Jump to content

ErikEagles

Leden
 • Posts

  1,357
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ErikEagles

 1. 7 uur geleden zei La Pulga:

   

  Als het goed is bij het kopje in Steam onder tools.

  Ik had hem al gekocht ,alleen ik kon het penseeltje niet vinden.

  Ik moest eerst de pc sluiten en weer opnieuw opstarten en toen had ik hem. 

 2. 38 minuten geleden zei Rossi:

  Een van Basaksehir is te horen op een filmpje. Roemeense media beweert Webo maar het accent klinkt "turks" als ik dat nog mag zeggen tegenwoordig.

   

  Wat een kut tijd trouwens Ajax - Atalanta. Dachthet om 21.00. Ben namelijk zo'n arme sloeber zonder Ziggo die ik geen stuiver meer gun.

  Zou ik je tv op SBS 6 zetten.. 

 3. ?? Gelukkig maar 

  Een boete geven daarvoor is dan wel weer ludiek. 

  Ik snap dat je je uit shirt niet in het blauw /zwart doet. 

  Maar sommige clubs of moet ik verenigingen zeggen? Gaan soms best wel ver. 

  Wat ik wel dom vind van sommige spelers, dat ze in een shirtje van bv. Adidas komen bij hun prestatie en dat de club in bv. Kappa speelt. 

 4. 8 minuten geleden zei quertius:

  Heerlijke speler hoor! Heb hem ook gekocht maar helaas weer verkocht omdat milinkevic savic toen nog op zijn plek stond..

   

  Ik was gestopt bij Lazio en heb nu overgenomen bij Leicester om hun uit het slop te halen. Waren 10de geëindigd in de competitie dus hebben een somber seizoen gehad.

   

  Huidige team:

  afbeelding.thumb.png.ec6924a9071670137c33974b19fc0583.png

   

  Ik wou eerst voor geen enkele ploeg in blauwe shirts spelen, dit omdat Cercle (groen tenue) voorheen ook soortgelijke tradities had waar ze zelfs niet met blauwe pen schreven (vanwege stadsgenoot Club Brugge :P). Helaas is dit me niet gelukt omdat teams met groene shirts als Sassuolo niet naar een trainer op zoek waren en ik heb het geduld niet om een half seizoen op een passend team te wachten :D

  Serieus, schrijven ze bij Cercle niet met een blauwe pen? 

  Wat een calimero gedrag ???

 5. 3 minuten geleden zei Kyrill:

  Ja vriend. Ik heb er van genoten. Prime Video is 30 dagen gratis en daarna maar 2.99 per maand. Ik betaal voor Netflix 14 en daarvan maakt me broertje iedere maand 5 euro voor over naar mij. Dat is wel met HD dan en 4 schermen tegelijk. Maar Prime Video ben ik blij mee, 2,99 is niet veel per maand. Moet wel zeggen van de content daar 70% binnen abonemment valt en anderen 30% moet je voor betalen helaas via kopen of huren. Maar tot nu toe ben ik er blij mee. Ik kijk er Buffy Vampire Slayer op, Man in High Castle en ook Into the Badlands.

  Bedankt voor je reactie. 

  Heb je veel keus bij Prime Video? 

  Werkt het hetzelfde als Netflix? 

  Want 2.99 is niet veel. 

×
×
 • Create New...