Jump to content

Berjan1986

Leden
 • Posts

  792
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Berjan1986

 1. Bol het af dan.... En als je niet weet wat er arrogant aan is, dan mist er wel iets hoor Dat Nederland een onaantrekkelijk land is voor buitenlandse talenten is van de lachwekkende zinnen wel het meest lachwekkend. De ED staat in Europa bekend als de kweekvijver van talenten, waar talenten ook nog ruimte krijgen om te groeien. Hier is de druk niet zo groot als in andere landen. Dus talenten van Real of Arsenal kunnen mooi in de ED rijpen.
 2. Sorry hoor, maar hier moet ik wel erg om lachen. ALLE goals kwamen van zijn kant. Van Nederland althans. En natuurlijk, er waren kansen die een aanvaller erin had geschoten, maar hij staat er maar wel. Ook de 2-0 kwam omdat Dumfries doorzette. Een aanvaller Allah Berghuis had nooit doorgejaagd op de man met de bal waardoor die man de bal bij Weghorst in de voeten schoot. De 1-0 was een voorzet, die te strak was maar dat komt ook omdat Weghorst niet een type Malen is. Weghorst liep de hele wedstrijd achter de feiten aan, behalve bij die ene goal.. En zoals MisterX al schreef: Waar was de linksback? Die waren alleen betrokken bij de kansen van Oekraine. Met dat lamlendig achteruit lopen. En 1 mooie onderschepping met die sliding. Wat eigenlijk gevaarlijk is, zo in je eigen zestien.. En je vergeet dat Dumfries een drive heeft, en dat missen spelers als Berghuis of Promes. Dus het is niet zeker dat die lui ook daar stonden waar Dumfries stond. Dus een beetje te makkelijk om te zeggen "als Berghuis had meegespeeld dan had hij die kansen wel benut".. Dumfries speelde voor zijn doen gewoon een dijk van een wedstrijd. Mensen die dat ontkennen neem ik niet serieus.. Sorry hoor, maar Oostenrijk is wel drie keer beter dan Oekraine. Ook N-Macedonie heeft snelle spelers die voor gevaar kunnen zorgen. Dat zag je gisteren. Het is ook te makkelijk om te denken dat een aanvaller de plek van een vleugelverdediger in kan nemen. Misschien iets minder Gijp en Derksen serieus nemen? Spelers die zomaar op de links of rechtsback positie komen zullen niet weten wat te doen. Ten eerste: Hij komt wel op. Dat heb ik die linksback niet zien doen. Ten tweede, die voorzet was niet best maar Weghorst had er ook eerder op kunnen anticiperen. Die speelde gisteren een ongelukkige wedstrijd en kwam steeds net te laat.
 3. Dat was hij al.. ALLE kenners (of mensen die daarvoor opgeleid zijn) zijn het erover eens dat Dumfries bij alle gevaren betrokken was. Maar hier wordt gewoon alsof hij niet goed was... Echt, alle dagen FM spelen maakt je nog geen analist. Maar wel mooie wraak voor Dumfries
 4. Ja ik weet. Kijk via nlziet.
 5. Gaat niet door. Dumfries stond buitenspel. En hij kwam via hem in de goal.
 6. Schitterend dat de mensen waar jij het niet zo op hebt nu mede verantwoordelijk zijn voor de 1-0... Daarvoor had Dumfries ook al weer een mooie penetratie waar Weghorst te laat op reageerde.. En nee, ik ben niet voor Dumfries of de Roon omdat ze bij Heerenveen gespeeld hebben. Beiden speelden maar 1 jaar bij de club, dus ik heb er niet zo'n band mee. Maar als mensen hun best doen, verantwoordelijk zijn voor veel gevaar dan spelen ze gewoon een goede wedstrijd.
 7. Dat was hij ook.. Van Aanholt bijvoorbeeld is niet te zien. Zowel verdedigend als aanvallend niet.
 8. Misschien moet jij jouw eigen plek eens kennen? Je hebt niet de kennis van een Cruijff, terwijl je dat wel doet lijken.. Dumfries is bij al het gevaar van Nederland betrokken. Dus die speelt inderdaad een puike wedstrijd. Verdedigend laat hij geen steken vallen. Aanvallend voor gevaar zorgen. Wat moet een Dumfries nog meer doen? Puik keeperswerk verrichten? Van Hooijdonk zei het volgens mij, dat Dumfries de beste Nederlander was.
