Jump to content

Viktor

Leden
 • Posts

  9,219
 • Joined

 • Last visited

About Viktor

 • Birthday 10/15/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Interesses
  Voetbal en Wielrennen
 • Favoriete CM/FM
  FM07
 • Favoriete Club
  Ajax, Willem II, AC Milan
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Viktor's Achievements

 • Wielerorakel

Recent Badges

54

Reputation

 1. Zelfs geen Europees voetbal in de Premier League >>>>>> Eredivisie zelfs met UCL.
 2. VDV die compleet uit de media verdwijnt en we zouden er niks aan missen.
 3. Ik snap het punt van het anonimiseren van een verdachte oud-profvoetballer in de media niet, als je toch weggeeft wat zijn initialen zijn, zijn leeftijd, de plaats waar ie vandaan komt en zijn unieke combinatie van voormalig clubs. Ik mis alleen nog de slecht geblurde selectiefoto.
 4. Vond 500 aan de prijzige kant voor iemand met zijn vorm en diegene die al op een halfuur achterstand rijdt in vorm bij een verkeersdrempel.
 5. Bij mij viel ie gewoon buiten de boot, omdat je er maar tien kan hebben. Vooral blij dat ik Lutsenko niet genomen had.
 6. Ik denk niet dat de beklimmingen in Luik eigenlijk zwaar genoeg zijn voor Vingegaard. Hij is toch meer een traditionele klimmer dan Pogacar met zijn punch. Daarnaast vereisen eendagswedstrijden een heel andere mentaliteit dan een etappekoers, zeker een eendagswedstrijd die gewoon veel langer is dan eender welke etappe dan ook. Omdat Vingegaard goed klimt in een etappekoers, maakt hem niet meteen geschikt voor beklimmingen van welke aard in een klassieker. Daarnaast was mijn punt niet dat Vingegaard het niet aankan, mijn punt is dat Vingegaard ├╝berhaupt niet meedoet om de overwinning in dat soort koersen. Waarbij Lombardije de laatste grote wedstrijd van het jaar is, er is geen sprake van ergens anders oprichten. Waarin ie 14e en 16e wordt in de zwaarste eendagskoers die Pogacar driemaal al gewonnen heeft. Randje top 15 naar op het niveau van Pogacar zitten in dit soort wedstrijden is wel iets meer nodig dan wat meer seizoensfocus.
 7. Vingegaard? Nee joh. Zijn piek is randje top 15 in Lombardije en dat is sowieso meer geschikt voor de pure klimmers dan Luik. Zijn beste uitslag in Luik is ook 28e. Het is geen Froome, maar toch ook niet iemand die voor de overwinning rijdt in dit soort wedstrijden. Ik denk dat het uiteindelijk simpeler is dan mensen willen maken. MvdP en Pogacar zijn ├╝berhaupt al de twee beste eendagsrenners, die aan de start stonden met de sterkste blokken in de grote eendagskoersen die ze wonnen. Ik denk dat ze sowieso wel hadden gewonnen, maar de enige serieuze concurrentie was er niet. Van Aert en het Vismablok vielen als de kleine kaboutertjes, een sterk onthoofd Trek-team in beide gevallen dagen voor RVV, Pocagar zelf die niks rijdt tussen MSR en Luik, Evenepoel die uitviel in Baskenland, MvdP die duidelijk opgebrand was na PR: zijn LBL was echt best case scenario. MSR moet je eigenlijk niet eens tellen, want dat is zo'n loterij waar Philipsen ook gewoon een sterke kanshebber was. Alleen AGR van de grote afspraken ging daarna eigenlijk niet volgens de planning.
 8. Vollering is niet de meest intelligente wielrenster op deze planeet...
 9. Score valt me nog mee. Ben tenminste niet de laagste van de mensen met Teuns als kopman.
 10. Niet te vergeten McNulty die in vorm is en eendagswerk aankan. Won Indurain recent nog.
 11. Schachmann als kopman is zeker een van de keuzes aller tijden.
×
×
 • Create New...