Jump to content

Berjan1986

Leden
 • Content Count

  745
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Berjan1986

 • Rank
  Coach
 • Birthday 06/28/1986

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal en vrouwen
 • Opleiding/Werk
  fietsenstaller
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Sc Heerenveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Berjan1986

  FM Café

  Ik heb dat in RL wel eens. Dat ik denk *** vergeten mijn gulp open te doen, terwijl ik sta te pissen. Of dat ik om 18.00 uur denk *** vergeten mijn bed uit te komen. Laatst was er nog iemand die dacht *** vergeten dat ik over Omtzigt heb zitten roddelen met twee oude wijven.
 2. het geld dat de verraders winnen gaat naar het goede doel.
 3. Je gaat weer als een speer! Dankzij novelles als deze heb ik FM 2021 ook weer van de kast gepakt. Maar ik snap niet hoe mensen zolang met 1 game kunnen doen en ook nog 1 ploeg uitbouwen tot waar je nu bent. Dan heb je echt geduld denk ik.. Ik las laatst nog de tactieken en dat je vooral fysiek sterke spelers hebt gekocht en dat is wel goed doordacht... Ga zo door!
 4. O ja, nu ik de laatste zin zo lees had ik dat eruit kunnen halen Te snel gereageerd dus.
 5. Kun je ook eens normaal reageren, of lukt het niet meer? Ik beschrijf niet iedere voetballer, ik beschreef Di Maria en Neymar. En vooral Di Maria zijn acteer"talent" was ongekend. Met een enorme schreeuw naar het gras, de verzorger laten komen en dat rekken. Ook tijdens de behandeling doen alsof hij vreselijk gewond was. Maar dan twee minuten later weer als een hinde over het veld lopen. Ik kijk gelukkig ook vaak naar wielrennen en andere echte sporten. Daar kunnen die voetballers nog eens wat van leren. Juist mensen die enorm goed kunnen voetballen moeten dit soort dingen ach
 6. Ik hoop dat dit sarcastisch is? In de eerste helft ging hij jankend naar het veld, alsof hij minimaal een dubbele beenbreuk had. Na twee minuten liep hij weer als een veulentje. Mensen die op die manier minuten pakken en ritme van de tegenstander breken mogen ze van mij wel minimaal met geel bestraffen. Net als Neymar overigens. Zo goed, maar dan wel steeds vallen als je in duel bent.
 7. Het had al 4-1 voor Real moeten staan. Die bal die een speler afgaf in plaats van zelf te schieten. Dat had hij nooit gedaan als het niet zo slecht weer was. Net als die kopbal van Kroos geloof ik, bijna lege goal. Is het overigens kunstgras op dat veld? Dat weet iedereen toch? Maar van Gaal beweerde zelfs dat Barca ALLES goed deed. En dat is natuurlijk onzin. Ook iets over balans houden en zo. Maar als je alles goed doet en in balans bent dan geef je niet zoveel kansen op kansen weg.
 8. Het was wel een wereldgola Beetje PES2020 achtig, achter standbeen langs. En dat door Benzema. En Louis van Gaal was zichzelf weer tijdens de rust in gesprek met van Gelder. Op Ziggo.. Alleen maar kijken naar balbezit, niet naar wat ermee gedaan wordt. De counters van Real waren in de eerste helft vele malen gevaarlijker dan het gebrei van Barcelona.
 9. Deze carriere in een keer doorgelezen, en het is echt mooi om te zien. Hoe de club steeds een beetje meer groeit en nu tot de top van Frankrijk en Europa hoort. Redelijk onbekende spelers die topscoorder worden. Tevens ook mooi gepresenteerd. Dus gaat zo voort.
 10. Berjan1986

  EK -21

  Veerman wil niet, vanwege prive redenen.. Rensch moet maar eerst bij Ajax spelen voordat hij aan het grote jong oranje mag ruiken.
 11. Berjan1986

  Feyenoord

  Ook als je wel een vorm van clubvoorkeur kun je er objectief naar kijken.
 12. Berjan1986

  Feyenoord

  Misschien moet jij mij beter citeren? Ik schreef toch al "van de "lijn"? En of de bal er nou inging of niet, Veerman schrok misschien wel van Botteghin vandaar dat hij hem ernaast schoot? En ik zie in de invalshoek dus helemaal niet dat er contact is tussen Veerman en Marsman. Of het moet een heel klein handje zijn, maar daar ga je als keeper niet van je stuk door. Tenminste, als je een mannelijke keeper bent.
 13. Berjan1986

  Feyenoord

  Volgens mij volg je niet goed wat er gebeurt. Jij vond het wel iets, namelijk een overtreding. Dus niks "die het ook niks vind"..
 14. Berjan1986

  Feyenoord

  Ook sommige Ajacieden hebben dus geen verstand van voetbal..
 15. Berjan1986

  Feyenoord

  Maar jij bent dan ook voor Feyenoord. En die mensen vinden kijken naar de spelers al genoeg om af te fluiten. Iedereen die voor Heerenveen is of neutraal zal zien dat Veerman Marsman helemaal niet aanraakt. Vandaar ook dat de VAR niks deed, want als die ook maar 1 klein foutje had gezien was het niet doorgegaan. Zo op de hand van Feyenoord waren ze wel.. Ik heb woensdag overtredingen gezien van Feyenoordspelers waar rood niet misplaatst was geweest wat gewoon door mocht gaan. De strafschop had over gemoeten aangezien Bothegin al in de zestien stond toen Veerman de bal nog moest aan
×
×
 • Create New...