Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! Ă—

joostmakaay

Leden
 • Posts

  9,552
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

joostmakaay last won the day on July 9

joostmakaay had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joostmakaay's Achievements

1.8k

Reputation

1

Community Answers

 1. Meh dit valt mij echt zwaar tegen, juist nu je wat budget hebt voor dubbele bezetting. Had dan Van Aanholt nog een jaar contract gegeven en Oppergard lekker laten vertrekken.
 2. Salaris van De Ligt zal ook wel een rol spelen in het kiezen voor Yoro, eindelijk weer eens een verstandiger transfer van United.
 3. Zonde voor z'n jongen, maar denk sowieso dat zijn toekomst niet bij PSV ligt, gewoon lekker naar een NEC of Utrecht gaan en weer eens heel seizoen fit proberen te blijven.
 4. Kleine "Football is coming home" juich ik wel toe hoor, vooral omdat Karel dan indirect kan claimen dat hij met zijn prestaties met Arsenal (We Have To Get The Gunners Back To The Glory Years By Longcoat Arsené) een aandeel in het Europees kampioenschap heeft gehad.
 5. Vooral enorm pijnlijk om het zoveelste balletje terug op Dumfries te zien, en hem dan iedere bal naar z'n rechter te zien leggen, en dan i.p.v. een voorzet te laten geven weer een balletje terug te laten geven. Schouten leek een van de weinige die de drang had om naar voren te spelen. Echt enorm zonde dat Koeman gaat blijven, anders had je echt mooi door kunnen selecteren voor het komende WK met een zoals v/d Ven, Gakpo of Zirkzee.
 6. Ben echt Koeman-moe
 7. Zonde, vooral dat we tot 2026 vast zitten aan Koeman.
 8. Mogelijk iets voor onze zuiderburen?
 9. Sugawara op weg naar Southampton, had ik eigenlijk wel als vervanger voor Teze willen zien, schijnt ook maar 7 mil gekost te hebben.
 10. Wat een stukje kunst weer van Herman Brusselmans
 11. Wanneer je shirt ruilen in de rust je enige hoogtepunt deze wedstrijd is
 12. Slim gedaan door Morata? Dit is toch overduidelijk een overtreding van hem tegen Upamecano?
 13. Spelen in 15 minuten beter dan het gehele toernooi ervoor
 14. Een transfer naar NEC (gezien het vertrek van Cillissen, maar hebben nu van Gassel al binnen) of Sparta (Olij zal wel willen vertrekken) lijkt mij wel een logische stap in z'n carriere, moet gewoon weer 30 potten per seizoen gaan keepen.
×
×
 • Create New...