Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  5,575
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beppu last won the day on June 10 2021

Beppu had the most liked content!

About Beppu

 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

1,233 profile views

Beppu's Achievements

838

Reputation

 1. Verwacht wel veel van de Denen dit toernooi. Hebben echt een lekker team met een uitstekende trainer. Gaan hoge ogen gooien denk ik! Goede sfeer ook met al die Tunesiërs trouwens
 2. Beppu

  Nederlands Elftal

  Had op Luuk en Xavi gehoopt
 3. Beppu

  Nederlands Elftal

  Fijne wedstrijd allemaal behalve Jasper Cillessen en PJHoutman
 4. Vast voedingspatroon, vaste tijden waarop je gaat trainen en een trainingschema zoeken waar je je prettig bij voelt. Dat is wel het fundament wat je moet hebben denk ik.
 5. Ik krijg na het trainen van schouders/benen altijd enorme blauwe/paarse plekken op mijn schouder (zie foto). Iemand enig idee waar dit van komt? Ik twijfel of het komt tussen de schouder oefeningen zelf (stretch marks?), of het rusten van de barbell op mijn schouders met het squaten (dus vanwege de druk die erop rust). Moet haast wel het tweede zijn lijkt me. Vind het alleen zo vreemd want ik heb ook nog zo'n kussenrol om die squatstang heen, dus echt veel druk komt er ook weer niet op te staan. Het is in het echt overigens een stuk erger dan hoe ik het op de foto krijg. Is op beide schouders dus. Heb er verder geen last van dus heel veel maakt het ook niet uit, maar vraag me dus meer af hoe dit komt.
 6. Maarja hup Holland! We worden wereldkampioen we worden wereldkampioen!
 7. Wat moet er nog gebeuren voordat landen eens gaan nadenken over hun lidmaatschap bij de Fifa? Opdoeken die handel joh. Voetbal wordt steeds minder serieus genomen met zo'n malafide partij die alles voor het zeggen heeft en werkelijk waar alle verkeerde keuzes maakt moreel en ethisch gezien. Dat zo'n mafketel van een Infantino niet een gigantische schop onder zijn donder krijgt en gewoon weer wordt ''herkozen'' zegt ook wel genoeg over die hele partij en de staat waar het voetbal zich in verkeerd op het moment.
 8. Mag nog steeds hopen dat het een grap is dat Louis Noppert gaat laten spelen. Zou echt absurd zijn joh.
 9. Waar zitten we in godsnaam naar te kijken jongens.
 10. Beppu

  Praatprogramma's

  Oh jeetje hij noemt iemand een domme lul. Geen idee wat de context is, maar misschien heeft hij wel gelijk!
 11. Beppu

  Praatprogramma's

  Vind hem wel een mooie gast. Durft ten minste wat te zeggen, of je het er nou mee eens bent of niet.
×
×
 • Create New...