Jump to content

Christian.

Leden
 • Posts

  13,383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Christian.

 1. Hmm zonde, ik vond de laatste Nederlandse seizoenen ook al wat minder worden.
 2. Ben wel benieuwd, is het iets? Aangezien de Belgische versie van de Mol ook veel beter is dan de Nederlandse.
 3. Christian.

  FIFA topic

  @NicoHaak lekker hoor Ik ben echt niet normaal slecht in deze Fifa Kan niet aanvallen, niet verdedigen en niet passen. Beetje zoals PEC dit seizoen. Denk dat ik het dit jaar vooral bij offline en coop/profclubs ga houden.
 4. Christian.

  FM Café

  In januari besloten om Aris na 7,5 jaar te gaan verlaten voor Panathinaikos, met als voorwaarde dat ik het huidige seizoen nog mocht afmaken. Volgens mij is dit wel een aardig afscheidscadeau
 5. Vandaar dat ik zeg 'ook' Al helpt het bij ons ook niet mee dat gasten als van Wermeskerken, Saymak, Clement en De Wit niet meededen. Maar dan nog hebben we een te jeugdige selectie. Zitten echt wel talentvolle jongens bij (waaronder idd Huiberts en Tedic), maar dat zijn geen jongens die het elftal kunnen dragen. Het is echter een gevolg van het beleid van de afgelopen jaren. En daarin vind ik dat je de TD en trainer ook niet zoveel kunt verwijten. Met een lege kas kun je als TD geen Eredivisiewaardig elftal neerzetten en Langeler is net als elke trainer ook gewoon afhankelijk van zijn materiaal.
 6. Ik begreep later ook pas dat een deel van het vuurwerk eerst uit het uitvak kwam. Maar wie begon is toch totaal niet relevant? Je bent een gigantische idioot als je vuurwerk op een groep supporters gaat gooien, dit geldt zowel voor PEC als voor GAE. Lees overal dat het teruggooien van het vuurwerk nu als een heldendaad wordt gezien. Nou sorry, dan ben je dus echt niet goed in je dakpan. En laten we nu niet doen alsof de Adelaarshorst vol heilige boontjes zit. Ook op de thuisvakken achter het doel werd er vuurwerk afgestoken. Zelf ben ik dit jaar niet geweest, maar ik ken de meeste uitsupporters wel redelijk. Zaten veel gasten in het uitvak die normaal nooit meegaan en enkel voor de sensatie aanwezig waren. Was in ieder geval geen weerspiegeling van de gemiddelde PEC supporter, maar dat terzijde. Wat het voetballende gedeelte betreft kan ik vrij kort zijn. Ook GAE heeft een hele beperkte selectie, op wat leuke aanvallertjes na. De rest is grotendeels van KKD niveau. Daarom is het juist extra pijnlijk dat PEC geen enkele uitgespeelde kans weet te creëren. En het is niet zo dat we een extreem zwaar programma hebben gehad, verre van zelfs. Dat we niet zouden winnen in Deventer hadden de meeste PEC supporters wel zien aankomen, maar de manier waarop zorgt er wel voor dat vrijwel niemand nog vertrouwen heeft in handhaving.
 7. Laten we het er maar op houden dat de aanleiding ook niet de schoonheidsprijs verdient. En man wat ben ik hier ziek van. Nog niet eens van het verliezen van de derby op zichzelf, maar de manier waarop. Na vijf wedstrijden lijkt iedereen (inclusief de trainer en de aanvoerder) de hoop al te hebben opgegeven. En het ergste is dat het vooralsnog ook meer dan terecht is.
 8. Christian.

  FM Café

  Oef, deze doet wel een beetje pijn. Tweede seizoen in de CL en we halen totaal onverwachts de finale. Na een goede poulefase best wel wat geluk gehad met de loting (Napoli, Benfica, Inter), maar tegen Porto hoop je stiekem toch op meer. Komend seizoen wordt waarschijnlijk mijn laatste jaar bij Aris. Ik heb een aflopend contract en hoop eigenlijk een overstap te maken naar één van de 'grote vier' in Griekenland. Al is groot in dat opzicht maar relatief, want Aris is dankzij de CL miljoenen en transferinkomsten met afstand de grootste club van Griekenland
 9. Christian.

  FM Café

  Heb met Aris echt een heerlijke flow te pakken Al twaalf wedstrijden geen tegengoal, kunnen overwinteren in de Champions League, alle transferrecords gebroken dit seizoen en als klap op de vuurpijl deze wedstrijd terwijl ik zojuist mijn topscorer heb verkocht aan Atletico Madrid. Het Griekse leven is goed...
 10. Christian.

  FM Café

  Prima poule zo in de Champions League
 11. Zo dan, 10 punten. Klasse dit
 12. Zo dan, 10 puntjes. Grazie.
 13. Begint er nu toch wel triest uit te zien voor de Italianen.
 14. Mwah ben het niet helemaal met je eens. Had nog wel iets uitgebreider de streken van Lennart willen zien, voor mijn gevoel gingen ze daar nu vrij snel aan voorbij. Al was dat stuk met die tweede mol wel heel sterk.
 15. Christian.

  FIFA topic

  Nog even snel 4 upgrade packs gedaan, toch nog 2 TOTS kaartjes gepacked. Niet de allerbeste (Carrasco en Moreno), maar toch weer mooi meegenomen
 16. Christian.

  FIFA topic

  Zal ik er dan ook nog maar eentje droppen?
 17. Ik was in ieder geval warm zullen we maar zeggen Twijfelde in de finale tussen twee namen en uiteraard weer de verkeerde gekozen. Had ik na de afgelopen jaren ook eigenlijk moeten weten... Desondanks gewoon weer een heerlijk seizoen en een heerlijke mol. Bepaalde acties zo obvious doen en er alsnog mee wegkomen, prachtig.
 18. Goh, 0 punten van die Italianen. Wat een ordinaire misgunner die @Christian.
 19. Dit songfestival loopt zo langzamerhand nog slechter af voor de Italianen dan de Super League...
 20. Jasmien zei de vorige aflevering iets te snel en te gretig het juiste antwoord bij de honden opdracht, dat zie ik een mol niet zo snel doen. Beetje wat Koen ook zegt een paar posts hierboven. Bij Samina denk ik oprecht dat het een verspreking is. Ondanks dat je voor 99% zeker weet dat iedereen voor de pasvragen gaat, geloof ik niet dat je je als mol compleet afzijdig wil houden in dit spel. Sven scoorde er veel, maar leverde ook 2 simpele ballen in waardoor de Duitsers wisten te scoren. En uiteindelijk zorgden de tegengoals voor problemen, de gemaakte goals leverden eigenlijk niet zoveel op in het spel. Vond hem alleen iets te obvious naar een bomstoel gaan. Lag er iets te dik bovenop. Denk ook niet dat Sven het is.
 21. Ja topaflevering weer. Heb nog niet echt een duidelijke mol tot dusver. Neig vooralsnog naar Lennart en Annelotte met evt Sven nog als derde optie. De overige kandidaten sluit ik eigenlijk uit.
 22. Het begint zo langzamerhand een vrij treurige editie te worden
×
×
 • Create New...