Spring naar bijdragen

Berjan1986

Leden
 • Aantal bijdragen

  626
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Berjan1986

 • Rang
  Coach
 • Verjaardag 28-06-1986

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal en vrouwen
 • Opleiding/Werk
  fietsenstaller
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Sc Heerenveen
 1. Berjan1986

  AFC Ajax #53

  Dat een ajax supporter dit zegt is wel ironisch. Want bij welke club worden spelers na 1 wedstrijd gehypet en al aan Barcelona verbonden? Juist, i rest my cake..
 2. Berjan1986

  Eredivisie Topic #23

  Van de Beek viel ook overdreven. Hij werd naar achteren getrokken maar viel naar voren. Dat kan niet eens, technisch gesproken.
 3. Berjan1986

  AFC Ajax #53

  Die kerel heeft twee keer een strafschop gemist. De eerste die hij nam voor Ajax en gisteren. Zo vaak is dat toch niet? Mooie wedstrijd overigens. Wij hadden wel een strafschop verdient en ik ben blij dat iedereen dit ziet behalve de scheids en die Sjaak Swart, maar die neemt niemand serieus. Ik ben alleen bang dat Ajax donderdag getergd gaat zijn en ze met 6-0 of 6-1 over Heerenveen heen walsen. Als je de eerste helft zag had dat gisteren ook kunnen gebeuren maar ging het te makkelijk. Vandaar ook de strafschop van Tadic door het midden. Nonchalance.
 4. Berjan1986

  Call of Duty: World at War II

  Misschien een beetje laat, maar ik heb net een nieuwe pc en deze game moest ik kopen. En niet ontevreden erover, in tegendeel. Normaal speelde ik COD World at war en dergelijke, games van 2002 en iets later. De grafische verschillen zijn er. Deze game lijkt net of je een film zit te kijken. Momenteel speel ik enkel SP want MP lijkt me nog te moeilijk. Verhaal zit goed in elkaar, je bouwt echt een band op met de computergestuurde types. Er zitten krijgsgevangenen bij, net zoals in het echt (dit miste ik nog in andere oorlogsgames). In een level had je een aantal krijgsgevangenen en je had Duitsers die zich nog niet overgaven. Net zoals in het echt dus. Werd ik bijna neergeschoten door een Duitser die uit een bunker kwam lopen. Ook mooi dat je afhankelijk bent van hoeveel medicpacks je hebt en je niet steeds weer leven erbij krijgt als je even wegschuilt achter een muurtje. Moet je veel meer tactisch spelen. Er is maar een nadeel voor mij: Ik word er veel te verslaafd aan. Vandaag alleen al vier uur erachter gezeten
 5. Berjan1986

  FM-Café

  Wat een spel Ik heb FM2019touch, omdat ik de gewone FM altijd veel te veel gedoe vind met die speeches en het houd mij te veel op. Maar ben weer helemaal verslaafd. Speel momenteel met Heerenveen, had een goede verdedigende tactiek maar nu toch overgeschakeld op een aanvallender tactiek. Speel eerst thuis PSV helemaal van de mat, maar na strafschoppen verloren (was voor de beker) en net speel ik Ajax thuis helemaal zoek. Zij counteren in de eerste helft twee keer en komen op 0-2 voor. Tweede helft begin ik met 4-2-4 en veel op de goal schieten komen we 3-2 voor, maar in de laatste minuut scoort Dolberg zijn derde van de avond. Toch een mooi resultaat, aangezien Ajax tweede staat en ik zesde. Zal er binnenkort een carriere mee beginnen denk ik. Heerenveen weer het Heerenveen van vroeger maken is mijn doel.
 6. Berjan1986

  Pro Evolution Soccer 2012

  Dat zal heus wel aangepast worden. Nu zijn er voor de demo's al patches voor de bundesliga.
 7. Berjan1986

  Je eigen "fietsprestaties"

