Jump to content

Berjan1986

Leden
 • Content Count

  633
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Berjan1986

 • Rank
  Coach
 • Birthday 06/28/1986

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal en vrouwen
 • Opleiding/Werk
  fietsenstaller
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Sc Heerenveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat een enorm dom spel is FMT 2019 zeg. Ik kan er met mijn pet niet bij. Veel te veel blessures. Altijd de goeden die maanden aan de kant staan. Ik verlies met 1-4 thuis van Fortuna en met dezelfde tactiek een week later win ik met 3-0 van PSV.. Net had ik in de laatste minuut gelijk gemaakt, met een man minder, scoort de pc gelijk weer... Meestal win ik wedstrijden waar ik statistisch gezien de mindere ben. En zijn we beter dan verliezen we.. Soms hebben we het dubbele aantal doelpogingen.. En de ergste manier om punten te verspelen was thuis tegen de Graafschap. Het leek net Ajax, afgelopen woensdag. Kwamen 2-0 voor door Iredale (een spits uit jong Heerenveen), ik wissel hem voor van Bergen om met hem meer te counteren. Komen we op 2-1 door een Woudenberg die gewoon mee naar voren gaat, countertje en de goal valt. En in de laatste minuut scoren ze ook nog de 2-2.. Terwijl ik dus Woudenberg bij individuele tactieken "geef lang voor" en aan de andere kant de vleugelverdediger "geef voor van de achterlijn" heb. Waarom Woudenberg dan mee naar voren gaat 😁
 2. https://www.nporadio1.nl/nos-langs-de-lijn/uitzendingen/578041-2019-04-21 De eerste tien minuten gaan over de laatste vijf km. Toen was de strijd om de eerste plek al beslecht en reden Mollema en co slechts voor de vijfde stek.
 3. Ik had het over Nelissen. Geen een keer komt hij erop te zeggen dat ze wel erg langzaam reden op het laatst. Volgens Nelissen waren ze te vroeg weggereden door de actie van vdp op 45 km. Maar als ze gewoon normaal hadden gedaan waren vdp en consorten er nooit meer bijgekomen. Ik vind het jammer dat vdp nu stopt en niet even Luik-Bastenaken-Luik nog rijdt. Zou hij ook kunnen winnen.
 4. Als dat zo zou zijn zou ik het juist nog mooier vinden. Je rijdt in NL en dan een Nederlander stiekem bevoordelen zou erg wielrenachtig zijn. Zoals men in de jaren 80 nog deed. En ook in Belgie doet met de Belgen.. Vond het ook opvallend dat de manager van Deceuninck zei dat ze Kwiat en Trentin wel in de gaten hielden maar de groep vdp niet meer. Tevens was het natuurlijk een bizarre laatste 3 km.Waar men surplace ging rijden in plaats van doorrijden. Eigenlijk schuld dikke bult.. https://nos.nl/video/2281532-kijk-en-beleef-van-der-poels-magistrale-zege-met-commentaar-van-langs-de-lijn.html Dit commentaar is veel beter dan het commentaar op de nos. Die commentator moet bijna huilen. Schitterend.
 5. Wel jammer dat de analyse van de nos totaal aan de werkelijkheid voorbij gaat. Die Nelissen doet alsof het vooral kwam omdat Alaphilippe en Fuglsang kapot zaten. Maar ze pokerden gewoon ook veel te lang. Als ze beiden doorgereden hadden zou dit niet gebeurd zijn..
 6. Wat een AGR gezien 🤩 Nog nooit meegemaakt. vdp is de nieuwe Sagan?
 7. Berjan1986

  AFC Ajax

  Dat een ajax supporter dit zegt is wel ironisch. Want bij welke club worden spelers na 1 wedstrijd gehypet en al aan Barcelona verbonden? Juist, i rest my cake..
 8. Van de Beek viel ook overdreven. Hij werd naar achteren getrokken maar viel naar voren. Dat kan niet eens, technisch gesproken.
 9. Berjan1986

