Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  10,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Nein, ik was bezig met die update. Daarna geen tijd meer. Moest Humpty Dumpty van training halen. Morgen doe ik mijn best.
 2. Haukar 2035 Afijn, ik had het al een beetje verklapt. Birgisson wou alleen een nieuw contract tekenen tegen een achterlijke clausule van 220k. Helaas werd die direct geactiveerd door AC Milan, waardoor we onze beste speler kwijt raken. Dat is dan toch het lot van een klein clubje uit Ijsland. Helaas, kop omhoog en door gaan. Vervolgens is het wel zuur dat hij in 3 jaar tijd nog geen wedstrijd gespeeld heeft.. De preview, ze worden wee wat beter. Nog niet de posities waar we direct mensen nodig zijn, maar goed: In deze challenge kan dat snel veranderen. Ja, hier ben ik wel tevreden mee. Een VR, AML ( die direct mag aansluiten) wederom een spits en een VL. Prima Afijn, de competitie: Valt weinig over te zeggen, het was weer een makkie. Europees: Helaas spert Fenerbahce ons de weg dit jaar, dus moeten we in de EL door. In een groep met o.a. Napoli pakken we toch wel enigzins verbazingwekkend de 1e plek. Napoli laat het geheel afweten en ligt er direct uit. Afijn, in de 2e KO ronde loten we wederom oude bekende Villareal, die we deze keer op penalty's weten te verslaan. OSC Lille is vervolgens in de kwartfinale ons eindstation": Een greep uit de betere spelers: Baldvinsson, als Heimisson vertrekt moet deze man het over nemen. Heimisson zelf, wat een eindbaasje: Het technische brein achter een boel van onze aanvallen. Enigzins verrassend is die nog steeds niet voor Ijsland opgeroepen.
 3. Oke top. Ga het eens even vergelijken met hoe het in het begin was een deze dagen.
 4. Je zou het ergens moeten kunnen vinden toch? Ik heb al lijstjes gezien van Youth ratings.
 5. Ik ben trouwens van plan de in game editor aan te schaffen om te checken hoe het na 15 jaar gesteld is met de dynamic youth rating. Iemand enig idee waar ik dat vinden kan?
 6. Ja echt een heerlijke speler. Kleine spoiler alert: Ik ben hem ook al weer kwijt.
 7. Haukar 2034 Ik moet er even tempo ingooien, want k loop weer hopeloos achter. Weer een shitload aan spelers die op huur wat ervaring mogen op doen. De fees die we ontvangen zijn een druppel op de gloeiende plaat, aangezien we europese miljoentjes binnen krijgen natuurlijk. Wel staat er 1 transfer niet op. Magnusson wou niet verlengen en vertrekt naar VFL Wolfsburg. Ik heb het geprobeerd, helaas lukte het niet, dus ging hij gratis weg. Jammer, maar ergens wel trots dat we nu al 2 spelers bij prima teams hebben afgeleverd in europa. De preview. 2 negens kunnen we tevreden over zijn, de positie waar op is wat minder. Het middenveld staat. Daar ben ik eigenlijk niemand nodig. Een goede CV er bij en een AML zou ik voor tekenen. De kwaliteit van deze intake is prima. Niet de wereld aan talenten, maar Benshoft en Gudjohnson zijn prima talenten. Wel op het middenveld en ik speel niet met een VMC, but we will take it. Afijn, de competitie: Niet ongeslagen, maar wel met een prachtig puntenaantal. Deze keer was de concurrentie op een gigantische afstand. Lekker onoverzichtelijk weer, maar we hebben ons dus dit jaar wel weer voor de CL geplaatst.In een poule met Shaktar, Man Utd en Inter hebben we weinig kansen op voorhand. We weten echter direct uit van Shaktar te winnen en ook thuis pakken we punten, dus plaatsen we ons voor de EL. Vervolgens loten we met Bayer niet de makkelijkste tegenstander. We kunnen het helaas ook niet bolwerken en liggen er direct weer uit. Helaas. Afijn. onze beste speler: Poh, dit is een goede he. Een hele dikke verdediger voor ons elftal. Debuteerde ook al vrij snel voor Ijsland. Was ook de leider achterin die ons naar de titel van de Conference League leidde. En weer een record:
 8. Er zit wel enigzins een verschil tussen 2x 90 minutenlang je zo misdragen, of 6 minuten voor tijd beginnen met tijd rekken ouwe reus.
