Jump to content

nielske-24

Leden
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  CM 97/98

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nielske-24's Achievements

13

Reputation

 1. Dit is gemeld door mij en Sven zag ik net. Zover ik kon lezen is SI op onderzoek uit.
 2. Ik ben bang dat het toch een "probleem" van FM22 is, hopelijk word het aangepast met een update of iets dergelijks! Ik heb het gemeld als bug, misschien kun jij dat ook doen? Wie weet helpt het als meerdere mensen het aangeven.
 3. Daar snap ik niks van, misschien het verschil in land waar je manager bent?
 4. Precies, ik neem aan dat het bij jou bij FM21 ook veel gemakkelijker ging? Ik bied mijn halve 2e team te huur aan en er word geen enkel bod gedaan, zo frustrerend.
 5. Daar verschillen we van mening maar dat maakt niet uit. Bedankt voor je reacties en je hulp!!
 6. Die minuten maken was in de vorige versie niet nodig. Heb vaak genoeg jonge Brazilianen gekocht die nog 0 ervaring op het hoogste niveau hadden. Deze werden ook direct verhuurd. Vind het wel jammer want ik maak er normaliter veel gebruik van, in FM 22 is dit dus niet meer zo makkelijk.
 7. Bij mij lukt het dus niet, het zal wel aan mij liggen dan. Ik ga weer FM21 spelen. Wie weet veranderd er nog iets in de toekomst.....
 8. Ik speel het spel al jaren en ik bood mijn spelers altijd op 1 Januari of 1 Juli aan, ik kreeg vaak meer dan honderd aanbiedingen naar gelang de hoeveelheid en de kwaliteiten van de spelers natuurlijk. Ik bied mijn spelers aan zoals je in het screenshot ziet. Doe jij iets anders?
 9. Als je ze aanbied vink je dan iets aan of iets? Ik snap er niks van, bij mij word er niemand verhuurd. Bij alle vorige FM's lukte het wel. Kregen je spelers meteen aanbieding toen je ze aanbood?
 10. Thnx, ik ben benieuwd. Moet je wel eerst wachten tot 1 Januari of 1 Juli
 11. Spelers als Jay Gorter, Kenneth Taylor etc. waren eerst heel makkelijk te verhuren, nu wil niemand ze hebben. Heb ik een instelling verkeerd staan of zie ik iets over het hoofd? Ik bied de spelers altijd te huur aan, meestal zonder vergoeding. Zou bijna zeggen dat het een soort bug is.
 12. Zeker, alle grote competities + wat kleinere. Lukt het bij jou wel dan? Ik leen altijd veel spelers uit, dat wil in deze versie niet lukken.
 13. Hebben meer mensen problemen met het verhuren van spelers? Wat in FM 21 zo makkelijk ging gaat nu bijna niet. Ik ben Manager van Ajax en wil graag spelers van jong Ajax en de U18 verhuren maar er is geen enkele club geïnteresseerd om maar een speler te lenen? Is dit een bug? Zal hier nog wat aan gedaan worden?
×
×
 • Create New...