Jump to content

Roprop

Leden
 • Content Count

  8,460
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Excellent

About Roprop

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Woonplaats
  Groningen
 • Favoriete Club
  FC Twente

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 7 punten off the start is een goed begin. We're off!
 2. Roprop

  Cities: Skylines

  Mocht er nog iemand zijn die graag de base game en/of de DLC After Dark wil overnemen, ik heb ze tegenwoordig dubbel na aanschaf van de Cities Skylines Humble Bundle (zie https://www.humblebundle.com/games/cities-skylines?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_twos_tile_index_1_c_citiesskylines_bundle) First come, first serve. Stuur me even een PM. Ook een dikke tip voor anderen die eens willen bijlopen op de DLC.
 3. Land: Schotland Artiest: The Snuts Nummer: Fatboy Slim
 4. Terug naar het linkerrijtje! Het is niet briljant, maar het is ook niet absoluut bagger.
 5. Beste dry spell te pakken wel
 6. Anoniem inzenden lijkt mij ook onzin. Dat was misschien nog belangrijk toen dit forum bestond uit het meerendeel tieners, maar dat tijdperk zijn de meesten hier volgens mij al een tijdje voorbij. Kan me niet voorstellen dat er nog mensen hier zullen stemmen op een nummer omdat hij van een bepaalde gebruiker is..
 7. De alles of niets streak zet keurig door
 8. Tof concept. Misschien ga ik me er ook eens op wagen 'mijn perfecte festival' form te geven.
 9. 0-12-0-0-0. Goeie reeks wel. Dank @Erwin. voor de voltreffer, ook al kende je hem al.
 10. Moet toch wel lachen als ik dan lees: Druk door de Voice of Eurovisie (i.e. andere forum games). Mijne komt er ook komende dagen wel aan, moet alleen even een momentje vinden om ze even goed onder elkaar te zetten.
 11. Zelden inderdaad zo'n brede kwalitatief goede lijst gehad naar mijn smaak. Ik heb echter nog niet de ultieme nummer 1 gevonden, daar waar dat in eerdere edities vaak wel zo was. Mijn lijstje komt er in de aankomende dagen ook aan, even de tijd nemen om alles goed op een rijtje te zetten.
 12. Toch wel tevreden met de vijfde plaats, al had ik halverwege deze editie op meer gehoopt Zeer terechte winnaar though, luister de nieuw ontdekte muziek nog met zeer hoge regelmaat. Mark bedankt voor de organisatie van zowel deze als de nieuwe editie!
 13. Land: Filipijnen Artiest: Beabadoobee Nummer: She Plays Bass Youtube link:
 14. Wat ik even mis in je verhaal is: over wat voor nummers hebben we het en wie gaat die lijst vullen?
 15. Toch keihard weggezakt na de winterstop, dat is wel zonde. Toch dankzij Laki en de VS weer een kleine kans op het Podium. Zou enorm tevreden zijn als dat nog gaat lukken. Come on!
×
×
 • Create New...