Jump to content

Beppu

Leden
 • Content Count

  4,566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Beppu last won the day on March 17 2019

Beppu had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Beppu

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vind het toch jammer dat Gastelum op middleweight vecht. Zit er eigenlijk net tussenin, 170 en 185. Met een 165 en 175 division zie ik hem zo champ zijn in 175 maar dat gaat onder Dana voorlopig niet gebeuren. En inderdaad zien of de trein van O'Malley doordendert. Cormier hink ik altijd een beetje op twee gedachtes bij. Aan de ene kant leuke persoonlijkheid (tegenwoordig Ariel & DC luistert lekker weg) al komt het soms nogal gemaakt over. Aan de andere kant toch een vieze vechter met bijvoorbeeld die eyepokes en in mindere mate towelgate. Nogal hypocriet aangezien hij zich vaak roomser dan de paus waant.
 2. Max🥺. Vond het zelf een duidelijke 48-47 voor hem. Nu maar hopen dat Usman zijn lichtjes uit gaan, maar ik voorspel een wrestlefuck met een late tko voor Usman.
 3. Beppu

  Hardlopen

  Had een trainingsschema die een paar maanden duurde en waar je langzaam opbouwde naar die 42km. Ben daar twee maanden voor die marathon mee gestopt, langste afstand die ik had gelopen was zo'n 20km . Mocht nog even twee keer zo ver dus. Toch maar gewoon gegaan en lekker rustig aan gedaan. Eerste 20km gingen me een stuk beter af dan verwacht. Conditioneel gezien viel het me sowieso mee. Waren puur de spieren die het begaven omdat ze niet aan zo'n lange afstand waren gewend. Had naderhand echt zonder te overdrijven in me hele lichaam spierpijn. Kon een week het bed niet uit. Twee voeten die meer blaar dan voet waren. Knieën ook helemaal naar de tering. Maarja toch uitgelopen, weliswaar met stukjes lopen na 25km. Grappige is ook dat je constant dezelfde mensen tegenkomt onderweg. Dan haal je hun weer in, vijf minuten later halen ze jou weer in. Was zelfs een kerel die me aanbood om een paar kilometer met de taxi mee te gaan die hij klaar had staan bij Ouderkerk aan de Amstel ergens. Wel echt een leuke gebeurtenis om mee te maken trouwens. Die eerste tien en laatste tien kilometer word je echt naar voren geschreeuwd door de mensen midden in de stad, erg gaaf. Middenstuk is erg ruk. Wett nog dat het een gigantisch stuk was bij Ouderkerk aan de Amstel en door een industrietrein voor we de stad weer in gingen en het kloteweer was. Ga het zelf nooit meer doen. Misschien ooit nog een halve marathon.
 4. Beppu

  Hardlopen

  Gaat hier ook weer lekker de laatste maanden. Heb in 2014 de hele marathon gelopen van Amsterdam. Was toen niet heel erg getraind maar wel uitgelopen😅. Zo'n afstand wil ik nooit van me leven meer lopen, was een verschrikking. Vind het nu heerlijk om even een 5km te pakken met uitschieters tot 8-9km. Die 5km doe ik als de vorm goed is en ik zin heb om diep te graven in zo'n 4:35 min/km. Doe het meestal lekker rustig aan en dan kom ik ongeveer op 4:50-5:00 min/km. Het is in ieder geval lekker om weer een lekkere hardloopvorm te hebben en je zo even zonder al te veel moeite dat rondje kan doen. Het vervelendste is altijd om weer op te bouwen als je een tijdje niet bent geweest. Helemaal nu de andere sporten er uit liggen (boksen in mijn geval) en het weer prima is, is dit een perfect alternatief.
 5. Beppu

  Nintendo Switch

  Een spel als Animal Crossing klinkt heel kinderachtig of vrouwelijk als je het zo leest, dat is het misschien ook wel een beetje. Toch is het één van de fijnste games die ik ooit heb gespeeld. Het is zo vreselijk rustgevend, heerlijk. Vermaak me er al een dik een maand mee en er gaan nog velen maanden volgen.
 6. Ik heb wel vaker Switch games gehaald via hun. Nooit problemen mee gehad
 7. Beppu

  Nintendo Switch

  Ja alleen vrienden, zal het even veranderen
 8. Beppu

  Nintendo Switch

  Moest onverwacht de deur uit, sorry. Ben er vanavond wel mocht je online zijn. Laat maar weten
 9. Beppu

  Nintendo Switch

  Ik ben ook online. Zal ik jou joinen?
 10. Beppu

  Nintendo Switch

  Top! Stuur me maar berichtje vanmiddag👌
 11. Beppu

  Nintendo Switch

  Vandaag even tijd voor die zaadjes?
 12. Beppu

  Nintendo Switch

  Laat maar weten! Heeft geen haast natuurlijk. Als jij nog wat nodig hebt hoor ik het.
×
×
 • Create New...