Jump to content

Bastiaan

Leden
 • Content Count

  4,324
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Bastiaan

 1. Bastiaan

  FM-Café

  Ik kan (volgens mij sinds de nieuwe update) niet meer terug gaan naar het vorige scherm als ik op pijltje terug klik, iemand weet hoe ik dat op kan lossen?
 2. Wel toch? Of begrijp ik dit stukje verkeerd?
 3. Nee joh, post maar een nieuwe.
 4. Rome is goed inderdaad, je ziet piazza della repubblica.
 5. Bastiaan

  Go or No Go?

  Twijfel om deze spits vast te leggen voor 27 miljoen (afkoopsom). Geld is op zich geen probleem, maar het gaat tegen mijn principes in om zoveel geld neer te leggen voor zon jonge speler. Echter kan het wel eens een koopje zijn mocht hij uitgroeien tot Engelse topspits natuurlijk. https://gyazo.com/e5d5e3eb346b930919927ce62ec11080
 6. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  Had die jongen anderhalf(?) seizoen geleden overgenomen voor 5,75 mil van Heerenveen, stond daar op de transferlijst, en hoewel alle topclubs achter hem aan zetten was ik uiteindelijk de enige die een bod deed en hem dus binnenhaalde. Moet sowieso wel even wennen aan het feit dat in deze FM topclubs zou 100+ uitgeven aan een speler, was voorgaande edities wel anders, dus even rekening mee gaan houden met die afkoopsommen.
 7. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  Raak deze spelers allebei kwijt in de wintersport omdat Man Utd en Man City hun afkoopsommen betalen: 127 mil: 101 mil:
 8. Heb je een screentje voor mij van die Arezo?
 9. Soca, afgelopen zomer nog over de brug heen gelopen waarvan deze foto denk ik gemaakt is.
 10. Nouja veel mensen vragen zich af wat het niveau van de vrouwen is vergeleken met de mannen, dit soort resultaten geven daar wel een beeld van. Echter bewijzen die resultaten ook gewoon dat gewoon echt nog wel een andere tak van sport is.
 11. Geef toch aan dat het tegen het vrouwenelftal was.
 12. Nee, zoals ik al zei, het was tegen het vrouwenelftal. En je ziet hierboven meer berichten over vrouwenteams die tegen jeugd teams spelen dus het komt vaker voor. En dat het EK toen was zegt mij niet zo veel. En het kan ook 3 jaar geleden zijn geweest, weet niet precies wanneer het was.
 13. Hoorde laatst van iemand dat Nederlands vrouwen elftal "tijdje terug" (denk jaar of 2) tegen VVV C1 heeft gespeeld en toen 4-0 heeft verloren.
 14. Dit echt nog nooit gezien, twee dagen achter elkaar voetballen. Bizarre is nog dat het ook volledige speelrondes zijn, iedereen speelt dus twee dagen achter elkaar.
 15. Bastiaan

  FM-Café

  Aardig seizoen gehad: Was mijn vierde seizoen hier, dit seizoen 433 gaan spelen ipv 532. Nu kijken of er een mooie club voorbij komt voor een nieuwe uitdaging.
 16. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  In de jeugd van Zaragoza dus, hebben een samenwerking met VVV dus is daar in de jeugd ingestroomd. Heeft een afkoopsom van 2 mil dus die heb ik meteen maar geactiveerd.
×
×
 • Create New...