 9. Haukar 2033 Geen belangrijke transfers dit jaar, we proberen zoveel mogelijk talenten aan spelen toe te laten komen in Ijsland. Hopelijk een win-win situatie: Ik krijg betere spelers terug en het niveau van de competitie gaat hopelijk omhoog. Ik heb tot nu toe nog niet het idee dat Ijsland echt als land omhoog gaat. De preview beloofde weer weinig goeds. Een degelijke vleugelaanvaller zou het verdict moeten zijn. Het worden een AMR en een VL. Prima, zeker de VL. Ook de AMR gaat van pas komen, want Magnusson wil absoluut niet verlengen en zal na het volgende seizoen gratis vertrekken richt VFL Wolfsburg. Je merkt het, ik ben alweer veel verder dan de updates doen vermoeden. De competitie: Ook dit jaar was er weer een team die prima bij kon blijven. En zoals in de eerste jaren van deze game was dat weer Fjolnir. Uiteindelijk pakken we toch gewoon weer die titel. Europa dan: OH boy, do i have some news. We beginnen met de CL kwalificatie: Helaas lukt het ons dit jaar niet om CL voetbal binnen te halen. Het gaat mis tegen Olympiakos. Vind ik geen schande. Dat zijn teams waar we van kunnen verliezen. Wel was ik tevreden met het spel, want we waren gewoon de betere. In de groepsfase van de EL gaat het vervolgens helemaal mis. Met Braga en Goteborg geen wereldploegen tegenover ons, maar we weten het niet te bolwerken en leggen het af tegen Atalanta en Braga. Vervolgens mogen we echter door in de Conference League. En wat een run halen we hier mannen: Ik moet wel zeggen dat de loting niet ongunstig was, maar goddomme wat hebben we dit lekker uitgespeeld. We sturen Jagellonia terug naar polen en weten zelfs twee keer te winnen van Gladbach. Vervolgens loten we Real Sociedad, die na een 2-1 thuisoverwinning op 0-0 weten te houden. Wie we daarna loten, geen idee. Ik ben zon prutser die de namen niet aanpast. Het was een clubje uit Portugal. Hadden we toch nog wel schrikbarend veel moeite mee. En dan de finale. Echt, we hebben deze vreselijk gestolen. Maakt me geen bal uit. Zelfs onze keeper scoort een penal, mijn keeper neemt alle penals en vrije trappen. Ivm de "My big fat GK can score more, afijn je snapt het. Een challenge op de SI forums. We pakken gewoon onze eerste Europese prijs! J Hierboven zie je hoe onverdiend het was. Hopelijk doet dit ons als land goed. De reputatie van de competitie werd wel een stuk hoger, dus wellicht zorgt dit er voor dat mijn spelers langer willen blijven. Ik zal later een update doen voor de beste spelers, ik zit alweer in 2036 dus ik doe nu ff screentjes maken en dan bij de update van 2036 zal ik jullie de betere spelers laten zien. Ook hebben we een nieuw record: 21 Internationals tegelijker tijd
 10. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Was er al een beetje bang voor.
 11. We zijn er weer. Haukar 2032 Het moment waarover we al een aantal keren bericht hebben: Een vrij grote transfer voor ons dit jaar. Bjarnason was te goed voor ons en besluit dan ook zijn contract al vroeg niet meer te verlengen. Zo kan het dat, imo, de beste speler van de Ijslandse eredivisie maar 1,1k per maand krijgt. Het kan raar verkeren. Ik heb geprobeerd hem te verkopen en een 50% clausule erin te slopen, maar niemand hapte toe. Helaas vertrekt hij daarom transfervrij naar Spanje om voor Alaves te gaan voetballen. Gelukkig hebben we met Heimisson een prima vervanger in huis, dat verzacht de pijn een beetje. Dan de preview. Die valt vreselijk tegen. Ik verwacht eerlijk gezegd, gezien de faciliteiten, meer. De HoYd is niet je van het, maar met 14 potentieel moet hij toch in staat zijn om wat talentjes te vinden. Dat doet die dit jaar helaas niet lijkt het. Oke, 2 elite talenten. Maar wel direct 2 gasten die absoluut een meerwaarde gaan zijn. Met Baldvinsson pakken we andermaal een zeer talentvolle spits en Prastarson komt op een positie waar we niet veel keuze hebben, al zal die nog wel heel wat stapjes moeten gaan maken. De competitie: Die is niet echt spannend meer, al kon FH dit keer lang in ons spoor blijven. Ongeslagen betekent echter dat je kampioen wordt: Zo simpel is het. Het nieuwe record onder mijn leiding: 18 spelers in de club opgeroepen voor een IJslands elftal of in dit geval 1 voor het Zweedse elftal. Dan de creme de la creme: Europees: De eerste ronde sturen we Budocnost 2 keer jankend naar huis, vervolgens gaat het tegen Shamrock Rovers en Valerenga iets moeilijker, maar nog steeds zijn er geen problemen. Vervolgens maken we het ditmaal af tegen Dinamo, door ze uit te bestelen met 0-1. Thuis houden we ze op 2-2 en we mogen ons op gaan maken voor CL voetbal en de daarbij horende miljoenen. Zoals jullie hierboven en onder kunnen zien, ging dat best redelijk. Tegen Inter en Liverpool zijn we niet opgewassen, maar thuis sturen we Anderlecht met 3-0 foetsie. Doordat we uit met 2-1 verloren, mogen we ons op gaan maken voor de KO fase van de EL. wie had dat gedacht. In die KO fase mogen we in de 1e ronde uit komen tegen Eintracht Frankfurt. Niet de beste club ter wereld, maar ik schat ze zeker hoger in dan ons. Er liggen wel kansen. Nadat we ze uit op 0-0 weten te houden, zijn het de middenvelders die het voor ons doen. Ze schieten elk vanaf een metertje of 25 een bal op doel en die ploft er 3 keer in. In de 2e ronde wacht ons een team van een hele andere orde: Man Utd. Het is hier dan ook direct klaar en we verliezen dan ook vrij kansloos met 8-2. Een geslaagde campagne wat mij betreft.
