Jump to content

Beppu

Leden
 • Content Count

  4,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Beppu last won the day on March 17

Beppu had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Beppu

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beppu

  Feyenoord

  Pff dat wordt weer fris in februari op de Coolsingel
 2. Beppu

  Vrouwenvoetbal

  We worden wereldkampioen we worden wereldkampioen
 3. Beppu

  Fortuna Sittard

  Snoei heeft hier bij Telstar echt geweldig werk geleverd. Vooral in 2017/2018 en vorige jaar tweede seizoenshelft erg attractief voetbal wat vaak ook gepaard ging met goede resultaten. Viel ook op hoeveel potjes we tegen de toppers wonnen, vooral thuis. Daarnaast een zeer sympathieke en eerlijke vent die zo ook altijd naar buiten komt. Gaan jullie veel plezier van beleven als er een beetje een leuke selectie komt te staan. Bij ons was het vorig seizoen het eerste half jaar drama (alle toppertjes van het vorige seizoen weg en zeer slechte huurlingen erbij, kan gebeuren), daar draait hij dan niet omheen en boemende gewoon hoe het was. Kon die eerlijkheid altijd goed waarderen van hem. Ben benieuwd hoe dat gaat bij een club als De Graafschap waar er toch wat meer verwachtingen en sneller kritiek zal zijn als bij Telstar. Edit: zie dat we in het Fortuna topic zitten en niet in het Eerste Divisie topic. Excuse Fortuna fans.
 4. Heb ze ook allebei gekeken. Wist bijna niks meer van seizoen 1. Heb me er kostelijk mee vermaakt en lijkt erop dat we nog een derde seizoen krijgen ook. Vind het alleen jammer dat Fitzpatrick en Lavatory wat meer naar de achtergrond verdwijnen (denk ik, aangezien ze naar Spanje gaan).
 5. @Sophomore seizoen 2 van White Gold al gezien?
 6. Nou we gaan er even voor zitten 25 juni
 7. Beppu

  World of Warcraft

  Als het regelmatig updates krijgt om de Classic versie nog een moderne tint te geven zoals Oldschool Runescape kan het nog best aanslaan hoor denk ik.
 8. Beppu

  World of Warcraft

  Vond er geen reet aan, heel snel al mee gestopt. Inmiddels een Nintendo Switch gehaald en dat bevalt me veel beter😆
 9. Elsjorro wat maak jij je de afgelopen dagen belachelijk in het voetbalboard zeg met dat agressieve toontje.
 10. Vermaak me wel kostelijk met de aftelfilmpjes van al die stomme wijven die ineens groot ajaxsupporter zijn en zichzelf blijkbaar zo belangeijk vinden dat ze hun eigen reactie gaan filmen
 11. Schande voor het voetbal die Suárez.
 12. Beppu

  AFC Ajax

  Die van dit jaar is best prima ook al doet het soms meer denken aan een warming up shirt. Die hierboven is echt afschuwelijk, hoe kom je op die vieze kleur groen.
 13. Eens, het is ook gewoon minder ten opzichte van de eerdere seizoenen. Sinds ze de boeken voorbij zijn is het verhaaltechnisch gezien echt minder geworden helaas. Erg pijnlijk als je er zo emotioneel betrokken bij bent na jaren lang uitkijken naar de nieuwe afleveringen, de voorgaande seizoenen meerdere keren kijken en de boeken gelezen te hebben. Vorige twee seizoenen waren nog wel goed, maar nu worden ze echt slordiger en lijkt het afgeraffeld. Dit zegt natuurlijk ook genoeg, vanaf 45 seconden (en ervoor ook eigenlijk)😂:
 14. Waar zitten we naar te kijken jongens... Wat onthutsend slecht geschreven.
 15. Beppu

  AFC Ajax

  Hoe voelen de Ajacieden zich met deze uitslag? Denk persoonlijk dat je jezelf te kort gedaan hebt en hier volgende week voor gaat boeten.
×
×
 • Create New...