Jump to content

Roprop

Leden
 • Posts

  8,628
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Groningen
 • Favoriete Club
  FC Twente

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roprop's Achievements

 • Topscout

Recent Badges

98

Reputation

 1. Korte apotheose 😄 Leuk om weer eens overwinning te pakken sinds mijn eerste deelname (gekoof ik). Stoppen op je hoogtepunt? Dank voor de organisatie @Titan! En uiteraard aan alle rest die tevreden is met zijn of haar uitkomst!
 2. Dank voor de twaalfpunter!
 3. En weer back on top. Nog eventjes volhouden 😄
 4. Ik sla de volgende ronde even over ivm drukte en vakantie 😊
 5. Roprop

  Festivals

  Haha ja. Kwam ook een beetje omdat we de laatste dag nog even van het terrein af zijn geweest met de auto en hem dus in een drassig veld hebben teruggezet. Denk dat het prima was gegaan als ie op zijn originele plek bleef staan
 6. Roprop

  Festivals

  Leuk om te lezen hoe jouw ervaring was. Paaspop dit jaar zelf ook voor de eerste keer geweest en meteen super Early bird kaarten voor volgend jaar gekocht. Dan valt het ook nog later (eind April) dus vast weer goed weer 😄 Voor mij waren echt wel de tegenvallers: Prins S. en de Geit (matig nieuw album wat de halve show kostte) en Die Antwoord (eerste optreden in tijden, maar ik vond het gewoon niet echt wat). Editors als optreden vond ik niet slecht, maar was wel een beetje misplaatst, ook qua tijdstip (afsluiten tot 2 uur in de nacht). De positieve ervaringen waren echter belangrijker : - The mighty Chase & Status. Wat een show gaven die gasten weg. En eerlijk, wat is Drum and Bass toch lekker op een festival. - Dikke Baap en Natte Visstick. Het is natuurlijk verschrikkelijk infantiele rommel, maar het heeft wel iets. Lekker rammend de middag door en even gezamenlijk gek doen. Ook dat is een festival. - DJ Tiesto. Had hem nog nooit live gezien, maar wat.een.mix. Heerlijk om ook gewoon de echte ouderwetsere trance er tussendoor te hebben ipv enkel main stream bangers. - Rene van Meurs en Rene Smolders. Beetje comedy gedurende de dag was ook een heel geslaagd concept. - Zo'n Poolse band in de eetzaal. Wat een briljant stukje entertainment. Zal de naam nog even weer opzoeken later. - Zeroes Heroes en 90's muziek (weet de naam van de tweede even niet meer). Maar mooi zo even tussendoor. Wat me wel opviel is dat er echt veel jeugd (I know, word oud) van 18 en jonger rond loopt op paaspop. Werd zelfs nog even aangesproken of ik voor iemand bier wou halen 🤣 Wisselde wel veel per optreden though. Ow, en een powerbank voor je continue snapchat op een concert is wel echt de teloorgang van onze samenlevening. Heeft de boer jullie nog los moeten trekken uit de parkeerplaats?
 7. 2 puntjes. Het is niet veel, maar alles wordt gewaardeerd!
 8. Goed begin! Dank voor de podiumstart!
 9. Dan weet ik iig wat ik waard ben
 10. Ik was 1 van de latertjes. Was even allemaal wat te hectisch rond een werkreis naar het buitenland. Excusi aan allen. Mijn lijst is opgestuurd though!
 11. Probeer hem vanavond aan te leveren!
 12. Op 1 punt na de overwinning niet claimen, is ook knap 😊 Dank voor de paar puntjes op mijn inzending weer!
 13. Voor mij komt het lijstje ook na het weekend.
×
×
 • Create New...