Jump to content

Steels

Leden
 • Content Count

  846
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

64 Excellent

About Steels

 • Rank
  Rebel

Personal Information

 • Favoriete Club
  RSC Anderlecht
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

497 profile views
 1. Steels

  Club gezocht

  Dan voel ik mij geneigd Anderlecht te verdedigen, hebben enorm veel goede jeugd zoals Kana, Verschaeren, Sambi Lokonga,... en al grote spelers voortgebracht zoals Lukaku, Kompany, Tielemans, Praet, Dendoncker,...
 2. Steels

  FM Café

  Je win streak duurde wel geteld 1 match.. Maar ik begrijp dat je het over ongeslagen had 😋
 3. Steels

  FM Café

  Ben alle nodige data files & kits aan het downloaden en dan kan ik aan mijn eerste echt FM-save beginnen. Ik denk als eerste save beginnen bij Anderlecht en daarna werkloos starten als ex-prof en een soort Glory Hunter-carrière maken
 4. Steels

  Club gezocht

  Of schenk Napoli een nieuwe titel ter ere aan Maradona!
 5. Steels

  Club gezocht

  Als je een connectie voelt met Udinese zou ik daarvoor kiezen! Maar andere gelijkaardige Italiaanse optie's zijn mss Cagliari, Torino, Parma, Hellas Verona of hun rivaal Chievo Verona (in Serie B) of Monza (ook Serie B onder leiding van Silvio Berlusconi..)
 6. Iemand enig idee of die namen in het scorebord aangepast kunnen worden? Ik erger me er nu al dood aan.. Hopelijk komt daar ook terug wat meer kleur in, in toekomstige skins.. Nu is alles nogal paars..
 7. Steels

  FM Café

  Hoeveel spelers zitten er in je DB en hoeveel speelbare landen/competities? Dat wil namelijk nog wel eens invloed hebben op de transfermarkt..
 8. Steels

  FM Café

  eindelijk eerste officiële wedstrijd gespeeld in FM21! 7-1 winst met Dortmund tegen Gladbach..hattrick van Haaland en Thorgan Hazard, hopelijk is de full release iets evenwichtiger..
 9. Ik selecteer vrijwel altijd de hoogste 2 competitie's van 25 Europese landen. Zo ben ik er zeker van dat mijn FM-wereld realistisch gesimuleerd wordt. Misschien dat ik dit jaar de 2e competitie bij de kleinere landen op 'VIew Only' zet. En soms laat ik 2 Europese landen vallen en neem ik er Brazilië en Argentinië bij.
 10. Dat laatste is echt wel iets dat mijn saves zou kunnen versnellen..ik heb nu ook altijd de 2e divisie playable, maar in sommige landen mag dit gerust view only zijn!
 11. Hoeveel sterren wil je dan? Ik ga eigenlijk altijd voor zoveel mogelijk landen (per land de top 2 divisie's) zolang ik 1 ster heb. Kom meestal uit op 25 landen
 12. Steels

  Club gezocht

  Ik denk dat momenteel Schalke een langere weg naar de top is dan Hertha aangezien daar meer talent en geld aanwezig is. Dus het hangt af van wat je exact wilt.. Schalke's jeugdopleiding is wel pakken beter volgens mij. Als je dan weer een Dortmund-fan bent is Schalke natuurlijk not done! Maar moest je toch Schalke 04 kiezen is Raùl wel een leuk en realistisch alter-ego!
 13. Steels

  FM-Café

  Denk nog één save met Anderlecht te starten deze week. Ben er nog steeds niet in geslaagd om een seizoen met hen te volmaken..
 14. FM12 heeft nog steeds betere regenfaces.. Maar goed, het gaat na jaren eindelijk weer de goeie richting uit. Hopelijk zijn de manager kapsels ook eens van wat betere kwaliteit..
 15. Olympique Marseille - 8 aug 2020
×
×
 • Create New...