Jump to content

denman84

Leden
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by denman84

 1. Het is wel geinig, maar absoluut niet hoogstaand
 2. denman84

  KNVB Beker

  Hele nare vent...
 3. denman84

  AFC Ajax

  Ik heb gisteren alleen de tweede helft gezien, maar wat @Lazy zegt viel mij ook op. Er leek wel een doodstraf te staan op het schieten op doel. Ellendig lang door combineren. Ik had voor de penalty ook niet het echt gevoel dat de gelijkmaker in de lucht hing. Overigens ging Utrecht over het algemeen vrij beroerd met de counters om, anders was het nog wel eerder beslist. De dubbele wissel vond ik ook vrij bijzonder. Ik was/ben niet op de hoogte van wat er verder op de bank zat, maar Marin in brengen als je twee keer moet scoren in een kwartier lijkt me nooit de beste beslissing.
 4. denman84

  KNVB Beker

  Dit! Hij lachte hem bijna uit. Daar was volgens mij geen troostend woord bij
 5. denman84

  AFC Ajax

  Ja, maar wie dan... Nogmaals, zulke spelers staan echt niet te springen om naar de Eredivisie te komen. Zeker niet als ze er nog geen band mee hebben
 6. denman84

  AFC Ajax

  Met talenten lukt dat inderdaad wel. Maar jij had het over bewezen en goede aankopen. Talenten zijn dat natuurlijk in principe niet. Dat blijft altijd een gok
 7. denman84

  AFC Ajax

  Dit zou inderdaad de juiste weg zijn. Probleem blijft echter nog altijd wel dat Ajax nog steeds in de Eredivisie speelt. Nog altijd geen aansprekende competitie en nog altijd met ploegen met kunstgras. Met geld is wat dat betreft niet iedereen te koop.
 8. denman84

  AFC Ajax

  Mijn 'houvast' zit hem niet zozeer in Ajax zelf, maar meer in het nog dramatischere niveau van de rest van de Eredivisie. Begrijp me goed, Ajax is mijn club niet, maar juist als buitenstaander kan ik er dan denk ik iets genuanceerder naar kijken. Bij Feyenoord heb ik ook altijd de neiging om te doen wat ik nu bij veel Ajacieden merk. Uit een soort zelfbescherming is alles momenteel extreem kut en worden de tegenstanders verheerlijkt. Maar een betere ploeg dan AZ ga je dit seizoen niet meer tegenkomen.
 9. denman84

  AFC Ajax

  Dat klinkt altijd als een goed plan, maar wat hou je dan nog over? Als je ook rekening houdt met het vertrek van Onana, Tagliafico en VD Beek... Promes, Tadic en Blind kunnen het niet met z'n drietjes op gaan lossen, ben ik bang
 10. denman84

  AFC Ajax

  True. Maar historisch gezien heeft Ajax het met zulke tegenstanders vaak minder lastig dan dat Feyenoord het bijvoorbeeld altijd heeft tegen de kleinere ploegen.
 11. denman84

  KNVB Beker

  Ik ben ook wel benieuwd. Het sentiment van Ajax blijft heel erg hangen na gisteravond, maar als Utrecht ook speelt zoals gisteren, wordt het echt een dramatische pot voetbal, die niet om aan te gluren is. Bij Feyenoord deel ik je angst. Er wordt wel heel makkelijk over NAC gedacht. Natuurlijk moet je die 99 van de 100 keer winnen, maar onderschatting is de grootste tegenstander donderdagavond.
 12. denman84

  AFC Ajax

  Ik had voor AZ een losse alinea gereserveerd eronder Maar heel realistisch, als je naar het programma kijkt wat er nog aan komt, dan heeft Ajax nog een lastige uitwedstrijd bij Utrecht en Feyenoord, en wellicht tegen Heerenveen. Thuis gaat Ajax van niemand meer punten verliezen, en uit bij Emmen en Fortuna lijkt me een zege ook in slechte doen wel haalbaar. Dus voor Feyenoord en PSV, die echt niet alle overige wedstrijden gaan winnen, is het boek wel gesloten dit seizoen. Het zal dan echt van de stabiliteit van AZ afhangen, maar die hebben dat stukje dit kalenderjaar nog niet echt bewezen, in mijn ogen
 13. denman84

  AFC Ajax

  Feyenoord en PSV staan op 6 en 7 punten, met een veel minder doelsaldo. Dat betekend nog minimaal drie partijen die Ajax niet moet winnen, voordat die twee mee kunnen komen kijken. Bij AZ dacht iedereen na de winst in Alkmaar ook dat het vanaf daar recht vooruit zou gaan, maar januari en februari waren daar toch echt wel enorm wisselvallig. Als je dan kijkt naar de ervaring die Ajax vorig jaar heeft opgedaan Europees, maar vooral met het winnen van prijzen in NL, dan denk ik dat dat de doorslag gaat geven. Belangrijk is wellicht dan nog wel wat er woensdag gaat gebeuren. Een halfbakken zege in Utrecht kan ineens weer veel verbloemen, terwijl uitschakeling iedereen voor de competitie wel echt op scherp gaat zetten. Bij Fox had iedereen het gisteren over Midsjo als controleur voor Ajax. Lijkt me inderdaad geen gekke keuze. Maar als je kijk hoe Overmars ineens met al zijn miljoenen om aan het gaan is... Ik vind het echt heel lastig te rijmen met de Ajax filosofie dat ze zo'n Anthony kopen voor een absurd bedrag. Bewaar zulke vedragen voor spelers als Blind en Tadic, die vorig jaar echt hebben laten zien met hun ervaring van toegevoegde waarde te kunnen zijn. (dit jaar wat minder, maar mijn punt wordt denk ik wel begrepen )
 14. denman84

