Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  9,706
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Heb je in beide ook een nieuwe gekregen destijds? Ik Links wel, maar toen ik 5 wedstrijden nadat ik fit werd rechts afscheurde, hield ik het voor gezien. Inmiddels begint het 1. weer te kriebelen en 2. krijg ik gewoon teveel last van het feit dat er geen kruisband meer in zit.
 2. Elsjorro1990

  FM Café

  Nadat mijn achterlijke bestuur een bod van 13,5 mil aanvaard voor onze topper van Chelsea ( Naja achterlijk, het was met uitstek een recordfee dus wat dat betreft prima): Moesten we toch even een vervanger halen. Pavic, kwam voor 2,8 mil over van Rode Ster. Lijkt me dat we er niet heel erg op achteruit gaan. Daarna kwam dit buitenkansje mijn scoutingrapporten binnenlopen. We hebben dus de vervanger van onze 2e spits ook al binnen:
 3. Ik vond Danjuma wel erg goed invallen ja. Eindelijk eens iemand die gewoon lekker ouderwets een mannetje passeert.
 4. Dat mag jij vinden ja. Ik vond de sfeer, althans bij die wedstrijd, echt fantastisch.
 5. Ik begrijp dat het je niet zo aanstaat, maar ik ben naar die wedstrijd thuis tegen Montenegro geweest met mijn zoon en dan is die sfeer echt wel heerlijk hoor. Zoon vergeet het in elk geval nooit meer.
 6. Dat uitfluiten van Berghuis is wel ook echt lachwekkend he.
 7. Die keeper die dan bij elke uittrap 1 minuut de tijd neemt. Dan kun je toch beter gewoon bedanken voor het spelen van dit soort wedstrijden? Probleemloze avond, zoals verwacht dit.
 8. Knappe prestatie. Engeland zal enigzins vergelijkbaar zijn met Duitsland. Niet alleen krijg je in Engeland ook bakken met geld vanaf de Championship, je spelers worden ook vrij snel geld waard en goed verkocht. Ik verkocht in de 3e/4e divisie in Engeland mijn beste speler (Die miss max de Championship aan kon) voor 5 miljoen.
 9. Daar zijn we hoor. Dikverdiend, al zeg ik het zelf. Ludogorets liet wel echt alles afweten in de kampioensgroep.
 10. Jezus wat is dit slecht. Overigens de scheids ook kak zeg. Lekker die emsis oid van Letland 800x van die kleine kutovertredingen laten maken.
 11. Wel geinig, ik had Bojinov nog even een seizoentje Litex gegund ( Niet heel erg succesvol met 5 goals). 2 jaar later loopt zijn opvolger mijn jeugdopleiding in. Zal hem vanavond eens posten. Ziek talent voor ons niveau. Staat ook direct basis.
 12. 15 goaltjes meegepikt. Prima seizoen gedraaid. Mijn future transfer naar PSV is wel om te janken....
 13. Het verschil in de competitie is wel erg groot ook he? Ik heb een Transferbudget van 50k 2e seizoen en Ludogorets koopt voor 11,25 miljoen een speler....
 14. Opzich kunnen we wel stellen dat we onze start niet gemist hebben. Edit: Pakken we toch ook gewoon even de beker jongens. WIJ GAAN EUROPA IIIIIIN
 15. Elsjorro1990

  FM Café

  We gaan afscheid nemen jongens. Het was 1 van de pijlers onder mijn Youth Only succes. Allistair Baird. De schotse flankenflitser. Met 535 wedstrijden is hij in de competitie de man met de meeste wedstrijden voor ons. De laatste maanden ging het heel erg hard naar beneden, dus besloten om hem toch te verkopen. Hij wil niet verlengen en die 1.3 mil elke maand is toch wel hard. Het ga je goed eindbaas:
 16. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Ik vond Haller juist voetballen de laatste paar wedstrijden een beetje een stijgende lijn hebben. Toch blijf ik me wel verbazen dat je hier 22,5 mil voor neergelegd hebt.
 17. Elsjorro1990

  FM Café

  Ik zal eens kijken hoe die top de andere seizoenen verdeeld was.
 18. Elsjorro1990

  FM Café

  Ja, over het algemeen is er altijd 1 club die aardig mee kan komen. De afgelopen 2/3 jaar was dat Everton. De Manchester broertjes zijn wel echt afgehaakt. Ook zie je europees toch wel wat verschuivingen. Zo speelde ik de afgelopen CL-finale tegen Porto, jaar ervoor tegen Everton. EK-finale tegen Noorwegen, dat soort zaken.
 19. Elsjorro1990

  FM Café

  Ik vermoed omdat ik die als enige naast de PL geselecteerd heb. Overigens zie ik vaak wel dat Nederland het goed doet. Deze game komt er bij Willem 2 het ene na het andere pareltje voorbij.
 20. Aangezien eindbaas Baird op zijn laatste benen loopt en ik hem alleen nog maar laat invallen om het wedstrijdenrecord op zijn naam te zetten, toch maar even een vervanger gehaald. Hier moeten we wel weer 10+ seizoenen mee vooruit gaan. Een kleine 100 mil betaald aan PSV:
 21. Ook met Engeland zijn we de absolute nummer 1. In de halve finale Frankrijk met 0-6 naar huis gestuurd en ook in de finale hebben we geen enkel probleem met het toch wel verrassende Noorwegen.
 22. Elsjorro1990

  FM Café

  Zo, dit was toch wel een spannend seizoen. Tot speelronde 31 stonden we 2e achter Everton. Die lijken toch wel de nieuwe uitdager te worden. Stonden ook tegenover ons in de vorige CL finale. Uiteindelijk gaf onze indviduele kwaliteit toch de doorslag, daar we ze in speelronde 33 thuis kregen en met 3-0 pakkie terug stuurden.
 23. Nu ik de game met FC United weer opgepakt heb, probeer ik deze ook nog even te voltooien. Ik zal vanavond eens kijken met welke zaken ik al de grootste van Manchester ben. In elk geval met CL zeges zo uit mijn hoofd.
 24. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Er wordt nu ook wel heel overdreven gedaan in de media he. "Ajax dondert van roze wolk af". Daar word ik dan wel wat moe van hoor. Zo superslecht was het namelijk niet eens. Als er een paar normaal leren afronden (Hallo Sebas) dan sta je bij rust gewoon 3-1 voor. 2e helft komt Utrecht er 1 keer uit en die lantaarnpaal op doel zorgt ervoor dat ze scoren. Nou had ik het graag anders gezien, maar kom op he.
×
×
 • Create New...