Jump to content

J.Beekwilder

Leden
 • Posts

  3,228
 • Joined

 • Last visited

Reputation

9 Neutral

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  2014
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Econoom
 1. Vond het een mooi einde, maar ik heb eerlijkgezegd nog geen enkele aflevering slecht of kut gevonden... vond ze allemaal prachtig.
 2. Hele aparte wending! maar vond het eigenlijk wel zalig! kijk alweer uit naar de volgende aflevering!
 3. Wat Petterson zegt klopt denk ik ook, Shaw heeft Sarah denk ik dan zwanger gemaakt terwijl ze knock-out was. Iniedergeval een ECHTE cliffhanger!
 4. Nee hoor mannen, in de laatste alevering waarin hij te zien was werd hij opgeblazen door de auto van Casey door Capt. Awesome en Morgan, maar omdat het busje de grootste klap opvind overleefde shaw het en vuurde zelfs nog een paar kogels op de vluchtauto van Chuck, Sarah en Casey. Vervolgens is hij niet meer te zien geweest. Dus is hij nog levend. ;)
 5. Vooral de preview van volgende week beloofd veel (d).
 6. Same here, op aanraden van een vriend van mij begonnen met kijken en ben toen geinfecteerd (d). Wat een toperie vind ik dit!
 7. Inderdaad ontiegelijk zonde dat het op "hold" wordt gezet!
 8. Same here! Yvonne Strahovski, Topwijf :<
 9. Chuck ben ik nu maar eens aan het afkijken, vind het echt ontiegelijk jammer dat seizoen 5 het laatste seizoen is, wat een top serie is dit! Gelukkig begint seizoen 5 ook alweer het hoge niveau van de voorgaande seizoenen te krijgen. Ook Community kijk ik nog elke week aandachtig. Een nieuwe serie (begon op dezelfde datum met uitzenden als Chuck seizoen 5) is Grimm, man wat is dit een toffe serie. Krijg er echt de Supernatural feeling van, een serie waar ik ook weer met smart op wacht totdat ik seizoen 7 op dvd kan krijgen (koop Supernatural traditie getrouw op dvd en kijk dan samen met moeders).
 10. Het gaat inderdaad weer naar het topniveau toe! De kerstafleveringen worden wel weer smullen!
 11. Had in 7 dagen alle vier de seizoenen van Chuck gekeken. Was Zondag om 3:40 (snachts) klaar. is deze twee dagen we erg afkicken geweest heur. Maar ik kan niet wachten op vijf... Dit is gewoon een topserie (Yvonne Strahovski:<)
 12. klaar met drie meteen beginnen aan vier!
 13. is 5 al uit dan, nee toch?
 14. Ik ben vanaf maandag al ziek en weet nu wat het is... Het Chuck virus! ben vanaf maandag alleen nog maar Chuck aan het kijken man man man wat een FOCKING goede serie!
 15. die was inderdaad slecht, vind het seizoensslot van 2 echt GE-WEL-DIG!
×
×
 • Create New...