Jump to content

jorkoo004

Leden
 • Content Count

  1,498
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Good

About jorkoo004

 • Rank
  Assistent Manager
 • Birthday 01/12/1995

Personal Information

 • Woonplaats
  Gooik
 • Interesses
  Voetbal
 • Opleiding/Werk
  Handelswetenschappen
 • Favoriete CM/FM
  2013
 • Favoriete Club
  Bayern München
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  PSG - Club van de Oliedollars
 • Mijn novellen
  Met Boom naar de top!
  PSG - Club van de Oliedollars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow wat een topprestatie in Europa! Ik verslikte me eventjes dat je in de middenmoot staat in eigen land maar dan zag ik het verschil in wedstrijden! Trouwens; graag gedaan he!
 2. Zijn er geen aankopen gebeurd? leuke reeks trouwens in Europa!
 3. Weeral Dinamo seg, wat een pech! Leuk wel dat je opnieuw EL bereikt, nu nog doorzetten op internationaal vlak!
 4. Leuke updates alweer! Het gaat goed op Europees vlak, alleen jammer van de twee tegenslagen tegen Dinamo Zagreb, toch wel een stugge tegenstander! Op nationaal vlak loopt het echt als een trein zie ik
 5. Scoorde vorig seizoen toch ook 19 doelpunten in 34 wedstrijden in de Belgische competitie, dus zo verrassend klinkt dit voor mij niet.
 6. Ergens ben ik wel blij met deze beslissing. Europees hadden ze toch niets kunnen betekenen dus daar is het goed dat Gent in de plaats kwam, en die bewijzen dat dan ook door zich te plaatsen voor de EL, in tegenstelling tot Antwerp... Daarnaast worden de bestuursleden gepakt en niet de club zelf, wat ik een goede regeling vind. Dat gebeurt veel te weinig bij bedrijven, waar individuen het verpesten voor iedereen en er zelf toch goed vanaf komen. Verder is het een mooie club met een grote aanhang, dus kan het enkel maar goed zijn voor de Belgische competitie dat ze in eerste klasse spelen. Dat bewijzen ze dan ook met die (voorlopige) tweede plaats in het klassement.
 7. Gefeliciteerd met de prijzen! Zeer netjes!
 8. Heb hem in mijn Bayern game eecht lang in het oog gehouden. 2 of 3 keer een bod gedaan maar steeds vroeg RB Leipzig te veel naar mijn mening. Speelde altijd top, ga je veel plezier van hebben!
 9. jorkoo004

  Voetbalquiz

  @delichris ik moet @Sophomore nu wel gelijk geven. De vraag was een vergelijkbare actie, en die is van Maradona in 1990 op het WK tegen de Soviet Unie. Daar haalde hij ook de bal van de lijn, en het was ook van doorslaggevend belang om de volgende ronde te bereiken. Daar tegenover scoorde Maradona ook wel met zijn hand in 1986, maar dit is geen vergelijkbare actie.
 10. Antwerp, Gent en Brugge maken ieder nog kans op een Europees ticket. Antwerp en Gent moeten in de voorronde EL respectievelijk tegen AZ en tegen Rijeka, terwijl Brugge in de voorronde CL tegen LASK Linz uitkomt. Om meer kans te hebben op die Europese tickets, heeft de voetbalbond beslist om Antwerp - Gent en Charleroi - Brugge dit weekend te verplaatsen naar een andere datum. Voor Antwerp en Gent was dit geen probleem aangezien zij hier beiden voordeel uit halen, maar bij Charleroi - Brugge is het een ander verhaal omdat Charleroi niet Europees speelt. Dit betekent dat zij nu een weekend niet spelen en dus uit hun ritme kunnen geraken, en dat deze wedstrijd waarschijnlijk ergens midden in de week moet ingehaald worden, waardoor ze dan weer minder rust krijgen. Nog belangrijk; blijkbaar had Charleroi hier geen inspraak in, en werd dit hen gewoon gezegd voor de wedstrijd dit weekend.
 11. Ik snap wel dat ze er best boos om kunnen zijn, maar Europees voetbal wordt steeds belangrijker dus ik sta echt wel achter de beslissing van de voetbalbond!
 12. Nu wordt het zeker wel spannend! Hopelijk haal je 3 op 3 tegen Lincoln in die komende 6 wedstrijden! Succes
 13. jorkoo004

  Voetbalquiz

  Dat was snel heb je helemaal goed!
×
×
 • Create New...