Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  9,135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Geloof me, dat valt je direct op. Auto aim. Heel veel mensen hebben ook wallhack. Dat is echt niet te doen. Zitten 5 minuten lang ingezoomd te wachten op de plek waar jij in een huisje zit. Lat je je zien, boem weg.
 2. Seizoen 2048-2049, we gaan gestaag door. We maken weer een klein stapje, qua punten dan. Want uiteindelijk mogen we gewoon mee doen aan de PO voor europees voetbal omdat we daarmee op een 10e plek eindigen. Die PO eindigen we wel direct met een zware verliespot over 2 wedstrijden tegen AZ, maar dat mag de pret niet drukken. We halen wat meer resultaat, waaronder een 3-1 thuisoverwinning tegen Ajax. De spelers ontwikkelen zich lekker. Weer het voorbeeld van een voorbeschouwing die echt niks zegt: "gouden generatie" en "talent op de het middenveld" Niks van dat alles, dit is de intake: Er is werkelijk waar geen een speler die het 1e gaat halen. En afgaande op ons niveau is dat dus echt een bar slechte intake. Jammer. Wel haalt ons grootste talent, die inmiddels wonderkind is, wel een aantal prijzen binnen. Hij wordt beste doelman: En hij wordt verkozen tot beste jeugspeler: Hieronder een screen van onze grote man Janssen: Ik ga hem niet lang vast kunnen houden ben ik bang.
 3. Als Emmen dit niveau blijft vast houden, dan zijn we snel terug in de Eredivisie. Jezus. Gisteren ook weer een dikke pot op de mat gelegd tegen Heracles.
 4. Ik speel de belangrijke wedstrijden ook zelf. Dus de wedstrijden tegen de zwakkere broeders/gelijkwaardig. De rest doe ik instant result. Naarmate mijn team beter word, speel ik zelf meer wedstrijden. Inmiddels heeft Janssen zijn 2e interland te pakken en moest ik alle zeilen bij zetten om hem niet kwijt te raken. O.a. PSG, city, Liverpool en Juventus hebben erg hun best gedaan. Constant hoog in de boom gezeten, uiteindelijk kwamen ze niet verder dan 11 miljoen dus ik hou hem lekker. Shabalala ontwikkelt zich ook goed, dus als ik straks een deal kan sluiten voor 30 mil+ met doorverkoop zal ik hem moeten verkopen ben ik bang. Een dergelijke injectie zorgt ervoor dat ik aardig wat upgrades kan doen en hopelijk eindelijk een nieuw stadion.
 5. Ik speel met instant result en heb alle competities die niet meer nodig zijn er uitgebonjoured. Dus speel alleen met de eredivisie en de KKD. Dat houdt in datik er in 2 uur een seizoen doorheen knal.
 6. @FlyD Dat zou inderdaad nog wel eens een prima positie voor hem kunnen zijn. Ik ga er eens naar kijken. Seizoen 47-48: Een vergelijkbaar seizoen. Soms winnen we nipt, vaak verliezen we dik. Er moet zeker in de verdediging en centraal op het middenveld nog wel wat bij. Ook een goede spits is geen overbodige luxe. Afijn, we redden het weer dus niks mis mee. De intake zelf valt wat tegen. 1 groot talent met Karatas en 2 degelijke spelers. Karatas, ik ga hier een CV van maken. Zou wel eens de leider achterin kunnen worden. Ammor, hopelijk kan hij wat trainen op zijn afwerken.
 7. Daar zijn we al hoor, interlanddebuut van Janssen. Geen idee hoe, want de andere keepers zijn wel echt beter. Maar hopelijk gaat dit zijn waarde goed doen. Ter extra ondersteuning een screen, dat ik dus niet bondscoach ben.
