Jump to content

Maldini

Leden
 • Content Count

  20,121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maldini

 1. Maldini

  FM-Café

  Wie kan mij even helpen? Ik zoek in FM18 het onderstaande schermpje. Kan het nergens vinden.
 2. Paar fragmenten gezien op Youtube, vind het echt verschrikkelijk. Er is volgens mij geen tussenweg bij dit programma. Je vindt het leuk of vreselijk.
 3. Dat afgeven op je eigen spelers is misschien wel erger dan slechte resultaten. Tenminste, zo zou ik denken als potentiële werkgever.
 4. Haha, heb volgens mij 4.1m ofzo. Wilde het ook al verkopen, maar de laatste twee WL's waren best leuk. :D
 5. Och, dat kaartje van Messi. :< Die moet ik hebben.
 6. Had weken geleden geïnvesteerd in de MLS, en die SBC kwam vanavond online. :D Heb 312 spelers.
 7. Maldini

  Weekend League

  FIFA is echt doodgebloed, en dat nu al. Iets van de laatste 20 posts in dit topic gaan niet eens meer over FIFA. Terecht overigens. :D
 8. Maldini

  Weekend League

  Haha, PUGB is echt dramatisch op de Xbox One. Graphics, niet geladen textures, keiharde lag, vreemde aim. Zo jammer, want het is zo episch om in teamverband te doen.
 9. Wat is hun tarief per 100k? Heb iets van 3.5 miljoen ofzo.
 10. Waar verkoop jij je coins? Wil het misschien ook doen. (y)
 11. Maldini

  Weekend League

  Hehe, vond Arsenal heel saai. Dus bijna de hele middag gespeeld, want ik was Pool compleet vergeten. :D Naja, toen ging ik zo lekker dat ik het wel af moest maken.
 12. Maldini

  Weekend League

  [quote name='Lensherr']Spelen de hardcore mensen zoals @Kokkie , @JanVertonghen' , @Magikarp en @Maldini dit nog? Ik ben na 7 wedstrijden al zo moe van dit en er is op fifa gewoon niets anders te doen dan dit eigelijk...[/QUOTE] Jawel, maar vooral dit weekend omdat ik ziekjes was en der geen leuke voetbalzondag was. Morgen komt Player Unknown op de Xbox en dan raak ik FIFA waarschijnlijk niet meer aan. Eindelijk. :D
 13. Maldini

  Weekend League

  Durf het niet met zekerheid te zeggen, maar mijn potjes tegen top-100/pro-spelers waren vrijwel allemaal in het FIWC/Parc de Princes terwijl ze allemaal een kitje van een Duitse club hadden óf een kitje met daarop Chinese tekens. De sample size is (nog) te klein, maar het viel mij, en mijn broer, op dit weekend.
 14. Haha, wat een kneus inderdaad. Je kan net zo goed de verzorger in de spits gooien, doet het evengoed. Wel opmerkelijk dat veel rechterrijtje-elftallen goede spitsen hebben. Vooral het duo Ogbeche - Sol bij Willem II is echt genieten.
 15. Maldini

  Weekend League

  Goede tips. Ga ze allemaal gebruiken. Hopelijk werkt het, want ik krijg helemaal niks voor elkaar op deze manier. Thanks @Jeroen. @Sanel @Vitesse88 (y)
 16. Maldini

  Weekend League

  Krijg nu echt constant aftrapdoelpunten tegen. :r Dik over de vijftig in één weekend. Zowat ieder duel eindigt in dubbele cijfers of schuurt er tegenaan. SuecClnm26M Dit bijvoorbeeld. Der valt echt he-le-maal niets aan te doen. Had net zo goed mijn controller naast mij neer kunnen leggen, was hetzelfde resultaat geweest.
 17. Maldini

  Weekend League

  [quote name='Kyrill'] Werkt dat goed een LB als CV?[/QUOTE] Ligt eraan. Maldini heeft medium/high, dan maakt het niet zoveel uit. Maar een spelers met high/medium zou ik daar niet zo snel neerzetten. @Lensherr Het maakt mij eerlijk gezegd vrij weinig uit. Probeer wel zo min mogelijk te spelen op zaterdag, want dan is de verbinding dramatisch.
 18. Maldini

  Weekend League

  Merkte dat ook heel erg dit weekend. Eenmaal in goud gaat iedereen weg als uitspelende ploeg. Echt te triest voor woorden. :-D
 19. Maldini

  Weekend League

  Hehe. 33-7 mee geëindigd helaas. Ging op een gegeven moment 22-1, maar dan word je ELO omhoog gegooid. Kwam vanaf daar bijna alleen maar Elite 1/top 100-spelers tegen. Naja, Elite 2 gehaald + Elite 1 monthly. :D
 20. Maldini

  Weekend League

  Ga 7-2. Verbinding slecht, maar mijn team speelt zo lekker. :< Ik start als volgt. En pas het dan direct aan naar een smalle 41212. Eerste upgrade wordt denk ik Pogba 》 Toure.
 21. Maldini

  FM-Café

  Thanks, ga ik even doen.
 22. Maldini

  FM-Café

  Ik heb geen speciale DB gedownload, maar ineens doet mijn name fix het niet meer. Premier League heet weer Premier Division etc. Iemand een oplossing?
 23. Nou ja, ik ben der ook niet goed in. Maar als iemand tegen mij speelt met Lukaku/Higuain/Lewandowski is het altijd kut om te verdedigen.
 24. Niet iedereen loopt alleen maar te bashen. Als je zo'n speler onder controle hebt, dan kan 'ie zo goed zijn.
×
×
 • Create New...