Jump to content

Maldini

Leden
 • Posts

  20,121
 • Joined

 • Last visited

About Maldini

 • Birthday 03/10/1994

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  12
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maldini's Achievements

9

Reputation

 1. Paar fragmenten gezien op Youtube, vind het echt verschrikkelijk. Er is volgens mij geen tussenweg bij dit programma. Je vindt het leuk of vreselijk.
 2. Dat afgeven op je eigen spelers is misschien wel erger dan slechte resultaten. Tenminste, zo zou ik denken als potentiële werkgever.
 3. Maldini

  FIFA Weekend League

  FIFA is echt doodgebloed, en dat nu al. Iets van de laatste 20 posts in dit topic gaan niet eens meer over FIFA. Terecht overigens. :D
 4. Maldini

  FIFA Weekend League

  Haha, PUGB is echt dramatisch op de Xbox One. Graphics, niet geladen textures, keiharde lag, vreemde aim. Zo jammer, want het is zo episch om in teamverband te doen.
 5. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hehe, vond Arsenal heel saai. Dus bijna de hele middag gespeeld, want ik was Pool compleet vergeten. :D Naja, toen ging ik zo lekker dat ik het wel af moest maken.
 6. Maldini

  FIFA Weekend League

  [quote name='Lensherr']Spelen de hardcore mensen zoals @Kokkie , @JanVertonghen' , @Magikarp en @Maldini dit nog? Ik ben na 7 wedstrijden al zo moe van dit en er is op fifa gewoon niets anders te doen dan dit eigelijk...[/QUOTE] Jawel, maar vooral dit weekend omdat ik ziekjes was en der geen leuke voetbalzondag was. Morgen komt Player Unknown op de Xbox en dan raak ik FIFA waarschijnlijk niet meer aan. Eindelijk. :D
 7. Maldini

  FIFA Weekend League

  Durf het niet met zekerheid te zeggen, maar mijn potjes tegen top-100/pro-spelers waren vrijwel allemaal in het FIWC/Parc de Princes terwijl ze allemaal een kitje van een Duitse club hadden óf een kitje met daarop Chinese tekens. De sample size is (nog) te klein, maar het viel mij, en mijn broer, op dit weekend.
 8. Haha, wat een kneus inderdaad. Je kan net zo goed de verzorger in de spits gooien, doet het evengoed. Wel opmerkelijk dat veel rechterrijtje-elftallen goede spitsen hebben. Vooral het duo Ogbeche - Sol bij Willem II is echt genieten.
 9. Maldini

  FIFA Weekend League

  Goede tips. Ga ze allemaal gebruiken. Hopelijk werkt het, want ik krijg helemaal niks voor elkaar op deze manier. Thanks @Jeroen. @Sanel @Vitesse88 (y)
 10. Maldini

  FIFA Weekend League

  Krijg nu echt constant aftrapdoelpunten tegen. :r Dik over de vijftig in één weekend. Zowat ieder duel eindigt in dubbele cijfers of schuurt er tegenaan. SuecClnm26M Dit bijvoorbeeld. Der valt echt he-le-maal niets aan te doen. Had net zo goed mijn controller naast mij neer kunnen leggen, was hetzelfde resultaat geweest.
 11. Maldini

  FIFA Weekend League

  [quote name='Kyrill'] Werkt dat goed een LB als CV?[/QUOTE] Ligt eraan. Maldini heeft medium/high, dan maakt het niet zoveel uit. Maar een spelers met high/medium zou ik daar niet zo snel neerzetten. @Lensherr Het maakt mij eerlijk gezegd vrij weinig uit. Probeer wel zo min mogelijk te spelen op zaterdag, want dan is de verbinding dramatisch.
 12. Maldini

  FIFA Weekend League

  Merkte dat ook heel erg dit weekend. Eenmaal in goud gaat iedereen weg als uitspelende ploeg. Echt te triest voor woorden. :-D
 13. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hehe. 33-7 mee geëindigd helaas. Ging op een gegeven moment 22-1, maar dan word je ELO omhoog gegooid. Kwam vanaf daar bijna alleen maar Elite 1/top 100-spelers tegen. Naja, Elite 2 gehaald + Elite 1 monthly. :D
 14. Maldini

  FIFA Weekend League

  Ga 7-2. Verbinding slecht, maar mijn team speelt zo lekker. :< Ik start als volgt. En pas het dan direct aan naar een smalle 41212. Eerste upgrade wordt denk ik Pogba 》 Toure.
 15. Maldini

  FIFA Weekend League

  Hopelijk helpt de hashtag #fixFIFA een beetje, opgestart via Reddit. Dit kan namelijk echt niet langer, de game zit vol met fouten en scripting.
×
×
 • Create New...