 8. 2046-2047: 1e seizoen in de Eredivisie. Hier hebben we het die jaren voor gedaan. We hebben echt een heeeeeel zwaar seizoen gehad. Op de laatste speeldag spelen we ons rechtstreeks veilig, met wat hulp van Heracles. De instroom zelf was op zich wel weer prima. We schijnen 1 groot talent op de VMC/MC positie te hebben. Ik ben er nog niet helemaal over uit waar ik de jongen moet gaan uitspelen. Hij lijkt voor alle posities een paar eigenschappen niet goed genoeg te hebben, maar we gaan het zien: Janssen:
 9. Ik verwacht ook veel van beide. Tot nu toe ontwikkelen ze zich echt als een gek. Keepertje haalt ook gewoon dik en 7 gemiddeld in zijn 1e jaar eredivisie.
 10. 45-46: Het was een heerlijk seizoen. Het hele seizoen stuivertje gewisseld met Willem 2 en FC Emmen voor de 1e positie. Uiteindelijk was dat net een brug te ver, maar we pakken wel gewoon in ons 3e seizoen al de promotie. Heerlijk! En het wordt nog beter. Twee van onze keepers zijn er uit als grote talenten. Dit licht ik er even uit, dames en heren. U zult later zien waarom Ik heb helaas geen goede screen meer, dus jullie zullen het met deze moeten doen: FREAK REGENS ALERT. Ik ga ze alledrie even laten zien, het rare is dat Franssen niet eens als groot talent werd beschouwd. Janssen, ik moet me heel erg vergissen wil deze man niet Oranje halen. Is direct onze 1e keeper. Mocht Janssen verkocht moeten worden, No worries. Met Shabalala hebben we iemand die in potentie hetzelfde kan gaan brengen En dan ons belgisch "snoepje". Hij doet me denken aan Alistair Baird, de grote held uit mijn United game. Hopelijk komt hij bij die prestaties in de buurt:
 11. Rebirth Island zit niet zo vel gepropt met cheaters als Verdansk?
 12. Ja, dit wordt beoordeeld met sterren. En ik heb het idee dat vooral het verhogen van het budget van jeugdscouting werkt voor welke talenten je binnen krijgt. Je HOYD is natuurlijk ook vrij belangrijk, maar die is bij mij van een dusdanig niveau dat hij nooit dergelijke talenten zou moeten kunnen halen. Ik heb echt 2/3 talenten nu die zelfs bij mijn FC United game toptalenten zouden zijn. Nu wordt het wel tijd dat de prestaties er ook gaan komen, want anders ben ik ze snel weer kwijt gok ik.
 13. Is het ook iets wat jullie merken? Ik heb nu 2 games gedraaid en elke keer heb ik gewoon elke keer als het kon de boel aangevraagd. Upgraden faciliteiten blijft vaak achter als er geen geld is, maar de uitbreiding van de jeugdscouting wordt vaak wel geaccepteerd. Ik heb bijvoorbeeld nu een absolute freak regen gekregen, terwijl ik echt een halve ster accomodaties heb en een waardeloze reputatie nog steeds. Maar ik heb wel elke keer die jeugdscouting (budget) laten verhogen.
 14. Dat zat er wel een keer aan te komen. Sta nog ergens als 8-jarig pikkie met hem op de foto. Kwam hij hier overnachten in het dorp. De plaatselijke kroeg draait nog steeds op die omzet.
 15. Op zich kwam die keeper wel goed uit, ik heb echt een freak regen ontvangen in het doel. Zal me niet verbazen dat hij de 1e keeper van Oranje wordt. Het is nog niet zo gek als in mijn FC United game, waar ik elk jaar een goede keeper in de jeugd had zitten. Het wordt nu wel een keer tijd voor een goede spits en een goede middenvelder. Dat zou denk ik al een hele hoop schelene. @neva klopt wel ja, ik had in principe bij FC United niks te klagen. Ik heb die game nog een tijdje doorgespeeld na het completen, maar dan met het aankopen van spelers. Maar zeker een man of 4/5 uit eigen jeugd zijn nooit vervangen omdat ze zo goed waren.
 16. Ja tikt lekker door. Wel gewoon 25 seizoenen doen over profniveau, dat is wel een dingetje. Heeft een stuk langer geduurd dan bij FC United.
