Jump to content

Maldini

Leden
 • Posts

  20,121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maldini

 1. Paar fragmenten gezien op Youtube, vind het echt verschrikkelijk. Er is volgens mij geen tussenweg bij dit programma. Je vindt het leuk of vreselijk.
 2. Dat afgeven op je eigen spelers is misschien wel erger dan slechte resultaten. Tenminste, zo zou ik denken als potentiële werkgever.
 3. Maldini

  FIFA Weekend League

  FIFA is echt doodgebloed, en dat nu al. Iets van de laatste 20 posts in dit topic gaan niet eens meer over FIFA. Terecht overigens. :D
 4. Maldini

  FIFA Weekend League

  Haha, PUGB is echt dramatisch op de Xbox One. Graphics, niet geladen textures, keiharde lag, vreemde aim. Zo jammer, want het is zo episch om in teamverband te doen.
 5. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hehe, vond Arsenal heel saai. Dus bijna de hele middag gespeeld, want ik was Pool compleet vergeten. :D Naja, toen ging ik zo lekker dat ik het wel af moest maken.
 6. Maldini

  FIFA Weekend League

  [quote name='Lensherr']Spelen de hardcore mensen zoals @Kokkie , @JanVertonghen' , @Magikarp en @Maldini dit nog? Ik ben na 7 wedstrijden al zo moe van dit en er is op fifa gewoon niets anders te doen dan dit eigelijk...[/QUOTE] Jawel, maar vooral dit weekend omdat ik ziekjes was en der geen leuke voetbalzondag was. Morgen komt Player Unknown op de Xbox en dan raak ik FIFA waarschijnlijk niet meer aan. Eindelijk. :D
 7. Maldini

  FIFA Weekend League

  Durf het niet met zekerheid te zeggen, maar mijn potjes tegen top-100/pro-spelers waren vrijwel allemaal in het FIWC/Parc de Princes terwijl ze allemaal een kitje van een Duitse club hadden óf een kitje met daarop Chinese tekens. De sample size is (nog) te klein, maar het viel mij, en mijn broer, op dit weekend.
 8. Haha, wat een kneus inderdaad. Je kan net zo goed de verzorger in de spits gooien, doet het evengoed. Wel opmerkelijk dat veel rechterrijtje-elftallen goede spitsen hebben. Vooral het duo Ogbeche - Sol bij Willem II is echt genieten.
 9. Maldini

  FIFA Weekend League

  Goede tips. Ga ze allemaal gebruiken. Hopelijk werkt het, want ik krijg helemaal niks voor elkaar op deze manier. Thanks @Jeroen. @Sanel @Vitesse88 (y)
 10. Maldini

  FIFA Weekend League

  Krijg nu echt constant aftrapdoelpunten tegen. :r Dik over de vijftig in één weekend. Zowat ieder duel eindigt in dubbele cijfers of schuurt er tegenaan. SuecClnm26M Dit bijvoorbeeld. Der valt echt he-le-maal niets aan te doen. Had net zo goed mijn controller naast mij neer kunnen leggen, was hetzelfde resultaat geweest.
 11. Maldini

  FIFA Weekend League

  [quote name='Kyrill'] Werkt dat goed een LB als CV?[/QUOTE] Ligt eraan. Maldini heeft medium/high, dan maakt het niet zoveel uit. Maar een spelers met high/medium zou ik daar niet zo snel neerzetten. @Lensherr Het maakt mij eerlijk gezegd vrij weinig uit. Probeer wel zo min mogelijk te spelen op zaterdag, want dan is de verbinding dramatisch.
 12. Maldini

  FIFA Weekend League

  Merkte dat ook heel erg dit weekend. Eenmaal in goud gaat iedereen weg als uitspelende ploeg. Echt te triest voor woorden. :-D
 13. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hehe. 33-7 mee geëindigd helaas. Ging op een gegeven moment 22-1, maar dan word je ELO omhoog gegooid. Kwam vanaf daar bijna alleen maar Elite 1/top 100-spelers tegen. Naja, Elite 2 gehaald + Elite 1 monthly. :D
 14. Maldini

