Jump to content

Elsjorro1990

Leden
 • Posts

  11,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Everything posted by Elsjorro1990

 1. Gooien we grootste overwinning er ook direct even in: Dikke shoutout naar Giacomo Marconi die er in de 80e minuut in komt en het nog even presteert om er 6 doelpunten in te schieten.
 2. Meeste doelpunten 1 speler (10) @Mordurette
 3. Zegt toch niet zo veel verkeerd? Het is niet leuk om te horen, maar er is een reden dat de nr 11 ( Dimitri) er wel bij zit en de nummer 8 (Noppert) van de wereld niet.
 4. Elsjorro1990

  FM Café

  Een teken aan de wand dat we qua reputatie de goede kant opgaan. Toegegeven, hij is al 24 en heeft tot nu toe zijn potentie niet waar gemaakt. Maar niettemin een fantastische speler voor ons.
 5. @neva Hier ben ik al ouwe dibbus Meeste doelpunten ( 84/47= 1,79) @Mordurette
 6. Op zich was het wel een lekker seizoen: We beginnen de betere spelers te kunnen aantrekken. Soule is onze nieuwe aanwinst. Een argentijnse dribbelkoning die bij Juve weg komt. Wat een statistieken voor die man in een half seizoen. Met een CA van 118 onze beste speler. Ook dit jaar voor de CL groepsfase geplaatst. Helaas geen enkel punt gepakt in de groepsfase. Maar de miljoenen zijn welkom net zoals de reputatie boost. Nu verder uitbouwen en betere spelers halen. Kijken of we structureel die CL kunnen halen en dan kan ik beginnen met andere clubs financieren door hun spelers te kopen.
 7. @Fantasy Kun jij Lahoz even bellen?
 8. Elsjorro1990

  FM Café

  Er zijn wat nederlanders richting San Marino getrokken deze zomer. Laten we stellen dat Murata de "storm niet zag aankomen".
 9. Fase 1 is inmiddels afgerond. We zijn verreweg het dominerende team in de competitie en plaatsen ons nu voor het 3e jaar achtereen voor de groepsfase van de conference league. Langzaamaan gaat onze reputatie omhoog en het bestuur gaat vanuit zichzelf al een nieuw stadion bouwen. Nu elk jaar alles onder de 3 sterren CA er uit pleuren en vervangen voor wat beters, scouts op pad blijven sturen, faciliteiten blijven verbeteren en dan hopen dat we ons straks een keer voor de CL kunnen plaatsen voor de miljoenen voor de volgende stap.
 10. Elsjorro1990

  FM Café

  Seizoen 3 en we zijn al redelijk dominerend in de competitie: Doordat we tweemaal niet de CL konden halen, maar wel de conference league (waar we zelfs 1 puntje haalden) kon ik al vrij snel deze stap aanvragen: Laat de toppers vanaf nu maar deze kant op komen.
 11. Maar even een game in San Marino gestart. Ik kom eraan @neva!
 12. Elsjorro1990

  FM Café

  Oh dat zeker. Het rekt de game nog met wat jaren hopelijk. Ben er wel op uit gekeken, maar die broertjes Bellingham nog even tot hun pensioen laten shinen moet wel lukken. Daarna weer een youth only.
 13. Elsjorro1990

  FM Café

  @ReneLeBlanc Daar is die hoor. Het gaat eigenlijk compleet tegen mijn principes in en ik ben hem eigenlijk helemaal niet nodig, maar hij mag lekker nog wat CL-zeges gaan pakken samen met zijn broertje:
 14. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Eens, tot op zekere hoogte. Je kunt namelijk echt wel schuiven met dit team. Schreuder presteert het alleen om constant de verkeerde poppetjes op de verkeerde positie neer te zetten. Als we het nou eens zo gaan doen: Rulli Rensch-Timber-Hato-Wijndal Alvarez-Kudus Chico-Tadic-Bergwijn Brobbey Zet ik Hato er even expres in. Bassey maar even banken en op techniektraining sturen een half jaar lang. Kudus mag je wat mij betreft ook omwisselen met Tadic en dan zetten we Taylor naast Alvarez. Heb ik misschien nog wel liever. Dan win je toch gewoon een groot gedeelte van je wedstrijden?
 15. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Doe mij maar Bosz terug. Dan kan ik eindelijk weer naar leuke Ajax wedstrijden gaan zitten kijken.
 16. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Poh dit is lekker wakker worden zeg. Eindelijk is de nachtmerrie voorbij.
 17. Elsjorro1990

  AFC Ajax

  Alfred Schreuder. Dit moet de meest idiote trainer van Ajax zijn geweest, in elk geval zolang ik leef.
 18. Elsjorro1990

  FM Café

  @ReneLeBlanc Daar is die hoor. Komt voor 86 miljoen over van Arsenal
 19. Elsjorro1990

  FM Café

  Guler presteert hier ook meer dan prima hoor, daar niet van. Maar ik heb met die 3 Braziliaanse regens, jobe bellingham, die Kroaat en die Portugees van beste regens topic voor 2 posities (AMC en AMR) dus iets van 6 man. En dan zitten er ook nog 2 man aan te komen die zich heel goed ontwikkeld hebben op huurbasis. Guler is van al die spelers het oudste, het meeste waard en verdient het meest. Vandaar dat hij het slachtoffer gaat worden ben ik bang.
 20. Elsjorro1990

  FM Café

  Ik ga zo voor mijn 4e op. Even kijken of ik voorbij Liverpool kom. Zijn in de competitie ook de uitdager nummer 1. En dan in de zomer maar eens wat spelers van de hand doen. Guler mag weg. Eindbaas pur sang, maar hij rouleert veel. Dan zet ik daar liever een goedkoper talent neer. Guler verdient toch bijna 1 mil per maand. En warde van 120 mil. Eens kijken of ik daar een klapper mee kan maken.
 21. Elsjorro1990

  FM Café

  Poh dat is een stevige. Ik ga je straks even mijn nieuwe aanvallende talent laten zien. Ziek. En heb er al een stuk of 5. Moet wat spitsen gaan verkopen ben ik bang.
 22. Elsjorro1990

  FM Café

  Ziek bedrag. Inmiddels is Endrick hier ook de speler met de meeste clubs interesse. Maar zijn waarde ligt op 110 miljoen. Dus we gaan het zien. Alles boven de 150/160 mag die voor weg. Gaat allemaal ten goede van project Bellingham. Oh en ik heb me toch een engelse spits gevonden. Als ik hem binnen heb laat ik hem wel even zien. Daar gaat Moukoko het heel erg lastig mee krijgen.
 23. Endrick is hier 1 van de weinigen die ook echt constant in de belangstelling staat ja. Heeft tot nu toe ook een meesterlijk anderhalf jaar achter de rug als AML. dubbele cijfers in de competitie.
×
×
 • Create New...