Jump to content

Roprop

Leden
 • Posts

  8,528
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roprop

 1. Dat is wel winnen met een uitroepteken. Gefeliciteerd Grote Ree! Hopelijk blijft de twee plek in de laatste ronde behouden voor Australië.
 2. Schotland neemt dan toch ineens een grote afstand. Dan maar hopen dat ze hun eigen glazen ingooien door de concurrentie weer in het zadel te helpen met een paar puntjes.. ?
 3. Je weet, ik doe alles om een lach op jouw gezicht te krijgen. ?
 4. Naice. Voor de grap en de twaalfpunter. <3
 5. Duur weekend voor Williams vooral En we zien een zeldzame fout van Hamilton. Mooi voor de teams die nu vooraan staan (Ferrari, Red Bull, McLaren)
 6. Na 5 stemronde bovenaan. Das toch lekker.
 7. Ik weet niet of ik morgenavond red. Ben (te) laat begonnen. Vrijdagavond red ik zeker.
 8. Sinds lange tijd het spelletje ook maar weer eens opgepakt en met Palermo begonnen. Eerste seizoen en Bari was een slag te sterk voor het kampioenschap, waardoor je in de Serie C tot ellenlange play-offs gedoemd bent. En dan kom je in de finale tegen Catania en dan ziet er dat zo uit.. Wat een nagelbijter, maar we zijn gepromoveerd..
 9. Land: Australië Artiest: The Avalanches Nummer: The Divine Chord Youtube link:
 10. Ik ga deze ronde helaas overslaan. De vorige ronde was ik al de vertragende factor omdat ik niet echt de tijd voor heb cq neem. Wellicht doe ik volgende ronde weer mee.
 11. 12 punten.. Die had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar leuk dat dit genre iemand trekt
 12. Deze stukjes zijn wel echt fantastisch Thanks voor de updates Titan! Hier nog puntloos, al verbaast me dat nog niet extreem veel.. ?
 13. Mijn lijstje komt er nu zo aan!
 14. Probeer vanavond de ranking af te maken.
 15. Ik weet nog niet zeker of ik de deadline red ivm een drukke week + weekend.
 16. 10 punten van Ivago, dat is ook een nieuw wonder. Jammer dat het net te weinig was om het podium mee te bereiken, maar al met al niet ontevreden. Dank voor de organisatie Titan! En gefeliciteerd met de overwinning Reetje..
 17. Land: Wales Artiest: Skindred Nummer: Rat Race Youtube link:
 18. Met de volle 12 terug het podium op. Nederland inhalen zal wel niet meer lukken, maar al met al ben ik nu al tevreden met deze ronde tot nu toe.
 19. Wel een beetje jammer dat ik de concurrent Nederland 12 punten geef en er van hen niet 1 punt voor de concurrentie vanaf kan. I call bullshit.
 20. Een twaalfpunter na reces is natuurlijk de beste start die een deen zich kan wensen. Thanks Indonesië!
 21. Met een twaalfpunter nog naar de vierde plaats toe. Toch lekker Volgende editie is een lastige, ben benieuwd wat we allemaal gaan tegenkomen.
 22. Nog niet echt van de grote klappers tot nu toe, maar een stabiele factor richting het linkerrijtje. Laten we dat minstens doorzetten.
 23. Leuk om te zien dat het andersom iig 10 punten waard is. Lekker hoor
 24. Ik hoop Dinsdagavond een antwoord te kunnen bieden. Vandaag en morgen gaat mij helaas niet lukken.
×
×
 • Create New...