Jump to content

Aarondinho

Leden
 • Posts

  1,804
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Aarondinho

 1. Re: Fitness/Krachttraining Genoeg ja maar heeft geen nut. Gewoon normaal je buik trainen is het effectiefste. Als je elke dag biceps traint worden ze ook niet steeds groter ^^
 2. Re: Fitness/Krachttraining Denk dat er andere redenen zijn dat 1 arm beter is dan de andere ^^
 3. Re: Fitness/Krachttraining Ook zeker je benen trainen. Bevorderd je algehele spieren.
 4. Ps4 all the way! Als je die eenmaal hebt geprobeerd ga je niet terug naar de ps3. Maar in jou situatie is ps3 misschien wel beter qua kosten. Als je kunt betalen zou ik ps4 kopen.
 5. Haha oke. Ik ben zelf ook anderhalf jaar bezig en ga goed vooruit. Heb jaar lang met iemand getraint die al 10 jaar traint en veel ervaring opgedaan. Zelf gebruik ik een pre workout en eiwit shakes. Ik werk overdag en wat energie om te trainen en concentratie is wel gewenst. Was benieuwd of je wat gebruikte. Ik zelf zoek altijd pre workouts zonder creatine. Puur het feit dat ik zonder creatine of anabole breed wil worden en kijken wat het max van me lichaam is. Daarentegen wil ik ook niet de bijwerkingen van die troep. Ben btw 1.83 en weeg 84 kg en redelijk droog. Dalijk weer cutten in maart ongeveer.
 6. Kweekie, gebruik je ook supplementen zoals pre workout of post workout?
 7. Dan moet je wel lang wachten toch? Als ik dat doe zijn me spieren weer afgekoeld. Wacht meestal 30 sec tot minuut. Hoe langer je wacht hoe zwaarder je tot een bepaalde hoogte kan pakken.
 8. Vergeet niet he, dat als je bepaalde oefeningen doet je je hele lichaam aanspant waarbij je ook het gedeelte voelt wat zeer doet in je been.
 9. Gelukkig heb ik hem 2x ge pre ordered bij Bart Smit. Kan ik de andere verkopen op release ^^ Echt gaar dat je meteen 400 moet aftikken bij andere ketens voor een pre order.
 10. American horror story is ook een goede serie zeg. Erg sterk verhaal lijn!
 11. Ja het seizoen is ten einde net zoals bij Grimm. Wel jammer want het werd net spannend!
 12. Iemand die revolution kijkt?
 13. Ja drink je de volgende ochtend er toch weer bij, want dan heb je weer een kater!
 14. Grimm is ook een goede serie zeg!
 15. Wat zijn goede series op dit moment? Waarin actie zit en/of mysterie?
 16. Dat is weer een andere film :cab:
 17. Kent iemand pretty little liars ? Na 8 seizoenen charmed heeft me vriendin deze serie gevonden en tot me grote verbazing is het toch een goede serie. Of die in nederland op tv is weet ik niet zeker.
 18. Ja online is echt slecht. Laggy servers. Met maat van me mss 1 van de 10 potjes online geen dikke lagg. Offline is ie wel beest hoor!
 19. Ja dat lees ik al 4 Posts maar waarom dan?
 20. De graphics zijn echt fenomenaal en doel Is zombies slachten. Maar wat is er zo slecht dan?
 21. Serieus? Dat leek me echt een goede game met gruwelijke trailers en keek wel uit naar deze game. Wat viel er tegen?
 22. Aarondinho

  Call of Duty

  Is het een probleem als ik al in een clan zit? Zit namelijk ook in 2EzY met vrienden maat wil best met jullie mee doen als dat goed is :) ik speel voornamelijk hc moshpit/SnD.
 23. Aarondinho

  Call of Duty

  Add ColdBurn als je wilt spelen :) dacht dat je alleen Xbox had.
 24. Aarondinho

  Call of Duty

  Jawel hebje deze op ps3 dan?
×
×
 • Create New...