Jump to content

Viktor

Leden
 • Content Count

  9,133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Viktor

 • Rank
  Tina Weirather ♥
 • Birthday 10/15/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Interesses
  Voetbal en Wielrennen
 • Favoriete CM/FM
  FM07
 • Favoriete Club
  Ajax, Willem II, AC Milan
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Evenepoel zit bij de verkeerde ploeg om meerdere redenen. Allereerst is DQS nooit een ploeg voor dit type werk geweest. Sprints, puntenklassementen en klassiekers ligt hun kracht, niet in een etappekoersen met bergen. Ja, ze hebben renners als Uran en Martin gehad, maar die waren altijd redelijk op zichzelf aangewezen en bij hen waren de verwachtingen niet zo hoog als bij Evenepoel met het potentieel dragen van de koers door hun ploeg. Zie DSM en voorlopers hoe zwaar die transitie is. Daarnaast is Evenepoel beter af bij een buitenlandse ploeg als INEOS of een andere klassementsploe
 2. De renners zijn juist spotgoedkoop geworden na vorig seizoen, dus zou eerder voor een puntenverlaging gaan. Bij een ander seizoensspel gebaseerd op dezelfde ranking (Gigabike) moet je in een normaal jaar keuzes maken in je startteam en aanvullen met goedkopere jokers. Nu was je startteam pismakkelijk en was het eerder in wie geloof je meer dan de gebruikelijke prijskwaliteitverhouding en had je geen goedkope vulling als Froome nodig. Over de gehele lijn genomen, buiten een Roglic om. Alleen al in de World Tour zijn de punten van o.a. Catalonie, Baskenland, Romandie, Zwitserland, Ro
 3. Zelfs zijn eigen ploeg? https://www.wielerflits.nl/nieuws/kasper-asgreen-ook-in-de-volgwagen-vroegen-ze-me-op-mijn-sprint-te-vertrouwen/ Daarnaast knappe conclusies over zijn sprint als Asgreen nooit meesprint en eigenlijk altijd solo wint.
 4. Helemaal de Scheldeprijs vergeten
 5. Ik ben niets verbaasd. Asgreen eruit voor Pedersen, Greg eruit voor Madouas en kopman 6e ipv de nummer 2.
 6. Verkeerde kopman en Van Avermaet gewisseld voor de verplichte U25-renner. Die uiteraard slechts 39e werd.
 7. Tijden veranderen, dus straffen ook. Omdat men in het verleden fouten maakte met bepaalde zaken, betekent niet dat we daarmee moeten doorgaan. Anders komt er nooit verbetering in. 30+ jaar geleden kreeg je een tijdstraf van 10 of 15 minuten voor dopingovertredingen, maar werd je niet eens een koers uitgezet. Het had niet eens effect als je al uitgevallen was als Tourdeelnemer als de testresultaten binnenkwamen. Als we dat zouden vergelijken met de huidige schorsingen, zouden we daar ook van raar opkijken.
 8. Als de UCI consequent zou zijn, dan wel, ja. Zeker gezien zijn voorgeschiedenis. Al mag dan ook wel aangetekend worden dat een Groenewegen-schorsing voor een goeddeel buiten het seizoen was, een eventuele Bouhanni-versie niet. (Als Bouhanni korter gestraft wordt dan Groenewegen is dat trouwens louter een te korte schorsing, geen indicatie dat Groenewegen te lang is geschorst.)
 9. De koers start al in een paar uur. Dat lijkt zelfs met een ruime deadline heel erg krap.
 10. Kennelijk en vind het prima. Er zijn al zoveel kasseienkoersen en dit deel van het seizoen al supervol.
 11. Ik verwacht daar niks van, persoonlijk. Die korte rondjes met te weinig echte bergen liggen hem niet zo en dan zal de tijdrit ook niet geheel Carapaz' ding.
 12. Dat zal sowieso nooit veranderen, zolang de mensheid bestaat en kan profiteren van valsspelen in hun belangen.
 13. Ik heb Hart alleen overwogen als 10e man voor de -25, maar uiteindelijk voor Gaudu gegaan.
 14. Bernal, Pidcock, Pogacar in mijn lijstje zelfs zonder de hulp van hun leeftijd en dan ook iemand als Madouas/Almeida serieus te overwegen.
 15. U25 is echt belachelijk makkelijk.
×
×
 • Create New...