Jump to content

Berjan1986

Leden
 • Content Count

  666
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Berjan1986

 • Rank
  Coach
 • Birthday 06/28/1986

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal en vrouwen
 • Opleiding/Werk
  fietsenstaller
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Sc Heerenveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Berjan1986

  FM-Café

  Ik heb gisteren FM 2007 nog eens gedownload en geinstalleerd en gespeeld zelfs. Nostalgie, naar de wat makkelijker, overzichtelijker versie van FM.. Plus Heerenveen dat nog eens een klasse selectie had, met Pranjic, Alves, Nilsson, Yildirim, Hansson, Bosvelt, VDB.. Sulejmani niet te vergeten, Geert Arend Roorda als talenten.
 2. Berjan1986

  FIFA20

  Klopt ja. Mijn eerdere opinie over PES was gebaseerd op de demo, en het feit dat men een trailer maakte met dat het allemaal realistischer was dan vorig jaar. ML zou compleet gebaseerd worden op nieuwe cijfertjes. Maar dat viel tegen. Na een paar uur al een refund gedaan. Veel mensen op evo-web zijn er ook niet blij mee. Vooral omdat de cutscenes nergens toe bijdragen. Zo was ik Man U en kwam de voorzitter naar mij toe "we hebben de afgelopen match goed gespeeld en dat heeft de media wakker geschud. We moeten vandaag weer winnen". Kom op, dit is zo nietszeggend. Tevens snappen de Japanners het spelletje gewoon niet zo, qua sfeer en entourage. Vandaag een origin premier maandelijks besteld dan kan ik vanaf vier uur voor 15 euro kijken hoe Fifa speelt. Beter 15 euro kwijt dan 60 euro aan de full.
 3. Berjan1986

  FIFA20

  Master League is helemaal niet beter uitgewerkt dan Career Mode. ML is bij PES de laatste jaren zo slecht geworden, dat het bijna om te huilen is. Beetje cutscenes erbij doen om het realistischer te maken. Maar de bedragen zijn enorm slecht. En je moet nu ook bijna altijd afkoopsommen tolereren die maar een paar miljoen hoger liggen dan het aankoopbedrag. Totaal onrealistisch. Messi kopen voor 100 miljoen, en dan een afkoopsom van 103 miljoen?! Voor de rest vind ik persoonlijk PES niet lekker spelen. Veel te arcade. Geen middenveldspel omdat alle verdedigingen op deep staan. Je kan zo het middenveld oversteken. Ik had afgelopen week de demo van Fifa, met een time extender. 30 minuten per helft. Ik verloor met 11-7 (met een vrije trap van eigen helft die Eriksen erin schiet, een bug neem ik aan). Moet je bij PES niet mee aankomen. Als je daar 30 minuten per helft doet wordt er 30 keer gescoord als het niet meer is. Vanwege gebrek aan middenveldspel, duels etc.
 4. Mijn verwachtingen zijn weer gedownschaald. Want nu blijkt dat de volledige versie een patch krijgt dat alles wat goed was aan de demo er weer uit haalt. Omdat mensen die graag online myclub spelen geklaagd hebben. Er zitten bijna geen overtredingen meer in, middenveld spel is weg, zelfs de ID zit er bijna niet meer in. Allemaal omdat ze vinden dat het spelletje niet onderbroken moet worden door overtredingen. Die Japanners snappen er ook echt niks van. Dit vond ik net op een evo-web website, en dit zegt het allemaal. Jonge mensen die graag online spelen hebben geklaagd, het was te langzaam en te moeilijk om een bal af te pakken. Daarom hebben ze het weer veranderd. Laat die lui Fifa spelen, PES hoort moeilijk te zijn. ik heb PES 5 met een patch gedownload en speelde met Heerenveen tegen NAC Breda, een na hoogste niveau en verloor met 0-2. Zo hoort het te zijn. Moeilijk, veel overtredingen (van beide kanten) en gebaseerd op stats. Zo scoorde van Hooijdonk met een vrije trap.
 5. Volgens mij mag iemand die Heerenveen alleen via samenvattingen kijkt daar niet over oordelen. Ik oordeel Ajax ook niet, omdat ik alleen samenvattingen zie. Maar als je Ejuke en van Bergen voorin hebt lopen, Veerman, Faik, Kongolo en Halliovic op het middenveld, en achterin staat het ook beter dan vorig seizoen, mag je niet klagen. En zeker niet beweren dat het geen sterke selectie heeft. Met een betere spits hadden we zo vijf tot zeven punten meer gehad. En stond Heerenveen mede bovenaan. Alleen de spitspositie is een probleem. Omdat Odgaard nog teveel rugby speler is. Haha, mijn reactie als boos zien... Ik waarschuw die pipo alleen dat hij Heerenveen veel te laag inschat. Stel dat hij meedoet met de toto, dan kan hij geld verdienen door zich mijn reactie te herinneren. Heerenveen is dit jaar minimaal subtop. Heb je gezien hoe snel Ejuke is? En hoeveel energie de hele ploeg erin steekt? Wereld van verschil met vorige seizoenen.
 6. Heerenveen vijftiende? Ik hoop dat je ergens anders verstand van hebt, van korfbal of zo? Ga je daar lekker mee bemoeien.
 7. Net mijn pc versie van Efootball pes 2020 (wat een naam ) gepre-ordered. De demo speelt erg lekker en volgens de geruchten speelt de volledige versie nog beter. ML is sterk verbeterd, met teams die echt anders spelen. Ik denk dat ik hier een carrière van ga maken op dit forum. Beter dan FIFA.
 8. Berjan1986