  FIFA Weekend League

  Ga 7-2. Verbinding slecht, maar mijn team speelt zo lekker. :< Ik start als volgt. En pas het dan direct aan naar een smalle 41212. Eerste upgrade wordt denk ik Pogba 》 Toure.
 15. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hopelijk helpt de hashtag #fixFIFA een beetje, opgestart via Reddit. Dit kan namelijk echt niet langer, de game zit vol met fouten en scripting.
 16. Maldini

  FIFA Weekend League

  8-1 momenteel. Veel linksbenige spitsen gebruikt (Griezmann, Dybala, Messi, Son IF), maar Romain Alessandrini IF is gewoon de beste. :-D
 17. 1. South Park 2. Band of Brothers 3. The Office (US) 4. Sons of Anarchy 5. 6. True Detective 7. Narcos 8. House of Cards
 18. Maldini

  FIFA Weekend League

  Irritante bug is dat inderdaad. Zijn voet staat niet op de grond, daarom wordt het niet aangekaart als buitenspel. Sowieso zit de game vol met fouten. Al die aftrappen. :-D
 19. Maldini

  FIFA Weekend League

  Ligt het aan mij, of is de scripting niet eerder zo erg geweest als in FIFA18? De naaimomenten komen zoooooo vaak voor. Isco dat een kopduel van Maldini wint, eruit gesprint worden door Henderson, zijn keeper met 18 reddingen. Uiteindelijk op 26-14 geëindigd, maar heb wedstrijden verloren (en gewonnen) dat ik mij afvraag of het het waard is om te blijven spelen. WIl gewoon een paar spannende potjes, maar elke wedstrijd zit vol met bullshit. Zowel voor als tegen mij overigens.
 20. Maldini

  FIFA Weekend League

  Wow. Kreeg Bale en Bailly uit mijn wekelijkse beloning, dus meteen 500k erbij. Had overigens Elite 2 in de maand. Veel geniale spelers kunnen pakken, dit team ervan gemaakt. Draai het in-game meteen even om. Haal die spits eruit voor Ricardo Pereira. Dit wordt het team in een 41212: Handanovic; Kimmich, Maldini, Manolas, Ricardo Pereira; Matuidi, Thiago, Petit, Rui Costa; Mbappé, Dybala.
 21. Heb gisteravond Mindhunter afgekeken. Vond het serieus een 10 waard. Het verhaal is zó goed geschreven. Kan niet wachten op het tweede seizoen.
 22. Maldini

  FIFA Weekend League

  Lol, deze game is zo scripted. Speelde net 3 potjes 4-5 (schoten 19-7) 1-2 (schoten 14-1) 3-4 (schoten 29-7) Zijn Courtouis had 24 reddingen in die laatste wedstrijd. :D Mede hierdoor dus weer Elite door mijn neus geboord. Heel fijn.
 23. Maldini

  FIFA Weekend League

  Vooral dit weekend heb ik nauwelijks gespeeld. Elk potje is hetzelfde: rennen, counteren en aftrapdoelpunten. Ze kunnen het patchen wat ze willen, maar zo lang Rashford (79) beter dan Higuain (89) is zou deze game nooit wat worden. Kwam constant Gabriel Jesus, Martial en Rashford tegen. Niemand met een creatief team, echt geen zak aan zo.
 24. Maldini

  FIFA Weekend League

  Top. Elite 3 misgelopen door drie disconnects: 28-12. Laatste potje moest ik winnen: 19 schoten op doel, allemaal van binnen de zestien. En mijn tegenstander had drie schoten. En ja hoor. :D 2-3 verloren. :r:r:r
 25. Maldini

  FIFA Weekend League

  Die patch heeft de game compleet verpest. Maar blijkbaar komt er weer een nieuwe patch aan. Hopelijk verbeterd die een boel, anders ga ik de game nauwelijks spelen dit jaar. Het is nu gewoon weer FIFA17 wat ik speel.
×
×
 • Create New...