Jump to content

De Stroot

Leden
 • Posts

  13,824
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by De Stroot

 1. De Stroot

  Hip-Hop

  Ejj jongens wat vinden jullie van Anderson .Paak? Laatste tijd echt fan van m geworden
 2. Zeker, al vond ik het afmaken nog een stuk knapper, balletje over een keeper wippen met de buitenkant van je zwakke been, echt heel lastig.
 3. Haha alsof Messi nu niet meer wordt aanbeden, vreemd om dat uit jouw mond te horen Seba Er is toch ook helemaal geen controverse, mensen vinden het alleen lelijk en zeggen dat, niks raars aan
 4. Zo speelt Bayern toch tegen iedereen man, logisch dat ze af en toe rustig aan doen als ze de bal hebben ipv iedere keer direct naar voren te gaan, maar dat betekent niet dat ze niet hun best doen, echt wat een bullshit Michael.
 5. Ja zeker, die zit niet eens in de buurt van een basisplek
 6. Siem speelt echt goed tot nu toe, valt meop hoeveel rust hij aan de bal heeft voor een speler die voetballend matig zou zijn.
 7. me2, vind ze daar allemaal redelijk stupid
 8. Ik vertrouw Brands wel dat ie nog altijd voor genoeg ervaring in de selectie zorgt, vooral hopen dat Moreno er dan nog is. Hendrix en Ramselaar en Pereiro kan je ook niet echt met Memphis van toen vergelijken, die moeten er gewoon al staan volgend jaar.
 9. Speelt dit seizoen in de A1 geloof ik, deed het vorig jaar goed maar ook weer niet zo uitzonderlijk dat ie een jaar mocht overslaan ofzo Denk dat ie wel een paar wedstrijdjes met jong mee mag gaan doen dit seizoen
 10. Haha dat vind ik echt een verschrikkelijke vent, verpersoonlijking van de verloedering van de media
 11. WTF Kevin-Prince Boateng bij Las Palmas
 12. Jezus die shirts van Real, echt geen gezicht
 13. Haha wtf, heel raar idd Wie zou die man links met die microfoon zijn?
 14. Blij dat de Jong komt, heb wel vertrouwen in hem. Dat ie vaak geblesseerd is is nu ook weer niet zo'n probleem met Ramselaar en Hendrix achter de hand. Brands zat er ook nog aan te denken om Ramselaar nog een jaar bij Utrecht te laten spelen maar Ramselaar wilde zelf erg graag gelijk naar PSV, er zal hem dus zeker geen basisplaats beloofd zijn. Er moet wel nog een linksbuiten bij maar ik denk ook wel dat Brands die nog gaat halen.
 15. Dat hoop ik van harte, was ook interesse voor Isimat toch, hoop dat ze hem dan nog kunnen verkopen en Indi halen voor een vergelijkbaar bedrag, dan ga je er wel dik op vooruit, alleen jammer dat ie linksbenig is maarja Ramselaar vind ik wel een goede speler maar 7 miljoen vind ik veel te veel na slechts één goed seizoen, maar op zich wel het type waar we naar op zoek zijn.
 16. Hmmm matige eerste twee wedstrijden, al stond het verdedigend wel weer erg goed vandaag
 17. Dat Vice man, wat een fucking slechte artikelen hebben die altijd
 18. Haha dat is echt verbazingwekkend, dat leer je gewoon serieus in de f-jes al. Ik weet zelfs nog dat mijn vader dat tegen me zei toen, terwijl hij echt haast niks van voetbal weet
 19. Echt he Hansie, wat een sukkel die coach
 20. Haha heeft huhuhu een betekenis?
 21. Die van Parov is wel heel chil hoor
×
×
 • Create New...