Jump to content

JordiW.

Site Admin
 • Posts

  8,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by JordiW.

 1. Is niet echt een nieuwe feature nee. Alle adviezen worden vooral samen gebundeld in dit overleg. Dus dat is het enige nieuwe.
 2. Je blijft lekker meedraaien bovenin en de resultaten blijven goed. Atlético lijkt het even helemaal kwijt te zijn.
 3. Knappe periode in januari! Gelukkig weet je van alle directe concurrenten te winnen, maar het blijft zeer spannend in de competitie. De twee uitdoelpunten in Frankrijk gaan waarschijnlijk wel helpen in de return.
 4. Leicester City - Manchester United 2 Lazio - Inter X Freiburg - RB Leipzig 2 Lyon - Monaco 1 Barcelona - Valencia 1 Juventus - Roma X Leverkusen - Bayern München 2 NEC - Vitesse 2 Trabzonspor - Fenerbahce 2
 5. De titelstrijd gaat weer lekker spannend worden dit jaar. Mooi dat je hebt kunnen aanhaken in de titelstrijd en hopelijk lukt het om de eerste plek vast te houden.
 6. Nog twee features uitgewerkt op de website! De wide centre-back en de wekelijkse staff meetings. Ben zelf ook erg benieuwd naar de staff meetings. Als je daar elke week dezelfde suggesties gaat krijgen, dan ben ik er denk ik snel klaar mee. Maar we gaan het zien. https://manutd.nl/wide-centre-back-in-fm-22/ https://manutd.nl/staff-meetings-in-fm-22/
 7. Die talentjes zien er leuk uit, ben benieuwd hoe ze zich gaan ontwikkelen.
 8. Interessante update, wist helemaal niet dat het daar allemaal zo in elkaar steekt.
 9. Ook aan de match engine en het pressing systeem gaat het een en ander veranderen in FM 22! https://manutd.nl/match-engine-en-pressing-in-fm-22/
 10. Poehh, de nederlagen tegen stadsgenoot United en Liverpool zijn toch wel zuur. In de Champions League een prima loting, overwintering moet geen probleem opleveren lijkt me.
 11. Dat is inderdaad een heerlijke aankoop zeg, lekker! Tegen Barça ook een prima uitgangspositie met dat uitdoelpunt.
 12. Deadline Day in FM 22! https://manutd.nl/deadline-day-in-fm-22/
 13. Gefeliciteerd met het kampioenschap, hele mooie prestatie. Succes komend seizoen in de 2. Bundesliga!
 14. Pohhh, erg zonde om zo na strafschoppen de WK finale te verliezen. Zo dichtbij, maar ook zo ver weg. Zo frustrerend dat je zulke heerlijke uitslagen boekt in de kwartfinale en halve finale en dat het dan in de finale niet lukt. Zoals verwacht is de EK kwalificatie prima verlopen.
 15. Ook deze weer helemaal bijgelezen. Nog gefeliciteerd met het kampioenschap in La Liga. De uitschakeling tegen Chelsea op uitdoelpunten was zonde, gelukkig zit dit er straks in FM 22 niet meer in! Afgelopen zomer heb je de gaten prima opgevuld met onder andere Vandevoordt en Guendouzi. Ook dit seizoen draai je weer lekker mee getuige de hoge klassering in La Liga en de groepswinst in de Champions League. Napoli lijkt dan ook een prima tegenstander om tegen te komen in de volgende ronde. Veel succes!
 16. Eén van de nieuwe features in FM 22 is het Data Hub. In het Data Hub komen alle gegevens van je analisten bij elkaar. Data wordt steeds belangrijker in de wereld van het voetbal en dit is ook de makers van Football Manager niet ontgaan. In FM 21 maakten we kennis met xG. In dit artikel nemen we jullie mee in een aantal features van het Data Hub in FM 22. https://manutd.nl/data-hub-in-fm-22/
 17. Heel veel succes alvast in Mexico. Deze gaan we uiteraard weer met veel belangstelling volgen!
 18. Haha, Klaesson, heerlijk hoor! Zeer benieuwd naar die 'vette vis' waar je het over had in de vorige update!
 19. Afgelopen seizoen tot een mooi einde gebracht met de FA Cup en Europa League. Helaas was Manchester United afgelopen seizoen nog te sterk, maar ik verwacht dat je ze dit jaar wel wat meer tegenstand kan bieden. Veel succes het komende seizoen.
 20. Zo, alles weer bijgelezen. Mooi hoe je iedereen meeneemt in de transitie richting eigen jeugd. Goed ook om alle spelers weer even te zien, want na al dat heerlijke gehandel was er wel het een en ander veranderd in de selectie. Veel succes komend seizoen en ik ben zeer benieuwd wat de resultaten met dit vernieuwde FC Twente gaan zijn!
 21. JordiW.

  Club gezocht

  https://manutd.nl/de-vijf-keuzes-van-mu-clubs-om-de-zomer-mee-door-te-komen/ https://manutd.nl/de-vijf-keuzes-van-mu-clubs-om-terug-te-brengen-naar-de-premier-league/ https://manutd.nl/de-vijf-keuzes-van-mu-clubs-in-handen-van-ex-voetballers/
 22. Stand is weer bijgewerkt.
 23. JordiW.

  Scouting

  @JaimeFM sorry voor het verlate antwoord, ik was even vakantie vieren afgelopen week. De masterscout is eigenlijk je beste scout. Dus met de beste beoordelingen voor de benodigde onderdelen voor scouting. Je andere scouts zet je in om op zoek te gaan naar spelers, maar dat doe je met de masterscout niet. De masterscout gebruik je voor een soort ‘laatste check’ voordat je een speler aantrekt. Dus als je een speler wilt aan trekken laat je ‘m eerst nog een keer door de masterscout scouten om zo het meest accuraat mogelijke verslag te krijgen. Hopelijk heb je hiermee antwoord op je vraag.
 24. Italie - Spanje 1 Belgie - Frankrijk X Saudi-Arabie - Japan 2 Uruguay - Colombia 1 Rusland - Slowakije 1 Turkije - Noorwegen 2 Finland - Oekraïne 2 Emmen - Excelsior 1 Almere - Graafschap 2 Colombia - Brazilie 2 Argentinie - Uruguay x Zweden - Griekenland 1
 25. Brighton - Arsenal 2 Atletico - Barcelona 1 Torino - Juventus 2 Wolfsburg - Gladbach 1 CSKA - Krasnodar 1 Liverpool - City X Atalanta - AC Milan X Vitesse - Feyenoord 2 Anderlecht - Club Brugge 2 Olympiakos - Panathinaikos 1 @Srangamankun je mij ook meenemen in de mentions?
×
×
 • Create New...