  AFC Ajax

  Die kerel heeft twee keer een strafschop gemist. De eerste die hij nam voor Ajax en gisteren. Zo vaak is dat toch niet? Mooie wedstrijd overigens. Wij hadden wel een strafschop verdient en ik ben blij dat iedereen dit ziet behalve de scheids en die Sjaak Swart, maar die neemt niemand serieus. Ik ben alleen bang dat Ajax donderdag getergd gaat zijn en ze met 6-0 of 6-1 over Heerenveen heen walsen. Als je de eerste helft zag had dat gisteren ook kunnen gebeuren maar ging het te makkelijk. Vandaar ook de strafschop van Tadic door het midden. Nonchalance.
 10. Misschien een beetje laat, maar ik heb net een nieuwe pc en deze game moest ik kopen. En niet ontevreden erover, in tegendeel. Normaal speelde ik COD World at war en dergelijke, games van 2002 en iets later. De grafische verschillen zijn er. Deze game lijkt net of je een film zit te kijken. Momenteel speel ik enkel SP want MP lijkt me nog te moeilijk. Verhaal zit goed in elkaar, je bouwt echt een band op met de computergestuurde types. Er zitten krijgsgevangenen bij, net zoals in het echt (dit miste ik nog in andere oorlogsgames). In een level had je een aantal krijgsgevangenen en je had Duitsers die zich nog niet overgaven. Net zoals in het echt dus. Werd ik bijna neergeschoten door een Duitser die uit een bunker kwam lopen. Ook mooi dat je afhankelijk bent van hoeveel medicpacks je hebt en je niet steeds weer leven erbij krijgt als je even wegschuilt achter een muurtje. Moet je veel meer tactisch spelen. Er is maar een nadeel voor mij: Ik word er veel te verslaafd aan. Vandaag alleen al vier uur erachter gezeten
 11. Berjan1986

  FM-Café

  Wat een spel Ik heb FM2019touch, omdat ik de gewone FM altijd veel te veel gedoe vind met die speeches en het houd mij te veel op. Maar ben weer helemaal verslaafd. Speel momenteel met Heerenveen, had een goede verdedigende tactiek maar nu toch overgeschakeld op een aanvallender tactiek. Speel eerst thuis PSV helemaal van de mat, maar na strafschoppen verloren (was voor de beker) en net speel ik Ajax thuis helemaal zoek. Zij counteren in de eerste helft twee keer en komen op 0-2 voor. Tweede helft begin ik met 4-2-4 en veel op de goal schieten komen we 3-2 voor, maar in de laatste minuut scoort Dolberg zijn derde van de avond. Toch een mooi resultaat, aangezien Ajax tweede staat en ik zesde. Zal er binnenkort een carriere mee beginnen denk ik. Heerenveen weer het Heerenveen van vroeger maken is mijn doel.
 12. Dat zal heus wel aangepast worden. Nu zijn er voor de demo's al patches voor de bundesliga.
 13. Ik ken iemand die een bekende amateurrenner is geweest, en die heeft me verteld dat zij nooit op snelheid trainden maar op lange duur. Dus of je nou 40 km met 35 km/u afwerkt, of 100 met 25 km/u dat maakte niet uit, en dan is die 100 nog wel beter ook omdat je dan meer conditie krijgt. Dat snelle komt wel tijdens de koers, als je meegezogen wordt door het peloton :banana: Zaterdag ga ik proberen 100 km te rijden, als het een beetje weer is. twee weken geleden 30, vorige week zaterdag 60 en zaterdag 100. Lijkt me wel een mooi opbouw.
 14. Ben ook weer begonnen. Vorig jaar 1500 km gereden, maar ik ben een mooi weer fietser, en volgend seizoen weer voetballen. Zal de 1500 km niet halen. Vorige week 30 km gereden, en vandaag 60. Om op te bouwen. Helaas geen heuvels, dat vind ik toch mooier. Nu moet ik door de polder, met die wind iedere keer :wall:
 15. Berjan1986

  Formule 1

  Volgens is dat in het echt ook zo, je moet gewoon wachten tot zij voorbij zijn gegaan. Maar zij zullen ook eens moeten stoppen en dan kun je weer plekken opschuiven :D Ik heb hem gekocht op PC, zal eens kijken of het leuk is.. Ziet er wel mooi uit _O_
×
×
 • Create New...