Jump to content

joostmakaay

Leden
 • Posts

  7,630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by joostmakaay

 1. joostmakaay

  AFC Ajax

  Het is toch overduidelijk dat dit allemaal de schuld van Roger Schmidt is
 2. Welke site/app gebruiken jullie voor een poule met vrienden? Vorig EK met Scorito gedaan, maar dan krijg van die enge mensen die hun voorspellingen etc. uit gaan schakelen, en ook die puntentelling was meh.
 3. Denk dat hij niet heel veel keus meer heeft, als hij nog iets van z'n carrieré als trainer wilt gaan maken. Maar vooral met die nieuwe eigenaar is dit imo ook geen slimme keuze, zes keer verliezen en hij kan in de KKD gaan trainen volgend jaar.
 4. TAA moet gewoon altijd basis staan inderdaad, helaas voor Engeland hebben zij de Engelse neef van Frank de Boer als bondscoach, en mogen spelers zoals Dier en Maguire gewoon in de basis starten.
 5. Van wie ben je een dubbeltje eigenlijk?
 6. Klopt haha, eerder 5 a 6 landen dan. Nee splinternieuwe computer (5 sterren tot ik meer dan 15 landen selecteer), heb alleen geen zin om 10-20 seconden te wachten tot FM klaar is met verwerken.
 7. Met dit spel gaat Nederland er gewoon weer af in de kwartfinale tegen een Tsjechië/Denenmarken/Hongarije, wel absurd dat die Martinez al jaren mag aankloten, en niks heeft klaar gespeeld met de "gouden generatie" van België.
 8. Maximaal 3/4 landen (Engeland en Spanje altijd), en daarnaast het land waarin ik ga spelen + buurland(en). ~25000 spelers ingeladen, anders worden m'n games te traag na een aantal jaar.
 9. Is je scherm altijd zo donker (oranje) achtig?
 10. joostmakaay

  FM Café

  Poeh wat een werk moet hier in hebben gezeten, dadelijk eens downloaden en een game mee starten.
 11. Sangare pakt de bal af > Gakpo maakt een actie > komt een corner uit eerdere genoemde actie > goal
 12. Balotelli is naar FC Sion toch? Waar hij direct de eerste paar trainingen niet op is komen dagen, omdat hij dronken afgevoerd was uit een discotheek.
 13. Die corners van Gakpo trouwens , met Luuk er weer bij is dat echt een enorm wapen.
 14. Ik snap je punt, er is geen een TD die enkel goede transfers doet. Maar als je duurste aankopen allemaal (zwaar) ondermaats presteren (en dus nul restwaarde hebben), dan kom je natuurlijk direct onder een vergrootglas te liggen, daarbij was JdJ ook deels verantwoordelijk voor het ontslag van de trainer (van Bommel), dan kun je jezelf geen goede/capabele TD noemen. Baumgartl is schijnbaar op aanraden van Daniel Schwaab naar PSV gehaald, dat zou eigenlijk al direct een signaal moeten zijn om hem niet te halen. Vooral benieuwd wat PSV nu gaat doen, zou mij eigenlijk niets verbazen als ze een assistent voor Brands gaan zoeken, zodat Brands de taak technisch directeur weer deels op zich kan gaan nemen.
 15. joostmakaay

  FIFA topic

  Had toch liever dat ze wat meer moeite in de gameplay in het veld hadden gestoken, dan het implementeren van hooligans in de nieuwe FIFA.
 16. Dat shirt menig PowerPoint presentatie zal er jaloers op zijn
 17. Maar het is toch logisch dat Baumgartl en Bruma niet op het conto van Schmidt, maar op dat van John de Jong geschreven worden, als Schmidt toentertijd nog niets eens manager van PSV was? Leuk dat je het niveau van onze argumenten kul vindt, maar doen dan op z'n minst zelf ff research.
 18. Qua veldspel was het drie keer niks, maar mooi dat dat gezeik m.b.t. Feyenoord is verder dan PSV (FC Afkicken met Nicky van der Gijp in de hoofdrol) weer lekker de ijskast in kan. Max - Obispo - Brantwaithe - Teze Lijkt er wel op dat dit gewoon altijd je standaard defensie zijn, hoe slecht Max ook weer speelde in de eerste helft.
 19. Die transfersommen had vrijwel iedere TD wel voor die spelers kunnen verkrijgen, en op sommige spelers maak je gewoon verlies omdat er ook nog salarissen betaald zijn tijdens de contractduur van de spelers (Pereiro, Gotze, Doan). Brenet en Arias waren overigens al verkocht toen Brands het nog voor het zeggen had als TD. Het probleem van JdJ is/was, is dat het grote deel van de spelers die (volledig) op zijn conto zijn binnengehaald (Drommel, Baumgartl, Bruma) gefaald zijn, en vrijwel geen restwaarde meer hebben (aangekocht voor ~25 miljoen).
 20. DGS werd ook wel flink genaaid met die pingel zeg
 21. Grotendeels eens met je punten, echter het dikgedrukte kun je niet echt op het conto van JdJ schrijven toch? In zijn tijd is het een van de grootste talenten (misschien wel het grootste talent) van deze eeuw bij PSV doorgebroken, en we weten allemaal hoe dit is geëindigd, maar daar kon JdJ niet zo veel aan doen. Verder heb je nog jongens zoals Teze en Gakpo en Madueke die in de periode onder JdJ definitief doorgebroken zijn, en nu deel uitmaken van de A-selectie. Ik denk zelf dat dit precies de timing is waarop de RvC JdJ wilde gaan ontslaan, de resultaten zijn maar zo zo, en op deze manier verlagen de de druk op RvN tijdelijk. Natuurlijk verre van chique hoe het gelopen is, maar ik hoop toch dat PSV nu eens (tijdelijk) gaat stoppen met het zelf willen opleiden van een staf, en gewoon buiten de deur naar ervaren krachten gaat kijken.
 22. De grote Louis van Gaal-show weer man man man
×
×
 • Create New...