Jump to content

Bastiaan

Leden
 • Content Count

  4,326
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bastiaan last won the day on January 23

Bastiaan had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About Bastiaan

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 06/04/1994

Personal Information

 • Woonplaats
  Tilburg
 • Favoriete CM/FM
  FM 2007
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Clubhopper

Recent Profile Visitors

309 profile views
 1. Voor 70 miljoen overgenomen van Willem II:
 2. Bayern legt hier even 75 (wat op kan lopen tot 111) miljoen neer voor een 17-jarige spits:
 3. Bastiaan

  FM-Café

  Ik kan (volgens mij sinds de nieuwe update) niet meer terug gaan naar het vorige scherm als ik op pijltje terug klik, iemand weet hoe ik dat op kan lossen?
 4. Wel toch? Of begrijp ik dit stukje verkeerd?
 5. Bastiaan

  Go or No Go?

  Twijfel om deze spits vast te leggen voor 27 miljoen (afkoopsom). Geld is op zich geen probleem, maar het gaat tegen mijn principes in om zoveel geld neer te leggen voor zon jonge speler. Echter kan het wel eens een koopje zijn mocht hij uitgroeien tot Engelse topspits natuurlijk. https://gyazo.com/e5d5e3eb346b930919927ce62ec11080
 6. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  Had die jongen anderhalf(?) seizoen geleden overgenomen voor 5,75 mil van Heerenveen, stond daar op de transferlijst, en hoewel alle topclubs achter hem aan zetten was ik uiteindelijk de enige die een bod deed en hem dus binnenhaalde. Moet sowieso wel even wennen aan het feit dat in deze FM topclubs zou 100+ uitgeven aan een speler, was voorgaande edities wel anders, dus even rekening mee gaan houden met die afkoopsommen.
 7. Bastiaan

  Beste regens ooit!

  Raak deze spelers allebei kwijt in de wintersport omdat Man Utd en Man City hun afkoopsommen betalen: 127 mil: 101 mil:
 8. Heb je een screentje voor mij van die Arezo?
 9. Nouja veel mensen vragen zich af wat het niveau van de vrouwen is vergeleken met de mannen, dit soort resultaten geven daar wel een beeld van. Echter bewijzen die resultaten ook gewoon dat gewoon echt nog wel een andere tak van sport is.
 10. Geef toch aan dat het tegen het vrouwenelftal was.
 11. Nee, zoals ik al zei, het was tegen het vrouwenelftal. En je ziet hierboven meer berichten over vrouwenteams die tegen jeugd teams spelen dus het komt vaker voor. En dat het EK toen was zegt mij niet zo veel. En het kan ook 3 jaar geleden zijn geweest, weet niet precies wanneer het was.
 12. Hoorde laatst van iemand dat Nederlands vrouwen elftal "tijdje terug" (denk jaar of 2) tegen VVV C1 heeft gespeeld en toen 4-0 heeft verloren.
 13. Dit echt nog nooit gezien, twee dagen achter elkaar voetballen. Bizarre is nog dat het ook volledige speelrondes zijn, iedereen speelt dus twee dagen achter elkaar.
×
×
 • Create New...