Jump to content

bas2204

Site staff
 • Content Count

  18,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by bas2204

 1. Op 24-1-2021 om 09:46 zei ivago:

  Geen plaats in de finale voor Team ivago. Dat vind ik vooral sneu voor @Bolderbast en @Rogier. en hun artiesten. En natuurlijk ook voor @Zeus die al weken hartverscheurend huilend alle clips van Rayman zit te bingen in een infinite loop.

  Voor mezelf was dit vooral een erg aangename ervaring, ik heb me hierbij ontzettend geamuseerd. Mijn dank gaat hiervoor uit naar alle inzenders, en in het bijzonder naar medecoaches @nasje92 en @bas2204 waarmee het toch fijn samen- en tegenwerken was.

  Grootste dank aan @chrisje1993 om mij als coach aan te stellen, en om deze The Voice onberispelijk te leiden.

   

  Het was een eer je als medecoach te hebben hier! Ik hoop dat je in de finale nog even je ongezouten mening kan geven over de inzendingen.

 2. Ik ben nog een echte verzamelaar, dus ik vind het leuk te horen dat hier meer mensen een (beginnende) verzameling hebben. Voor mij voegt het toch altijd iets extra's toe aan de ervaring van het luisteren van muziek. Al gebruik ik op het werk en in de auto nog steeds ook gewoon Spotify en mijn Ipod Touch om muziek te luisteren.

   

  Het is ooit (ik denk ergens rond 2005) begonnen met de CD Morning View van Incubus en dat is langzaam een flink uit de hand gelopen hobby geworden. Een jaar of 6 geleden (denk ik) ben ik ook begonnen met vinyl. Inmiddels zit ik op in totaal 810 CD's en LP's (inclusief 10" en singletjes), waarvan enkele speciale (gelimiteerde oplages, gesigneerd door de artiest etc.).

   

  Voor wie een keer door mijn collectie wil bladeren: ik houd hem helemaal bij op Discogs --> My Collection - Discogs

 3. Dank voor de organisatie @Titan. Ik lees je stukjes nog altijd met veel plezier door hoor!

   

  Voor mij zelf een plaatsje bovenaan in de middenmoot en in ieder geval in het linkerrijtje. Ik wist bij het inzenden al dat dit nummer waarschijnlijk niet zou winnen omdat ik al had verwacht dat er genoeg mensen zouden zijn die er niets aan zouden vinden

 4. En met weer niets zakken we het rechterrijtje in. Hopen dat we in de laatste rondes ons in ieder geval weer het linkerrijtje in kunnen knokken. Anders zullen we als Ierland zijnde toch de IRA weer eens op moeten richten en dan eens kijken of we hetzelfde kunnen flikken als die Oostenrijker

 5. Plus, let op bij talenten (spelers tot 21 jaar). Hier staat vaker de waarde van de speler niet in verhouding tot de vraagprijs voor diezelfde speler en wordt een veelvoud van de waarde gevraagd. Bij oudere spelers zal deze verhouding minder scheef zijn al kan een club bij een langdurig contract en het feit dat het een belangrijke speler betreft nog altijd veel meer vragen dan de waarde.

   

  De belangrijkste tips heb je hierboven al gekregen. Let vooral op spelers die uit hun contract lopen (looptijd van maximaal 1 jaar) of die bij veel kleinere clubs actief zijn. Deze zijn vaak voor veel minder geld op te pikken.

   

  Plus bedenk je ook dat de eerste vraagprijs best een stuk af kan liggen van de werkelijke verkoopprijs. Die speler met een waarde van 2 miljoen en een vraagprijs van 40 miljoen is misschien best te koop voor bijvoorbeeld 15 miljoen plus wat bonussen. Maar de club zal met de eerste vraagprijs proberen potentiële kopers af te schrikken.

 6. Wauw, dat is een verrassende uitlsag voor mij. Wel jammer dat er zo weinig gestemd is.

   

  Als coach had ik wel wat zaken in mijn hoofd. En met het stemgedrag in mijn achterhoofd, neem ik als tweede act Young Gun Silver Fox van @Grote Ree mee naar de halve finales

×
×
 • Create New...