Jump to content

De Stroot

Leden
 • Posts

  13,824
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by De Stroot

 1. Haha alsof Messi nu niet meer wordt aanbeden, vreemd om dat uit jouw mond te horen Seba

   

  Er is toch ook helemaal geen controverse, mensen vinden het alleen lelijk en zeggen dat, niks raars aan

 2.  

  Depay heeft bijna 2x zoveel wedstrijden in PSV 1 dan Robben. Zitten ook invalbeurten bij ja. Maar beiden hebben zich 2 seizoenen bewezen.

   

  En Depay had zich ook al in het Nederlands Elftal bewezen, is ook gewoon onzin dat hij te vroeg weg is gegaan.

   

  Al was ie nog niet zo groot als Sneijder en Huntelaar toen die weggingen, die hoorden zelfs op dat moment al bij de betere spelers van de wereld, beetje zoals Ziyech ook is als hij nog 3 jaar bij Ajax blijft spelen (wat natuurlijk nooit gaat gebeuren).

 3. Ik weet niet of jullie dit al kennen maar het lijkt mij onwijs handig.

  Het is een soort Dropbox maar dan heb je 1TB (!!!), je data wordt in Nederland opgeslagen en het is gratis.

   

  https://www.transip.nl/stack/

   

  Als je je voor het eerst aanmeldt moet je eerst wachten op zo'n invite-code, maar die kreeg ik al binnen 2 dagen.

 4. Zo speelt Bayern toch tegen iedereen man, logisch dat ze af en toe rustig aan doen als ze de bal hebben ipv iedere keer direct naar voren te gaan, maar dat betekent niet dat ze niet hun best doen, echt wat een bullshit Michael.

   

   

   

 5. Ik vertrouw Brands wel dat ie nog altijd voor genoeg ervaring in de selectie zorgt, vooral hopen dat Moreno er dan nog is. Hendrix en Ramselaar en Pereiro kan je ook niet echt met Memphis van toen vergelijken, die moeten er gewoon al staan volgend jaar.

 6. Muhaha

   

  Jong PSV mag wel eens gaan scoren...

   

  Trouwens, hoe is het met Scamacca?

   

  Speelt dit seizoen in de A1 geloof ik, deed het vorig jaar goed maar ook weer niet zo uitzonderlijk dat ie een jaar mocht overslaan ofzo

  Denk dat ie wel een paar wedstrijdjes met jong mee mag gaan doen dit seizoen

 7. Blij dat de Jong komt, heb wel vertrouwen in hem. Dat ie vaak geblesseerd is is nu ook weer niet zo'n probleem met Ramselaar en Hendrix achter de hand. Brands zat er ook nog aan te denken om Ramselaar nog een jaar bij Utrecht te laten spelen maar Ramselaar wilde zelf erg graag gelijk naar PSV, er zal hem dus zeker geen basisplaats beloofd zijn. Er moet wel nog een linksbuiten bij maar ik denk ook wel dat Brands die nog gaat halen.

 8. Misschien ook eens bij Porto gaan informeren naar Martins Indi? Kan die maffe Fransman terug naar de bank.

   

  Dat hoop ik van harte, was ook interesse voor Isimat toch, hoop dat ze hem dan nog kunnen verkopen en Indi halen voor een vergelijkbaar bedrag, dan ga je er wel dik op vooruit, alleen jammer dat ie linksbenig is maarja

   

  Ramselaar vind ik wel een goede speler maar 7 miljoen vind ik veel te veel na slechts één goed seizoen, maar op zich wel het type waar we naar op zoek zijn.

 9. Opzich best easy, no joke. Stel je belooft dat ze je onderbrengt bij een Nederlandse club of Duitse club zoals Aachen. Ik denk dat er genoeg spelers zijn die dat doen omdat het leven hier beter is dan in de Balkan. Puur financieel gezien.

  Ja ja, doe dan

 10. Dat Leicester gaat toch serieus afzien in de CL denk ik

   

  vorige weer al afgemaakt door PSG en nu bij rust alweer 0-3 achter tegen een B-team van Barça, behalve Messi en Suarez. Die Huth en Morgan tegen beweeglijke aanvallers is wel hilarisch

   

  Ohja alsof ze in de PL geen beweeglijke aanvallers hebben :cab: Leiceister speelt gewoon op een manier waardoor hun verdedigers amper dat soort duels hoeven uit te vechten dus dat boeit normaal gesproken niet zo veel, een wedstrijd tegen fucking Barcelona verandert dat niet opeens ofzo.

×
×
 • Create New...