Jump to content

Sacioli

Leden
 • Posts

  6,580
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Sacioli

 1. Sacioli

  FM Café

  Wat krijg je dan? Bij mij wordt ie elke keer afgewezen door de gemeente..
 2. Sacioli

  Spaans voetbal

  Eenzijdig? Ik dacht ooit gelezen te hebben dat zijn contract verlengd zou worden, maar dat het wat moeilijk ging. Beter voor Barca in ieder geval.
 3. Sacioli

  Feyenoord

  Aparte keuze om Haps te laten gaan in mijn ogen. Hopelijk kunnen Senesi/Malacia het aan om 3 wedstrijden per week te spelen komende 3 maanden. Verder eigenlijk wel tevreden over de transfers, ervan uitgaande dat Dessers een roulatiespeler is.
 4. Sacioli

  Spaans voetbal

  Fati heeft een contract tot 2022 toch? Lijkt mij een truc om hem te pleasen om uiteindelijk zijn contract te verlengen.
 5. Haha, nou, daar gaat Lewis weer edit; bij deze race maar niet te snel dingen roepen
 6. Excuses voor de late reactie. Ik heb de volgende DLC's: Conquest of Paradise, Wealth of Nations, Res Publica, Art of War, El Dorado, Common Sense
 7. Dit spel een tijd geleden gekocht, maar nooit echt gespeeld. Heb me voorgenomen om dit spel te gaan spelen en 'te leren', omdat de potentie dat het een vette game is, heel groot is. Maar holy shit. Ik snap serieus 0,01% en dat is na de tutorial lol
 8. Sacioli

  Brits voetbal

  Goed begin van de PL
 9. Sacioli

  Feyenoord

  Groningen schijnt op hem te rekenen, maar goed. Vindt het wel een typische Feyenoord voetballer, maar als dit het niveau is wat we kunnen aantrekken (aangezien Linssen niet eens naar ons toe wil komen), dan wordt het een lastig seizoen.
 10. Sacioli

  Feyenoord

  Heb hem een half jaartje gezien bij Dordrecht. Je ziet wel echt de potentie, lichtvoetig, goede dribbel en (soms) ook nog het overzicht. Heb hem bij Ado te weinig gezien, maar als hij niet sterker wordt, zal hij het in de kleine ruimtes nooit gaan winnen.
 11. Sacioli

  Feyenoord

  Linssen is wmb prima. Zal ook niet teveel salaris (kunnen) vragen. Summervile is echt nog een klein mannetje. Met de windsnelheden die we dit jaar gehad hebben zal hij zo De Kuip uitvliegen.
 12. Sinds 3 maanden ook veel bezig met rug- en buikspieroefeningen. Merkte na een maand dat mijn basissnelheid een stuk omhoog ging en eigenlijk nooit (meer) last van mijn spieren als ik ren. Met voetbal had ik bijv. wel veel last van mijn liezen, jammer genoeg heb ik core oefeningen onderschat. Als je 15 kilometer aantikt, zou je ook de 21km aan kunnen. Moet je ondertussen wel iets eten en iets drinken. Uiteindelijk zit het allemaal tussen je oren. Tijdens de marathon van Amsterdam wilde ik eigenlijk stoppen bij de 34km, alles deed zeer en mijn snelheid was zo laag dat ik onder 4u niet meer ging halen. Alleen je moet gewoon een 'fack it' mentaliteit hebben en doorgaan of dat nou bij 10km is, 21km of bij 42km. Je kan er altijd wat meer uitpersen op het moment dat je eigenlijk wilt stoppen.
 13. Na het avondeten is niet heel lekker, nee. Ik moet zeggen dat ik niet op een lege maag kan rennen, krijg dan echt het gevoel dat je omvalt. Voor een 21km wil ik wel altijd goed eten, aangezien je echt energie moet hebben om zo'n long run te kunnen doen. Klap ik er nog een gelletje bij en een 21km is prima te doen. Zonder eten kun je me waarschijnlijk ergens oprapen
 14. Ondertussen ook al een tijdje bezig met hardlopen. Afgelopen oktober de marathon van Amterdam gelope in 4u 17. Ingeschreven voor de marathon van Malaga (december) en ondertussen loop ik 21km in 1u 39. Ik hoop de marathon (als die doorgaat) onder de 3u 30 te lopen.
 15. Sacioli

  Feyenoord

  Zo, jongens. Die Geertruida was niet best he? 2 keer geen druk op de bal, doelpunt. Hadden een veel grotere uitslag moeten neerzetten in de eerste helft, zonde.
 16. Sacioli

  Feyenoord

  Jorgenson weer blessa. Zou hij ooit nog fit worden?
 17. Sacioli

  Spaans voetbal

  Haha, toen ik het schreef dacht ik gelijk aan Wanda Icardi. Heb ondertussen ook al een verrekijkee gekocht, want hoger zitten kan niet. Nu hopen op een mooie game!
 18. Sacioli

  Spaans voetbal

  Morgen een ticket voor Atletico - Real. Ben heel benieuwd naar Wanda.
 19. Sacioli

  Feyenoord

  Duurt wel lang met die Senesi he? Hopelijk komt daar snel duidelijkheid over.
 20. Sacioli

  Feyenoord

  Ié maakte een goede indruk op Vermeer. Hadden nog niet samen getraind, haha.
 21. Sacioli

  Feyenoord

  Die Ié lijkt in ieder geval een stuk rapper te zijn. Toch fijn dat de gevaarlijkste man onze linksback is.
 22. Sacioli

  Feyenoord

  Die Leo Driessen kan eigenlijk ook niet, heeft niet eens het idee welk speler iets doet
 23. Sacioli

  Feyenoord

  Ik vroeg het me laatst nog af, hebben we er wel is slechter voor gestaan afgelopen jaren?
 24. Sacioli

  Feyenoord

  Ik ga wel stuk van de reacties op FR12 en Fok
×
×
 • Create New...