Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  11,018
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Wijndal prima eerste versterking lijkt me. En 10 miljoen is dan geen heel gek bedrag. Nu graag ook Bergwijn en Brobbey binnenhalen. En dan mag er wat mij betreft nog wel een middenvelder en cv/rechtsback bij. Rensch heeft me het afgelopen jaar niet echt kunnen bekoren en met Klaiber de CL in moet je ook niet willen denk ik.
 2. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Normaal gezien zou ik dat wel redelijk eens met je zijn, gelet op de kwaliteiten van malacia. Maar met ten hag heeft hij wel een trainer die een speelstijl speelt die malacia wel goed lijkt te liggen.
 3. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Was ik ook wel benieuwd naar, heb hem vaak voorbij zien komen in samenvattingen van de jeugdelftallen. Het blijft altijd lastig inschatten hoeveel voordeel ze voetballend hebben door een dergelijke fysiek.
 4. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Hij zou best kunnen verrassen, maar met concurrentie van Shaw en Alex telles denk ik niet dat die heel veel meters gaat maken nee.
 5. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Als Unuvar en Mo het op de heupen hebben zijn het ook echt heerlijke voetballers hè
 6. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Maar jongens hè, als we het voor elkaar krijgen om het qua vertrekkers hier bij te laten en we halen brobbey, bergwijn en wijndal, dan hebben we toch wel weer een hele lekkere selectie hè? Al zou ik het liefst wel zien dat er op het middenveld nog wat bij komt. Ik heb niet zoveel zin in een seizoen klaassen-alvarez-taylor.
 7. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  35 toch? Die extra 4 miljoen schijnt gegarandeerd te zijn. Meer dan prima lijkt me dit. Ik heb bij vlagen van zijn afwerking genoten, maar vaak was het voetballend gewoon te weinig. Als je zo groot bent, mag je niet zoveel duels verliezen. @Socrates Kleine shoutout naar jou dan maar. Jij haalde dit al aan bij zijn komst en volgens mij was ik het daar pertinent mee oneens destijds.
 8. Maar je mag daar toch een ietwat afwijkende mening over hebben, zonder dat dat direct kwalificeert als mannen mening?
 9. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Dost laat toch zien dat hij in elk geval nog steeds doelpunten maakt? Stond er vrijwel nooit in, maar loopt netjes 1 op 2. Als je die gratis kunt halen en hij jast ze er nog even 2 jaar erin. Ik vind hem dan weer niet iets voor de speelstijl van Feyenoord, maar dat is een ander verhaal.
 10. Godsamme Mister, waar haal je deze humor ineens weg? Doe mij maar het stadion van PSV. Kan het bijna mijn bek niet uitkrijgen, maar er laatst geweest met Nederland-Macedonie dacht ik en dat was echt prima geregeld allemaal.
 11. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Het prijsverschil tussen camavinga en gravenberch is toch ook niet zoveel? Gravenberch, zoals aangegeven, is 1 jaar ouder en speelde dan ook meer dan 100 duels zoals al aangegeven is. Qua statistieken dus absoluut niet in het nadeel. Wie de betere speler is laat ik dan maar even in het midden.
 12. Dit ja. En maar janken. Dat er iets moet worden opgelost. Terwijl de oplossing gewoon voor handen ligt. Maar ja, dan gaan ze NOG slomer.
 13. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Maakte toch juist een prima indruk als die speelde? Niet dat ik super veel van hem gezien heb, maar in elk geval bij oranje altijd prima. Het lijkt me, als je vertrouwen hebt in Gorter, een prima tussenstap dan.
 14. Redelijk spot on, al zou ik Cillessen als 2e man doen, Berghuis op de plek van Klaassen en dan wijnaldum/Schouten op de plek van Berghuis.
 15. Schouten toch wel enigzins het lichtpuntje toch? Voor de rest was het zeer matig. Wat opzich niet erg is. Als er van je wisselspelers 3/4 man zijn die je zo in kunt passen, is dat prima lijkt me.
 16. Goddomme ja. Wat een klein heldje was dat he. Stadionverbod omdat die in de hekken hing met zijn 1 meter 35.
 17. Zal het er misschien ook mee te maken hebben dat dit nou niet bepaald de meest voorbeeldige voetballers/mensen zijn geweest gedurende hun carrière? Even kijkend naar het huidige Nederlandse elftal, denk je dan dat spelers als Depay, Promes, Lang en Bergwijn een goede trainer zouden worden? Die gasten kunnen nog geen volzin uitspreken als die voor ze getekend wordt en blinken uit in domme uitspraken in interviews, allerlei randzaken. Dat geld ook voor de dikgedrukte namen. Een trainer met een biografie die heet "Deze neger buigt voor niemand" neem je toch nooit meer serieus?
 18. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Hoezo dan? Cillessen is toch gewoon een meer dan prima keeper? Als je overtuigd bent van Gorter, maar hem nog niet goed genoeg acht voor de plek van 1e doelman, dan lijkt me Cillessen voor twee jaartjes geen enkel probleem. We hebben tegen AS Roma gezien wat er gebeurd als je het plots met een 20-jarige doelman moet doen.
 19. Elsjorro1990

  Feyenoord

  Linssen weg voor 1,3 miljoen, Danilo er voor terug gratis. Dat lijkt me een prima deal. Nu even een verrassing als eerste spits uit de hoge hoed toveren.
 20. Bale en Ramsey ontbreken ook toch?
 21. Mja, al kan je betwijfelen of Nacho en Carvajal al niet genoeg moeite moeten doen om te zorgen dat ze zelf goed voetballen.
 22. Omdat je, idealiter gezien, daar ook wat ervaring aan toe wilt voegen. Zeker in een achterhoede lijkt me dat wel wenselijk. Over niet al te lange tijd zullen spelers als Benzema, Modric en Kroos weg gaan vallen. Dan kun je het niet oplossen met alleen maar 20-jarige spelers.
 23. Pique is dus echt helemaal waka waka geworden.
 24. Thx voor de reactie mannen. Het was idd een erg mooie strijd met PSG. Lang verloren we die, op een gegeven moment had PSG 70 wedstrijden thuis al niet meer verloren. Maar met het pensioen van Haaland en Moukoko werd het er voor ons toch wat beter op. Nu de zwakke plekken opvullen met wat spelers en dan gaan we er voor om van Vendee de grootste club in de historie van Frankrijk te maken. Dat word wel een opdracht, want PSG heeft inmiddels 28 landstitels volgens mij.
 25. Elsjorro1990

  FM Café

  Monza gaat aankomend jaar wel een populaire pick worden gok ik zo in FM.
×
×
 • Create New...