Jump to content

Steels

Leden
 • Posts

  3,824
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Favoriete Club
  RSC Anderlecht
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

2,015 profile views

Steels's Achievements

677

Reputation

 1. Steels

  FM Café

  Kan toch in een terugkeer naar Griekenland bij een andere club? 😊
 2. Steels

  FM Café

  Gewoon doen, wat leuk aanvoelt!
 3. Steels

  FM Café

  Neen. Ik heb sowieso al niet al te veel tijd om te FM'en en ik speel graag op mijn eigen tempo.
 4. Steels

  FM Café

  Maar ik hou enorm van micromanagen 😅
 5. Steels

  FM Café

  Helaas, nog niet teveel tijd gehad voor FM :( De volledige staff voor het eerste elftal, B-elftal en u19 is wel al samen gesteld, en ik ben bezig met de analyse van de volledige selectie vlak voor de eerste oefenpartij! Heb er nog steeds veel zin en plezier in!
 6. Niet mijn ding, maar ook weer geen -1 waard, dus 0
 7. Alderweireld en Witsel in de voorselectie blijkbaar..
 8. Steels

  FM Café

  Dankzij @Michaelinho* geĂŻnspireerd geraakt om de volgende save aan te gaan. Thema Davide Ancelotti - 'The (God)father Complex' Narratief Na jarenlang als assistent (en zoon) van Carlo Ancelotti gewerkt te hebben is het nu tijd om op eigen benen te staan. Met als mogelijke hoofddoel het evenaren (of overtreffen) van de trainerscarriĂšre van Carlo. Doelstellingen - Werk een volledig seizoen af! - Manage zoveel mogelijk clubs van de 'Seven Sisters’ in ItaliĂ« (Juventus, AC Milan, Internazionale, AS Roma, Lazio Roma, Fiorentina, Parma) - Win minimaal 5x de Italiaanse Serie A - Win minimaal 5x de Italiaanse Coppa Italia - Win de nationale landstitel in minimaal 5 verschillende landen - Win het nationale bekertornooi in minimaal 5 verschillende landen - Win minimaal 1x de UEFA Champions League - Win minimaal 1x de UEFA Europa League - Win minimaal 1x de UEFA Conference League - Win minimaal 1x de FIFA World Cup - Win minimaal 1x de UEFA European Championship - Win minimaal 1x tegen Carlo Ancelotti - Wordt de meest succesvolle Italiaanse manager in de historie
 9. Mazzu hebben we toch ook al gehad? En die faalde toch ook compleet? De bal naar voren trappen en erachter rennen vind ik nu niet bepaald leuk om naar te kijken en het voetbal dat ik op Anderlecht wil zien. Verder zou ik het overigens ook aangeraden vinden om een nieuwe hoofdcoach aan te stellen (ik had graag ook gewoon Kompany gehouden), ook al vind ik dat we hier nu ook wel heel hard zijn voor Riemer die het in mijn ogen niet zo slecht heeft gedaan maar ik zou wel graag iets frisser, frivool, sneller aanvallend voetbal willen zien. Heb gewoon echt geen idee, welke trainer daar voor zou kunnen zorgen momenteel.
 10. Ik heb hier ook vaak last van, valt hier wat aan te doen? Maar dan meer dat de tegenstand gewoon telkens een pass kan geven naar een vrije man..
 11. Steels

  FM Café

  Echt een heerlijke carriĂšre! Zat zelf al een tijdje te twijfelen aan wat voor nieuwe game ik moest starten.. Birmingham, Parma, Anderlecht. Maar zo'n opzet zoals jouw save spreekt me wel enorm aan, mss moet ik mijn eigen draai aan jouw doelstellingen geven? Kan je die nog even posten?
 12. Steels

  Club gezocht

  Reading. Zelfde reden als hierboven
 13. Denk ik ook en Club Brugge had nooit deze indrukwekkende reeks neergezet.
×
×
 • Create New...