Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Content Count

  7,457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Hadden we ook weer op kunnen wachten hè. Traore loopt er 3 ballen in en jij probeert je gelijk te halen.
 2. Naja het is niet dat hij geen kwaliteiten heeft natuurlijk. Het is wel echt een spits. Staat op de goede plek. Maar vaak is het te weinig van zijn kant en wat ongecontroleerd allemaal. 0-13, wtf zeg. En het hadden er nog meer kunnen zijn.
 3. @Jeffers eens wb diemers. Die 2 steekballen krijg je gewoon een natte plasser van. Linssen mist wel de rust in die situaties denk ik. Dat is meer de man van de mooie goals en kopgoals, dan dat hij de 1 op 1 pakt.
 4. De mooiste moet haast wel Jordi zijn die zegt dat strootman wereldtop is in 2018...
 5. Ik negeer niks hoor. Beetje kloten mag toch?
 6. In essentie heb je wel gelijk. Maar als je in die positie komt moet je de Balafmaken. Zeker die eerste die je op Adrian schiet is wel echt heeeeel erg slecht. lang ook eens ja. Ik zie nog steeds niet in waarom je die niet gewoon wat meer speeltijd had kunnen geven. Leuk hoor, 4 keer wisselen en dan met huntelaar en traore aan komen zetten. Maar zeker huntelaar is toch gewoon zo’n typische FM wissel? Die maak ik zelf ook wel eens: ff een oude held nog even speeltijd geven terwijl je weet dat hij niks brengt tegen dit Liverpool.
 7. Komt door zijn stofwisselingsziekte joh, niks aan de hand.
 8. Ik zeg ook niet dat ik vind dat die er klaar voor is hè. Maar ik zie het ten hag wel doen.
 9. Ik zie hem stiekem unuvar ook wel er bij halen.
 10. Meniscus kapot. Ik begin zo langzamerhand bijna een deskundige te worden op kniegebied. Helaas herken ik de beweging maar al te goed. balen dit.
 11. Ik las iets over dat zijn moeder van hem gehoord had dat het meeviel. het zou mij ergens niet verbazen als het wat met zijn kruisband is. Het is zo’n typisch moment waarop je de boel over strekt en dan je kruisband afscheurd.
 12. Hier ook bijlow inderdaad. Al blijf ik er bij, zeker als ik zie hoe veel beter hij in korte tijd geworden is in het voetenwerk, dat scherpen ook een optie is. Ik verwacht hem er als reserve wel bij. Heeft echt hele goede reflexen.
 13. Elsjorro1990

  FM-Café

  Zeg dat wel ja. Ff net je 2/3 vedettes missen voor de CL-finale. Ze doen het er om.
 14. Elsjorro1990

  FM-Café

  Lachen is dat he als je dat soort dingen tegen komt. Ik opende laatst eens een oud mailadres van 12 jaar geleden oid. Huilen om de mailtjes die ik tegen kwam hoor. En dan wel van het lachen. Cringe gesprekken met meisjes. jezus. Je wordt wel goed ouder, je ziet er zo een stuk beter uit dan met die lange paardenstaart destijds ( no offense).
 15. Blij mee. Niet dat ik FM 2021 gelijk ga halen, ik haal hem meestal pas als hij in de aanbieding is sinds 2017 denk ik. Speel teveel andere spellen om te rechtvaardigen dat ik er 60 eu voor aftik en heb nog een helden game met Bari met FM 20 ( die aantal weken terug gratis was bij Epic) die ik nog lang niet zat ben. Maar als ik constant mijn beste spelers kwijt ben wegens een corona test die niet op tijd binnen is oid dan ging de game heel snel weer foetsie.
 16. Op zich eens. Ligt ook een beetje wie er in de spits staat bij hun. Dat is waarschijnlijk firmino? Die is niet echt teringsnel toch? op een heel andere voet: hoe kijken we naar de prestaties van Danilo bij twente? Ik begin me af te vragen of je niet beter traore dan naar Twente had kunnen sturen ipv Danilo. Niet alleen omdat hij het goed doet natuurlijk, dat is achteraf een beetje makkelijk praten. Maar vooral ook omdat hij iets brengt in de spits positie wat je nu niet tot je beschikking hebt: diepgang en snelheid in de spits.
 17. Elsjorro1990

  FM-Café

  Ja eigenlijk zolang inter lukaku had, wouden ze hem wel verhuren. Toen die weg ging, kon ik direct esposito niet meer huren. Is hier nog steeds topscoorder aller tijden met 91 goals. Man schiet records aan flarden hoor. Heeft ook al 41 interlanddoelpunten op zijn 25e.
 18. het zijn wel direct de enige spelers ook die wat kunnen
 19. Wanneer je dergelijke statistieken kan overleggen, maakt dat dan nog uit? ik teken voor een buitenspeler die 1 op 1 loopt en voor de rest dan niet zo veel toevoegt hoor.
 20. Yes ff 3 wedstrijdjes laten invallen. Dit seizoen verhuurd kan die wat minuten maken. Ik zat dus even bij san Marino te kijken: die hebben gewoon 2/3 spelers die echt heel erg goed zijn. Een jonge 20 jarige linksbuiten van lazio en een nr 10 die nu bij Arsenal zit die mij ontschoten is. Zal vanavond eens screens droppen.
 21. Vind het ook allemaal wat overtrokken ja. Het voetbal is niet best , maar dat is het überhaupt nog niet geweest onder dickie. las vandaag ook commentaar op berghuis van volgens mij van Hanegem. Dan denk ik: hij heeft als buitenspeler 6 goals en en een paar assists in de eerste 5 wedstrijden. Er zijn buitenspelers die dat over een seizoen niet halen.
 22. Ik zou graag zien dat er iets meer gevoel in die scheidsrechter zit ja. Dit is wel gewoon geel. Maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat luinge of jol gewoon heel boos terug hadden geschreeuwd. Je mag niks meer tegenwoordig he? Of je nou mafkees roept of je vraagt 3x aan een scheids of het geen overtreding was: hop gele kaart. Dat hele pedante van een boel scheidsrechters word ik wel echt doodmoe van. En laten we wel zijn: die scheidsrechter heeft gewoon de ogen in de broekzak.
 23. @Erwin. kan sigthorsson tegen die een Nederlands paspoort aanvragen? Dan zowiezo hij basis en aanvoerder. ik zal je ff pm sturen vanavond.
×
×
 • Create New...