Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  4,912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beppu last won the day on June 10

Beppu had the most liked content!

Reputation

270 Excellent

About Beppu

 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beppu

  F1 2021

  Dit spel staat op mijn lijstje om gelijk te halen als de PS5 er een keer komt. Hoe is de carrière/single player modus? Ben niet heel erg van de online.
 2. Deze gister gezien. Een NPC uit een soort GTA wereld krijgt een eigen geweten en gaat een leven leiden buiten zijn 'script' om. Het concept is echt geniaal maar de uitvoering had stukken beter gekund. Heb me er wel prima mee vermaakt. De 'ingame' wereld was leuk, de echte wereld viel me tegen. Vooral de bad guy, de directeur van dat bedrijf waar de game is ontwikkelt. Dat was een schrikbarend slecht personage.
 3. Jammer dit zeg. Al was het te verwachten na tientallen kilometers kopwerk en met Colbrelli naar de finish rijden.
 4. Beppu

  Brits voetbal

  Oh mij heb je er niet mee hoor. Vind het wel grappig. Zal het wel even voor je doen: lekkere 3-1 zeg.
 5. Beppu

  Brits voetbal

  We hoeven de samenvatting niet meer te kijken mede MU'ers, @Azpi post over alle hoogtepunten in dit topic.
 6. Niet per se spanning hoor. Wist natuurlijk ook wel wie er uiteindelijk ging winnen, dat zie je vanaf het begin aankomen. Meer een soort medeleven. Merkte dat ik me wel verplaatste in de personages bij die spellen. You is al wat ouder toch? Heb de eerste twee seizoenen wel al gezien. Zag dat seizoen drie binnekort uitkomt. Clickbait ook op de kijklijst gezet van de week.
 7. Squid Game bijna afgerond. Hele gave serie. Kreeg bij veel van de spannende scenes (waar ze een spel spelen) naast dat ik op het puntje van mijn stoel zat ook een beetje een naar gevoel. Een soort claustrofobie doordat de deelnemers geen kant op konden en in veel gevallen echt op de dood zaten te wachten.
 8. Beppu

  AFC Ajax

  Ben echt totaal niet onder de indruk van Gravenberch vandaag. Heb sowieso het gevoel dat het een gevalletje Bazoer gaat worden, maar dat is puur gevoel want veel zie ik hem niet spelen. De keren dat ik hem heb gezien dit jaar vond ik het weinig indrukwekkend.
 9. Beppu

  AFC Ajax

  Zoals verwacht begint Berghuis wel de grote man te worden bij Ajax. Wat een speler.
 10. De trailer ziet er heel gaaf uit. Hier ga ik eens in duiken.
 11. Één van de beste titlefights die ik gezien heb de afgelopen jaren. Vooral die derde ronde was heel intens.
 12. Wat is de regel omtrent Jong ploegen in de KKD wanneer het eerste elftal degradeert? Zou bijvoorbeeld Jong AZ de competitie moeten verlaten wanneer AZ degradeert uit de Eredivisie? Zeer onwaarschijnlijk natuurlijk, maar ben hier wel benieuwd naar.
 13. Dit bedoel ik vooral en dit vind ik vaak erg onnodig. Maar goed, het is ook niet echt een serie om heel serieus te nemen en vooral lekker weg te kijken en te lachen.
 14. Seizoen drie net afgerond. Is inderdaad een erg leuke serie die super makkelijk weg kijkt. De humor en de setting zijn echt top. Naar mijn inziens worden een aantal relaties wel iets te gecompliceerd gemaakt naarmate de serie zich vordert.
 15. Hier ook maandagmorgen weer even stukje gelopen voor het eerst in twee weken. Was de afgelopen maanden vrij goed bezig en wel twee keer in de week gelopen naast zaktrainingen en fietsen. Was even bang dat het niveau iets gedaald zou zijn na een twee weken geen loopje, maar viel me alleszins mee. Rustig begonnen met het voornemen om 5km te doen, maar uiteindelijk toch het tempo opgevoerd en de 8km gehaald.
×
×
 • Create New...