Jump to content

uknowme

Leden
 • Posts

  1,167
 • Joined

 • Last visited

About uknowme

 • Birthday 07/02/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Beveren - Waas
 • Interesses
  Voetbal, wielrennen, games, ...
 • Opleiding/Werk
  Vertaler/tolk Spaans-Engels
 • Favoriete CM/FM
  FM 2010
 • Favoriete Club
  (Waasland-) Beveren
 • Managerstijl
  Perfectionist

uknowme's Achievements

9

Reputation

 1. Heeft deze week getekend bij Legia Warschau, Besnik mag er zijn ding mee doen nu.
 2. Beveren speelde vooral een goede eerste helft, in de tweede helft voelde je gewoon dat die goal Charleroi vroeg of laat moest vallen. Jammer dat we met al die transfers die al gedaan zijn geen deftige vervanger hebben voor onze basisflanken, dat Langil zou vetrekken was al langer duidelijk, hadden ze gewoon moeten opvangen. Vanzo goed om af en toe eens te depanneren, maar een heel seizoen als basisspeler, nee dank u.
 3. Schrijvers nog een extra jaartje bij ons. :banana: Hopelijk zet hij zijn prestaties van vorig seizoen door en wordt hij nog net iets efficiënter, maar niet te efficiënt of we zullen hem in januari al terug moeten afgeven.
 4. Nu ja, met het veld bestormen deden ze op zich niet zoveel mensen kwaad lijkt me, het hoort niet, maar dat tot daartoe. Waarom ze dan combi's en dergelijke in brand gaan steken begrijp ik veel minder. Het is zonde dat dat kleine aandeel supporters dat voor deze scenario's zorgt, het wederom verziekt voor de rest. Er zullen weer een hele hoop extra politiediensten/burgemeesters kiezen voor combi-regelingen, voor zover dit al niet het geval was voor uit-wedstrijden van Antwerp.
 5. Wou het net komen vragen, maar is blijkbaar al niet meer nodig. Tja, het is weer een ex-speler van Vreven dus ik hoop dat hij er iets van kan maken. Nu Gano net heeft bijgetekend vermoed ik dat Cerigioni gewoon tevreden zal moeten zijn met een plaats op de bank.
 6. Hahaha, hiervoor geel geven, die man is helemaal de weg kwijt.
 7. Laforge is zo'n ongelofelijk triest ventje. Tegen Gent ook al zo'n belachelijke beslissingen.
 8. Dan ga ik je moeten teleurstellen vrees ik. Seizoen 1 tot 5 vond ik geweldig, daarna ging het steeds bergafwaarts. Al moet ik zeggen dat seizoen 9 dan wel weer in de smaak viel bij mij.
 9. Mijn eerste idee gaat uit naar De Boeck, die zie ik wel beginnen in Leuven.
 10. Echt hoogstaand voetbal zal je niet moeten verwachten. ;) En naargelang het vak waar je in zit ook niet echt de modernste accommodatie, op vakken A, B en C na dan, die zijn nog mooi en modern.
 11. Gisteren maar eens opnieuw begonnen met een map van Londen. Heb me eindelijk een beetje kunnen afzetten van het tekenen van rechte lijnen en kies nu voor wat meer variatie. In het highland district ligt een hele olie te wachten, ga waarschijnlijk die richting heen bouwen nu.
 12. uknowme

  Nieuwe shirts

  Chelsea had een gelijkaardig uit-shirt vorig seizoen, de rood/blauwe lijnen stonden toen wel iets anders.
 13. uknowme

  Runescape

  Sinds enkele maanden speel ik ook terug. Wel rs3, rs07 was leuk toen, maar heb nu toch meer plezier in de huidige versie.
 14. Goh, dan toch liever het einde dat op tv is gekomen. Krijg nu wel weer zin om alles weer opnieuw te bekijken.
×
×
 • Create New...