Jump to content

Bastiaan

Leden
 • Content Count

  4,314
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bastiaan

 1. Heb je een screentje voor mij van die Arezo?
 2. Soca, afgelopen zomer nog over de brug heen gelopen waarvan deze foto denk ik gemaakt is.
 3. Bastiaan

  Vrouwenvoetbal

  Nouja veel mensen vragen zich af wat het niveau van de vrouwen is vergeleken met de mannen, dit soort resultaten geven daar wel een beeld van. Echter bewijzen die resultaten ook gewoon dat gewoon echt nog wel een andere tak van sport is.
 4. Bastiaan

  Vrouwenvoetbal

  Geef toch aan dat het tegen het vrouwenelftal was.
 5. Bastiaan

  Vrouwenvoetbal

  Nee, zoals ik al zei, het was tegen het vrouwenelftal. En je ziet hierboven meer berichten over vrouwenteams die tegen jeugd teams spelen dus het komt vaker voor. En dat het EK toen was zegt mij niet zo veel. En het kan ook 3 jaar geleden zijn geweest, weet niet precies wanneer het was.
 6. Bastiaan

  Vrouwenvoetbal

  Hoorde laatst van iemand dat Nederlands vrouwen elftal "tijdje terug" (denk jaar of 2) tegen VVV C1 heeft gespeeld en toen 4-0 heeft verloren.
 7. Dit echt nog nooit gezien, twee dagen achter elkaar voetballen. Bizarre is nog dat het ook volledige speelrondes zijn, iedereen speelt dus twee dagen achter elkaar.
 8. Bastiaan

  FM-Café

  Aardig seizoen gehad: Was mijn vierde seizoen hier, dit seizoen 433 gaan spelen ipv 532. Nu kijken of er een mooie club voorbij komt voor een nieuwe uitdaging.
 9. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  In de jeugd van Zaragoza dus, hebben een samenwerking met VVV dus is daar in de jeugd ingestroomd. Heeft een afkoopsom van 2 mil dus die heb ik meteen maar geactiveerd.
 10. Dan spelen er wel eens oud spelers van zon club mee.
 11. Was het niet zon testimonial wedstrijd?
 12. Bastiaan

  FM-Café

  Meer mensen die opeens veel tegengoals krijgen sinds die nieuwe patch? Ik krijg echt enorm veel goals tegen namelijk.
 13. Bastiaan

  FM-Café

  Heb het nu ook gefixt, wel raar dat dit nu opeens is gebeurd bij sommigen.
 14. Bastiaan

  FM-Café

  Ja dat had ik ook gedaan. Heb alleen nog niet de volledige Braziliaanse clubnamen, terwijl ik dat eerst wel had, dus even kijken hoe ik dat oplos.
 15. Bastiaan

  FM-Café

  Nee snap ik, maar bedoelde dat je hem ff kunt saven en dan even op vakantie kunt gaan, op te kijken of het gefixt is, anders zou je dit nog eens kunnen proberen.
 16. Bastiaan

  FM-Café

  Had ik ook, dat het Duitse elftal neppe spelers bevat. Voor mij heeft het in ieder geval geholpen.
 17. Bastiaan

  FM-Café

  Probeer eerst eens even op vakantie te gaan tot volgende interland periode. Mocht het nog niet goed staan kijk hier eens naar, dat heb ik gister ook gedaan namelijk: https://community.sigames.com/topic/342231-all-the-players-in-my-game-suddenly-changed-from-real-names-to-fake-names/ Alleen verwijder je dan wel alle voorkeuren enzo dus dat is wel vervelend. Dus zou eerst even op vakantie gaan tot volgende interland.
 18. Bastiaan

  FM-Café

  Ik heb het gefixt in ieder geval, heel wat dingen gedaan dus weet niet waar het precies aan heeft gelegen maar het staat weer goed nu.
 19. Bastiaan

  FM-Café

  Nee ik bedoel dat het in mijn game opeens veranderd is van echte spelers naar neppe spelers. Begin 2022 hebben ze nog met echte spelers gespeeld, maar nu bestaat het team uit neppe spelers, dat heb ik nog nooit eerder gezien. Wat jullie bedoelen, het verwijderen van die bestandjes ben ik wel bekend mee.
×
×
 • Create New...