Jump to content

Niels

Leden
 • Content Count

  17,596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

About Niels

 • Rank
  박지성
 • Birthday 02/10/1987

Personal Information

 • Biografie
  Geograaf
 • Woonplaats
  Hoogezand
 • Interesses
  Cultureel Erfgoed
 • Opleiding/Werk
  Master of Science in Cultural Geography
 • Favoriete CM/FM
  speel ik niet
 • Favoriete Club
  PSV, BV Veendam
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb best veel reacties over Gravenberch gelezen. 'Brengen hem graag naar PSV' ed. Maar aan jullie reacties te lezen (nuchtere jongens) waren dat dus gewoon onzekere fans die uit zelfbescherming hem al afschreven. Dat is wel echt het ding wat aan die jongens kleeft, als ze bij Mino zitten lijken ze per definitie al niet betrouwbaar over te komen voor de meeste mensen. Over Donyell Malen gingen ook al de sterkste verhalen rond. @NicoHaak over die spits. Als je Tadic in de CL gebruikt, dan kan het toch prima in de ED om die jonge jongens een kans te geven. Uit dat lijstje van Cim geloof ik alleen niet in Lang en Labyad. Daar zou ik doorselecteren (of in het geval van Lang nog langer verhuren).
 2. Dat heb ik al eerder geschreven. Dat vrienden van mij die hem beter kennen hem omschreven als een 1 tot 2 jaars trainer. Daarna is het truucje uitgewerkt. Ik weet niet of dat echt zo is. Zo'n anekdote zegt denk ik wel iets, maar daar spelen factoren als andere cultuur ook een rol. Wat dat betreft ligt Eindhoven van dichter bij z'n heimat
 3. Van Osch was ooit zo'n talent. Jammer dat het er niet is uitgekomen. Net als Obispo eigenlijk. Ben benieuwd met welk centrum we volgend jaar spelen. Viergever - Baumie? Als Dumfries vertrekt, en dat kan ik mij goed voorstellen, dan heb je verdedigend wel weer een probleem. Ik denk dat volgend jaar het jaar van Thomas gaat worden. Fijne voetballer.
 4. Ik neem toch aan dat Schmidt en PSV hier over gesproken hebben. Ik heb anders dan de twee jaar durende roep van veel Ajax (na vertrek Bosz) en PSV fans (na vertrek Cocu en V Bommel) nog nooit iets gezien van deze man. Dus ik laat mij verrassen. Vriend van mij vergeleek hem met Van Beek qua succes / afbraakwerking. Lijkt twee jaar erg goed te gaan en daarna stort het in?
 5. Sierhuis speelde wel goed. Asoro veel dreiging, maar verprutste ook veel. Als die zich nog kan ontwikkelen wordt het wel een heel interessante speler.
 6. Illustreert wel mooi dat het een enorme vorm en vertrouwenscrisis is. Zelfs Jong PSV had hier natuurlijk van moeten winnen.
 7. Dat was echt verschrikkelijk ja. Al heeft FCG al in geen tijden meer leuk voetbal gespeeld. Laatste was onder Ron Jans wat mij betreft. Toen Buijs nog rechtsback (en eigenlijk op elke positie in het veld tegelijk) stond. Waanzinnige speler vond ik hem toen.
 8. Een pluim voor je overdrijven Beste selectie was met Guardado en Moreno. Prima, jij vindt de namen die ik noem zwak / middelmaat met een half seizoentje redelijk tot goed. Ik vind het blok Schwaab Viergever over meer dan een half seizoen betrouwbaar gebleken. Inderdaad, ook in de CL campagne. Nee, het zijn geen toppers zoals De Ligt. Maar hier kan je gewoon in de eredivisie en EL een goede basis mee neerzetten. Leuk ook dat je mij Dumfries en Rosario topspelers laat noemen. Quote dat stukje in mijn reply maar even. Verder noem ik Zoet nergens een topkeeper, maar wel een hele degelijke keeper over meerdere jaren. Niet voor niets was het lange tijd een strijd met Jasper C in het Nederlands elftal. Exact weer mijn punt. De kwaliteit hoef je niet ter discussie te stellen. Die is niet fantastisch (beweer ik nergens, ook nooit gedaan..), maar veel beter dan wat de ploeg nu laat zien. Wat je dus wel ter discussie kan stellen is de vorm, mede door de manier van spelen? Ik zou trouwens maar geen grapjes maken over verkeerd schrijven. Je tekst barst van de taalfouten.