 12. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Juve en Ajax zijn er uit. Loan met buy optie. Geen idee nog hoeveel. Wachten is op akkoord tussen Mo en Ajax. God wat hoop ik dat hij de knop weet om te zetten.
 13. Filmpje even kijken van regis in het Ajax topic, wordt een boel duidelijk. PSV moet zich echt schamen hoe ze elke keer voetballen tegen Ajax. Topclub onwaardig. Lekker 11 man inzakken en counteren.
 14. Ach dan heeft die wat suggesties voor de volgende game.
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Zo ken ik er ook 1 ja. Jarenlang gebral over Twente moeten aanhoren, toen promoveerde Emmen en is die nooit meer in het stadion van Twente geweest. Tenenkrommend.
 16. Ik zie je al niet veel meer online volgens mij @Stefan. Ik wacht lekker tot Wrath opnieuw uitkomt. Dan ga ik 2 jaar voluit en dan is het plan om WoW voorgoed vaarwel te zeggen.
 17. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Poeh die zag ik niet aankomen. En afgaande op de foto's die ik gezien heb van de beste man, snap ik dat half jaar niet zo goed.
 18. Lekker overtuigend man! Wel geinig om te zien dat er bij jou toch andere clubs bovenin meedraaien. In mijn game is het vooral Fjolnir die bij weten te blijven.
 19. Haukar 2031: Afijn, weer een rustige transferperiode. Bjarnason wil nog steeds niet verlengen en we zullen hem dus begin 2032 kwijt raken helaas. Het is niet anders. Poeh, prima review weer. Ze lijken ook steeds beter te worden. Weeral wel dezelfde posities, dus dat is jammer. Wederom een intake waar muziek in zit. Met birgisson hebben we een heeeeele talentvolle VC en ook Snorasson, Bjornsson en Bjarnason zit talent in. Zeer content mee. De competitie: We worden voor het eerst ongeslagen kampioen. De sjeu is er wat dat betreft in de competitie wel af, al is het vaak minder overtuigend dan je zou verwachten. Wel is dat vaak het resultaat van schorsingen of weinig fitness. Europees dan: We weten ons helaas andermaal niet te kwalificeren voor de CL. deze keer gaat het in de 2e ronde al mis, tegen een toch niet heel erg aansprekende tegenstander. Afijn, we weten de Europea League wel te behalen en daar doen we het in een groep met Atalanta, Feyenoord en Omonia eigenlijk heel erg goed. We sturen Feyenoord zelfs 2 keer met de staart terug naar Rotterdam. Vervolgens mogen we ons opmaken voor de eerste KO ronde, waar we met Villereal een absolute topper te pakken krijgen. We weten onverwachts uit een gelijkspel binnen te slepen, maar thuis zijn we, ondanks dat het maar 0-1 wordt, redelijk kansloos. Inmiddels puilen de IJslandse selecties uit van ons talent. Tot nu toe is 14 het meeste aan spelers wat tegelijkertijd is opgeroepen:
 20. Niet heel erg spannend. Een vrij simpele 4-2-3-1 met de spelers zo veel mogelijk in hun kracht.
 21. Ik ben 1 zelf nog niet tegengekomen, volgens mij 3 het laagste.
 22. Dat komt denk ik omdat ik in het nederlands speel? Geen idee eerlijk gezegd, had ik al vanaf het begin.
×
×
 • Create New...