Jump to content

Dr. Bibber

Leden
 • Content Count

  2,267
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Dr. Bibber

 • Rank
  Maxim Tsigalko

Personal Information

 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Interesses
  Voetbal, wielrennen, darts, series, films, bier
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  AZ
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. Dr. Bibber

  FM-Café

  Na een paar maanden FM weer eens opgepakt. Na 1 wedstrijd weet ik alweer waarom ik ook alweer gestopt was
 2. Ja bizar, iemand die zelfs nog prijzen aanbiedt om het voor iedereen aantrekkelijk te houden laat zelf niks meer van zich horen. Geef gewoon in alle eerlijkheid toe dat het te veel werk is, niet te combineren met school/werk of prive of iets dergelijks..
 3. Mijn verrassingen hebben helaas niet verrast dus niet best geëindigd. Bedankt voor de organisatie! Was weer top geregeld met zo snel iedere keer de uitslagen!
 4. Lekker bezig! Je gaat echt heel voorspoedig. Die CL winnen is binnenkort een eitje Ik sleep mezelf echt door het seizoen heen momenteel. Bijna op de helft van seizoen 2, maar lijk de opwaartse lijn wel eindelijk redelijk te pakken te hebben. Binnenkort kom ik weer met een update...
 5. Helaas wel al een grote achterstand, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal Wat zijn trouwens de regels qua promotie? Wie promoveren direct en wie spelen playoffs? Erg leuk gedaan zo met de updates en ook mooi snel na elkaar. Keep up the good work!
 6. Heeft iemand zin een banner te maken voor mijn "geef de jeugd een kans" challenge? Iets met voetballende jeugd en in zwart wit lijkt me gaaf, maar als je een beter idee hebt of iets anders doet is dat ook helemaal prima
 7. Zie de post van Vilhena een paar posts hierboven
 8. Dat het een flinke uitdaging ging worden wist ik, maar na een enorm lastig eerste seizoen zie ik nu al helemaal niet meer in hoe ik ooit de CL moet gaan winnen zonder aankopen Vooral in het begin van het seizoen erg zoekende geweest naar een juiste tactiek met dit spelersmateriaal. Dit bleek ook uit de resultaten en ik bivakkeerde zelfs even onder de degradatiestreep. Na een wedstrijd of 10 begon het iets beter te lopen en klom ik langzaam maar zeker naar een plek in de middenmoot mede via een reeks van 7 ongeslagen wedstrijden en een overwinning op de koploper. Seizoen uitspelen en volgend jaar spelen voor promotie dacht ik al, maar ineens was het team helemaal de weg kwijt. Wedstrijd na wedstrijd ging verloren en wat ik ook probeerde, het tij was niet te keren. De degradatiestreep kwam weer in zicht en de selectie en de media begonnen te morren. Gelukkig herstelde het team zich net op tijd en speelde ze zich 3 wedstrijden voor het einde veilig en gezien de laatste 2 wedstrijden tegen de nummer 1 en 3 nog over was dat maar goed ook. Eindstand: De zomerstop maar gebruiken om toch weer een nieuwe tactiek te vinden die beter bij de selectie past, en uitvinden waarom ik zo ontzettend veel rode kaarten krijg. Dit heeft ons echt heel veel punten gekost afgelopen seizoen terwijl ik fel tackelen niet eens aan had staan. Qua selectie is het gelukt een aantal topspelers langer aan ons te binden en een aantal talenten voor 3 jaar vast te leggen. Hoe moeilijk het ook zal zijn, maar met deze selectie zal ik promotie af moeten dwingen, want de jeugd die ik heb is allemaal 15 of 16 jaar oud dus nog niet speelgerechtigd en kwalitatief ook niet zo goed dat ze ons kampioen gaan maken. Ik zal dus tactisch iets uit moeten vinden om het toch te gaan redden. Financieel sta ik er inmiddels erg slecht voor, dus geld voor verbetering van de jeugdopleiding zit er ook niet in. De jeugdinstroom is niet onaardig wat betreft de posities. De kwaliteiten zijn moeilijk in de schatten aangezien de directeur voetbalzaken ook maar 9 heeft voor het beoordelen van de potentie van de spelers. Jeugdexponenten: Kortom een erg moeilijk verhaal op deze manier, maar ik geef nog niet op Zoals gevraagd een mention voor @RubenS2
 9. Dr. Bibber

  FM-Café

  Hoe lang duurt het ongeveer tot een speler een nieuwe positie/rol aangeleerd heeft? Ik train mijn spelers nu ruim een half jaar maar zie nog weinig veranderen..
 10. Wat een wedstrijd! Ben helemaal geen fan, maar zat op het puntje van mijn stoel. Qua snelheid en hardheid kan het voetbal echt nog wel iets leren van deze sport. Geen schwalbes of aanstellerij, na een overtreding meteen de bal laten liggen en geen gezeur tegen de scheids. Ook de effectieve speeltijd ligt ontzettend hoog. Er mogen wel wat regels worden overgenomen uit het handbal en hockey wat mij betreft..
 11. Dr. Bibber

  FM-Café

  Dat zijn inderdaad hele zieke stats! En nog transfervrij ook
 12. Dr. Bibber

  FM-Café

  Neeee, heb ik een enorm talentvolle keeper in mijn "Geef de jeugd een kans" chalenge, besluit het bestuur het aanbod te accepteren voor een fooitje..
 13. Begin is goed met 3 goede winnaars en 1 score goed. Vrees alleen dat ik verder wel een erg standaard finale heb van MvG tegen Price dus hoop dat de paar kleine verrassingen die ik erin heb zitten het verschil gaan maken.
 14. Ik ben inmiddels gestart met deze challenge. Ik heb gekozen voor Duitsland en de keuze voor een team dat promoveerde van een niet-speelbare divisie naar de 3e bundesliga was beperkt. Het waren allemaal B-teams van profclubs behalve het voor mij onbekende 1.FC Schweinfurt 05. Na de keuze viel het mij alleszins mee toen ik me wat meer in de club verdiepte. Een stadion van 16.500 plaatsen, weliswaar maar 860 zitplaatsen, maar de potentie is er. Tevens een vrij goede jeugdaccomodatie, een redelijke jeugdopleiding en een redelijke jeugdwerving. De selectie is ook helemaal niet verkeerd voor een ploeg die volgens de bookmakers kansloos laatste gaat worden. Helaas passen de spelers niet helemaal bij de manier waarop ik wilde gaan spelen, dus dat wordt nog een uitdaging. De komende 2 seizoenen zal ik me nog geen illusies maken en proberen deze zo snel mogelijk door te klikken en zo wat talentvolle jongens uit de jeugd proberen klaar te stomen en meer te investeren in de jeugdopleiding. Ik zal proberen hier af en toe een update te plaatsen met resultaten en vooral de ontwikkeling van de talenten eruit te lichten.
×
×
 • Create New...