Jump to content

Domino

Leden
 • Posts

  867
 • Joined

 • Last visited

About Domino

 • Birthday 08/23/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Utrecht
 • Favoriete Club
  FC Utrecht & Liverpool
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Domino's Achievements

9

Reputation

 1. Pfff. Wat een afzetters zeg. Betaal in ons home €1,80 voor een patatje met saus naar keuze, broodje hamburger/mexicano etc. En €1,80 voor een biertje haha, prima te doen!
 2. Wat dan? Drinken sws van te voren en onderweg altijd, bijna nooit in het stadion. Beetje irritant om soms je broodje onder een rij tralies of plexiglas door te trekken...
 3. Donderdag naar Enschede! Uuuuu
 4. Domino

  Nieuwe shirts

  Heb je een voorbeeld?
 5. Domino

  Nieuwe shirts

  Zou Aegon niet stoppen volgend seizoen?
 6. Dit jaar weer een aantal uitwedstrijden bezocht van FCU. Leukste was toch wel Willem II.
 7. Zondag met 670 man richting de Kuip. Vind het nog steeds niet zo veel, maargoed. Hopen op een mooie actie voor onze helaas veel te vroeg overleden Wlodi Smolarek.
 8. Durf ik niet meer te zeggen, volgens mij was het wel goedkoper als dat ja, want ik heb ze allebei genomen. Je moet toch wat hé. Hoop dat het eten bij Feyenoord wat beter is.
 9. Mwah. Vond het wel leuk om naar toe te gaan dit jaar. Misschien komt dat doordat het een uitwedstrijd was die we wonnen, maargoed. Wel raar eten daar, frikadellen en kroketten uit de oven...
 10. Lekker op een dinsdag even naar Heerenveen heen en weer, pff.
 11. We gaan weer eens naar een uitwedstrijd. Zondag 11 maart richting de Kuip!
 12. Dit jaar dus ook maar naar Feyenoord uit. De bedoeling is om met minimaal 800 supporters te komen. De supportersvereniging gaat proberen een aantrekkelijk aanbod te maken om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen. Ik ben dan sowieso van de partij. Lijkt me wel tof!
 13. Uhh. Liverpool uit vorig jaar natuurlijk! Wat een feest was dat. Met 4000 man meeste Europese uitsupporters zijn ooit op Anfield. Geweldige sfeer ook. In Nederland naar NAC en Exclesior geweest, komt binnenkort nog Feyenoord en FC Twente bij denk ik. Vind NAC-uit echt verschrikkelijk, wat een vak is dat zeg. Ook nog thuissupporters onder dat vak, wie heeft dat ooit verzonnen? Hadden ook vuurwerk bij (wel netjes in het eigen vak naar de kant waar het leeg was gegooid natuurlijk), maar kan me voorstellen dat dat een keer in het thuisvak terecht komt. bsBaEHmgV00
 14. Domino

  FC Utrecht

  Utrecht speelde gister ook niet al te best nee. Wel erg blij met de overwinning natuurlijk :).
 15. Domino

  FC Utrecht

  Nee, ik vind van niet in ieder geval. Ben er blij mee, toch weer wat meer ervaring erbij die ook nog eens een creative impuls aan de selectie moet geven. Iets wat ze toch missen op dit moment.
×
×
 • Create New...