Jump to content

Beppu

Leden
 • Posts

  5,309
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Beppu last won the day on June 10 2021

Beppu had the most liked content!

About Beppu

 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

1,076 profile views

Beppu's Achievements

615

Reputation

 1. Lekker bezig heren! Gaat hier ook nog als een tiet. 20km per week vooralsnog prima vol te houden, op één week na vanwege verhuizing. Dat dal in de Strava grafiek is me wel een doorn in 't oog
 2. Beppu

  Nintendo Switch

  Raden jullie Strikers aan voor de single player? Lijkt me niet hé? Ben meer een single player gamer dan een multiplayer gamer @La Pulga @Dansmeister @Stefan.
 3. Beppu

  Feyenoord

  Beter dan Lee Towers zal hij wel zijn.
 4. Dat eeuwige gezeik op Lewis. Jullie zien echt achter alles wat hij zegt het negatieve in. Volledig gehersenspoeld door de mannen van Ziggo.
 5. Beppu

  Nintendo Switch

  Je hebt ook heel veel goedkope (indy) games die perfect zijn voor de Switch. Zo ben ik de laatste week helemaal weg van Undermine. Hades, Stardew Valley, Dead Cells, Celeste, Halloween Knight om er maar een paar te noemen zijn echt pareltjes. Heb er tientallen van op mijn Switch. Is ook net wat je leuk vindt natuurlijk, zoals al eerder is gezegd.
 6. Klein beetje uit de hand gelopen rondje. Laatste paar kilometer leek nergens meer op qua techniek en rondetijden. Km of 14 is eigenlijk wel de max voor me merk ik, daarna is het puur uitlopen.
 7. Red Bulltjes hebben het nog totaal niet. Vliegen elk rondje er wel een keer af. Gaat een hele interessante kwalificatie worden zo. Zou geweldig zijn als we een keer wat andere namen voorin gaan zien. De oude honden gaan wel lekker deze derde training.
 8. Pff wat ontzettend balen dit.
 9. Checo. Zou echt gruwelijk zijn als hij serieus mee kan gaan doen en we ook strijd tussen Perez en Verstappen gaan krijgen.
 10. Beppu

  Spaans voetbal

  Echt jammer inderdaad. Al waren die Puma shirts van dit seizoen ook bijzonder. Dat waren net warming-up shirtjes. Wat vond je trouwens van het Chelsea tenue dit jaar? Ik vond dat echt één van de lelijkste tenue die ik heb gezien de afgelopen jaren. Hoe kan zo'n ontwerp er ooit doorheen komen vraag ik me dan af.
 11. Beppu

  PlayStation topic

  Ik ben een lijstje aan het maken voor games op mijn PS4 die ik nog wil spelen. Ik koop voor de PS4 eigenlijk geen games meer boven de 15 euro aangezien ze na een aantal jaar toch allemaal rete goedkoop worden. Mensen hier met wat tips voor goedkope games?
 12. Beppu

  F1 Manager 22

  Ziet er erg vet uit maar dit gaat hem voor mij niet worden. Veel te uitgebreid en ingewikkeld waardoor er veel te veel tijd in gaat zitten om een beetje verder te komen (net als FM natuurlijk). Verder heb ik een erg goede laptop maar die is van mijn werk, kan ik dit niet op spelen. Lijkt me dat zo'n game en bijvoorbeeld FM niet echt lekker werken op de console. Wel top natuurlujk dat je lekker op je grote tv kan kijken dan.
 13. Dit bevestigd zijn punt alleen maar
×
×
 • Create New...