  Ik ken iemand die een bekende amateurrenner is geweest, en die heeft me verteld dat zij nooit op snelheid trainden maar op lange duur. Dus of je nou 40 km met 35 km/u afwerkt, of 100 met 25 km/u dat maakte niet uit, en dan is die 100 nog wel beter ook omdat je dan meer conditie krijgt. Dat snelle komt wel tijdens de koers, als je meegezogen wordt door het peloton :banana: Zaterdag ga ik proberen 100 km te rijden, als het een beetje weer is. twee weken geleden 30, vorige week zaterdag 60 en zaterdag 100. Lijkt me wel een mooi opbouw.
 8. Berjan1986

  Je eigen "fietsprestaties"

  Ben ook weer begonnen. Vorig jaar 1500 km gereden, maar ik ben een mooi weer fietser, en volgend seizoen weer voetballen. Zal de 1500 km niet halen. Vorige week 30 km gereden, en vandaag 60. Om op te bouwen. Helaas geen heuvels, dat vind ik toch mooier. Nu moet ik door de polder, met die wind iedere keer :wall:
 9. Berjan1986

  Formule 1

  Volgens is dat in het echt ook zo, je moet gewoon wachten tot zij voorbij zijn gegaan. Maar zij zullen ook eens moeten stoppen en dan kun je weer plekken opschuiven :D Ik heb hem gekocht op PC, zal eens kijken of het leuk is.. Ziet er wel mooi uit _O_
 10. Berjan1986

  sc Heerenveen

  Dit schiet niet op, als ze nu Heerkes voor de rest van het seizoen als treiner gebruiken. Yme heeft verteld dat ze nu een trainert van buitenaf voor de groep zetten, en dan volgend seizoen weer een nieuwe. Dat moet dan wel een toptrainer zijn, en genoeg geld uitgeven aan versterkingen. Dingsdag verkopen aan Ajax voor 6 miljoen, Bak mag transfervrij naar zijn topclub en dan Hansson terughalen en nog een verdediger die er meteen staat. Alves terughalen, en het vertrouwen geven en Heerenveen haalt de eerste vijf wel weer :banana: Moeten ze dit seizoen natuurlijk niet degraderen.
 11. Berjan1986

  sc Heerenveen

  Voor de laatste keer een reactie: Je voelt je te goed om te reageren? Wat een hoogmoed zeg. En het niveau op het org forum is hoger dan op veel fora van andere clubs. Volgens ben jij zo'n supporter die het altijd eens is met iemand die jouw club leidt. Je mag geen commentaar hebben, want dan ben je geen supporter? Bij veel clubs hadden supporters al veel langer hun ongenoegen kenbaar gemaakt. Niet door te fluiten, maar door spreekkoren, spandoeken en acties. Dan vind ik de Heerenveen supporter nog erg braaf. De enige wedstrijden waarin er met strijd gevoetbalt werd, is tegen de topclubs, en tegen Groningen. En laat dat net de wedstrijden zijn, waar je spelers niet voor hoeft te motiveren. Tegen NEC, Vitesse en Utrecht lijken de spelers niet thuis te geven, Sollied praat niet met zijn spelers, niemand weet waar hij aan toe is. Heb je weleens interviews gelezen? Dan heb je dezelfde mening als de meesten. Sollied communiceert niet. zoals hij zondag tegen AZ wilde spelen, en hoe het eruit kwam, on heerenveens. Heerenveen staat er om bekende als een razende te beginnen, en dan op een voorsprong te willen komen. Maar bij Sollied is het helemaal weg. Alleen de bekerfinale, toen lukte het ineens wel. Sollied is een resultaat trainer, en dat is nou net wat bij Heerenveen NIET lukt. Zie dat eens in, in plaats van het brave jongetje uit te hangen, en te denken dat je meer niveau hebt als een ander
 12. Berjan1986

