Jump to content

bril_idioot

Leden
 • Posts

  10,342
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bril_idioot

 1. En als je nou eens hwb's posts daadwerkelijk zou lezen, dan zou je zien dat hij ook helemaal niet ontkent dat Van der Poel zegt dat hij te weinig gegeten heeft. Dat hoeft - zonder dat het een leugen is - alleen niet waar te zijn.
 2. Alsof iemand de waarheid spreekt of liegt en daar niets tussenzit. De conclusie 'sporter zegt dat hij genoeg heeft gegeten dus kan t geen hongerklop zijn' is veel te kort door de bocht.
 3. Ik vond het informatief gezien erg interessant maar irriteerde me wel een beetje aan de manier van presenteren, als je snapt wat ik bedoel. Alles werd (onnodig) sensationeel gemaakt/gepresenteerd. Dat heeft een dergelijk onderwerp naar mijn mening helemaal niet nodig en voelt met vlagen zelfs nogal misplaatst.
 4. bril_idioot

  AFC Ajax

  Je bent echt gek dat je je nog min of meer verontschuldigt hiervoor. Je doet echt niets fout. Cim, kun je discussies alsjeblieft weer op een normale toon voeren met anderen? Dat verongelijkte en misplaatste superieure toontje van je maken je, eerlijk gezegd, nogal een zak.
 5. Ik heb niet zo'n zin om dit gesprek op deze manier voort te zetten, Pino. Ik geef enkel aan wat ik mooi gevonden zou hebben en dat is gewoon niet dit. Ik vind het leuk om een gesprek over smaak te voeren met anderen, maar niet als de ander dan aankomt met dooddoeners als "Het is toch niet Brill Idioots Game of Thrones?" Zo haal je de lol uit het hele gesprek. We geven hier toch gewoon beiden onze mening (te herkennen aan zinsdelen als 'ik vind' of 'naar mijn mening') en pretenderen toch geen van beiden de waarheid in pacht te hebben?
 6. Zal lekker gaan ruiken daar in Winterfell.
 7. bril_idioot

  AFC Ajax

  Zou verplichte kost moeten zijn op elke school vandaag.
 8. Ja, echt ongekend dat je inmiddels decennialang op dit niveau kunt presteren als team.
 9. Ik zette het puur op omdat t natuurshit in HD was. Schalt opeens Attenborough uit m'n speakers... Toen ging de vlag uit hier hoor, wat een held.
 10. Ik vond Tag erg leuk. Is nu een jaartje oud, denk ik.
 11. Heb je The Office UK gezien? Ik kan me namelijk voorstellen dat je David Brent: Life on the Road beter waardeert daarna.
 12. Meer mensen seizoen 3 True Detective al gekeken? Ik vond het stukken beter dan seizoen 2, eerlijk gezegd. Alleen het einde van ik een beetje 'meh'.
 13. bril_idioot

  AFC Ajax

  Hij doelt daarmee op de term 'QFT'.
 14. Had ik al verteld dat ik in Nieuw-Zeeland zat?
 15. Ik vond hem juist erg tegenvallen. Al hielp het niet mee dat ik in een bioscoop in Nieuw-Zeeland zat, waar het blijkbaar doodnormaal is om continu de filmzaal in en uit te lopen om nieuwe popcorn e.d. te halen.
 16. Ik vind dit toch wel enigszins een vreemde conclusie. Het voornaamste leed komt helemaal niet voort uit de roem. Het heeft wellicht een versterkende werking, maar is duidelijk niet de bron van alle ellende. Ik zou eerder betogen dat de film o.a. gaat over dat roem geen enkele (al aanwezige) leegte kan vullen. Blijft ironisch natuurlijk.
 17. Thuis op de bank (in Utrecht weliswaar). Hij draait ook nog in het Eye momenteel als je hem per se op groot scherm wil zien.
 18. Gister Loving Vincent gezien: wat een kunstwerkje zeg. Het verhaal is niet enorm spectaculair maar dat voldoende zijn werk. De stijl daarentegen... holy shit, echt kwijlen geblazen. Hele film is (na)geschilderd in Van Goghs schilderstijl en dat levert meer dan eens echt prachtige beelden op. Vooral de droomscène is werkelijk waar een genot voor het oog. CGzKnyhYDQI
 19. Melig is inderdaad wel het juiste woord om het einde te omschrijven.
×
×
 • Create New...