Jump to content

Dr. Bibber

Leden
 • Posts

  2,547
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Noord-Holland
 • Interesses
  Voetbal, wielrennen, darts, series, films, bier
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  AZ
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

793 profile views

Dr. Bibber's Achievements

89

Reputation

 1. Dr. Bibber

  FM Café

  Deze kende ik nog niet maar helaas kreeg ik hem wel na een kansloze nederlaag tegen Ajax
 2. Ja, 2 keer zelfs.. En had Wieffer niet zijn 2e gele moeten krijgen? Maarja, uiteindelijk speelt AZ zijn slechtste 2e helft van het seizoen dus volledig aan zichzelf te danken..
 3. Ik vond het ook wel een goed signaal naar trainers (en dan maakt deze het elke wedstrijd wel heel bont) die zich 90 minuten lang als een idioot staan te gedragen naar zowel scheidsrechters als 4e mannen.. In de rust een keer uitleg vragen op een normale manier is prima, maar na elke beslissing in woord en gebaar helemaal los gaan slaat natuurlijk nergens op. Richt je lekker op het coachen van je eigen team.
 4. Dr. Bibber

  FM Café

  Mijn eerste "Ik gooi mijn laptop het raam uit" moment in FM23, maar gelukkig liep het in tegenstelling tot normaal, toch nog goed af
 5. @joostmakaay Sorry voor mijn late reactie, ik was vergeten het topic op volgen te zetten dus had de reacties gemist Ik ga het vanmiddag even checken of het werkt, had de Shadow Play wel al uitgezet, dit had ik ook ergens gevonden. Het blijft ook vreemd dat ik de driver updates niet kan doen via het Geforce updateprogramma. Ben wel bang dat als ik de drivers eraf gooi ik ze er dus niet meer op krijg..
 6. Volgens mij komt dat omdat ze alleen tegen elkaar sprinten in een "sprint a deux" en dit normaal gesproken aankomt op de laatste +/- 200 meter. Hierin is Van der Poel mede door zijn explosiviteit en slimmigheid inderdaad beter. Ik bedoelde meer dat als het op een echte massasprint aan zou komen, dus 500, 600 meter volle bak sprinten op een rechte weg Van Aert normaal gesproken zou winnen.
 7. Ik denk inderdaad dat Van der Poel bij het aanzetten sneller is maar als het op een lange sprint aankomt zonder slimmigheden Van Aert de meeste power in zijn benen heeft. Maar ze ontlopen elkaar zo ontzettend weinig dat het iedere keer weer op de details beslist wordt. Hopen op nog vele van dit soort duels in het voorjaar op de weg
 8. Nee inderdaad, heb het idee dat Van der Poel gewoon net even slimmer is, want op absolute sprintpower zou Van Aert echt niet onder hoeven doen. De manier van aangaan vandaag was daar ook weer zo'n typisch voorbeeld van
 9. Dr. Bibber

  FM Café

  Na een goede inhaalreeks Ajax bijgehaald en de 1e plaats gapakt. Daarna deze vreemde reeks waardoor ik het kampioenschap en de bekerfinale verloor. En dan afsluiten met de vorm die ik daarvoor had en hopelijk volgend seizoen ook
 10. Dr. Bibber

  FM Café

  Heeft de FM update ook invloed op de tactieken? Ik verlies na de install ineens 6-4 van Fortuna, 4-0 van Ajax en de bekerfinale ook kansloos verloren. Gewoon een dip of ligt dit aan de update?
 11. Niet de beste ooit, maar voor een eerste intake bij AZ is dit toch wel aardig veelbelovend:
 12. Na lange tijd op 6 punten achter te hebben gestaan nu gelijk aan kop. Zal het gaan gebeuren? Het wordt iig een spannend slot..
 13. Thanks @Tim' Valt op Mastoras na toch wel een beetje tegen. Hopelijk worden ze in mijn game beter. Bedankt voor de moeite!
 14. Als nummer 2 naar nummer 3 Feyenoord toe. Dit had ik niet verwacht
×
×
 • Create New...