Jump to content

JordiW.

Site Admin
 • Content Count

  7,955
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by JordiW.

 1. Goede periode weer! Mooie overwinning ook op Real Madrid.
 2. Benieuwd naar Tomás! Hopelijk kan die een mooie groei doormaken bij Barca en kan hij uitgroeien tot een belangrijke speler.
 3. Fijne periode weer! Zo vroeg in het seizoen al tien punten voorsprong, dat is lekker voetballen.
 4. Alleen maar mooie cijfers om voor te leggen. Een 0-7 overwinning op Duitsland geeft ook aan dat het Noorse voetbal er erg goed voor staat, zeer netjes!
 5. Mooie start van het seizoen en een prima loting in de Champions League. 18 punten moet daar toch wel haalbaar zijn. Ook goed om te zien dat Real zwak aan het seizoen begint!
 6. Bijzonder al die toernooien/wedstrijden in Zuid-Afrika. Het zal wel aan mij liggen, maar met al die verschillende wedstrijden zou ik door de bomen het bos niet meer zien. Desondanks mooie resultaten weer!
 7. Olmo en Onana zouden mooie versterkingen zijn, die natuurlijk een verleden hebben bij La Masia.
 8. Dzeko zou ik een bijzondere aankoop vinden, hopelijk lukt het om Isak of Nunez aan te trekken.
 9. Veel sterke teams zo te zien dit jaar. Met één punt minder dan het afgelopen seizoen vijf plekken lager eindigen is toch wel opmerkelijk te noemen.
 10. JordiW.

  FM Café

  Zonde zeg, wel spannend zo te zien in de top drie.
 11. Mooie opwarmer voor het komende seizoen met het kampioenschap en de Confederation Cup. Benieuwd wat je komend seizoen kan klaarspelen in de Champions League!
 12. Wat een reeks weer zeg, met ook maar twee tegendoelpunten. Heerlijke machine heb je van Bodo/Glimt gemaakt. Leuk dat een oude bekende terug komt.
 13. Heerlijk gevangen voor drie overbodige spelers! Ook leuk om te zien hoe de trainers van de concurrenten er over denken.
 14. Hmmm dan had je er in dit toernooi misschien toch beter in de kwartfinale al uitgeschakeld kunnen worden. Hopen dat deze extra wedstrijden het team niet gaan opbreken.
 15. Mooi dat de spelers en trainer ook in de prijzen vallen na een prima seizoen! Opvallend dat er maar zo weinig internationals zijn opgeroepen. Nederland niet geplaatst bijvoorbeeld?
 16. Je gaat erg lekker met de Pirates. Mooi op kop met een ruime voorsprong in de competitie. Daarnaast ook een lekkere uitgangspositie te pakken tegen Zamalek.
 17. Wat een heerlijke ontwikkeling heeft die doorgemaakt. Wel balen dat hij inconstant is, heb je daar nog veel last van?
 18. Balen om op deze manier naast de cup met de grote oren te grijpen. Toch alsnog een hele knappe prestatie om weer de finale van de CL te halen!
 19. AAB laat het even liggen in de afgelopen periode zeg, daardoor een mooie voorsprong weten op te bouwen!
 20. Lekkere resultaten hoor! Mooi dat je ook ff wat spelers wegkaapt bij de concurrent.
 21. Al een mooie voorsprong samen met Aalborg te pakken op de rest, goede start van het seizoen!
 22. Wat een overmacht in eigen land, heerlijk om met zoveel punten voorsprong kampioen te worden. Ook leuk om te zien dat youngsters als Luzzi, Nico en Akhomach al minuten in de hoofdmacht hebben mogen maken.
 23. Heerlijk, opnieuw een Champions League finale. Heel veel succes tegen Liverpool, maar dat moest vast goedkomen.
×
×
 • Create New...