Jump to content

Twistedjeeh

Leden
 • Posts

  3,431
 • Joined

 • Last visited

Reputation

9 Neutral

About Twistedjeeh

 • Birthday 02/10/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Dinxperlo
 • Interesses
  Muziek
 • Opleiding/Werk
  Communicatie & Multimedia Design
 • Favoriete CM/FM
  FM 2012
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  Blue White Army ×
  Does money bring victory? ×
 1. [quote name='Pinolero']@Sacioli @Twistedjeeh @Kweekie Teamen?[/QUOTE] Haha ben al een tijdje niet meer actief geweest hiero, als je nog eens wilt spelen: m'n naam is TomCrane op Steam.
 2. Speel 't sinds de release, super toffe game. Mensen die hier een keer willen teamen?
 3. Deze aflevering was wel insane zeg, jezus.
 4. Bespeur mezelf erop dat ik (waarschijnlijke) spoilers op ga zoeken, oktober duurt nog ziek lang haha. :-D
 5. Die is vanavond aan de beurt :-D:-D:-D
 6. Johan Derksen heeft natuurlijk gewoon gelijk, in de praktijk komt het gewoon vaker voor dat de Marrokaanse voetballer een andere aanpak behoeft. Kijk naar El Hamdaoui, Bakkali etc. het zullen vast geen verkeerde jongens zijn, maar een gemiddelde Nederlandse trainer heeft gewoon andere normen en waarden waardoor er frictie ontstaat. En om nou aangifte tegen Johan Derksen te gaan doen, kom nou. Farid is ook weer op z'n pikkie getrapt hoor. Ik vind de benaming 'beroepsmarrokaan' van GeenStijl voor Farid wel een sterke trouwens. :mrgy:
 7. [spoiler=Comics spoiler]Voordat Dwight onderdeel werd van the Saviors, had hij een vrouw genaamd Sherry met wie hij aankwam bij the Saviors. In de comics heeft Negan allerlei verschillende vrouwen, die alleen voor hem zijn, in ruil voor bescherming van hem en zijn 'soldaten'. De vrouwen van Negan mogen geen andere liefde of partner hebben. Negan besluit Sherry ook als één van zijn vrouwen te benoemen, zij stemt daarmee in omdat ze verwacht dat dat het leven van Dwight en haar ten goede komt . Op een gegeven moment betrapte Negan Sherry met Dwight, omdat ze hem heel erg mist. Negan heeft een standaard straf bedacht voor de mannen die zijn vrouwen 'versieren': Een brandend strijkijzer op de zijkant van het hoofd houden, waardoor hij brandwonden oploopt.
 8. Dat kan ik je wel uitleggen, dat is in de comics behandeld. PM me anders ff, anders spoiler ik hier dadelijk de mensen die die comics nog willen lezen.
 9. [spoiler=-]Guur hoor, dit was voor episode 15 een ideale afsluiting geweest. Het is wel echt een aanfluiting van AMC dat ze hun trouwe kijkers 7 maand laten wachten op een uitkomst. Ik acht de kans ook groot dat ze het zelf gewoon nog niet weten. Ik heb zo'n vermoeden dat Glenn het is aangezien hij niet in beeld kwam tijdens het 'iene miene mutte' van Negan. Ook bij mij een spoiler in 't wit.
 10. Ga 'm vanavond kijken, is hij echt zo goed als iedereen stelt?
 11. Vond het ook een beetje een matige aflevering. Vind trouwens sowieso dat de hele atmosfeer in dit seizoen anders is dan in vorige seizoenen. Ben nu wel heel benieuwd naar volgende week :
 12. Vond het een vette aflevering, kijk elke keer weer uit naar de volgende haha. [spoiler=-]Zouden de mensen die met die kruiwagens met wapens liepen, van Hilltop afkomstig zijn? Dat is namelijk wel het eerste wat ik dacht.
 13. Iemand the Culling al gespeeld? Bazenspel.:<
 14. Ga vanavond de nieuwe aflevering ook checken. Istie vet guys? (y)
×
×
 • Create New...