Jump to content

Hansje

Leden
 • Posts

  19,632
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Onafhankelijke Stadstaat Antwerpen
 • Interesses
  Politiek, Film, Clean Sheets
 • Opleiding/Werk
  Student Politieke Wetenschappen
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hansje's Achievements

11

Reputation

 1. Eerste seizoen er nog eens doorgejaagd voor ik aan seizoen twee begin. Toch wel genoeg stukken waar het enorm sleepte, die hele Maeve verhaallijn is zo boring als wat. Stukken met Ford wel heel boeiend, mag hopen dat ze in seizoen twee de discussies over vrije wil/bewustwijn blijven behouden want anders ga ik het niet lang volhouden.
 2. Miranda van Miranda Hart is ook heerlijk.
 3. Hansje

  Brits voetbal

  Subtopcoach bij een subtopper. Past wel. Gelukkig blijft Allegri bij Juve, die verdient wel een topclub.
 4. Sluit me aan bij Vinny en Justin over Isle of Dogs, toch wel een mindere Anderson. Was duidelijk dat hij uitermate veel detail in z'n shots kan stoppen via stop-motion, maar dat is nog wat anders dan mooie shots, dat mistte ik wel een beetje. Plot ook wat magertjes. Kleine 3,5* voor mij, maar hopelijk toch volgende keer weer live-action.
 5. Hansje

  Brits voetbal

  Niet vergeten dat Spurs nog steeds met een salarisbudget werkt van +- 125M ofzo, terwijl een Liverpool of Arsenal rond de 200M zitten en de twee teams uit Manchester nog hoger. Snap je teleurstelling natuurlijk wel na de vorige seizoenen, maar een derde plaats blijft een geweldige prestatie.
 6. Hansje

  Brits voetbal

  Twee seizoenen de Champions League gehaald (tegenover slechts één keer in de drie seizoenen voor Mourinho), drie of vier prijzen (tegenover twee in de drie seizoenen daarvoor), nu al het hoogste puntenaantal in 5 jaar met nog vier wedstrijden te gaan en in de laatste twee maanden City, Chelsea, Liverpool én Spurs geklopt. Hoe kan je zeggen dat United niet beter is geworden? Overigens zijn die puntenaantallen van JanVertonghen' wel ietwat vertekend, aangezien ze vorig seizoen op het eind enkel nog gefocust waren op de Europa League. Maar, nogmaals, en ook als antwoord op JV, ik ben het ermee eens dat het nog niet genoeg is. Dat er geen progressie gemaakt wordt is echter onzin. Overigens wordt dit echt zwaar geromantiseerd. Ik zie dit vaak terug komen in discussies, maar dat geeft echt een verkeerd beeld van Ferguson. In topwedstrijden en Europese wedstrijden koos die ook vaak genoeg voor controle en countervoetbal, dat lijken veel mensen vergeten te zijn.
 7. Hansje

  Snooker

  En Robertson verloren. Blijft bijna niemand meer over inderdaad :cab:
 8. Hansje

  Brits voetbal

  Ik zal dit soort redeneringen echt nooit snappen, maar dat zal wel weer ons verschil in voetbalvisie zijn. Mij lijkt dat je zeker als topclub toch als doelstelling hebt om zoveel mogelijk prijzen te pakken. Als je dan van 2 prijzen in drie jaar Moyes/Van Gaal gaat naar 3, mogelijk 4 in twee seizoenen Mourinho lijkt me dat al een hele verbetering. Overigens kan je perfect blij zijn met die prijzen en ook beseffen dat het nog beter moet, zoals nu bij United het geval is. Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat de passage van Mou bij United niet geslaagd genoemd kan worden zonder Premier League of Champions League.
 9. Hansje

  Brits voetbal

  Prima United gezien vandaag, op de eerste 25' na. Spurs toch vrij makkelijk onder controle gehouden. Kane lijkt me niet helemaal fit heb ik het idee, zou die toch wat rust geven nu.
 10. Hansje

  Snooker

  Helemaal niks gevolgd dit jaar maar het WK ga ik toch maar weer even volgen. Eerste dag vol verrassingen, titelverdediger Selby al meteen eruit en ook Ronnie en Fu staan achter.
 11. Hansje

  In concert!

  Ticketje binnen voor Godspeed You Black Emperor! <3
 12. Wel ongelooflijk spannend zeg, vier teams binnen de drie punten. Toch nog één spannende competitie over.
 13. Kan Max even drie races geschorst worden aub? Of gaan we hem de hand boven het hoofd blijven houden terwijl hij mensen in gevaar blijft brengen? Verder fantastisch gereden van Ricciardo en geweldige call van Horner. Hopelijk laatste jaar van Kimi ook.
 14. Personal Shopper. Interessant. Vond het visueel nét niet goed genoeg, zeker omdat Assayas vaak kiest voor trage, stille shots. Verder wel erg interessant, bij momenten spooky en een hele goeie K-Stew. 3,5. Baywatch. Eh, was niet mijn keuze om te kijken maar dit was nog best oké. Genoeg goeie grappen, degelijk script, goeie Zac Efron, eye candy on point (Alexandra Daddario, rauwtch). Was vrij duidelijk dat alle acteurs genoeg lol hadden tijdens het draaien en dat zag je ook op het scherm. 2,5.
×
×
 • Create New...