Jump to content

Viktor

Leden
 • Posts

  9,173
 • Joined

 • Last visited

About Viktor

 • Birthday 10/15/1986

Personal Information

 • Woonplaats
  Noord-Brabant
 • Interesses
  Voetbal en Wielrennen
 • Favoriete CM/FM
  FM07
 • Favoriete Club
  Ajax, Willem II, AC Milan
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Viktor's Achievements

 • Wielerorakel

Recent Badges

42

Reputation

 1. Ik heb teruggekeken en daar lijkt het wel op, ja.
 2. Wat een ontzettend domme redenatie. De kans dat er kijkers zijn die vanaf dag 1 op de juiste mol zitten, is met de hoeveelheid kijkers 100%. Gefeliciteerd(?) dat jij een van de gelukkigen bent(?) Wie de kijker denkt dat de Mol is, is ook volslagen irrelevant voor het zijn van een goede of slechte mol. Een Mol moet niet opvallen onder zijn mededeelnemers en veel geld uit de pot houden. Dat is hem beide goed gelukt, dus hij is een goede mol. Wat wij zien, is erg gescript, volledig bepaald door de redactie en maar een fractie van wat er daadwerkelijk gebeurt. Je kunt als mol prima prestaties leveren, maar door de redactie genaaid worden mbt de kijker.
 3. Tja, het is en blijft Frankrijk. Niemand gaat daar vrijwillig voetballen zonder dat zak met geld van die club en geld is geen motivator wil je een goed team bouwen. Zeker niet in een competitie met zulke verschillen. Niemand daar die ook maar enigszins van KO-fase UCL-niveau is.
 4. Top 3 in de jaarranking, tegenvaller. @Elanogefeliciteerd
 5. Volgens mij had buiten delichris niemand AVV
 6. Sinds wanneer nemen we nationale titels tijdrijden serieus? Wat dat betreft zegt zo'n OS me meer. EDIT: ik heb zojuist even beide uitslagen erbij gepakt. Buiten Leknessund van DSM en die huidige U23-Wereldkampioen zie ik toch echt alleen maar een hoop continentale coureurs. Ook geen EBH bijv. Geen idee hoe dat een adequate graadmeter is voor het WK.
 7. Dat zijn natuurlijk onzinnige argumenten, want als K√ľng, Pogacar of een andere outsider had gewonnen, was er niks vreemds aan geweest. Niemand verwachte ook maar enigszins iets van Foss, omdat er totaal geen aanleiding voor was. Hij werd 23e in de Olympische tijdrit van net een jaar geleden en sindsdien heeft ie voor een groot deel alleen maar met zijn gezondheid gesukkeld. Een site als Wielerflits had hem zelfs als ''je hoeft er niks van te verwachten'', ondanks zijn Nederlandse ploeg. Dit is gewoon een bizarre winnaar.
 8. En mensen vonden de Olympische titel van Cancellara dubieus..... Maar goed, hij rijdt bij Jumbo, dus er is niks aan de hand.
 9. Dat komt, omdat ik bij alle relevante renners -25 heb toegevoegd!
 10. En een dag later bekend dat ie toch niet start in Utrecht
 11. Er zijn bij de vrouwen ook maar 3 deelneemsters van 25 of jonger
 12. Die koers heeft gewoon twee ploegentijdritten op 9 dagen.
×
×
 • Create New...