Jump to content

Beppu

Leden
 • Content Count

  4,703
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Beppu last won the day on March 17 2019

Beppu had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

About Beppu

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beppu

  Spaans voetbal

  Atletico had er al 6 in kunnen leggen zeg. Spelen erg goed. Staan wel erg hoog dus hoe langer die goal niet gaat vallen, hoe vatbaarder ze gaan zijn voor de counter van Osasuna ben ik bang. Maar snel eentje maken.
 2. Diemers stond op het punt in te vallen. Supporters bestormen uit protest de Kuip.
 3. Tony. Hoop dat hij het wijze besluit neemt en er mee kapt. Naar mijn inziens tijd een beetje overschat geweest. In elk gevecht in de problemen gekomen. Pettis, Lando, Lee, zelfs Cerrone meen ik me te herinneren. Is nu echt tijd om te stoppen. Er zat echt niks in vanavond.
 4. Kan niet wachten op het interview met Seuntjens
 5. Gestoord . Dit had wel 8-0 kunnen zijn
 6. Volg het via de MMA subreddit. Zie dus wel alle hoogtepunten en wat nieuwtjes maar kijk zelden hele gevechten. Keek wel erg uit naat Rumble - Romero. Erg balen dat Romero zich moest terug trekken. Erg bijzonder trouwens bij Werdum - Ferreira. Het lijkt alsof Ferreira tapt, Werdum stopt even en dan slaat Ferreira door. Lees dat Werdum al appeal heeft ingediend dus ben benieuwd of het wordt terug gedraaid. Zal uiteindelijk wel weer niks gebeuren.
 7. Precies dit. Hij heeft echt veel geïncasseerd van Reyes. Vlak voor de KO had hij het zelf ook even lastig. Wel een erg leuke stijl om naar te kijken met die enorme druk die hij zet. Erg vreemde ook met die handen zo laag. Wil hem wel tegen Jan zien. Dat wordt echt een knaller.
 8. Ah fuck Weidman. Dat was zijn laatste 'gevecht' ben ik bang. Dat waren geen frisse benen. Heerlijke KO van Thug Rose daarnet! Wil de rematch tussen die twee wel zien. Rose overigens de eerste dame die haar UFC titel terug pakt na hem verloren te hebben. Niet heel vreemd ook want we hebben een aantal zeer dominante titelhoudsters gehad. Nu Usman - Masvidal. Masvidal begon me flink op de zenuwen te werken de afgelopen maanden en Usman doet dat eigenlijk altijd wel. Had liever Usman - Colby II gezien, maar desalniettemin erg benieuwd naar zometeen. Dominante overwinnnen voor Usman of
 9. Beppu

  Super League

  Ik geloof dat die Cala geen straf gehad heeft omdat er geen enkel bewijs bleek te zijn dat hij daadwerkelijk iets racistisch heeft gezegd.
 10. Beppu

  Super League

  Dat klopt mop. Maar die vertrekken (helaas) nog niet.
 11. Beppu

  Super League

  Gaat natuurlijk allemaal met een sisser aflopen dit. Zal morgen of eerdaags wel allemaal worden stopgezet die super league. Toch hoop ik niet dat de supporters en in mindere maten de spelers het hierbij laten zitten. We moeten die 12 clubs hier keihard op blijven veroordelen en met de nek er op aan blijven kijken. Hoop ook echt dat de Uefa daadwerkelijk maatregelen gaat nemen, ook tegen de clubs die er nu uit zijn gestapt en gaan stappen.
 12. Beppu

  Super League

  Heerlijk om te volgen dit he. Zit de hele avond op reddit al op 'new' te browsen. Duizenden reacties in een paar minuten op al die nieuwe berichten.
 13. Beppu

  Super League

  Woodward is een Engelsman lieve schat
×
×
 • Create New...