Jump to content

Makalakalane

Leden
 • Content Count

  2,593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Makalakalane

 • Rank
  Sluwe oude vos

Personal Information

 • Woonplaats
  Pampus
 • Favoriete CM/FM
  cm97/98
 • Favoriete Club
  FC Twente
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

706 profile views
 1. hahaha wat een keerl ook
 2. Seizoen 2019/20 staat op punt van beginnen. Zoals gezegd komen we dit jaar uit in de Van 1. Amatör Lig (groep B). Deze ziet er als volgt uit: Met de voorbereiding ben ik weer uiterst content. Er vonden slechts enkele transfers plaats. Zo kwam Mikail Topatar (zie screen hieronder) ons versterkten (vrije transfer, afkomstig uit Van en vorig seizoen spelend voor Vanspor) en verliet doelpuntenmaker Yunus Sonbay ons afgelopen seizoen al voor 1905 Genç Aslanlar Spor. Dit leidde tot de volgende selectie: Inmiddels ben ik er achter dat er zo'n 24 clubs uit Van komen. Deze scouten we helemaal plat op zoek naar versterkingen. Gelukkig leidt dit dan ook tot honderden opties, dus kunnen we in alle rust op zoek (als dat überhaupt al nodig is). Stay tuned!
 3. Bedankt voor de reacties! We hebben het geflikt en gaan als kampioen naar het 6e niveau! Het ging, na een prima seizoensstart, echter niet over rozen: In de laatste wedstrijd maakten we in de 97e (!) minuut de gelijkmaker die promotie inhield. En dan te bedenken dat we met 8-1 wonnen van de nummer twee (die daarna geen enkel doelpunt meer tegen kreeg). We gebruikten natuurlijk niet al te veel spelers. Dit waren de prestaties van hen: Onderstaande jongens kwamen voort uit de opleiding. Ze ontvingen allemaal een jeugdcontract en komen allemaal uit Van. Intussen zijn we ook hard bezig om alle uit Van afkomstige spelers in kaart te brengen. Volgend seizoen spelen we in de Van 1. Amatör Lig. We gaan eerst op vakantie en daarna gaat de bezem grondig door de selectie, want ik ben niet tevreden over de balans. Zie jullie in de voorbereiding!
 4. Voor aanvang van het seizoen 2018/19 was het eerst zaak een redelijke staf te vormen, alsmede een selectie van 23 man (20 veldspelers en 3 keepers). De stafleden werden, op de assistent-manager na, geworven via advertenties. Dat resulteert in het volgende achttal: U ziet dat ik, ondanks dat ik eigenlijk nog moet beginnen, al de eer heb om met een Turkse bijnaam door het leven te mogen gaan! Omdat het het eerste seizoen betreft wijken we meteen af van de 10 geboden. Dit omdat we nog niet bij machte zijn om de eigen stad/regio in kaart te brengen wat spelers betreft. We haalden de volgende spelers in huis en deze zouden worden aangevuld met louter 'grijze spelers': De selectie komt er dan als volgt uit te zien (geheel rechts de geboorteplaatsen): Ik zal u dadelijk meer uitleg geven over in welke plaatsen we precies mogen scouten m.b.t. mijn filosofie. We gaan in eerste instantie met een 'platte' 4-4-2 werken: Gezien de voorbereiding heb ik er alle vertrouwen in dat we onze doelstelling (kampioen worden) gaan behalen!: Goed, het seizoen mag beginnen. We spelen dus slechts 6 potjes en daarom zullen er nog tal van oefenduels gespeeld worden om de tussenliggende perioden te overbruggen. Dan nu even wat duidelijkheid wat betreft de plaatsen waarin we volgens mijn filosofie mogen scouten. Van, de stad waar mijn club vandaan komt, ligt in Koerdisch gebied. Het is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie Van. Na research te hebben gedaan kwam ik aanvankelijk tot een lijst van pakweg 25 omringende plaatsjes. Echter, niet één van deze bestaat in-game, dus beperken we ons bij deze club volledig tot de stad Van. Mooi eenvoudig dus!
 5. Naam novelle: Geçmiş olsun Club : Van Telekomspor Grootte: liefst aan de kleine kant Losjes /strak: geen voorkeur Plaatjes: mogelijk één of ander verpauperd/verwaarloosd voetbalterrein
 6. Na jaren van inactiviteit wat het maken van novellen betreft, waag ik hierbij weer eens poging. Op sortitoutsi.net vond ik de Turkish Super Patch 19 en dat bood mij de mogelijkheid een misschien wel unieke LLM-story neer te zetten. Uiteraard betreft het hier de Turkse competitie (die in dit geval tot en met 7e niveau behelst). Behalve de Turkse competities selecteerde ik alleen nog alle extra spelers uit Turkije, alsmede die uit Turkmenistan en voor het sentiment de Turks- en Caicoseilanden. Insiders weten hoe de eerste drie niveaus eruit zien in Turkije. Ik kan u verder zeggen dat het 4e niveau uit 3 poules bestaat. Het 5e niveau telt er 11, het 6e niveau maar liefst 81 en het 7e niveau (waarop ik zal starten) telt er 59. Na bij een dertigtal clubs te hebben gesolliciteerd en bij een groot aantal van hen op gesprek te zijn geweest, achtte ik Van Telekomspor het meest geschikt om mijn filosofie in de praktijk te brengen. Mijn filosofie zou je kunnen zien als een soort van 10 geboden: 1. start werkloos met de laagst mogelijke reputatie en zonder diploma's, solliciteer bij teams uit de laagst mogelijke divisie 2. bij voorkeur trek je spelers aan uit de stad waaruit de club afkomstig is 3. bij voorkeur trek je spelers aan uit de regio rondom de stad van de club (dus omringende plaatsen die eventueel zelfs grensoverschrijdend kunnen zijn) 4. spelers die uit de jeugdwerving naar voren komen zijn altijd welkom, ongeacht afkomst 5. de zgn. grijze spelers zijn altijd welkom, ongeacht afkomst 6. spelers die door moederclubs aan je club verhuurd worden, alsmede alle spelers van satellietclubs zijn altijd welkom 7. familieleden van spelers en stafleden zijn altijd welkom 8. stafleden werf je op basis van het plaatsen van vacatures (vrijstelling voor de assistent-managers) 9. tracht een gerenommeerde jeugdopleiding neer te zetten (investeer hier dus in indien mogelijk) 10. slechts in absolute noodgevallen wijk je af van bovenstaande regels (te denken valt aan een acuut keepersprobleem) Dan beland je dus in de Van 2. Amatör Lig en blijken er slechts 4 clubs te zijn die dus het enorme aantal van 6 wedstrijden per seizoen spelen: Van de volgende regels gaat men uit op dit niveau: Ik bied u ook even een inzicht in de faciliteiten van Van Telekomspor: Behalve de voorzitter en ikzelf is er geen staf. Daar gaan we dus eerstens mee aan de slag. Ook heb ik nog geen enkele speler dus u kunt er vanuit gaan dat ook daar aandacht aan besteed zal worden in de komende update(s). Stay tuned!
 7. Super dat je het weer oppakt!! Dit soort challenges vind ik persoonlijk altijd heerlijk om te volgen. Zo kom je nog eens ergens he
 8. Kerel, wat een werk! Het blijft mooi om die toewijding te zien.
 9. Temperamentvol land schijnt het te zijn. Succes!
×
×
 • Create New...