Jump to content

Viktor

Leden
 • Posts

  9,170
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Viktor

 1. Top 3 in de jaarranking, tegenvaller. @Elanogefeliciteerd
 2. Volgens mij had buiten delichris niemand AVV
 3. Sinds wanneer nemen we nationale titels tijdrijden serieus? Wat dat betreft zegt zo'n OS me meer. EDIT: ik heb zojuist even beide uitslagen erbij gepakt. Buiten Leknessund van DSM en die huidige U23-Wereldkampioen zie ik toch echt alleen maar een hoop continentale coureurs. Ook geen EBH bijv. Geen idee hoe dat een adequate graadmeter is voor het WK.
 4. Dat zijn natuurlijk onzinnige argumenten, want als Küng, Pogacar of een andere outsider had gewonnen, was er niks vreemds aan geweest. Niemand verwachte ook maar enigszins iets van Foss, omdat er totaal geen aanleiding voor was. Hij werd 23e in de Olympische tijdrit van net een jaar geleden en sindsdien heeft ie voor een groot deel alleen maar met zijn gezondheid gesukkeld. Een site als Wielerflits had hem zelfs als ''je hoeft er niks van te verwachten'', ondanks zijn Nederlandse ploeg. Dit is gewoon een bizarre winnaar.
 5. En mensen vonden de Olympische titel van Cancellara dubieus..... Maar goed, hij rijdt bij Jumbo, dus er is niks aan de hand.
 6. Dat komt, omdat ik bij alle relevante renners -25 heb toegevoegd!
 7. En een dag later bekend dat ie toch niet start in Utrecht
 8. Er zijn bij de vrouwen ook maar 3 deelneemsters van 25 of jonger
 9. Die koers heeft gewoon twee ploegentijdritten op 9 dagen.
 10. Wonty-Groupe Gilbert is ook bekend INTERMARCHÉ-WANTY-GOBERT MATÉRIAUX voor Tour de France - 2022 Alexander KRISTOFF Taco VAN DER HOORN Louis MEINTJES Georg ZIMMERMANN Kobe GOOSSENS Andrea PASQUALON Adrien PETIT Sven Erik BYSTRØM
 11. Mijn winnaars in Spanje en Slovenië deden niet eens mee. Knapste prestatie is dat mijn keuze voor Italië toch nog top 10 eindigde (Albanese), want dat is altijd lukraak gokken. Nog meer dan Kristoff, Pedersen en Philipsen op hun podia.
 12. Ik vond het trouwens maar een duffe bedoening Zo ging er slechts één bergrit vanuit de groep der favorieten gewonnen + alleen nog de Yates-etappe naar Turijn met de klassementsleiders erbij: Hirt won vanuit de vroege vlucht. Daarnaast is de ”beste klimmer” steeds minder vaak de daadwerkelijk beste klimmer, met als dieptepunt Bouwman die een punt meer pakt voor die trui dan de top 9 van het klassement GECOMBINEERD (en dat incluis Hirt en Carthy), terwijl ie op een schitterende 21e plaats eindigt op meer dan een uur. Dit ondanks twee van die vluchtersritzeges en een 8e plaats in de Buitrago-rit. Het was ook zwaar tekenend hoe Hindley die Giro won. Carapaz parkeerde op de laatste berg van de ronde, waardoor die eerste 1,5 minuut pakt op die laatste. Het was niet eens een demarrage. Ik miste verder die typische overgangsritten, die zo tekenend zijn voor de Giro en vaak spannender zijn dan de andere ritten.
 13. @SatyrIk weet niet in hoeverre dat problematisch is voor verwerking, maar in mijn lijstje staat Bilbao verkeerd gespeld.
 14. Nog best hoog voor het feit dat ik geen van de twee Vlamingen als kopman had.
 15. En Valverde voor het laatst voor de U41-club
 16. Ach, het is tenminste Luik nu en geen Ans.
 17. Ik had Van Baarle vervangen door Turner vanwege de -25 en 2 per team regel...
 18. Dat is geen onmacht, dat is puur een onbehouwen rijstijl, want toch frappant dat het zijn ploegmaats nooit in die frequentie overkomt met hetzelfde materiaal. We zijn bij Sep ver voorbij het punt het nog onder pech of onmacht te schuiven, want het gebeurt hem net iets te vaak.
 19. Mijn thuiswedstrijd gewonnen. Compenseert voor mijn waardeloze Vuelta, mede door een gok op geen Roglic.
 20. Maar gauw een lijstje genaamd zonder een goeddeels nieuws en selecties sinds afgelopen weekend. Niet gedacht nog
 21. Koers is nog niet eens gestart volgens FirstCycling (16:00)
 22. Vrouwenrace trouwens exact drie U25. EDIT: keek verkeerd, zijn er wat meer
×
×
 • Create New...