 17. 44-45 We beginnen maar met de eindstand, doen we altijd. Ik trek even bij zoals jullie zijn. Morgen zal ik de volgende 2 seizoenen uploaden: Idioot seizoen!! Jezus, een aantal spelers heeft zich echt heerlijk ontwikkeld. We hebben nog niet echt een hele lekkere balans, maar zeker een paar spelers die het verschil kunnen maken. Kwam wel wat onverwacht dit. De intake kan ik kort over zijn: RUK!!!!!!!!!!!! Alleen Fer gaat wellicht iets betekenen, de rest is uien. Fer, heeft zijn stats lekker in balans.
 18. 43-44 Zo'n 1e seizoen is altijd lastig. Uiteindelijk blijven we er net in. Meer kunnen we er toch niet van hopen lijkt me. Zoals gezegd, ik sla de voorbeschouwing maar weer over. Dus direct de intake: De 2 spelers die wat toe gaan voegen: Benteke, wel al wat verder in de game. Heeft zich toch niet echt ontwikkeld. Kuurman, prima speler maar op linksbuiten en daar komt hij eigenlijk weinig aan spelen toe.
 19. Oh jongens, ik loop alweer 4 seizoenen achter. Ik ga kijken of ik vanavond weer kan bijtrekken. Fun fact: Oranje onder 18, 19, 20 en 21 hebben allemaal een keeper van mij op doel staan. Tot zoverre spreiding van je talenten.
 20. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Dat zal wel de algehele tendens zijn ja bij PSV en haar supporters. Feit blijft wel dat het extreem vreemd is dat je het ene jaar de grote man bent en het andere jaar vanaf minuut 1 tot een soort verschoppeling gedegradeerd wordt.
 21. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Zullen we anders gewoon voor de lol Mo ook even ophalen bij PSV? Man, wat vind ik het droevig hoe die Schmidt omgaat met die jongen.
 22. Iemand die nog speelt? Het is echt compleet onspeelbaar geworden. Hoe krijgen ze het toch elke keer voor elkaar. Blackout was echt compleet hetzelfde verhaal, al vielen de cheaters daar heel erg mee. Dat was gewoon een gameplay dingetje waardoor ze die game de nek omgedraaid hebben. Warzone = Cheatzone. Niet te doen. Elk potje kom je cheaters tegen, zeker als je trio's runt. Duo's is af en toe nog wel een fatsoenlijk potje, maar goddomme zeg.
 23. Helemaal niks, er is 1 speler geweest die ik verkocht heb: Ging voor volgens mij 125k naar Excelsior en is daarna voor 900k verkocht aan De treffers, die Eredivisie spelen. Daar ving ik door een 50% clausule nog weer 400k van.
 24. Omdat jij, net zo goed als mij, weet dat Hamilton dit niet "overkomt".
 25. Ik ga weer bijtrekken, want ik vlieg er door. Seizoen 42-43: We hebben het weer geflikt. We worden kampioen. We gingen vrij simpel op de titel af, al leken we het in de slotrondes nog weer te verspelen. Maar uiteindelijk stonden we op de plek waar we moeten staan en zo gaan we lekker naar het 1e profniveau van nederland. Halverwege het seizoen kregen we te maken met een overname, die er gelijk voor zorgde dat al onze financiële problemen ( 1,3 miljoen schuld) als sneeuw voor de zon verdween. De timing kon wel eens minder zijn. Dit zorgde er namelijk voor dat ik op de drempel van de KKD geen spelers kwijtraakte door een bestuur wat gaten probeerde te dichten. Ik doe hier dan maar wel even de voorbeschouwing met daarbij de simpele reden dat ik geen foto gemaakt heb van de ingestroomde spelers. Er zat 1 noemenswaardige speler bij, die ga ik jullie laten zien. Veenstra is de man waar we het over hebben. Helaas op de AML positie waar we vorig jaar ook al onze vriend uit Angola kregen. Dus dat is wel een beetje balen. Dan worden we natuurlijk professioneel en dat gaat hopelijk er voor zorgen dat ik niet langer spelers voor niks kwijt raak. Ik kan jullie verklappen dat dat er nogal een aantal zijn geweest.
×
×
 • Create New...