Jump to content

JordiW.

Lid van de Maand
 • Content Count

  7,854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

JordiW. last won the day on March 21

JordiW. had the most liked content!

Community Reputation

585 Excellent

About JordiW.

 • Rank
  Site Staff
 • Birthday 07/01/1996

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM,
 • Favoriete CM/FM
  FM 2021
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  [FM21] Chertanovo Moskou - к вершине мира с собственной молодостью
  [FM20] Heja BVB
  [FM17] Tottenham Hotspur - De Strijd Richting de Top
  [FM10] Yes, i'm back!

Recent Profile Visitors

633 profile views
 1. Mooie reeks te pakken zo aan het einde van het seizoen. Ook altijd fijn om meteen wat prijzen te pakken. Mooi fundament gelegd voor het komende seizoen.
 2. JordiW.

  FM Café

  Heb een paar keer spelers overgehaald van Lokomotiva. Wanneer ik de spelers voor €0 probeerde aan te trekken kozen ze er vaak voor om hun contract te verlengen, maar als ik hun marktwaarde neerlegde wilden ze wel komen. Elk bod wordt in ieder geval wel geaccepteerd.
 3. JordiW.

  FM Café

  Eén van de leukste games die ik ooit heb gehad, ondanks dat er nationaal geen uitdaging in zit. De uitdaging ligt vooral Europees en ik haal de uitdaging uit het ontwikkelen van jonge talenten om die uiteindelijk voor veel geld door te verkopen. Zit nu aan de start van seizoen 2029/30. Kan het je zeker aanraden!
 4. JordiW.

  FM Café

  Helaas afscheid moeten nemen van drie talenten uit de 'gouden generatie'. Maar dit soort bedragen kunnen we als Dinamo Zagreb niet weigeren.. Gelukkig hebben we genoeg talent klaar staan om de plekken van deze jongens over te nemen. Jonjic voor €60 miljoen naar Manchester City Gajzler voor €50 miljoen naar Leeds Ramic voor €43,5 miljoen naar Schalke (kan door clausules oplopen tot €52 miljoen)
 5. Mooi om te zien hoe je ons een inkijk geeft in de tactiek en speelwijze. Daarnaast ook een fijne update waarin je terugblikt op de doelen die je jezelf gesteld hebt. Bart Storm gaat lekker te keer dit seizoen, dus de Golden Boy award lijkt mij een zeer verdiende. Knap hoe hij het team al op zo´n jonge leeftijd bij de hand neemt. Gaaf ook om te zien dat je een poule met Barcelona en PSG weet te overleven. Ga zo door!
 6. Je blijft als een trein gaan in Noorwegen. Met FC Barcelona kom je ook een mooie tegenstander tegen in de Champions League.
 7. JordiW.

  FM Café

  Dit zijn fijne berichten
 8. Zonde dat het nog niet is gelukt in de Champions League, maar dat geeft nog wel een uitdaging voor het komende seizoen in ieder geval. Mooi om te zien dat er ook gedacht wordt aan de toekomst van de club met investeringen in de opleiding en het kopen van het stadion!
 9. Heerlijk man! Club Brugge even met 7-0 verslaan in de bekerfinale en daarnaast ook weer de Champions League winst, wat een prestatie zeg!
 10. Prima gehandeld dacht ik zo. Kijken of het lukt om de prestatie van afgelopen seizoen te evenaren!
 11. Laat Bayern maar lekker winnen van je in de competitie, kampioen worden doe je toch wel. Mooi dat je ze wel weet te verslaan in de CL en de beker.
 12. Lekker bezig daar in Hengelo @Titan, leuk om te volgen!
 13. Ja, echt een heerlijke game. Ondanks dat ik nog niet verder ben gekomen dan de eerste K.O. fase in de CL een van de leukste FM-games die ik tot nu toe heb gehad. Vooral door de verkoop van talenten de kas flink kunnen spekken. Zit nu aan de start van 2027/28 en heb €360 miljoen op de bank en €255 miljoen transferbudget. Geef elk jaar minder uit aan transfers dan dat er binnen komt. Salarisbudget van €3 miljoen wekelijks, terwijl we er maar €600.000 wekelijks aan uitgeven. 20 van de 27 spelers in het eerste elftal zitten nog onder de €10.000 salaris per week.
 14. Welkom terug Josip Brekalo en Mateo Kovacic, beide op de transferlijst geplaatst. Geen twijfel mogelijk. Daarnaast ook een zeer talentvolle transfervrije regen (Gajzler) opgepikt na drie jaar intensief scouten, wekelijks wedstrijden volgen en spelers lovend over hem laten spreken.
 15. Mooie en verzorgde eerste update! Heel veel succes met FC Volendam.
×
×
 • Create New...