Jump to content

Roprop

Leden
 • Content Count

  8,445
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Roprop

 1. En erop en erover weer. Volgende ronde weer stuivertje wisselen?
 2. Om de vraag van de Jury maar even te beantwoorden; natuurlijk houden we dat vol!
 3. En die ligt nu bij ondergetekende. Nice, dank Italië! Paar rondes gemist wegens vakantie, maar Canada vliegt soepeltjes door.
 4. Hoppaaa. Twaalf puntertje erbij! Dank Filipijnen!
 5. Mijn punten richting Duitsland worden niet geretourneerd. Zonde
 6. Heerlijk nummertje. Onmisbaar die stijl van Nightwish in de muziek. En toen bleek dat de zangeres uit Nightwish kwam Heb sindsdien al een groot gedeelte van het repertoire erbij gepakt, dank. Tussendoor zelf nog 9 punten gescoord bij de oppergod. Altijd goed!
 7. Hier nog 7 puntjes erbij, daar mag ik niet over klagen. Dank Belgie!
 8. 5 punten is een prima begin. Dank Australië!
 9. Zou het een mogelijkheid zijn de deadline over het weekend heen te tillen? Hoopte verder te zijn, maar mijn eerste indruk is dat het meerendeel van de nummers gewoon erg vergeetbaar zijn, waardoor ik nog niet echt een keuze kan maken.
 10. Land: Canada Artiest: Grimes Nummer: We Appreciate Power Youtube link:
 11. Ik doe zeker weer mee. Maar heb nog geen moment gekeken met wat voor nummer ik mee kan/zal doen. Komende dagen eens doen.
 12. Vind het toch mooi dat hoe obscuurder de muziek die ik instuur, hoe meer punten ik altijd van onze Yves krijg. Bosnische Accordeon? Boom. Russische volks D&B? Check. Goede Indie rock plaat? *flies away* Love you
 13. Luister het nummer nog steeds met regelmaat. KINK (radio) pikte m ook vlak na de start van deze editie vrij actief op. #trendsetterwin Dank nog voor de 12 punten aan Panama. Onze Russische d(r)ank is groot. Had niet verwacht een twaalfpunter te scoren met dit nummer.
 14. Ik had meer gehoopt van de buurtjes. Misschien toch niet de Krim moeten binnenvallen.
 15. En weer niets. Niet geheel verrassend
 16. Binnen komen met 10 punten, da's altijd lekker. Thanks!
 17. Stemronde 2/22: CubaInzending: MarkHouten Markhouten pakt voor zijn tweede inzending een tweede continent en zoekt zijn heil in de Caribiën. En dat doet hij niet met de minste. Buena Vista Social Club doet graag mee om hun land wereldwijd op de kaart te zetten met de muziek die het in het thuisland zo goed doet. Zomerse tunes passen bij deze tijd van het jaar en daar voldoen ze volledig aan bij deze inzending. Maar met no further ado: Hier zijn de punten van Cuba. Punten van Cuba: Klikken om te zien! https://scorewiz.eu/scoreboard/view/part/280275/2/2/ixnwjiyzm1 Note: Zoals bij de vorige editie moet je eerst naar de tweede ronde klikken en daar de livescore starten. N.B. @Chimpa waar haalde je de officiele vlaggen vandaan? Mis er nu twee, hoopte dat jij daar een goede bron voor hebt @Fabian. @nasje92 @hjs @bas2204 @Dysproz @007mark @Chimpa @Vilhena @Roprop @Satyr @komodo25 @Erwin. @MarkHouten @Jeroen. @Viva La Vida @Richarð. @Zeus @TeamWesil @Chiemel @QuaLyon @himan @Platina32 @ivago @Grote Ree @Tijn
 18. In dat geval: Morgen een nieuwe update! (even dubbelcheck voor Nasje, kan ik ook in de scorewiz?)
 19. Zal ik er een update uitgooien? Ik kan nog bij de dropbox van de editie die ik met Chimpa heb georganiseerde.
 20. Mijn stemmen komen na het werk morgen, rond een uur of 6-7. Wmb kan je voor die tijd de eerste uitslag al posten. Had het lijstje gisteren al 90% af, maar alles staat op mijn pc waar ik even niet bij kan Hoop dat dat akkoord is.
 21. Roprop

  Festivals

  Lowlands was heerlijk ja. Bijna perfect weer (als een dolle verbrand op vrijdag), mooie diverse muziek gezien en lekker gefeest. Enige dingen die mij tegen vielen waren het nachtprogramma (veel te veel gure techno op sommige dagen) en dat ik Lowlands wel erg druk vindt, zeker lager op de dag. Eerste keer, dus kan niet echt beoordelen of dat altijd al zo is. (Verrassend) toffe namen waren voor mij Sea Girls, Bear's Den (lekker relaxed), Franz Ferdinand, Anderson Paak en Neuromonakh Feofan. Van die laatste stond al vast dat we die absoluut gingen kijken, maar wat maakten die er een show van. Na een half uur kon je zowat niet meer staan van de energie die dat kost. En je kon ook wel zien dat die maffe Russen het ook wel briljant vonden dat er een paar duizend Hollanders op Russische volksmuziek en drum & bass staan te rammen. Meer mensen die hier ook geweest zijn ipv de Staat? Tegenvallers waren voor mij Fontaines D.C. (goede muziek, maar geen enkele beleving) en Mall Grab
×
×
 • Create New...