Jump to content

Beppu

Leden
 • Content Count

  4,511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Beppu last won the day on March 17

Beppu had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Beppu

 • Rank
  Manager
 • Birthday 08/27/1993

Personal Information

 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Elsjorro wat maak jij je de afgelopen dagen belachelijk in het voetbalboard zeg met dat agressieve toontje.
 2. Vermaak me wel kostelijk met de aftelfilmpjes van al die stomme wijven die ineens groot ajaxsupporter zijn en zichzelf blijkbaar zo belangeijk vinden dat ze hun eigen reactie gaan filmen
 3. Schande voor het voetbal die Suárez.
 4. Beppu

  AFC Ajax

  Die van dit jaar is best prima ook al doet het soms meer denken aan een warming up shirt. Die hierboven is echt afschuwelijk, hoe kom je op die vieze kleur groen.
 5. Eens, het is ook gewoon minder ten opzichte van de eerdere seizoenen. Sinds ze de boeken voorbij zijn is het verhaaltechnisch gezien echt minder geworden helaas. Erg pijnlijk als je er zo emotioneel betrokken bij bent na jaren lang uitkijken naar de nieuwe afleveringen, de voorgaande seizoenen meerdere keren kijken en de boeken gelezen te hebben. Vorige twee seizoenen waren nog wel goed, maar nu worden ze echt slordiger en lijkt het afgeraffeld. Dit zegt natuurlijk ook genoeg, vanaf 45 seconden (en ervoor ook eigenlijk):
 6. Waar zitten we naar te kijken jongens... Wat onthutsend slecht geschreven.
 7. Beppu

  AFC Ajax

  Hoe voelen de Ajacieden zich met deze uitslag? Denk persoonlijk dat je jezelf te kort gedaan hebt en hier volgende week voor gaat boeten.
 8. Beppu

  Brits Voetbal

  Wat een waardeloze speler die Fred.
 9. IJmuiden! Ze zitten overigens met Duitse vlaggen in het uitvak, vind het niet zo raar dat mensen er dan wat over zeggen.
 10. Jezus wat was dat Roda drama. Zonder moeite helemaal weggetikt door Telstar. Lekker middagje weer hoor. 25 graden op me kop, paar biertjes erin en die gasten weer terug naar Duitsland gestuurd. Jammer dat we zo laat in vorm zijn geraakt, nacompetitie zit er niet meer in.
 11. Beppu

  Eredivisie Topic

  Eerst geel en dan scoren en shirt uittrekken denk ik.
 12. Beppu

  AFC Ajax

  Lekker makkelijk scoren achteraf. Iedereen schreeuwde rond januari moord en brand na die waardeloze periode. Zou me niks verbazen als je zelf ook de kop van Ter Hag wilde zien rollen toentertijd @Regis.
 13. Beppu

  AFC Ajax

  We weten het nu wel Pino, je bent zenuwachtig
×
×
 • Create New...