Jump to content

mi3sj

Leden
 • Posts

  377
 • Joined

 • Last visited

Reputation

28 Excellent

Personal Information

 • Huidige novelle
  https://manutd.nl/forum/topic/55577-fm20-ik-dwaal-af/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi, is er toevallig iemand die weet heeft van een bestaande MLS skin? Of iemand die hiermee aan de slag kan en wil? met MLS skin doel ik bijvoorbeeld op hoe het op tv te zien is bij wedstrijden en de standen etc. FIFA heeft het overigens ook erin verwerkt mocht je met 2 MLS clubs tegen elkaar spelen. Dan snap je misschien wat ik bedoel. ben benieuwd!
 2. Thanks! welke skin gebruik je overigens?
 3. Dennis Politic Finlay Hurford-Lockett ronan darcy somebody?
 4. Gaetano Oristanio Sebastian walukiewicz zito luvumbo Isaías Del Pupo Nicolò Rovella Martin palumbo iemand in de gelegenheid? Alvast bedankt!
 5. Iemand toevallig in de gelegenheid om dit te doen voor wat Schotse talenten? Net als topic over Nederlandse en Belgische talenten zeg maar.
 6. Thanks! Einde seizoen 21-22 en hier zit met name de Italiaanse top achter 'm aan. Verkeerde keuze gemaakt dus.
 7. Idem hier! Libero is zo intrigerend, maar blijft voor mij een onoplosbare puzzel. Hoe ik ook met 3 of 5 verdedigers een tactiek uitdenk, Fm lijkt hier steeds in tegen te werken. Met 3 of met 5 op lijn, tegenstanders met opkomende backs laten me een nietsnut lijken in Fm. Of dat je je libero juist als laatste man wil, maar hij steeds tegen die éne centrale spits uit komt. En als ik de rcv of lcv instructie geef specifieke speler te dekken die zo een groot gat achter laat dat een de tegenstander zo vrije doortocht heeft naar de goal.
 8. lauri ala-myllymäki nieuwe Litmanen!
 9. Thanks! Dat salaris bij Heracles?! En die waarde?! Heftig!
 10. How about Gullit? Of Sydney? Net zo goed de vaders of?
 11. mi3sj

  Mandekking

  Mandekking; altijd al een hekel punt geweest. Tegenstander gebruikt opkomende backs, je stelt je vleugels in op mandekking op specifiek persoon (je LM tegen hun RB en andere kant idem), maar bij aanvallende corners of andere vreemde situaties verlaten zij hun defensieve positie (bijvoorbeeld zij blijven achterin bij een aanvallende hoekschop - en zodra de bal is genomen rennen ze zonder na te denken naar die persoon waar die ook op het veld moge zijn met als gevolg dat de tegenstander vanaf hun 16 zo vrij kan doorlopen naar je doel). Klinkt dit bekend? Hoe los ik dit op, terwijl ik toch mandekking toepas?
 12. Thanks! Als er overigens nog meer suggesties zijn van de creatievelingen onder jullie; ze zijn meer dan welkom. Kan ik de afwisseling een beetje toepassen!
 13. Ja, zoiets ongeveer. Lekker filosofisch. Kan je m ook nóg kleiner krijgen?
×
×
 • Create New...