  sc Heerenveen

  Ach, ach, jij hebt een mening, en als iemand een andere mening heeft, is dat lulkoek? Ga maar eens naar het officiele forum, daar zijn veel mensen het eens met mij. Dat jij niet eens normaal kan antwoorden, laat al zien wie er gelijk heeft. Dit elftal heeft alles, behalve een linkersvleugel speler. Het is aan Sollied om ze met een idee het veld op te laten gaan, maar een idee lijkt er niet te zijn. Veel balletje worden breed gelegd, of achteruit. Alles gaat in een laag tempo, men speelt postbode voetbal, zoals Foppe dat eens genoemd heeft. Misschien zie jij het niet zo, omdat je in het stadion zit, maar ik heb EredivisieLive, en dan heb je een veel beter beeld. Hoeveel ruimte Hofs kreeg, tegen Vitesse, om die bal aan te nemen, en hij kon zo iedere keer het middenveld over steken. Niemand schijnt van doordekken te hebben gehoord. Doe mij maar een Nederlandse trainer, die Heerenveen kent. zoals Jan de Jonge, of Foppe weer terug. Dat is mijn mening, en ik overdrijf niet, supporters overdrijven niet, ze zien het alleen vanuit hun standpunt.
 13. Berjan1986

  sc Heerenveen

  En jij ziet alle wedstrijden van Heerenveen? Nee, dan weet je niet waar je over praat, en is het sluss.. @ CRIZ, ik heb het gevoel dat je probeert het braafste jongetje van de klas te zijn. Sollied past zich vaak aan, niet altijd, wel vaak. Heeft vaak verrassingen in zijn hoge hoed, waar ook de spelers niks van snappen. Hij is een te hoog niveau, en denkt dat de selectie dat wel aankan. Maar die hebben meer aan een type VERBEEK: Voetballen, en als je zorgt dat je net een doelpunt meer maakt dan je tegenstander, dan win je. Dat snapt iedereen! En nogmaals: Sollied zit nu al meer dan een jaar bij de club. Behalve Pranjic is niemand weggegaan, er zijn alleen spelers bijgehaald. Dan zou je verwachten dat men op vorig jaar door kan gaan. Maar er is niks, en er zal niks van komen, als Sollied aan de macht blijft. Maar goed, als je je Friese nuchterheid wilt laten zien, dan doe je maar. Een supporter is fanatiek. Als het goed gaat, maar ook als het slecht gaat. En Sollied ontslaan, dat is het beste voor de CLUB Heerenveen. En ik ben nog altijd supporter van de CLUB, niet van de trainer, dat is maar een passant.
 14. Berjan1986

  sc Heerenveen

  Snap jij het wel, dat is de vraag.. Vier wedstrijden? En vorig seizoen dan, toen was het ook al niks, qua spelbeeld, er zijn geen automatismen. En als je dan bijna altijd je aanpast aan de tegenstander, dan is het gewoon slecht. En dat mag ook gezegd worden, je hoeft niet de braafste jongen van de klas te zijn. Sollied eruit, een Nederlandse trainer, die 4-4-2 met strijd speelt, en dan kun je gewoon bovenin meedoen. Maar Sollied maakt het altijd veel te moeilijk, voor zijn eigen spelers dan. AZ heeft nog nooit zo'n gemakkelijke middag gehad, dat is duidelijk..
 15. Berjan1986

  sc Heerenveen

  Lesjal is gewoon een prachtige keeper. Groot, sterk, snel naar de grond, en in een tegen een situaties ook vaak de baas. Tegen NEC kon hij alleen aan de eerste goal wat doen, de rest niet. Sollied mag van mij afnokken, zoals hij vandaag tegen AZ de spelers liet spelen, die snappen er niks meer van. 5-3-2, of 3-5-2, allemaal te vaag. speel gewoon 4-4-2, sdaar heb je de spelers voor. ruit op het middenveld. Losada als nummer 10, Svec als verdedigende middenvelder, Grindheim en kalou op de links en rechts midden. En dan gewoon de verdediging zoals tegen PAOK... Hopelijk schuiven ze de Jonge naar voren, als trainer. In Sollied heb ik geen vertrouwen meer, en de spelers ook niet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...