Jump to content

iSimic

Leden
 • Posts

  4,662
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Naaldwijk

Recent Profile Visitors

620 profile views

iSimic's Achievements

11

Reputation

 1. Leverkusen is dit jaar gewoon de club die het eventjes leuk doen en na de winter gaan inzakken.
 2. Your Lie in April schijnt goed te zijn al heb ik deze zelf nog niet gekeken. Ajin Demi-Human was wel vermakelijk al is het even wennen aan de stijl. One Punch Man, March comes in like a Lion en Death Note zijn ook goed . Steins;gate is ook een aanrader, blijft toch wel een van de beste anime series die er is. Qua films zit je ook wel goed nu de films van studio Ghibli erop staan, Howl's Moving Castle, Spirited Away, Princess Mononoke, Porco Rosso, Castle in the Sky, Kiki's delivery service, My neighbor Totoro, The Wind Risis.
 3. Zou idd de reactie boven je maar negeren en wel hierop reageren.
 4. Er zijn wel fans teleurgesteld dat er een koopoptie is ingezet, vooral omdat hij al sinds zijn 8ste bij de club zit en ook uit Munchen komt. Had een goede hinrunde vorig jaar bij HSV wat hoop gaf bij fans dat er weer een jongen van de club zou kunnen doorstromen uit de jeugd. Maar de meeste zijn wat realistischer en denken dat Fein waarschijnlijk niet goed zal worden dus vinden het prima zo. Sta persoonlijk in het 2e kamp, zijn positie is al goed bezet en er komen grotere talenten aan.
 5. Nee, het seizoen is gewoon afgemaakt. Alleen de laatste 5 kwam hij niet meer in actie ivm geboorte van zijn zoon en quarantaine. Dus kijkend naar blessures in de laatste 3 seizoenen: 19/20: 2 wedstrijden. 18/19: 5 wedstrijden. 17/18: 13 wedstrijden.
 6. Daar ligt het probleem, je legt statistieken 1 op 1 weer. Het is niet zo zwart-wit. Allereerst, het zijn 3 seizoenen, niet 2. In de laatste 2 seizoenen miste hij er 7. Daarnaast, neem die lijst die je net linkt. In maart 2017 kwam Gotze naar buiten dat hij een stofwisselings ziekte had die ervoor zorgde dat hij spierproblemen had. De behandeling daarvan kostte hem 18 wedstrijden. Voordat dat bekend was mistte hij 51 wedstrijden door spierblessures, na de behandeling van de ziekte heeft hij geen enkele spierblessure meer gehad. Dus 69 van de 111 gemiste wedstrijden zijn direct toe te wijzen aan een probleem die opgelost is. Iets wat de laatste 3 jaren wel bevestigen.
 7. Lekker makkelijk, de seizoenen pakken waarbij hij problemen had met zijn stofwisselingsziekte die op dat moment nog niet bekend was, en dan de laatste 3 seizoenen negeren. Maar zo werkte het toch, we pakken zijn hele carrière om zijn blessure gevoeligheid te pakken, en alleen zijn laatste seizoenen om zijn kwaliteiten te beoordelen. Dat hij de laatste seizoenen amper last heeft gehad van blessures maakt dan weinig uit. Op het moment dat je 3 seizoenen op rij amper geblesseerd ben geweest kan je gerust spreken van iemand die niet zo vaak geblesseerd meer is. 24 wedstrijden gemist waarvan 4 vanwege quarantaine. Sta vooral te kijken over wat je nu allemaal zegt terwijl je Gotze overduidelijk niet heb zien spelen. Zijn 2e seizoen bij Bayern was ook goed, en dat zeg ik als Bayern fan die hem toen elke minuut heeft zien spelen. En in de ruckrunde in 18/19 was hij ook erg sterk.
 8. Super veel geblesseerd? Volgens mij is dat ook iets wat iedereen elkaar een beetje naroept. Vorig seizoen is hij veel gepasseerd, ook omdat hij met zijn aflopende contract zat. Maar vanwege blessures mistte hij volgens mij geen wedstrijd, alleen maar omdat hij ziek was. In 18/19 mistte hij 1 wedstrijd vanwege een blessure, in dat seizoen was hij ook lange tijd gewoon 1 van de beste BVB spelers. In 17/18 mistte hij er 12. Sinds hij zijn stofwisselingsziekte onder de knie heeft is hij niet bovengemiddeld geblesseerd. Helaas heeft die ziekte hem waarschijnlijk wel 3 seizoenen gekost. Daarvoor heeft hij 4 hele goede seizoenen gespeeld.
 9. Het is iets wat je veel ziet terugkomen bij de traditieclubs die redelijk wat te besteden hebben/ hadden. Stuttgart en HSV gingen van structureel meedoen in de top van de Bundesliga, of zelfs kampioen, naar degraderen in 10 jaar. Bremen eindigde tussen 2004-2010 gewoon 6 keer in de top 3 en is inmiddels een middenmoter die dicht tegen degradatie vechten zit. Schalke is ook die kant aan het opgaan. Grootste probleem van de Bundesliga is niet zozeer de sterkte van Bayern, maar het laten afweten van de clubs die realistisch gezien eenzelfde soort groei als BVB zouden kunnen maken. HSV, Stuttgart, Schalke hebben de achterban, stadion en de regio om die groei te maken, speelde al in de top, maar hebben een totale wanbeleid.
 10. Wat een baggerzooi is dit geworden...
 11. Hopelijk krijg je een betere 2e helft te zien.
 12. iSimic

  Transfernieuws

  Hernandez is een centrale verdediger. Dus zal gewoon ook centraal gaan spelen, is ook gelijk back up voor Alaba bij de back positie.
 13. Bosz is een goede zet geweest van Bayer. Hebben een paar hele leuke talenten rondlopen met Brandt (die geweldig speelde gisteren) en Havertz. Ze kwamen gisteren wel goed weg want Bayern het had in de eerste helft gewoon al moeten beslissen, Bayer drukte goed maar geen schot op doel. Maar goed, in de eerste wedstrijd tegen Gladbach zat het ze juist tegen dus dit mag ook wel eens.
 14. Hoe ligt het aan bayern dan dat frankfurt 2 wedstrijden op rij in de laatste minuut geholpen wordt door de scheidsrechter? Zelfs de meest die hard tegenstanders van Bayern en Schalke ontkennen dat niet.
×
×
 • Create New...