Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  5,067
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beppu last won the day on June 10 2021

Beppu had the most liked content!

About Beppu

 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

952 profile views

Beppu's Achievements

403

Reputation

 1. Beppu

  AFC Ajax

  Misschien heeft @Regis nog wel een klusje voor hem, aangezien Berghuis daar toch niet helemaal op zijn plek zat☕
 2. Ben bang dat 45 minuten zuivere speeltijd te veel is. Ik neem aan dat het aantal minuten zuivere speeltijd echt veel lager ligt bij de gemiddelde wedstrijd. Heb hier geen data van, maar ik kan voorstellen dat dit soms wel lager ligt dan 35 minuten per helft. Wanneer ze aan zuivere speeltijd willen, waar ik opzich wel een voorstander van ben, dan moeten ze mijn inziens naar 40 minuten (mits wat ik eerder zei over +-35 minuten klopt). Denk sowieso dat dit niet gaat gebeuren omdat hier veel te veel tegenstand op gaat komen.
 3. Beppu

  Brits voetbal

  Vind Ziyech de beste man op het veld.
 4. Beppu

  Brits voetbal

  Dat die goal van Kane wordt afgekeurd.. was wel heel licht contact.
 5. Vind het ook niet erg om 30 euro neer te leggen voor iets waar je haast elk weekend plezier van hebt. Heb wel gelijk abbo geannuleerd anders wordt ie over een jaar automatisch verlengd voor 60 euro. Zie dan wel of het daar überhaupt blijft. Verder echt een goede streamingsdienst. Op mijn laptop werkte de stream helaas niet, zal er denk ik mee te maken hebben dat het een elitebook van werk is. Op de tv app werkte die heel goed. Tien keer beter als KIJK met die tientallen reclames. Optie tussen Nederlands en Amerikaans commentaar is ook prima. Merkte wel dat er enige vertraging op zit, maar dat vind ik niet heel erg. Wat ik wel erg vond is dat ze telkens na het interview met de winnaar naar de studio gingen. Ik luister liever naar Moreno en naar Gane dan naar die leken die er wat over gingen zeggen. Dat was echt kut. Heb alleen de co-main en main gezien. Zet tegenwoordig geen wekker meer aangezien ik toch altijd wel rond 5-6 uur wakker wordt voor een plasje. Altijd net op tijd voor de gevechten die ik écht wil zien. Vanavond of morgen de rest nog eens kijken. Moreno - Figgy was zoals verwacht weer een hele goede partij. Had zelf 3-2 Moreno maar dat is ook omdat ik niet geheel objectief was. Moreno is echt een heerlijk mannetje. Figgy ook wel maar die gaat een beetje te veel mee in die onzin van zijn team. Die kwal van een manager en die idioot van een trainer (met die gekke brillen) kan ik echt niet uitstaan. Cejudo mag ik dan weer wel graag. Zat echt met verbijstering te kijken toen Ngannou Gane neerhaalde in de derde ronde. Niemand zag Ngannou via decision (en via zijn groundgame) winnen natuurlijk. Dacht zelf ook wel dat Gane hem in de pocket had na de eerste twee rondes. Gane zag er nog zo veel frisser uit dan Ngannou. Wel erg blij voor hem, en mooi dat die tomatenkop weer lekker boos de tent uit is gerend. Ook niet bij de persco gezeten naderhand.
 6. Heb je zeker gelijk in hoor. Al vond ik het best meevallen. Wat ik wel vreemd vond is dat ze zo gedecideerd waren dat die bal uit was, terwijl je dat niet echt met zekerheid kon zeggen.
 7. Mocht dit in het nadeel van Ajax gebeuren, zou jij natuurlijk ook het schuim in de mondhoeken hebben staan. Dit is gewoon heerlijk als je dit mee krijgt (Zoet in de kuip toentertijd bijvoorbeeld) en ontzettend zuur wanneer jouw club dit overkomt (bal in de Kuip tegen Ajax die over de zijlijn was een jaar of vijf terug).
 8. Beppu

  AFC Ajax

  Ik denk dat de bolling van de bal niet helemaal over de lijn was. Het probleem echter zit hem in het feit dat de VAR geen conclusie kan trekken op basis van de beschikbare beelden. Er is nou eenmaal geen doellijn technologie voor een zijlijn en op basis van de beelden die we zagen kon je niet met 100% zekerheid zeggen of ie er wel of niet over was.
 9. Vond ik overigens ook geen rood hoor. Maar om aan te geven dat hier vaak nooit een kaart voor gegeven wordt. En dan was deze nog niet eens op het hoofd zoals PJ aangeeft, waar dat bij Anthony bijvoorbeeld wel het geval was.
 10. Wat een lullige rode kaart zeg. Laat lekker gaan joh. Die Braziliaanse buitenspeler van Ajax komt hier wekelijks mee weg.
 11. Dit gevecht Dana ook nergens te bekennen. Die is hem snel gesmeerd.
 12. Fuck! het is niet meer op Kijk. Geen idee hoe ik nu live kan kijken. Maar snel een abonnement afgesloten bij Discovery+ voor 30 euro in het jaar. Werkt de stream verdorrie niet op mijn laptop. Nu maar op de telefoon maar hopelijk werkt het de volgende keer gewoon.
 13. Beppu

  Brits voetbal

  Deze nog maar eens van stal halen
 14. Ozark is weer begonnen. Thanks @Kyrill, zie het nu pas. Misschien ga ik wel eens aan Better Call Saul beginnen. Wel een serie waar je maar net zin in moet hebben. Volgens mij is het een vrije trage serie met lange afleveringen, net als Breaking Bad toentertijd. Verder ook opnieuw met good old Californication begonnen voor tussendoor. Heerlijke feel goed en laagdrempelige kost.
 15. Zo lastig te voorspellen. Gane is duidelijk de betere vechter, maar als Ngannou hem weet te raken is het snel afgelopen. Daarnaast zal Ngannou, naast die belachelijke kracht van hem, er zeer goed uit tegen Stipe in de rematch afgelopen jaar. Wel grappig dat je maar twee voorspellingen ziet op het internet: Ngannou op vroege KO of Gane via Decision. Geen middenweg. Ik denk zelf dat Gane ook best op (T)KO kan gaan winnen in de tweede of derde ronde bijvoorbeeld, mocht Ngannou zijn kruit verschieten. Verder eens met FlyD wat betreft Moreno - Figgy. Moreno is zo'n sympathieke man. Gun het hem van harte. Zag er ook echt zeer goed uit in de rematch vorig jaar waar ik dat totaal niet had verwacht. In het eerste gevecht leek Figgy echt een klasse beter (hij schijnt ook flink zien te zijn geweest). Vond ook dat hij toen had gewonnen ipv een draw. Leek ook echt een duidelijk krachtsverschil tussen de twee te zitten in de stoten. Die van Figgy kwamen veel harder aan. Erg leuke main en co-main met beide geen duidelijke favoriet. Dat is voor de kijker natuurlijk top. Rest van de card is weinig.
×
×
 • Create New...