 9. Totale onzin, dat de selectie matig is. Ze zijn slecht in vorm. Is (gok ik) puur tactiek gecombineerd met gebrek aan zelfvertrouwen en een onoverwinnelijkheidsgevoel. En die laatste twee factoren krijg je alleen als je veel wint. Team van vorig jaar had een ijzersterk Ajax gewoon kunnen (en móeten gezien de enorme voorsprong) verslaan in het kampioenschap. Belangrijkste wijziging is Malen voor De Jong. En vrijwel iedereen vindt Malen beter dan De Jong. Dus? Tactiek voor de ploeg om met Malen wedstrijden te winnen nog niet gevonden. Bergwijn, Rosario, Guti, Zoet, Schwaab.. allemaal spelers die vorig jaar véél beter speelden en nu niet alleen onzichtbaar zijn, maar slecht spelen. En toch zijn het goede spelers. PS. Ik zou Zoet anytime boven Bizot kiezen, maar kennelijk is het superduidelijk dat Bizot beter is? Meer in vorm kan ik nog in mee gaan. Zal wel weer een te objectieve blik zijn voor zo'n voetbalforumpje vol haatvolle fans.
 10. Paar maanden geleden ook al gezegd: Slot leek mij toen prima. Heeft het sindsdien alleen maar meer bevestigd. VD Brom laat zijn ploegen ook altijd prima spelen. Hetzelfde idee heb ik bij Wormuth. Maar ik kijk dan weer te weinig voetbal om dat goed te beoordelen.
 11. Faber neemt het tijdelijk over? Zal wel weer een trainer worden met een gare verdedigende tactiek. Ik wil aanvallend voetbal zien, zoals in de eerste maanden onder van Bommel.
 12. Jup. Ik schreef al eerder: hiermee moet je makkelijk tweede kunnen spelen en misschien zelfs Ajax het lastig maken als ze blessures krijgen of na een potje tegen Barca weinig zin hebben om Emmen-uit volle bak te doen. Enige die je nu onderschat is De Jong. Hij was denk ik belangrijker dan Angelino. Die man was goud waard in wedstrijden waarin het niet lekker liep. En dat waren er ook best veel. Lange balletjes en meneer legde ze klaar of kopte ze dr in.
 13. Ik had het idee dat hij vaak alleen mocht invallen. Dat zal dat misschien alleen de eerste maand zijn? De media was toen al aan het stoken, anders had ik dit beeld niet. Derksen z'n mening weet ik niet, want zie die programma's niet. Lees vrijwel alleen fcupdate bij. Bruma z'n cijfers hadden veel hoger moeten zijn, maar geldt dat ook niet voor Bergwijn? Dat vinden we ook geen prutser. Ik vind vooral dat hij ongelukkig terecht komt bij PSV.
 14. Ik weet niet wat ik er nu van moet vinden. Ja, bagger. Maar van de oorzaak. Er wordt gewezen naar Van Bommel, maar ik denk juist niet dat hij tactisch onkundig is. Eerder misschien niet realistisch in wat zijn spelers kunnen? Neem Slutsky. Volgens mij een prima trainer. Prachtige start: kranten vol lof. Nu wachten op ontslag. Terwijl hij toen ook niet super tevreden was. Er wordt gewezen naar TD De Jong. Bagger aankopen. Maar ik denk helemaal niet dat Bruma een slechte speler is. Zie Promes bij Ajax. Dat was ook al een miskoop, tot hij per toeval de kans kreeg en ging scoren. Nu een topper. Dat Bruma het slecht doet ben ik het wel mee eens. Baumie is ook helemaal geen slechte verdediger, was in het begin vh seizoen juist direct een sterkhouder. Doan is een aardig spelertje, maar die moet je ook uit je eigen jeugd kunnen halen. Dus dat vind ik wel een miskoop. Betrap mij er op dat ik die twee kalen mannen naast van Bommel juist kapot irritant vind. Ondanks dat ik hun kennis en kunde helemaal niet kan beoordelen. Ben iig blij dat Advocaat al bij Feyenoord zit. Dat had helemaal niks opgelost. Ik denk dat we vorig jaar ruim boven onze stand hebben geleefd, en we een solide nr 2 zullen zijn de komende 10 jaar. Af en toe met AZ tussentijds de ranglijst hopelijk spannend kunnen maken.
×
×
 • Create New...