Jump to content

joostmakaay

Leden
 • Posts

  8,273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

joostmakaay last won the day on April 6 2019

joostmakaay had the most liked content!

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joostmakaay's Achievements

866

Reputation

1

Community Answers

 1. Hij lijkt een beetje emotioneel te worden door het feit dat hij oud aan het worden is (en zijn carrière er dus op zit), en zij lijkt dit totaal niet in de gaten te hebben.
 2. Doen jullie Tuchel niet iets te kort? In mijn ogen is hij enkel bij Chelsea met veel bombarie vertrokken, maar bij zijn overige clubs niet echt.
 3. Spreekt gewoon nog steeds prima Nederlands zeg, begin van het interview wel een beetje raar vanuit de interviewer haar kant.
 4. Staat wel een beetje symbool voor het PSV hoe zijn huurtransfer is gelopen
 5. Tuchel gaat gewoon kampioen worden hoor, Champions League zie ik hem (gezien de vorm van andere ploegen) ook een dikke kans op maken.
 6. Leeftijd is in mijn ogen niet echt een factor, Nagelsmann heeft gewoon tijd nodig om een ploeg te smeden, en die tijd krijg je bij een topclub niet. Lees geruchten dat Spurs er als de kippen bij is om Nagelsmann op te pikken als vervanger voor Conte, dat zou wel heel vet zijn.
 7. In totaal 65m als hij z'n gehele contract als non-actieve trainer uit zou dienen, absurde bedragen zeg.
 8. Volgens de tabloids (Bild in dit geval) is hij al ontslagen, qua CL doet hij het fantastisch, maar in de competitie natuurlijk dramatisch.
 9. joostmakaay

  AFC Ajax

  Tuurlijk mag dat af en toe, zij het niet dat die goede wedstrijden tegen laagvliegers zijn, en de minder goede tegen tegenstanders van hetzelfde kaliber.
 10. Ben tot ~40 gekomen in WotLK Classic, maar ging inderdaad alsnog redelijk traag (zelfs met leveling addons als RestedXP of Zygor), en de hoeveelheid bots is echt absurd. Heb nog een lopende subscription op het moment, maar ga hem niet verlengen gok ik.
 11. Tsja zit Spurs ook niet gewoon in een best lastig parket? De echte wereldtop kun je niet halen qua spelers, dus krijg je z'n Betancur/Kulusevski/Emerson. Het feit dat ze al 500 jaar op een prijs wachten is ook niet echt een overtuigende factor voor grote spelers om naar Spurs te gaan. Moet gewoon eens hevig de bezem door die selectie gehaald worden, Lloris/Lucas Moura/Dier/Davies en Sanchez had je al een jaar geleden afscheid van moeten nemen.
 12. Vooral Ferrari valt me echt tegen, lijkt gewoon geen verbetering in de auto te zitten t.o.v. het voorgaande jaar. Tsunoda
 13. Met pijn in m'n hart moet ik hier ook aan gaan toegeven helaas, er zit geen totaal geen lijn/visie achter het spel, hij zet de poppetjes wel op de juiste plek maar dat is het dan ook.
×
×
 • Create New...