Jump to content

JordiW.

Site Admin
 • Posts

  8,438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by JordiW.

 1. Villarreal - Man Utd 1 Chelsea - Juventus 1 Man City - PSG 1 Atletico - AC Milan 1 Besiktas - Ajax 2 Monaco - Sociedad X Olympiakos - Fenerbahce X Zagreb - Genk 2 Jablonec - AZ 2 Slavia Praag - Feyenoord 2
 2. Goed voor het vertrouwen deze prijs, netjes hoor! Succes in de competitie en hopelijk lukt het om de vorm mee te nemen.
 3. Flink pak oefenwedstrijden met daarbij een aantal mooie resultaten! Kijkend naar de sterren staat er een mooie selectie. Het team lijkt klaar voor het komende seizoen.
 4. Wat een geweldige prestatie om de beker te pakken zeg! De promotie is natuurlijk ook een mooie prestatie. Komend seizoen wordt meteen een seizoen om naar uit te kijken met Europees voetbal.
 5. In principe zou je geen bestandjes moeten vervangen, alleen verwijderen. Zo heeft het bij mij gewoon gewerkt. In al deze drie mapjes moet je naar inc > all gaan en dan de bestandjes fake & nleague verwijderen. Daarna een nieuwe game starten en dan zal het moeten werken.
 6. Gaat nog een aardige klus aankomen straks met al die terugkerende huurspelers met de komende jeugdlichting lijkt het ook wel goed te zitten, dat wordt nog een luxeprobleem in de jeugd straks.
 7. JordiW.

  FM Café

  Klik! (wel heel iets meer dan 2 miljoen)
 8. Kacper Kozlowski, een Pools talentje met een gelimiteerde afkoopsom. Voor €2,2 miljoen is 'ie van jou!
 9. JordiW.

  Middenvelders

  Osame Sahraoui, kan je transfervrij ophalen bij Valerenga en zal dan 1 januari 2022 aansluiten! Leuke creatieve speler.
 10. Eerste aankoop in FM22, is transfervrij op te pikken bij Valerenga!
 11. JordiW.

  FM Café

  Hier heeft van Bommel het toch wel iets langer volgehouden, 19 december om precies te zijn.
 12. Heerlijke start zeg, wat een uitslagen!
 13. Bizarre keuze van Breidablik om die centrale verdediger terug te halen. Verder wel erg mooi natuurlijk dat je de Portugees hebt kunnen aantrekken. De resultaten zijn verder ook prima, een nette tweede plek.
 14. Gave uitdaging in Indonesië. Interessante tactiek voor dit niveau in ieder geval, ben benieuwd of het Kitov gaat lukken om deze speelstijl uit te leggen aan zijn team. Succes!
 15. Beste uitdaging al komend seizoen. Het bestuur is ambitieus dus rustig opstarten lijkt er voor Henry niet in te zitten. Hopelijk kan Nene met zijn ervaring de ploeg op sleeptouw nemen komend seizoen.
 16. Die Portugees lijkt inderdaad een mooie versterking voor deze club, hopelijk lukt het in de laatste weken nog om 'm te overtuigen. De oefenperiode is prima verlopen, succes in het nieuwe seizoen!
 17. Grafisch een prachtige update dit! Gefeliciteerd met het kampioenschap, wat een start van deze save zeg! Lekker bezig.
 18. Griekenland - Spanje 2 Italie - Zwitserland 1 Uruguay - Argentinie 2 USA - Mexico 2 Portugal - Servie 1 Kroatie - Rusland 1 Wales - Belgie 2 Nederland - Noorwegen 1 Argentinie - Brazilie X Canada - Mexico 2
 19. Mooie update over de club. Veel succes gewenst bij Sutton United!
 20. Duidelijke update weer. Mooi hoe je alles uiteenzet en ons daarin meeneemt.
 21. Ben benieuwd of het Henry gaat lukken om zijn trainerscarrière weer op te pakken in Brazilië. Veel succes met Vasco da Gama.
 22. Mooi seizoen achter de rug, dus al die (individuele) prijzen zijn ook meer dan terecht.
 23. JordiW.

  FM Café

  Prima gestart met Leipzig zo
 24. Kijk, twee geïnteresseerde clubs. Dat moet toch wel goed gaan komen lijkt mij, want de speelwijze is duidelijk uitgewerkt.
 25. Lekkerrrr, na lang met tien man te hebben gestaan.
×
×
 • Create New...