Jump to content

Marvin

Leden
 • Content Count

  6,360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Marvin last won the day on June 6 2019

Marvin had the most liked content!

Community Reputation

35 Excellent

About Marvin

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/03/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Prutser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De perfecte wedstrijd...
 2. Marvin

  (Tussen)stand

  Catenaccio in de Eredivisie..
 3. Hier ga ik een krankzinnige transferperiode tegemoet.. Zojuist voor 42 miljoen de Ligt (transferlijst ) kunnen vastleggen. Havertz staat in de belangstelling van Liverpool en er wordt gesproken over een bedrag boven de 200 miljoen en ik krijg zojuist een bod van 139 miljoen op Maier. Het geld heb ik niet nodig, maar waar ligt de grens, haha..
 4. Zuur! CL is nog de enige prijs die ontbreekt, denk ik? @Thierryvane Hier zijn de verhoudingen nog maar eens duidelijk gemaakt..
 5. Bielsa na deze nederlaag ontslagen en Bayern na 7 wedstrijden op een knappe 17e plaats. Het seizoen is leuk begonnen!
 6. Bij Hertha komt het puur door de voorzitter die er honderden miljoenen in stopt. Voor komend seizoen wederom over de 100 miljoen aan transfergeld. Het prijzengeld in de Bundesliga is natuurlijk ook niet verkeerd. De competitie wordt daardoor wel erg sterk met een hele grote middenmoot.
 7. Dit was seizoen 21/22. Jij loopt ietsjes voor inmiddels, haha. Ja, Almada is een geweldenaar. Zojuist ook een nieuw contract getekend. Ik heb de luxe om voor die positie ook nog Havertz te hebben.
 8. We hebben er slechts 28 speelronden voor nodig gehad. De volgende stap moet Europa gaan worden. Dit jaar strandden we waarschijnlijk in de kwartfinale van de Champions League..
 9. Ik ben in mijn derde seizoen bij Hertha overgestapt op jouw tactiek @Rossini'. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Zodra de eerste seizoenshelft er op zit zal ik de resultaten delen!
 10. Ik ben benieuwd wat voor resultaten je hier mee kunt halen. Ik heb met mijn 4-2-3-1 altijd moeite tegen Leipzig. Het is lastig om vat te krijgen op deze formatie.
 11. De credits gaan naar @Rossini'. Ik had al een eigen variant, maar zijn tactiek geeft toch net iets extra’s. Normaal gesproken word ik ook vaak geslacht door Liverpool, haha.
 12. Het Champions League seizoen is begonnen..
 13. Marvin

  Go or No Go?

  De vraag was hem al beantwoorden inderdaad, haha. Daarna volgde deze Duitse vriend nog;
 14. Marvin

  (Tussen)stand

  Haha, zeker! Ik had de hoop al opgegeven omdat we naar Wolfsburg mochten. Maar na een goal van onze Wout werd het alsnog 1-4 voor ons. Een heerlijke game voorlopig. De bekerfinale ging helaas wel verloren tegen onze angstgegner Leipzig.
×
×
 • Create New...