 9. Probleem met Promes daar neerzetten is dat je dan verdedigend nog zwakker bent. Dan zou je de match zomaar kunnen verliezen.
 10. Jullie hadden wel gelijk. Weghorst in deze formatie werkt niet. Krijgt weinig de bal, is te traag, balbehandeling is matig. Jij hebt de gebruikelijke zondebokken weer te pakken lees ik? Dmufries speelt helemaal niet slecht. Hij komt op, de voorzetten zijn niet erg slecht, alleen die ene kans had er wel in gemogen. Namelijk de kopbal alleen voor de keeper. Dat over de Roon is al helemaal lachwekkend. Die staat een geweldige pot te spelen. Zit er vaak tussen waardoor Nederland verder kan met aanvallen. Zelfs aanvallend deed hij mee. Weghorst mag er wel uit. Doet erg zijn best zonder bal, maar aan de bal is het niks. Te langzaam, te weinig kracht ook om de bal bij te houden. Daar zou Malen inderdaad beter zijn, zoals velen al schreven hier. Ik had de hoop dat Weghorst een type Huntelaar was, maar helaas.
 11. die reclame van AH vond ik wel geinig. Eerst zat ik me enorm te storen aan het enthousiasme van die vrouw. Totdat ze in de AH blijkt te zijn en AH zichzelf op de hak neemt.
 12. Ik heb jouw meningen eens bekeken en het gaat bijna nergens over... Als je tegen de kleinere landen wilt gaan spelen met Memphis en Gakpo/Malen dan heb je weinig verstand van zaken. Denk je bijvoorbeeld dat de tegenstanders gaan aanvallen tegen Nederland? Er zal weinig diepte zijn tegen Noord-Macedonie of Oekraine. Die houden de pot dicht en hopen op een puntje. Dus is het vrij logisch om met een spits als Weghorst te spelen. Het liefst in een 4-3-3 formatie, of misschien een 4-2-3-1 formatie. Zoals onder Bart van Merwijk het geval was. Als je met Memphis op linksbuiten speelt dan kan hij naar binnenkomen en ruimte maken voor Wijndal. Die kan dit bij AZ ook goed, al moet de afstemming met de spitsen en middenvelders iets beter worden. Berghuis bij oranje is een redelijk rechtsbuiten. Dat zag je bij andere wedstrijden ook, als hij erin kwam kreeg de spits tenminste nog een bruikbare bal. Tegen Oekraïne zal je misschien iets meer met snelle spelers kunnen doen, maar vooral tegen noord-Macedonie zal je 75% balbezit hebben en bijna altijd op de helft van de tegenstander spelen. Dan heb je aan een 5-3-2 echt totaal niks. Tevens snappen de media en Frank de Boer niet dat in 2014 de meeste punten behaald zijn toen Nederland gewoon 4-3-3 speelde. Steeds moest van Gaal repareren. Ook is het te makkelijk om de Roon af te vallen. In de media duikelt men over elkaar heen om hem af te schieten. Maar een middenveld met alleen maar voetballende spelers wordt afgestraft. Je hebt een breker nodig. Dat de Roon 13 keer de bal verloor zegt op zich ook niet zoveel. Daar waren goede ballen bij (bijvoorbeeld die lange bal op Memphis maar Memphis verstopte zich achter zijn tegenstander) die verkeerd begrepen werden. Tevens deden de Jong en Wijnaldum weinig om zichzelf vrij te lopen. En als de Jong al moeite heeft met mandekking tegen Georgie en Schotland vrees ik voor het EK.
 13. Wappie.... Misschien is het beter dat je eens wat onderzoek doet naar vaccinatie. Pas als 70% van de mensheid is gevaccineerd werkt een vaccin. En ook in een bubbel is dat zo. Zes van de zoveel Nederlandse spelers hebben het geweigerd. Dat is 23%, dus 77% is wel gevaccineerd. Maar als bij elk land zoveel spelers weigeren dan werkt het uiteindelijk minder goed. Tevens kan iemand die 1 keer corona heeft gehad het alsnog krijgen. Het virus kan muteren, waar dan mensen die wel gevaccineerd zijn weer de dupe van zijn. Dus het is een egoïstische daad van de Ligt. Gebaseerd op helemaal niks "ik wil de baas in eigen lichaam zijn" stelde hij. Maar in dezelfde zin zei hij ook "het is nog niet verplicht". Dus dat wil zeggen dat mensen die zich wel laten vaccineren dit ook op eigen titel doen en dus baas zijn in eigen lichaam.. Tevens snap ik niet wat vaccineren met zelfoverschatting te maken heeft. Is het pokkenvirus niet uitgeroeid door vaccineren?
