de Switch met een uur of 150. Heerlijk spel was dat.
 5. Beppu

  Nintendo Switch

  Zit echt nog steeds veel op de Switch. Van de week Moonlighter gekocht in de sale en dat is echt een hele lekkere game. Ga ik nog veel uurtjes in steken. Mensen nog suggesties voor wat onbekendere pareltjes?
 6. Neemt voor mij wel veel spanning weg dat vier van de zes beste nummers drie ook allemaal door gaan. Als je een potje hebt gewonnen is de kans dus groot dat je de volgende ronde haalt. Oekraïne is wel echt een leuk elftal.
 7. Weet ik, wilde alleen dat de Belgen hier ook van op de hoogte zijn. Dit is niet de eerste keer dat ik deze fout maak
 8. Telstar weer met een prachtige actie . Heerlijk cluppie blijft het toch ook. Hopelijk komend seizoen weer lekker een biertje doen op de vrijdagavond, mis die avonden wel.
 9. Je wist gewoon er nog een lullig 0-1 ging vallen in de slotfase he. Typisch Portugal.
 10. Had het idee dat Havertz die bal veel te hard om hem heen speelde. Ederson vertraagde die bal als het ware, dus hij had er alleen maar voordeel van.
 11. Beppu

  PlayStation topic

  Ik vond Odyssey echt heel tof. Ook heel repetitief maar stoorde me er eigenlijk niet aan. Zijn ze een beetje vergelijkbaar qua gameplay? Wacht nog steeds dat die wat goedkoper is en dan haal ik hem ook. Overigens nog steeds helemaal nergens een ps5 te krijgen. Duurt lang. Heb een aantal games op mijn lijstje staan die ik nog wil spelen, maar die wil ik echt liever op de ps5 hebben. Waaronder onder andere Ghost of Tsushima, Valhalla, Immortals Fenyx Rising, Miles Morales. Even geduld nog..
 12. Beppu

  Feyenoord

  Iedereen wil naar die Conference League en wij gaan er gewoon heen!!!! Voor altijd de eerste. Hup Feyenoord.
 13. Beppu

  Spaans voetbal

  Zo voorspelbaar dit
 14. Beppu

  Spaans voetbal

  Atletico had er al 6 in kunnen leggen zeg. Spelen erg goed. Staan wel erg hoog dus hoe langer die goal niet gaat vallen, hoe vatbaarder ze gaan zijn voor de counter van Osasuna ben ik bang. Maar snel eentje maken.
 15. Diemers stond op het punt in te vallen. Supporters bestormen uit protest de Kuip.
 16. Tony. Hoop dat hij het wijze besluit neemt en er mee kapt. Naar mijn inziens tijd een beetje overschat geweest. In elk gevecht in de problemen gekomen. Pettis, Lando, Lee, zelfs Cerrone meen ik me te herinneren. Is nu echt tijd om te stoppen. Er zat echt niks in vanavond.
 17. Kan niet wachten op het interview met Seuntjens
 18. Gestoord . Dit had wel 8-0 kunnen zijn
 19. Volg het via de MMA subreddit. Zie dus wel alle hoogtepunten en wat nieuwtjes maar kijk zelden hele gevechten. Keek wel erg uit naat Rumble - Romero. Erg balen dat Romero zich moest terug trekken. Erg bijzonder trouwens bij Werdum - Ferreira. Het lijkt alsof Ferreira tapt, Werdum stopt even en dan slaat Ferreira door. Lees dat Werdum al appeal heeft ingediend dus ben benieuwd of het wordt terug gedraaid. Zal uiteindelijk wel weer niks gebeuren.
×
×
 • Create New...