Jump to content

joostmakaay

Leden
 • Content Count

  6,682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

joostmakaay last won the day on April 6

joostmakaay had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About joostmakaay

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. joostmakaay

  FIFA20

  Ik heb m'n hele team verkocht, dit weekend geen tijd voor WL. Heb nu een budget van 650k en dit wordt een van m'n teams denk ik:
 2. Net terug van een langdurige blessure, als Zoet zich niet herpakt had zoals hij afgelopen weken had gedaan, denk ik dat Unnerstall binnen een maand de eerste keeper was.
 3. Nee werkt niet op Chrome OS, enkel MacOS of Windows.
 4. joostmakaay

  FIFA20

  Heb zelf het volgende team; + 100k Colasinas sowieso nog vervangen voor Rose, en Ake staat daar nu ff tot Virgil zn leencontracten op zijn, daarna waarschijnlijk Yedlin of Sidibe halen. Vandaag van 20k naar 100k gegaan door wat spelers te snipen via web app, donderdag ook nog ff doen, en dan een tweede team voor fitness bijkopen zodat ik bij de release meteen aan de gang kan.
 5. Wat is Baumgartl een verademing t.o.v. onze andere verdedigers
 6. Huhu dat was echt een heerlijke periode op MU.
 7. joostmakaay

  AFC Ajax

  Had zichzelf daarna verbeterd toen hij de bank had gezien, en gaf aan dat dit de beste mogelijk opstelling was.
 8. Gewoon ff zorgen dat Sanel bij je in het team komt, dan krijgt die kut scheidsrechter iedere week een paar onthoofdde mensen in z'n mailbox, is het zo klaar met die thuisfluiterij.
 9. Mwah, dit naderhand op social media doen is van een nog veel lager niveau.
 10. joostmakaay

  AFC Ajax

  Poeh als die Tamari niet z'n vreselijke egoïst was, had je hier waarschijnlijk gewoon achter gestaan.
 11. Je zult maar geld hebben betaald om dit aan te moeten zien, echt wat een bagger pot. Enige pluspuntje deze pot vind ik Sadilek, lijkt wel de enige speler die z'n tanden erin durft te zetten.
 12. Hopelijk trekt Napoli de transfer van Lozano over de streep en kan Bergwijn lekker terug naar de flank, middenvelder/linksback (geen idee wat die twee nieuwe spelers in huis hebben) terughalen voor dat geld van Lozano, en we doen nog enigzins mee.
 13. joostmakaay

  AFC Ajax

  https://www.facebook.com/voetbalzone/
 14. joostmakaay

  Festivals

  Inderdaad ja, mensen hebben toch de behoefte om te gebruiken, is het niet op festivals wordt het wel ergens anders gedaan. A.d.h.v. onderstaand artikel kun je zien dat er door overmatig alcoholgebruik nog altijd veruit het meeste mensen overlijden in de categorie (soft)drugs, maar op een of andere manier heerst er nog altijd een stigma over overmatig alcoholgebruik i.t.t. andere soort drugs. https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/hoeveel-mensen-overlijden-er-door-alcohol-tabak-en-drugs/
×
×
 • Create New...