  FM-Café

  Dat hoopte ik al Zal volgende week eens beginnen met veel schrijven.
 9. Berjan1986

  FM-Café

  Ik heb een vraag over de fm board. Kan ik hier ook een carriere met PCM of Fifa of PES showen? Of moet je daarvoor bij de betreffende subfora zijn? Aangezien de FM carriere board veel vaker bekeken wordt lijkt het me beter om het hier te posten?
 10. Heerenveen wint even met 0-4 van Heracles Wel veel blunders van Heracles kant, vooral de 0-1 was dramatisch. Voor de rest mooi uitgespeeld door Heerenveen. 0-2 Zat er goed in, 0-3 was goed druk gezet door iedereen, Bruin die de bal afpakt en aan van Bergen gaf. En de 0-4 was een mooie counter, van Ejuke. Schijnt een groot talent te zijn met een goede kop (kon ook naar topclubs maar koos de geleidelijke weg via Heerenveen). Alleen nog wat aansterken. Van Rhijn kan mooi rechtsback spelen in plaats van Floranus. Bruin kan middenveld op, in plaats van Rienstra, Ejuke linksbuiten. Dan zie ik het wel zitten hoor, dit seizoen. We worden de verrassing van het seizoen.
 11. Berjan1986

  Feyenoord

  Een heerlijke beweging ja. Maar daarna verspeelt hij de bal kinderlijk eenvoudig en heb je er niks aan. Als je zulke dingen wilt doen moet je bij het circus gaan, zou Johan Cruyff zeggen.
 12. Volgend jaar heb je waarschijnlijk Kruiswijk, Roglic EN Dumoulin. Ben daar erg benieuwd naar. Of ze sturen een van de drie naar de Giro of ze rijden met drie kanshebbers en kijken wel wie er het best is op dat moment (zoals Movistar dit jaar). Moet Dumoulin wel naar Visma komen, maar die kans is aanwezig.
 13. Later had een van de twee het "al" door.
 14. Ik heb helemaal geen Hollands wielerhart. Op dit forum heb ik ook al blijk gegeven van het feit dat ik Kruiswijk helemaal niet zo goed vind, en veel te verdedigend vind rijden. Maar op dat forum, en hier ook, hebben mensen gewoon niet door dat een aanval op de laatste klim en dan een afdaling heel wat anders is dan een aanval op een klim, afdaling en "vlak" en dan weer een klim. Dus het idee dat Bernal dan zomaar minuten wegrijdt bij de rest is gewoon onrealistisch. En op dat andere forum zitten mensen die met een Colombiaanse bril op zitten te kijken en denken dat Bernal God is. Komt nog bij dat Thomas echt deze tour niet beter is dan Kruiswijk. En van een tactisch spel is ook geen sprake, als je donderdag zag dat Thomas achter Bernal aan reed. Die twee mogen elkaar niet. Zoals Movistar achter Quintana aanreed. Kun je wel bij elkaar in de ploeg zitten maar van tactiek is dan geen sprake.
 15. Lekker dan... De tour is nu helemaal om zeep. Ga er niet naar kijken, de komende dagen. Wat een deceptie.
×
×
 • Create New...