 14. het geld dat de verraders winnen gaat naar het goede doel.
 15. O ja, nu ik de laatste zin zo lees had ik dat eruit kunnen halen Te snel gereageerd dus.
 16. Kun je ook eens normaal reageren, of lukt het niet meer? Ik beschrijf niet iedere voetballer, ik beschreef Di Maria en Neymar. En vooral Di Maria zijn acteer"talent" was ongekend. Met een enorme schreeuw naar het gras, de verzorger laten komen en dat rekken. Ook tijdens de behandeling doen alsof hij vreselijk gewond was. Maar dan twee minuten later weer als een hinde over het veld lopen. Ik kijk gelukkig ook vaak naar wielrennen en andere echte sporten. Daar kunnen die voetballers nog eens wat van leren. Juist mensen die enorm goed kunnen voetballen moeten dit soort dingen achterwege laten. Neymar ook. Daarom snap ik ook niet dat men hem bij Barca weer graag terug wil, en dan Depay niet want dat die past qua gedrag niet in het team.... OIk kijk PSG niet vaak, dus dat weet ik niet. Het viel me deze wedstrijd gewoon op. De scheids ging er nog in mee ook. Echt veel actie van Bayernspelers gezien die werden afgekeurd terwijl later bleek dat zij de PSG spelers niet aanraakten. Tevens heeft Messi ook een goede pass, dus ik snap die vergelijking niet goed. Als je kijkt naar de stats van beide spelers dan steekt Messi daar nog steeds bovenuit. Plus Messi heeft een betere attitude naar de andere ploeg, hij zou wel wat meer kunnen lopen en meeverdedigen.
 17. Ik hoop dat dit sarcastisch is? In de eerste helft ging hij jankend naar het veld, alsof hij minimaal een dubbele beenbreuk had. Na twee minuten liep hij weer als een veulentje. Mensen die op die manier minuten pakken en ritme van de tegenstander breken mogen ze van mij wel minimaal met geel bestraffen. Net als Neymar overigens. Zo goed, maar dan wel steeds vallen als je in duel bent.
 18. Het had al 4-1 voor Real moeten staan. Die bal die een speler afgaf in plaats van zelf te schieten. Dat had hij nooit gedaan als het niet zo slecht weer was. Net als die kopbal van Kroos geloof ik, bijna lege goal. Is het overigens kunstgras op dat veld? Dat weet iedereen toch? Maar van Gaal beweerde zelfs dat Barca ALLES goed deed. En dat is natuurlijk onzin. Ook iets over balans houden en zo. Maar als je alles goed doet en in balans bent dan geef je niet zoveel kansen op kansen weg.
 19. Het was wel een wereldgola Beetje PES2020 achtig, achter standbeen langs. En dat door Benzema. En Louis van Gaal was zichzelf weer tijdens de rust in gesprek met van Gelder. Op Ziggo.. Alleen maar kijken naar balbezit, niet naar wat ermee gedaan wordt. De counters van Real waren in de eerste helft vele malen gevaarlijker dan het gebrei van Barcelona.
 20. Berjan1986

  EK -21

  Veerman wil niet, vanwege prive redenen.. Rensch moet maar eerst bij Ajax spelen voordat hij aan het grote jong oranje mag ruiken.
 21. Berjan1986

  Feyenoord

  Ook als je wel een vorm van clubvoorkeur kun je er objectief naar kijken.
 22. Berjan1986

  Feyenoord

  Misschien moet jij mij beter citeren? Ik schreef toch al "van de "lijn"? En of de bal er nou inging of niet, Veerman schrok misschien wel van Botteghin vandaar dat hij hem ernaast schoot? En ik zie in de invalshoek dus helemaal niet dat er contact is tussen Veerman en Marsman. Of het moet een heel klein handje zijn, maar daar ga je als keeper niet van je stuk door. Tenminste, als je een mannelijke keeper bent.
 23. Berjan1986

  Feyenoord

  Volgens mij volg je niet goed wat er gebeurt. Jij vond het wel iets, namelijk een overtreding. Dus niks "die het ook niks vind"..
×
×
 • Create New...