Jump to content

Berjan1986

Leden
 • Content Count

  657
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Berjan1986

 • Rank
  Coach
 • Birthday 06/28/1986

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal en vrouwen
 • Opleiding/Werk
  fietsenstaller
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Sc Heerenveen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heerenveen wint even met 0-4 van Heracles Wel veel blunders van Heracles kant, vooral de 0-1 was dramatisch. Voor de rest mooi uitgespeeld door Heerenveen. 0-2 Zat er goed in, 0-3 was goed druk gezet door iedereen, Bruin die de bal afpakt en aan van Bergen gaf. En de 0-4 was een mooie counter, van Ejuke. Schijnt een groot talent te zijn met een goede kop (kon ook naar topclubs maar koos de geleidelijke weg via Heerenveen). Alleen nog wat aansterken. Van Rhijn kan mooi rechtsback spelen in plaats van Floranus. Bruin kan middenveld op, in plaats van Rienstra, Ejuke linksbuiten. Dan zie ik het wel zitten hoor, dit seizoen. We worden de verrassing van het seizoen.
 2. Berjan1986

  Feyenoord

  Een heerlijke beweging ja. Maar daarna verspeelt hij de bal kinderlijk eenvoudig en heb je er niks aan. Als je zulke dingen wilt doen moet je bij het circus gaan, zou Johan Cruyff zeggen.
 3. Volgend jaar heb je waarschijnlijk Kruiswijk, Roglic EN Dumoulin. Ben daar erg benieuwd naar. Of ze sturen een van de drie naar de Giro of ze rijden met drie kanshebbers en kijken wel wie er het best is op dat moment (zoals Movistar dit jaar). Moet Dumoulin wel naar Visma komen, maar die kans is aanwezig.
 4. Later had een van de twee het "al" door.
 5. Ik heb helemaal geen Hollands wielerhart. Op dit forum heb ik ook al blijk gegeven van het feit dat ik Kruiswijk helemaal niet zo goed vind, en veel te verdedigend vind rijden. Maar op dat forum, en hier ook, hebben mensen gewoon niet door dat een aanval op de laatste klim en dan een afdaling heel wat anders is dan een aanval op een klim, afdaling en "vlak" en dan weer een klim. Dus het idee dat Bernal dan zomaar minuten wegrijdt bij de rest is gewoon onrealistisch. En op dat andere forum zitten mensen die met een Colombiaanse bril op zitten te kijken en denken dat Bernal God is. Komt nog bij dat Thomas echt deze tour niet beter is dan Kruiswijk. En van een tactisch spel is ook geen sprake, als je donderdag zag dat Thomas achter Bernal aan reed. Die twee mogen elkaar niet. Zoals Movistar achter Quintana aanreed. Kun je wel bij elkaar in de ploeg zitten maar van tactiek is dan geen sprake.
 6. Lekker dan... De tour is nu helemaal om zeep. Ga er niet naar kijken, de komende dagen. Wat een deceptie.
 7. Hoe kan je dit nou zeggen. Bernal had dan 37 km alleen moeten hebben gereden.. Dan is het niet zeker dat hij tijd zou hebben gepakt op de rest. Kruiswijk leek sterker dan Thomas, bijna de hele tour al.
 8. Nog een leuke optie gehoord. De rit naar Parijs schrappen en deze rit nog eens over doen. Ook leuk voor de duizenden die al dagen op de laatste berg logeren. Of valt er zondag weer 1 mm regen?
 9. Dat water en die modder is zo weer weg. En inderdaad, het gaat mij ook vooral om de manier waarop ze de tijd beslissen. Sky vindt het niet leuk, want ze wilden met Thomas de boel nog kapot rijden. Visma vindt het niet leuk want Kruiswijk reedt geen 100% en liet alles aan de Plus over. Alaphillipe is genaaid want hij is de beste daler van het peloton. De enige die het leuk vind is Bernal, die hier gewoon de Tour in de schoot geworpen krijgt.. Had mij wel leuk geleken als er een grote groep 20 minuten had gekregen met een renner die virtueel in het geel gereden had. Wat ze dan hadden gedaan.
 10. Dan ga je toch lekker wat langzamer rijden? De mensen die durven gaan wat harder en kunnen vallen of juist een overwinning eruit slepen. Beetje zoals afdalen is. Soms val je, soms pak je tijd in de afdaling of verlies je de giro (kruiswijk in 2016). Het is zoals Barteh zegt. De tijd van de top nemen is wedstrijdvervalsing. Overal de tijd pakken zonder dat het van te voren vast stond is wedstrijdvervalsing.
 11. Dat is waar. Maar Kruiswijk ging meer om top drie te rijden. Kon je zien aan zijn dalen. Ik ben benieuwd hoe het weer morgen is en of ze dan wel rijden? Ze scheppen hiermee een precedent. Ik hoop dat ze doen zoals bij Milan-Sanremo in 2015 of 16. Edit: nee dus.. Ze scheppen nu echt een precedent.
 12. Ja dat was mooi. Maar 1 aanval en dan liet hij het aan de Plus over. Erg jammer dat het is stilgelegd. Juist met deze omstandigheden staan de helden op. Bernal was erg goed aan het dalen. Jumbo-Visma was als een stel dames aan het dalen. Alaphilippe was tijd aan het goed maken. Erg zonde ook voor die Fransman. Was juist zijn kracht. Je annuleert toch ook geen tijdrit?
 13. Ik hoop het. Maar hij heeft ook niet echt de pinache of hoe je dat ook maar schrijft. Er zijn maar weinig Nederlanders in het peloton met een aanval. Meestal rijden ze eigen tempo. Zoals Dumoulin. Mollema die aanklampt.
 14. Net het afstappen van Pinot gezien. Kreeg plaatsvervangende tranen in de ogen. Mooie renner, maakte de koers de afgelopen week. Sneu dat dit nu hem overkomt. Had liever Kruiswijk zo gezien. Dat is een laffe hond deze tour.
 15. O, ben jij daar Kelvin, @Kelvin?
×
×
 • Create New...