Jump to content

Handzeep

Leden
 • Posts

  5,584
 • Joined

 • Last visited

Reputation

11 Good

About Handzeep

 • Birthday 07/13/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 • Interesses
  Voetbal, Football Manager, Bier, Vrouwen
 • Opleiding/Werk
  HAVO 5
 • Favoriete CM/FM
  FM2008
 • Favoriete Club
  FC Den Bosch, Arsenal, Real Madrid
 • Managerstijl
  Perfectionist
 • Huidige novelle
  The miracle of Arnhem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 7-7 haha. Succes in de return van de Champions League!
 2. Zo, even dit gehele verhaal gelezen. Top gepresenteerd weer en de prestaties met alle clubs zijn weer uitstekend. Goed bezig, blijf hem volgen.
 3. Lekker hoor! Succes bij de volgende!
 4. Goed begin van het seizoen. 2e plek moet lukken.
 5. Succes in Mali, wel interessante twist dat je enkel spelers onder de 18 mag halen. Benieuwd hoe je hier mee omgaat.
 6. Jammer van het kampioenschap. Ik zou nog een jaartje blijven om Al-Hilal uit te dagen.
 7. Wat een heerlijke novelle is dit, erg tof om te zien waar je allemaal terecht komt. Hopelijk pak je die titel nog de 2e seizoenshelft!
 8. Ik heb een request als je tijd hebt! Zou je het volgende eventueel kunnen maken? Style: SS'09-16 Club: Ilkeston FC Merk: Nike Sponsor: Carlsberg Kleuren Thuis: Rood - wit Uit: Blauw - wit Derde: Zwart - goud Extra informatie: Maak het zo creatief als jij wilt! Alvast bedankt voor de moeite!
 9. Bedankt Rune, ze zijn echt super! _O_
 10. Hee Izsco, Ik zou graag een nieuw logo willen voor mijn zelfgemaakte club. Club: Oeteldonk FC Kleuren: Rood, wit en geel Het liefst een ronde vorm en dan een groen kikkerhoofd in het midden als het kan. Het liefste dan de tekst 'Oeteldonk FC' in het logo verwerkt net als bij het logo van Chelsea is gedaan. Voor de rest mag je zelf je creativiteit gebruiken! Zou je er dan ook shirts bij kunnen maken? Thuis: Kleuren: Rood, wit en geel Voor de rest mag je alles naar jouw smaak invullen. Uit: Kleuren: Zwart en geel Ook hier mag je alles voor de rest zelf invullen. Bij beide shirts het liefst Bavaria als sponsor. Alvast bedankt!
 11. Handzeep

  Willem II

  Klopt het was belachelijk wat ze deden, het enige wat mij een beetje irriteert is dat imo de Den Bosch supporters als enige zondebok worden gezien.
 12. Handzeep

  Willem II

  Gefeliciteerd met de promotie, over twee wedstrijden waren jullie de betere ploeg. Wat ik wel jammer vind is dat ik nergens berichten lees over Willem II supporters rondom de ongeregeldheden op de tribunes tijdens de wedstrijd. Het was écht niet alleen onze schuld dat het zo ging, natuurlijk is het belachelijk dat een paar malloten op ons vak besloten de catering te plunderen maar het waren de Willem II supporters die begonnen met vuurwerk op ons vak te gooien. Veel succes in de Eredivisie! ;)
 13. Geweldige kits Rune! Hartstikke bedankt! _O_
 14. Club: KA (Knattspyrnufélag Akureyrar) Merk: Nike Sponsor: Icesave Thuis: Geel met blauw Uit: Rood met blauw en zwarte accenten Logo: Klik! Alvast bedankt Izsco!
×
×
 • Create New...