Jump to content

mathieu026

Leden
 • Content Count

  1,684
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About mathieu026

 • Rank
  Proud to be Bored
 1. jemig dat laatste seizoen eindigt ook weer zo geweldig, kijk nu al uit naar S5. Fusco wordt een leuker personage, maar die Greer is ook wel een interessant mannetje.
 2. Iemand enig idee hoe je een metro goed aan de praat krijgt want die van mij blijft steeds meer zeggen dat er geen connectie is terwijl die er toch echt wel is.
 3. Ook maar eens begonnen, jemig wat een verslavend spel al heb ik de planning op lange termijn nog niet echt op orde voor mijn steden maar het werkt allemaal een stuk beter dan bij sim city lijkt het. Ook mijn laptop met mijn op matlab gerichte grafische kaart trekt dit spel erg aardig.
 4. Smullen hoor met de eerste twee afleveringen :< De openingscene was ook meteen van pats boem we zijn er nog.
 5. Gister Fargo afgemaakt en eerder Orphan Black uitgekeken. Fargo is zeker een aanrader cinematografisch geweldig en een leuk al is het af en toe wat wacko verhaal. Orphan Black is wel oké maar vindt het ook niet heel geweldig, maar ben benieuwd welke kant het verhaal nu opgaat. Nu beginnen met How te get away with murder denk ik, iemand anders nog leuke tips?
 6. net seizoen 1 van Person of interest afgerond. Leek in het begin een hele generieke actie serie, maar tegen het eind werd het eigenlijk heel interessant en een stuk beter, hopelijk houden ze dat niveau vast.
 7. Iemand die het derde seizoen al gezien heeft? Het tweede seizoen vond ik iets te veel een herhaling van zetten, waardoor het iets minder werd is dit minder in het derde seizoen?
 8. [YOUTUBE]-0gED3rn2Tc[/YOUTUBE] klinkt verrassend lekker
 9. [YOUTUBE]3iaYpWi6nVI[/YOUTUBE] Beetje raar, maar op de een of andere manier heeft het wel iets.
 10. Ben inmiddels een heel eind gevorderd met Boss,kijkt lekker weg en is een heel goed alternatief voor House of Cards. Het corrupte politieke apparaat rolt vrolijk overal door heen, alleen jammer dat er niet zo veel afleveringen van zijn.
 11. wow dat is wel een hele zware straf maar wss wel terecht.
 12. Tweede seizoen vond ik iets beter dan het eerste en het derde seizoen was op zich wel redelijk, maar de laatste aflevering vond ik qua verhaal wel een beetje teleurstellend. Ik denk dat je het vanzelf leuk gaat vinden als de setting je trekt anders kan het inderdaad wat teleurstellend zijn.
 13. Net begonnen aan Hell on Wheels S03 hopelijk is het net zo goed als de voorgaande seizoenen. Nog meer mensen die dit kijken?
 14. Hoe kan zo'n spelletje nou zo verslavend zijn. Heb inmiddels 80 miljoen cps . Op naar de 100. En net als Bazzterd ideaal in de laad tijd van FM :) 61% upgrades 73% achievements 256% milk
 15. Gisteren de eerste aflevering van The Newsroom gezien op canvas was erg leuk om te zien :)
×
×
 • Create New...