  AFC Ajax

  Oprechte vraag richting de Ajaxieden hier; Dit jaar zal het waarschijnlijk nog wel jullie kant op vallen, maar maken jullie je zorgen over volgend seizoen? Wanneer er deze zomer (weer) 3-4 basisspelers de deur uit lopen. En Overmars momenteel een beetje met hagel lijkt te schieten qua transfers. Of ben ik teveel buitenstaander om het grotere plaatje in dat beleid niet goed genoeg te kunnen zien?
 15. Ik vond de persconferentie van Faber ook heel bijzonder, na afloop. Erg gematigd, tegen het positieve aan. alles komt goed met spelers uit de opleiding, want die heeft hij opgeleid. De lat ligt hoog, maar dat is geen probleem, ook niet voor spelers die daar nu mijlenver vanaf zitten.
 16. Elk onderzoek wat aantoont dat Veltman bij de beste verdedigers zou moeten horen, klopt sowieso niet
 17. Ik geloof er ook niet zo in. Zonder CR7 hadden die CL titels van de afgelopen jaren er nooit gekomen. Maar van echt beleid zijn in Spanje inderdaad maar weinig teams te betichten.
 18. Wel bizar om te zien hoe al jaren lang alle spitsen achter Benzema het niet redden in Madrid. Steeds denk ik bij Benzema dat dat toch echt wel veel beter moet kunnen bij een club als Real, maar blijkbaar is de druk van deze club zo onwaarschijnlijk hoog, dat bijna niemand het weet te redden daar. In Manchester is er na gisteren geen redden meer aan voor Madrid, denk ik. Dit moet Pep toch wel professioneel uit kunnen spelen in eigen huis.
 19. denman84

  Feyenoord

  Helemaal prima inderdaad. Natuurlijk zit je nu krap in de aanvallers, maar aan een speler waar je niet op kan bouwen, kan je je aanvalspel ook niet ophangen. Hopelijk weet dik Gareth Haps aan de praat te krijgen als een goede linksbuiten.
 20. denman84

  Feyenoord

  Mwah. Agree to disagree denk ik, haha. Ik had dat gevoel vorig seizoen bij De Ligt wel geregeld (niet continu), maar bij Sanchez niet zo vaak. En wat ik zeg, tegen de RKC's, VVV's en De Graafschap's van deze wereld, kan je al snel uitgroeien tot een goede verdediger.
 21. denman84

  Feyenoord

  Haha die transfer is echt de grap van de eeuw. Dat is nog gekker dan de transfer die Barca vorig jaar deed met Boateng van Sassuolo. Maar voor een spits wordt natuurlijk wel altijd meer betaald dan voor een verdediger.
 22. denman84

  Feyenoord

  Sanchez haalde inderdaad de finale, dat was ik alweer vergeten. Wij hadden dat seizoen iets anders om ons op te focussen, haha. Maar om nou te zeggen dat Sanchez in dat seizoen buitenproportioneel was... In de Eredivisie val je al snel op als je drie keer een bal naar de goede kleur weet te passen, maar nu bij de Spurs is hij niet echt iemand die wekelijkst de spotlights te pakken heeft, toch?
 23. Mvdv - MarkNEC23 JanVertonghen' - tieskuh1985 .Nick - Nickvp_ Janis. - Hellemans05 Gabi.e - GabiGabi Platina32 - Platina32 RanDMC - RanDMC90 Baddoo - Baddotelli Sjoerd H. - Beavbusi Rensationeel. - Rensationeel Chris.tiaan - Ibracadabraa_ JorisvdMeer - Joris-11 Crouch- NulviernulEHV Michaelinho* - MichaelinhoNL MrImperial - Lerrox Bully - Bully_013 Gert - killergertie lennard95 - Lennard95kwn Joery - Joeryx Woeter - woeter007 Steven013 - StevendK95* RicharĂ°. - Motdattan MarcFR - MarcFR12 Alessandro - Cpt_OverObvious FC-Breda - dennislod sirkeith - Eyemazing Dansmeister - Dansy1989 Remko - Remko_B Mitch - MitchWbr Juca - Goatinho Prototype - System_Failure87 Jebus4life - Jebuz4life LosMerengues - FredFlintstone90 Montass - Montejio Jorkoo004 - Jorkoo005 (ja, een 5, geen 4) biertjeeeee - Dark_Bever neva - Droeftoeter90 The Saint - sjufke Leroy - Leroyterbraak Denny - DennisJV28 Mathi - xiiVaporiz Hyllus - Hercules1903 ajaxfvr - aja-lars-95 Lakigigar - Vahnstade Djordison - Djordison LiverpoolFC - MarF_RJC Robertoow - Robertoow91 JordiAFCA1 - JDLSkillzz r4vje = r4vje83NL La Joya - RobQua Thierryvane - TCVanEgmond denman84 - Denman84
 24. denman84

  Feyenoord

  Lastig. Nu na iets meer dan een half jaar is 18 miljoen al een hele hoop geld. Maar als je kijkt hoeveel Sanchez bij Ajax opleverde na 1 seizoen... Ik verwacht niet dat Feyenoord het voor elkaar krijgt om voor hem er ook 40 miljoen uit te slepen, maar minder dan 25 lijkt me toch echt niet logisch. Tenzij hij van het weekend zijn been breekt ofzo, uiteraard
×
×
 • Create New...