Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  4,794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beppu last won the day on June 10

Beppu had the most liked content!

About Beppu

 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Beppu's Achievements

Tweede assistent

Tweede assistent (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

171

Reputation

 1. Beppu

  Feyenoord

  Ik heb geen seconde gezien vanavond. En toch heb ik me geërgerd aan Kokcu.
 2. Beppu

  Feyenoord

  Edit: Dubbel. De dubbel gaan we ook pakken trouwens
 3. Beppu

  Feyenoord

  Dit was de kampioensoverwinning.
 4. Beppu

  Nintendo Switch

  @La Pulga Lekkere game hoor, Nexomon. Vermaak me er nog steeds kostelijk mee. heb Digimon Cyber Sleuth al een tijdje op het oog. Hou wel van die monster catcher games met een verhaallijn. Heb je deze gespeeld?
 5. Heel mooi voor Roglic. Gun het die man zo erg.
 6. Gaat hier heerlijk de laatste tijd. Loop elke week 2-4 keer een kilometer of 6-8. Je merkt dat wanneer je dit met regelmaat doet het echt steeds makkelijker gaat. Vorige week in Griekenland zelfs twee keer een ronde gedaan over het strand. De drempel om te gaan is er ook af als je lekker in vorm bent. Schoenen aan trekken en zonder moeite even een ronde doen.
 7. Beppu

  Brits voetbal

  Schijnt dat Ziggo ook handboogschieten en judo erbij gaat nemen.
 8. Beppu

  Feyenoord

  Die kan hij toch mooi zelf zetten? Hij weet de weg
 9. Beppu

  Steam Deck

  @La Pulga ik heb gister Nexomon even opgepikt en hij bevalt prima! Gaat allemaal lekker snel en is erg gestroomlijnd allemaal. Jammer dat het een relatief onbekende game is en dat er online weinig info te vinden is zoals je dat wel altijd met Pokemon hebt. Ook jammer dat je geen experience krijgt als je er eentje vangt. Zie dat het aantal tegen de 400 aan zit . Ga me hier wel mee vermaken.
 10. Beppu

  Steam Deck

  Nexomon ziet er een beetje uit als een slap aftreksel van pokemon. Ziet er verder qua gameplay best wel prima uit moet ik zeggen. Aanrader? Ga Pokemon Unite ook gelijk even downloaden, zie dat het gratis is. Wel jammer dat het uiteindelijk pay to win is, zoals ik het hier lees:
 11. Beppu

  Steam Deck

  Speel jij nog veel op de Switch? Ik erger me er dood aan dat alles zo duur blijft en dat Nintendo geen oudere Advance en DS games naar de Switch port. Zoals je al zei, die oude Pokemons doe ik echt een moord voor.
 12. Beppu

  Steam Deck

  Dit ding interesseert me wel. Speel al aantal jaar zeer regelmatig op de Switch maar ik raak er wel een klein beetje op uitgekeken aangezien er weinig grote games meer zijn die ik niet heb gedaan. Speel nu vooral veel indies. Ben ook altijd wel geïnteresseerd in grotere games voor op de PC, maar heb geen game laptop of computer dus dan zou dit ding wel eens uitkomst bieden. Kan je hem eigenlijk aan de tv koppelen (net zoals de Switch). Over FM en de Switch gesproken trouwens, iemand die wel eens gespeeld? Zat er laatst naar te kijken. Heb al jaren geen FM meer gespeeld, zag dat dit een wat minder gecompliceerde versie is van het ''echte'' FM, opzich trekt me dat wel. Wat me niet trekt is dat je dan waarschijnlijk met neppe logo's en zonder foto's enzo komt te zitten. Iemand hier meer informatie over? Je kan geen facepacks op je switch zetten neem ik aan.
 13. Beppu

  AFC Ajax

  Die zit weer met het schuim op zijn bek te typen als er iets is met zijn grote liefde Ajax. Blijft altijd mooi om even te lezen. No bad feelings ofzo trouwens hoor @Regis, misschien komt het soms zo over als ik er een grapje over maak maar vind je een prima user. Vind het gewoon mooi, doet me een beetje denken aan FR12.
 14. Ben op vakantie. Net de clips even terug gekeken. Waar ik me over blijf verbazen als ik Islam weer zie winnen en domineren, is dat de nu 24 jarige Arman Tsarukyan twee jaar geleden vrij goed op de been bleef tegen hem. Zie dat Tsarukyan nu drie decision wins op rij heeft. Heb ze niet gezien maar afgaande op dat gevecht tegen Islam wordt dat een hele grote meneer.
×
×
 • Create New...