Jump to content

Maldini

Leden
 • Content Count

  20,121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Maldini

 • Rank
  iL Capitano
 • Birthday 03/10/1994

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  12
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maldini

  FM-Café

  Wie kan mij even helpen? Ik zoek in FM18 het onderstaande schermpje. Kan het nergens vinden.
 2. Paar fragmenten gezien op Youtube, vind het echt verschrikkelijk. Er is volgens mij geen tussenweg bij dit programma. Je vindt het leuk of vreselijk.
 3. Dat afgeven op je eigen spelers is misschien wel erger dan slechte resultaten. Tenminste, zo zou ik denken als potentiële werkgever.
 4. Haha, heb volgens mij 4.1m ofzo. Wilde het ook al verkopen, maar de laatste twee WL's waren best leuk. :D
 5. Och, dat kaartje van Messi. :< Die moet ik hebben.
 6. Had weken geleden geïnvesteerd in de MLS, en die SBC kwam vanavond online. :D Heb 312 spelers.
 7. Maldini

  Weekend League

  FIFA is echt doodgebloed, en dat nu al. Iets van de laatste 20 posts in dit topic gaan niet eens meer over FIFA. Terecht overigens. :D
 8. Maldini

  Weekend League

  Haha, PUGB is echt dramatisch op de Xbox One. Graphics, niet geladen textures, keiharde lag, vreemde aim. Zo jammer, want het is zo episch om in teamverband te doen.
 9. Wat is hun tarief per 100k? Heb iets van 3.5 miljoen ofzo.
 10. Waar verkoop jij je coins? Wil het misschien ook doen. (y)
 11. Maldini

  Weekend League

  Hehe, vond Arsenal heel saai. Dus bijna de hele middag gespeeld, want ik was Pool compleet vergeten. :D Naja, toen ging ik zo lekker dat ik het wel af moest maken.
 12. Maldini

  Weekend League

  [quote name='Lensherr']Spelen de hardcore mensen zoals @Kokkie , @JanVertonghen' , @Magikarp en @Maldini dit nog? Ik ben na 7 wedstrijden al zo moe van dit en er is op fifa gewoon niets anders te doen dan dit eigelijk...[/QUOTE] Jawel, maar vooral dit weekend omdat ik ziekjes was en der geen leuke voetbalzondag was. Morgen komt Player Unknown op de Xbox en dan raak ik FIFA waarschijnlijk niet meer aan. Eindelijk. :D
 13. Maldini

  Weekend League

  Durf het niet met zekerheid te zeggen, maar mijn potjes tegen top-100/pro-spelers waren vrijwel allemaal in het FIWC/Parc de Princes terwijl ze allemaal een kitje van een Duitse club hadden óf een kitje met daarop Chinese tekens. De sample size is (nog) te klein, maar het viel mij, en mijn broer, op dit weekend.
 14. Haha, wat een kneus inderdaad. Je kan net zo goed de verzorger in de spits gooien, doet het evengoed. Wel opmerkelijk dat veel rechterrijtje-elftallen goede spitsen hebben. Vooral het duo Ogbeche - Sol bij Willem II is echt genieten.
×
×
 • Create New...